Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:02:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya v Mullerju prodajajo otroške bodije 5 komadov za 5 eurov Aja. danes sem videla so zunaj v košari imeli...samo ne vem za velikosti...menda bolj mali za dojenčke...ne vem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:03:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:04:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ob devetih oddam otroke...pol pa počasi pridem k P Ok,jaz bom tudi te neki tak tam.Pa do kakih 10.30 mam cajt,ker moram pol it kuhat pa na šiht.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:05:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? ma neeeeeee....saj pravim...če se mi je zgodilo, se je res grozno ponesrečilo...saj zato sem pa v paniki
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:05:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ku*c mene pa noben nau pogrešal če me mesec dni ni na spregled saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? Elevitka,jaz te vedno pogrešam tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:06:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? ma neeeeeee....saj pravim...če se mi je zgodilo, se je res grozno ponesrečilo...saj zato sem pa v paniki
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:06:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ku*c mene pa noben nau pogrešal če me mesec dni ni na spregled saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? Elevitka,jaz te vedno pogrešam tu gor. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:06:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ob devetih oddam otroke...pol pa počasi pridem k P Ok,jaz bom tudi te neki tak tam.Pa do kakih 10.30 mam cajt,ker moram pol it kuhat pa na šiht. jutri morama pa full delat....na skuhano imaš v 10 minutah..naredi rižoto s pršutom...pa je to to
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:07:26
|
|
|
|
matcar
|
Glede knjig,pa še imam eno dobro na zalogi.Sicer avtorja ne vem,naslov pa je Suši za začetnike! Svetovna knjiga!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:07:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? ma neeeeeee....saj pravim...če se mi je zgodilo, se je res grozno ponesrečilo...saj zato sem pa v paniki mogoče tam čez kakih 5 let še...mogoče...ampak sedaj nikakor, pa še placa nimam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:07:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:08:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ku*c mene pa noben nau pogrešal če me mesec dni ni na spregled Elevitka,jaz te vedno pogrešam tu gor. Podpis. še en
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:08:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ob devetih oddam otroke...pol pa počasi pridem k P Ok,jaz bom tudi te neki tak tam.Pa do kakih 10.30 mam cajt,ker moram pol it kuhat pa na šiht. jutri morama pa full delat....na skuhano imaš v 10 minutah..naredi rižoto s pršutom...pa je to to Če mi tega noben ne je doma,razen mene.Ne,že mam v planu naredit špinačo,pa pire,pa hrenovke.Saj delale pa boma,dont wory!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:09:22
|
|
|
|
arabela*
|
grem si naredit sendviče s pečenim pršutom in govejo košaško ...potem pa še čips in smoki,pa morda ledosad
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:09:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ob devetih oddam otroke...pol pa počasi pridem k P Ok,jaz bom tudi te neki tak tam.Pa do kakih 10.30 mam cajt,ker moram pol it kuhat pa na šiht. jutri morama pa full delat....na skuhano imaš v 10 minutah..naredi rižoto s pršutom...pa je to to Če mi tega noben ne je doma,razen mene.Ne,že mam v planu naredit špinačo,pa pire,pa hrenovke.Saj delale pa boma,dont wory! okej...ti kar
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:09:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:10:56
|
|
|
|
arabela*
|
matcar hvala za info...glede vrtca..., ja saj tak sem mislila
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:12:00
|
|
|
|
matcar
|
No,pa še moj raport. Spakirala vse za Leo,tak da ju3 piči v Poreč.Pa zvedla sem danes,da bom nečaka dobila! popoldan pa smo malo na izi bli,pa k tašči smo šli,da sem šla Saš-a pogledat.Zaj pa sem tu!Aja,nisem delala popoldan,mi ni blo treba!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:12:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar hvala za info...glede vrtca..., ja saj tak sem mislila Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:13:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede knjig,pa še imam eno dobro na zalogi.Sicer avtorja ne vem,naslov pa je Suši za začetnike! Svetovna knjiga! Brala. Men je tud fajn.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:14:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede knjig,pa še imam eno dobro na zalogi.Sicer avtorja ne vem,naslov pa je Suši za začetnike! Svetovna knjiga! Brala. Men je tud fajn.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:14:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala. Jaz pa nisem kataloga dobila. Kaj pa je za male?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:15:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo. Ja,nazadje je šlo po hitrem postopku.Tako,da mislim,da je najboljše,če si takoj zjutraj tam,ker drugače vpšrašanje,če boš dobila.Grejo pa otroške stvrai takoj v promet.Lahko pa pokličeš na infofon-št.imaš na računu,pa ti dajo nastran. Ok. Hvala. Jaz pa nisem kataloga dobila. Kaj pa je za male? Če s ne motim,je spodnje perilo,pa majčke,pa body-ji. Lahko pa pogledaš na internetni strani www.lidl.si!
< Sporočilo je popravil matcar -- 4.8.2010 21:16:41 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:16:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? ma neeeeeee....saj pravim...če se mi je zgodilo, se je res grozno ponesrečilo...saj zato sem pa v paniki mogoče tam čez kakih 5 let še...mogoče...ampak sedaj nikakor, pa še placa nimam Upam, da te tetka samo malo heca.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:19:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok? ma neeeeeee....saj pravim...če se mi je zgodilo, se je res grozno ponesrečilo...saj zato sem pa v paniki mogoče tam čez kakih 5 let še...mogoče...ampak sedaj nikakor, pa še placa nimam Upam, da te tetka samo malo heca. Podpis!
|
katero ime vam je bolj všečdiana3100katero ime vam je bolj všečniki (
25%)
lina (
32%)
taja (
43%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!