Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:18:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy...avtosedež je šel po brzinskem postopku... ..sem še v nedeljo zvečer prala prevleke tak na brzino jaz pa maksicosija.....kupujem in smo včeraj z enim v LJ imeli zmenjeno,pa so ga baje prodali...mastkurja.... prek bolhe kupuješ mc? Jaz sem danes v baby centru Romerje gledala ...244€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:21:51
|
|
|
|
katy83
|
Saraya, ta mesec greš na morje aja glede prenosne posteljice... sem jo zdaj rastavla te dni, pa ugotovila, da nima jogija... bom mogla it še to kupit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:24:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy...avtosedež je šel po brzinskem postopku... ..sem še v nedeljo zvečer prala prevleke tak na brzino jaz pa maksicosija.....kupujem in smo včeraj z enim v LJ imeli zmenjeno,pa so ga baje prodali...mastkurja.... prek bolhe kupuješ mc? Jaz sem danes v baby centru Romerje gledala ...244€ ja itak...tega prodala...zdaj pa bom MC nabavla....ta ko so mi ga pred nosem prodali je imel 50 eur ceno,pa super ohranjen
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:25:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy...avtosedež je šel po brzinskem postopku... ..sem še v nedeljo zvečer prala prevleke tak na brzino jaz pa maksicosija.....kupujem in smo včeraj z enim v LJ imeli zmenjeno,pa so ga baje prodali...mastkurja.... prek bolhe kupuješ mc? Jaz sem danes v baby centru Romerje gledala ...244€ ja itak...tega prodala...zdaj pa bom MC nabavla....ta ko so mi ga pred nosem prodali je imel 50 eur ceno,pa super ohranjen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:30:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy...avtosedež je šel po brzinskem postopku... ..sem še v nedeljo zvečer prala prevleke tak na brzino jaz pa maksicosija.....kupujem in smo včeraj z enim v LJ imeli zmenjeno,pa so ga baje prodali...mastkurja.... prek bolhe kupuješ mc? Jaz sem danes v baby centru Romerje gledala ...244€ ja itak...tega prodala...zdaj pa bom MC nabavla....ta ko so mi ga pred nosem prodali je imel 50 eur ceno,pa super ohranjen ma ja...ker vsem glih ni za zaupat,če pa na fajn stvar naletiš,tak ko sem pri prvem zicu...pa je fajn....bom že našla, saj rabim samo za nadomestni avto( tu in tam)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:31:54
|
|
|
|
Sacherca
|
Evo Katy je falila tu gor...Pa naj kdo rece,da ni res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:35:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya kaksen MC kupujes? Taksen do 18kg ali vec... Tukaj cekiras kaj http://www.mama.si/forum/index.php?board=15.0 hvala bom malo pregledla.. ma vseeno kakšen,najraje priori....mi je pa vseeno za katero velikost...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:35:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo Katy je falila tu gor...Pa naj kdo rece,da ni res
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:37:57
|
|
|
|
Sacherca
|
Katy83 ti pa boljs,da tu nic ne gledas,bos prevec stvari nujno rabla kot sem jih jaz na zacetku... Malo heca,da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:42:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo Katy je falila tu gor...Pa naj kdo rece,da ni res ja, zdaj se moram načvekat za nazaj in za naprej...ker septembra začnem aktivno z diplomo in me ne bo...tak pogosto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:44:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Katy83 ti pa boljs,da tu nic ne gledas,bos prevec stvari nujno rabla kot sem jih jaz na zacetku... Malo heca,da ne bo pomote zdaj sem že pogledala ma, ja kolko kjaz rabim, pa že zdaj vidim, da pretiravam npr.kengorujčka nisem niti 1x uporabila, je pa do 9kg, T ima okoli 7, tak da...mogoče na morju 1x...še dobro, da sem rabljenega vzela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:52:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 16:47:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 16:48:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, ta mesec greš na morje aja glede prenosne posteljice... sem jo zdaj rastavla te dni, pa ugotovila, da nima jogija... bom mogla it še to kupit jaaaaaa kaj od kinderpeta ne paše jogi?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 16:49:17
|
|
|
|
arabela*
|
Nič...grem ju sporihtat in bomo šli na sprehod...pa sladoled moram š kupit, da ne bo panike zvečer ...se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 18:35:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:39:02
|
|
|
|
arabela*
|
spet nobene?...eh...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:39:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca ti se pa kar reži ja...jaz pa od sekiranja na dnu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:39:37
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:40:21
|
|
|
|
ly117
|
[/quote] ti se pa kar reži ja...jaz pa od sekiranja na dnu [/quote]
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:40:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya spet nobene?...eh... Kak ne. Evo mene.
|
Folna kislinaMichonne RRAli ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?Da (
95%)
Ne (
5%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!