|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
20.11.2010 21:50:20   
modrasmotka
romama user posted image za obetanje napredovanja.bo pa malce več plače ane?
naš otrok ni preveč bolan.se pozna da je doma v varstvu in ne v vrtecu. če pa še vedno čakamo da nam postavijo šolo in vrtec user posted image
komi čakam božič da bom mal več doma in se poskusla naspat.ker trenutno mi hudo primanjkuje spanja pa normalno skor cele noči spi.sam jaz sem zelo utrujena
pa stresi v službi in doma........pa prehiter mine čas z kajo.....
pa saj poznate

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.11.2010 15:46:11   
Anonimen
Lep pozdrav!
Kak ste kaj?Tema ni nič več popolarna ,se skoraj nobena več ne javlja.Nekatere v službi,pa časa ni itn.
No pri nas je bilo takole bile smo v bolnici 4 dni,mi je čisto prenehala jesti oz.zavračati hrano ,tekočino pa pila po kapljicah.To se je dogajalo en teden.Na to smo šle v bolnico ,so preiskave pokazale malo slabi urin -bakterije in malo prisotnega refluksa.Imamo do petka na 12 ur dvojna zdravila ,je pa že boljše .Hrana ji spet gre nazaj..rada je.
Ta refluks je pri večinoma dojenčkih prisoten ,pri enih več ,pri enih manj.Pri naš je čisto malo tak ,da sploh ni zaenkrat kritično zelo.
Uglavnim samo ,da smo iz bolnišnice ven ,manj jo vidim raje jo imamo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
modrasmotka kaj tebe spanje muči a kaj? Se ne moriš naspati ,saj bo kmalu december ,da se boš malo spočila.
romama super za napredovanje!
prehladi  mi smo se ga zaenkrat rešil,upam ,da saj za letos!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Je pa res tako, boj otroka oblačiš prej se prehladi!!!!!
A ja nekaj še!Ste že vse kupile zimske pajace,kje ste kupovale!
Ni morim iti se je Ema zbudila,drugače smo uredu!
Javite se kaj !
Lp.

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
23.11.2010 18:07:58   
Aninchy
pajac - imam 3, vse sem dobila rabljene!user posted image user posted image user posted image sem pa že slišala, da se jih ful težko dobiuser posted image ponekod so bli baje že oktobra razprodaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.11.2010 18:44:22   
Anonimen
Jaz imam 2 rabljena,rada bi kupila enega za taboljše.Bc sem gleadala,sam imajo svetovne cene,v H&A sem gledala za 30 eur...res je težko dobiti!

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
24.11.2010 21:22:21   
egleria
jooooj pajacki.. jaz tud nobenega ne dobim..user posted image sem že hotla v BC vzet pa so tak tanki da je škoda denarja za tisto sra****.. v wenice so meli ful lepe pa so že vsi razprodani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.11.2010 8:35:39   
Anonimen
Dobro jutro!
Mrzlo jutro.No sam da napišem ,da sem dobila pajaceka,po dolgem iskanju v h&m,pa še dragi ni bil.Tak ,da imam enega za taboljše!
Lp.

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
26.11.2010 17:25:24   
egleria
jaz sem pa iskala v h&m v celju pa ni blo številke.. samo do 80 je bilo. bom še v velenju šla pogledat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.11.2010 17:31:03   
Aninchy
egleria - ja kolk pa ma Patrik številko? A nimajo tm okol 1 leta 80???

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.11.2010 22:34:07   
egleria
aninchy iskala sem 86 zato ker itak more še met kej oblečeno spodi, pa 80 je do enega leta on bo pa tok star že čez dober mesec, kombinezonček bo pa rabil malo dlje user posted image
sej zdej sem ga dobila user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.11.2010 10:23:54   
Aninchy
aha, no hvala za obrazložitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.11.2010 10:33:58   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

aha, no hvala za obrazložitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

ni za kaj..user posted image
otročki hitro rastejo ane?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.11.2010 11:01:58   
Aninchy
ZELO!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.12.2010 10:46:37   
modrasmotka
ojla
kako ste kaj?je katero že preveč zasnežilo?
ja naši otročki prehitro rastejo in se spomnejo kaj preveč prepovedanega user posted image
bile sma že tudi uzuni v snegu,pa se je kregala kaj je to zelo mrzlega
sma celi teden bile prehlajene,kašljama pa to.no to se boma kmal rešile-že gre proti koncu
mamica dela v službi po 10 ur user posted image mi močno primanjkuje spanja.
v soboto grema v city center na miklavža ki bo ob 5 tam user posted image
v nedeljo gremo poročne obleke gledat .......user posted image skratka napolno zaposlena
ja pa 5 kg sem shujšala.lahko že ene stare hlače na sebe navesim user posted image user posted image

rožica jaz te pa pogrešam kje si ti kaj? nič več te ne zavoham,user posted image no saj že 3-ji teden delam pop.

nč lepo ga bodite,uživite še namesto mene.....

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.12.2010 16:48:04   
Anonimen
Lep snežni mrzel pozdrav!
Kako ste kaj?
Mi smo uredu ,Ema malo sitna včeraj zutraj se je kar jokala ,popoldan je bilo boljše.Danes je malo boljše ,vse kaže na zobeke ,saj jih še  nimama,niti enega!Vse je pa že pripravljeno ,mažen ji dlesni malo saj pomaga!!!!Je mi sedaj normalno ,čajeka pa res nima rada kaj preveč.Taveča hči je bila včeraj stara 10 let ,kam čas hiti.
Snega nimam kaj preveč rada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sovražim,pa mraz.Smo bili malo na snegu ,pa puncam ne odgovarja,smo raje notri na toplem.Nina je šla na nastop za plesne ,moj v Velenje,midve sma se pa za 2 ure šle spat..kaj je pasalao..
modrasmotka kako to ,da dela te po 10 ur?A kaj notri spravljate!No sam da je boljše z zdravjem hčerkice.
Kaj bpo poroka drugo leto!
Na miklavža gremo tudi mi v soboto v Celje!
No tako malo sem se javila.
Lepo se imejte in uživajte.
Čau,čau!

Neposredna povezava do sporočila: 364
1.12.2010 17:08:32   
rožica2

modrasmotka-me ni blo zdle 14dni,je prvo gal zbolel pol še pa jsuser posted image drugač pa nč novga,mi tud gremo v nedeljo popoldan na miklavža.akera ve kdaj se začne v celju ko majo za otroke,mislim da je pravljično mesto?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.12.2010 17:17:45   
Anonimen
rožica-17-31 decembra pravljično mesto Celje ,če si to mogoče mislila!

(odgovor članu rožica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
2.12.2010 23:28:49   
modrasmotka
rožica ojo samo da se pozdravita
aninchy jaz sem pa babi od martina spoznala user posted image user posted image oz.je kar una mene zahaklala

no če grete na miklavža potem se pa tam vidimo ane? če me kera vidi me naj kar pocuka za rokav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.12.2010 12:28:35   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka
aninchy jaz sem pa babi od martina spoznala user posted image user posted image oz.je kar una mene zahaklala

user posted image user posted image user posted image A sta se našle??user posted image Ma se mi je zdel, da sta sodelavki, ker si govorila enkrat o "celicah" pa sem to še sam od nje poznalauser posted image pa sm te pokazala na FBju, je rekla, da te je res že menda vidla....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 368
3.12.2010 20:02:13   
Zibka
Živjo!
Moram priznat, da sem že kar pozabila na tole temo... user posted image
Ker sem priseljena v Spodnjo Savinjsko me zanima kje se kaj dogaja za Miklavža:
-v Celju je ob 17h v mestu, ali kje? Kaj se pa še drugega dogaja v Celju ta mesec?
-kaj pa v Žalcu je kaj?
Se pripoočam za info...
Mi smo ok, trenutno gasimo en mini prehlad, drugače pa je Klara stara že 11 mescev pa pol, stoji ob opori, hodi ob opori, dojiva se še, počasi napredujemo... user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.12.2010 20:19:12   
egleria
ojla
mi pa ne vem kam gremo na miklavža. ker sploh ne vem kdaj je kje.. ma tole velenje ni neki organizirano.. ponavadi je bilo na trgu, zdaj pa ne vem a bo al ne..
v celje se pa nimam časa vozit.. pa saj bo..
ste že kaj nakupovale sanke?

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.12.2010 20:27:11   
Anonimen
 Čer!
Miklavč v Celju jutri ob 17 ur Planetu tuš,pa City centru.Če ni kakšna sprememba slučajno v uri!Velenju pa ne ve kako je kaj sem bolj malo.Za Žalec pa tudi ne vem!
Se jutri kaj več javim!
Lahko noč!

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
4.12.2010 11:11:18   
Zibka
Ojla!
Sem našla napovednik za Celje:
http://www.celeia.info/upload/doc/541_Koledar_prireditev_za_mesec_december.pdf
in še reportaža od lani: http://www.pravljicnadezela.si/domov.php
Izgleda obetavno!!! Meni se kar meša od pravljic, pesmic, .... komaj čakam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.12.2010 15:58:06   
modrasmotka
malena sem glasovala :)
nina-me je babi drug dan na veselo pozdravla.pa dokaj blizu delam,pa luštna in vredu mama se mi zdi.kakor sem jaz dobila občutek mora biti dobrovoljna mama
smo učeri bili na miklavžu in dobili parklja
danes sem si tudinagledala oblek,prstanov...pila kuhančka user posted image velik velik idej smo dobili.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.12.2010 9:41:25   
Anonimen
Jutro!
Kako kaj?
Ta tema res čisto tiho zadnje časi!!!!
Kkao so vaši sončki.Moja je dobila v 3 dnevih ,4 zobeke.Je bila kar sitna podnevi ,pa 3 slabo prespane noči smo imeli.Sedaj bodo pa rasli ,kot gobe po dežju!
Drugače smo uredu,atija imamo cele dneve v službi ,če ni v redni službi,pa dela nadure!Bolj ko ne kar sama z puncamo po cele dneve!!
Tiste,ko ste že v službah ste se navadile nazaj!!!Kaj pa vrteci se obnesjo ,so veliko bolani otroci!!!
Naša gre  drugo leto z 1. marcu v vretc,upamo  da ne bo večjih problemov!!!
Romama tebi se pa kmalu izteče a ne ..si že na dopustu?Kako pa kaj Ema v vrtecu,se je navadla!!!!
Rožica in zibika ste se pozdravi že!

Javite se kaj?
Vzunaj pa usodno vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 374
9.12.2010 10:33:19   
ROmama
Evo mene, Emica po naprni uri in pol v vrtcu že spi. Ne vem, ali bi jo morala držat pokonci, ker jutri bo morala pa že do kosila ostati. Drugače nima problemov v zvezi z mano, ne joka in se igra, ali pa opazuje, danes so imeli božično delavnico, so delali piškotke, ona pa je v naročju ene od vzgojiteljic opazovala.
Poleg njenega dopoldanskega spanja mi je tudi hudo, ker tam ni nič jedla, danes so imeli za zajtrk hrenovke in kruh, pa ni čisto nič poizkusila, hrenovk ji jaz doma nisem dajala, razen enkrat pred parimi dnevi, pa še to, za dva koleška. Sčasoma bo morala tudi tam kaj pojest. Se mi zdi, da imajo v vrtcu na Polzeli boljše jedilnike za dojenčke, tu na Trnavi so v bistvu isti kot za šolarjeuser posted image , samo da imajo manjše koščke.
Drug teden bo morala biti kar že od osme ure pa do dveh popoldne, da se bo navadila na ta ritem. V torek bo vzel moj dopust, bova šla sama nekam se kopat, po enem letu, da bova spet sama. Popoldne pa grem na službeno zabavo, komaj čakam, da spet vidim sodelavce v širšem krogu.
Drugače še vedno pokašljuje in ji občasno priteče iz noska.
Aja, pa malo driske ima, predvidevam, da je to od zraščanja zobkov, ker sem opazila eno štirko že zunaj, pa bo verejtno še na drugi starni prišla ven, trojkic pa še nima. Posledično ima čisto rdečo ritko, včeraj se je pokakala že enkrat proti jutru, apak jaz nisem opazila niti zavohala in se je tako drla, potem pa vidim tisto rdečo ritko....user posted image

Modrasmotka - čestitke za izgubljene kilogrameuser posted image , jaz jih imam 20 manj, ti bi zdaj že opazila spremembo, če bi me ponovno videla, jaz pa tebe tudi, ker nimaš tako veliko za izgubit. Ravno včeraj sem bila pri zdravnici po 4 mesečnem obdobju, mi je rekla, da moram vstrajat, ker debelejši ljudje povprečno 20 let prej umrejo. Že zaradi otrok..., če nočem da me že v osnovni šoli izgubijo. Motivacija je kar v redu, ampak ko me hudiček lakotnik zagrabi, imam kar težave.

Zibka, mi bomo sigurno enkrat šli v Celje v pravljično mesto, mislim da smo bili lansko leto 29. decembra, če se ne motim, ker sem držala Luka v naročju in upala, da mi bo teža sprožila popadke. Luka bi po moje letos pa tudi že sodeloval pri plesu brez naju z atijem.

Če ima katera jutri dopoldne čas, jaz moram ododat vlogo za skrajšan delovnik na CSDju v Žalcu, imate čas za eno kavo, tam okrog devete ure, Zibka tebi bom še ZS poslala, ke ne vem če boš prebrala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?