Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 9:00:09
|
|
|
|
elevitka
|
@petea... kupila sem v lekarni arnica montana v novi vasi (za 2 vrečki in 2 posodici za blato sem dala 1€ pa par centov) vem da dobiš v lab. zastonj.... sam jaz nisem vedla da rabimo za vrtec pregled lab. in ko sem bila tam nisem vzela, zdaj pa mi je bilo bližje do lekarne ko do laboratorija oz. zdravnika
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 9:01:19
|
|
|
|
Sacherca
|
Kje je URL v UKC? Tukaj sploh ne enjadem,ce katera kaj ve,prosim za pomoc zdaj ugotovila,da sem imela zemlejvid lj ukc
< Sporočilo je popravil Sacherca -- 4.8.2010 9:02:08 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 9:01:33
|
|
|
|
elevitka
|
Čez vikend pičimo na morje... verjetno Pula (tasa.... mogoče se kje srečamo) sam še morem rezervirat kje bomo spali čez vikend - moram še enkrat vsaj poduhat letos morje pred nastopom službe
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 9:04:49
|
|
|
|
Sacherca
|
elevitka najlepsa hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 9:09:18
|
|
|
|
Sacherca
|
Oddelek za urologijo se nahaja na 13. in 14. etaži kirurške stolpnice UKC Maribor. Ambulantno dejavnost izvajamo v dveh ambulantah, ki se nahajata v pritličju MFT III. Tole mislijo v pritlicju stolpnice?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 9:20:22
|
|
|
|
elevitka
|
Eh... sem se zmotla nekaj
< Sporočilo je popravil elevitka -- 4.8.2010 9:21:03 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 12:34:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro...zdaj si grem kavico skuhat...mali se z avtki veselo igra....preziveli uspesno prvo noc brez plenice Bravo škratek Super. Bravo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 13:53:24
|
|
|
|
arabela*
|
milomast...kaj pa taka tuga tukaj zadnje dni Jaz ravnokar kavico pijem...male se igrata....M ima danes nek svoj čudn dan...je prej tako ipiko trajblala,da si je skoraj zob izbila,je kar curljala kri iz njenih ust...ampak ni odnehala skuhala sem rižoto z kurjim mesekom...tak da danes ne bo zame kosila ..si bom naredila kumarce s kislo smetano in sendvič vprašanje...: kako je z vpisi otrok v vrtec sredi leta...a je možno?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 13:53:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro...zdaj si grem kavico skuhat...mali se z avtki veselo igra....preziveli uspesno prvo noc brez plenice Bravo škratek bravo ..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.8.2010 13:54:16 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 13:55:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla bejbe, moje. I am back. ja končno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 13:55:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,mi ni težko.Pa če je volja,se vse zmore! ...pridna
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 14:15:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro...zdaj si grem kavico skuhat...mali se z avtki veselo igra....preziveli uspesno prvo noc brez plenice Bravo škratek
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 14:35:08
|
|
|
|
katy83
|
ku, ku, je kdo tu? Kontrola pri nevrologu uspela...kak pa drugače, če si not 2 minuti, te vpraša kako si, poveš da dobro in te čez 7 mesecev spet naroči, da mu poveš, da si še vedno dobro. in tako je to pri meni že 15 let. Sem včeraj malo prebirala kaj ste čvekale, pa vidim da je blo več al manj o knjigah. No, in sem danes začela tudi jaz knjigo brat. Ljubezenski roman. aja, Marta čeprav malo pozno, vse naj naj za rojstni dan. pa ona knjiga popolni idiot je pa res taka smešna, ono na izzy branje. Če bi jo katera brala, jo imam. še to, kaj je normalno, da moja menza traja že 3 tedne? pa to ono full. jao, jaz bi že malo . T je danes boljše, dosti boljše. lp
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 14:35:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro...zdaj si grem kavico skuhat...mali se z avtki veselo igra....preziveli uspesno prvo noc brez plenice Bravo škratek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 14:36:35
|
|
|
|
katy83
|
btw, kaj dogaja s Fleko? ne da se mi zdaj it brat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 14:49:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 še to, kaj je normalno, da moja menza traja že 3 tedne? pa to ono full. neeeee.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 14:50:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kontrola pri nevrologu uspela...kak pa drugače, če si not 2 minuti, te vpraša kako si, poveš da dobro in te čez 7 mesecev spet naroči, da mu poveš, da si še vedno dobro. in tako je to pri meni že 15 let. zakaj ga obiskuješ ?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:05:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 še to, kaj je normalno, da moja menza traja že 3 tedne? pa to ono full. neeeee..... no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:05:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kontrola pri nevrologu uspela...kak pa drugače, če si not 2 minuti, te vpraša kako si, poveš da dobro in te čez 7 mesecev spet naroči, da mu poveš, da si še vedno dobro. in tako je to pri meni že 15 let. zakaj ga obiskuješ ? epilepsija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:13:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:14:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 epilepsija aja saj res....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:16:07
|
|
|
|
arabela*
|
Katy...avtosedež je šel po brzinskem postopku... ..sem še v nedeljo zvečer prala prevleke tak na brzino jaz pa maksicosija.....kupujem in smo včeraj z enim v LJ imeli zmenjeno,pa so ga baje prodali...mastkurja....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 15:17:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca fora je, da je moje čišča trajala samo 1 teden, pa sem mislila, da je zdaj to kaj ven vdarlo...je moja ginekologinja na dopustu, pa mi ni zdaj drugam za hodit zanimivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!