Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:32:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ? tudi lahko, se že enih par let nisem, tak da bi mogoče pasalo si dobila kapučino ? je, je že v prebavnem traktu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:32:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ? tudi lahko, se že enih par let nisem, tak da bi mogoče pasalo si dobila kapučino ? je, je že v prebavnem traktu ste vidle? kr temo je spremenila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:32:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada jaz? nimam ga rada...obsedena sem z njim jaz pa sem ugotovila da imam enega v zmrzovalniku vsaj mesec dni pa nikakor da ga pojem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:34:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... pa ne spet s hrano začet, no temu pa pri mariborčankah skoraj ne moreš ubežat opažam ja. Saj ono s kosili mi je fajn, ker dobim kako idejo, to zvečer pa... ja, faušija, ker jaz nimam sladoleda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:34:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ? tudi lahko, se že enih par let nisem, tak da bi mogoče pasalo si dobila kapučino ? je, je že v prebavnem traktu ok, pol tvoj ne bo danes žrtev pretepa
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:34:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada jaz? nimam ga rada...obsedena sem z njim jaz pa sem ugotovila da imam enega v zmrzovalniku vsaj mesec dni pa nikakor da ga pojem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:34:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada jaz? nimam ga rada...obsedena sem z njim jaz pa sem ugotovila da imam enega v zmrzovalniku vsaj mesec dni pa nikakor da ga pojem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:35:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada jaz? nimam ga rada...obsedena sem z njim jaz pa sem ugotovila da imam enega v zmrzovalniku vsaj mesec dni pa nikakor da ga pojem kje si bla včeraj,ko je bila Saraya BREZ sladoleda?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:35:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada jaz? nimam ga rada...obsedena sem z njim jaz pa sem ugotovila da imam enega v zmrzovalniku vsaj mesec dni pa nikakor da ga pojem Prinesi jutri zraven. Boš vidla 1,2,3 pa ga ne bo več.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:36:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kje si bla včeraj,ko je bila Saraya BREZ sladoleda? z mojim sva čistila zmrzovalnik
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:36:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... pa ne spet s hrano začet, no temu pa pri mariborčankah skoraj ne moreš ubežat opažam ja. Saj ono s kosili mi je fajn, ker dobim kako idejo, to zvečer pa... ja, faušija, ker jaz nimam sladoleda. Hm,jaz ga mam kolko češ,samo se frajerko delam,pa ne jen zvečer...in poplavljam računalnik
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:37:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Prinesi jutri zraven. Boš vidla 1,2,3 pa ga ne bo več. bom ziher pozabila
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:37:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 kje si bla včeraj,ko je bila Saraya BREZ sladoleda? z mojim sva čistila zmrzovalnik
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:38:58
|
|
|
|
botrca
|
Nič drage moje...v upanju da bom lahko v tej vročini spala vas za danes zapuščam. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:39:45
|
|
|
|
botrca
|
Bomo jutri dorekle, ali se vidimo ali ne . papa
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:40:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič drage moje...v upanju da bom lahko v tej vročini spala vas za danes zapuščam. Nočko nočko tudi tebi jaz tudi grem počasi, da se bom jutri lahko vstala, da še ne bom cela zalimana prišla tja na pijačo lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:41:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bomo jutri dorekle, ali se vidimo ali ne . papa Nič ne bomo dorekle AMPAK se VIDIMO.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:41:15
|
|
|
|
arabela*
|
eto me
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:41:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bomo jutri dorekle, ali se vidimo ali ne . papa ne, ne.smo kr danes dorekle. se vidimo jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:41:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič drage moje...v upanju da bom lahko v tej vročini spala vas za danes zapuščam. Nočko Saj maš spucan zmrzovalnik...pa deko si zraven nesi,da ne boš zmrznila Pa nočko
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 15.7.2010 22:42:12 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:41:31
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca in Katy.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:42:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič drage moje...v upanju da bom lahko v tej vročini spala vas za danes zapuščam. Nočko Saj maš spucan zmrzovalnik...pa deko si zraven nesi,da ne boš zmrznila
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:53:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Obstajajta dve temi na rr,kjer nikoli ne komentiram,ker mi že samo branje viša pritisk(kar je sicer dobro,ker imam nizkega) In kater dve sta to? Jaz pa zdaj berem temo Mama, kje si. Zelo zanimivo branje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?