|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
23.8.2010 16:07:40   
tejči28
ja pol še boš itak mogla počakat,ker je premali zarodek,da bi se kaj vidlo.Brezveze je prehitro hodit,ker se srček še ne vidi,pol pa smo nervozne in moremo itak še čakat kaki teden dva.Lahko pa greš na krvni test,da ti potrdi.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.8.2010 16:18:33   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

user posted image   NOSEČE ŠTAJERKE  user posted image

PDP     Ime(starost)  (št , št. )  kraj,   spol,   ,

AVGUST 2010

16.8. Mushroom, Maribor, user posted image
19.8. jagoda28, 24, 3user posted image , 2user posted image , Malečnik, user posted image

SEPTEMBER 2010

01.9.
T
ejči28, 31, 2user posted image , 1user posted image , Maribor, user posted image
06.9. Nadka30, 3user posted image ,1user posted image , okolica Celja

NOVEMBER 2010

07.11. maa2010, 29, 1user posted image , Maribor user posted image
09.11. tsanika35, 35, 3user posted image , 2user posted image , Maribor
30.11. DOaisy, 1user posted image , Maribor user posted image

DECEMBER 2010

12.12. Rosi*, 2user posted image , 1user posted image , Radgona, user posted image
14.12. ManUr, 22, 1user posted image , okolica Ptuja user posted image
16.12. tasika12, 37, 3user posted image , 1user posted image , Maribor

23.12. zaljubljena23, 25, 2user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja
27.12. Bubika31
28.12.
Tadeja83, 3user posted image
28.12. Eveeleen, 24, 1user posted imageLovrenc user posted image
31.12. suziflo, 27,1user posted image , Maribor

JANUAR 2011

11.1.,KaOs, okolica Celja
12.1. talika81, 28,  2user posted image ,0user posted image , okolica Slov.Bistrice
16.1.,Nina30, 2user posted image , Maribor

FEBRUAR 2011

02.2. Togo, 32, 1user posted image , Maribor

03.2. ninchi9, 1user posted image , Maribor

MAREC 2011

10.3. jaznoseca, 37, 3user posted image , 1user posted image , Maribor

11.3. el.k, 29, 1user posted image , Okolica Celja 
14.3. Lun1ca, 1user posted image , Maribor

Skupaj nosečk:  23 user posted image , 23  user posted image

jaznoseča .... glede na to da M zamuja že 3.dan mislim tudi mene lahko daš na seznam ...stara sem 40, tretja nosečnost, tretji otrok ..termin pa tak kot kaže 1.5.2011, hvala lp ...grem zdaj našega bodočega ateka malo razvajat

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.8.2010 16:55:10   
tejči28

AVGUST 2010

19.8. jagoda28, 24, 3user posted image , 2user posted image , Malečnik, user posted image

SEPTEMBER 2010

01.9.
T
ejči28, 31, 2user posted image , 1user posted image , Maribor, user posted image

NOVEMBER 2010

DECEMBER 2010

12.12. Rosi*, 2user posted image , 1user posted image , Radgona, user posted image

23.12. zaljubljena23, 25, 2user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja
27.12. Bubika31
28.12.

JANUAR 2011

12.1. talika81, 28,  2user posted image ,0user posted image , okolica Slov.Bistrice

FEBRUAR 2011

MAREC 2011

MAJ 2011

01.5. mami41,40, 3user posted image , 2user posted image

Skupaj nosečk:  24 user posted image , 24  user posted image

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.8.2010 17:55:45   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

AVGUST 2010

SEPTEMBER 2010

01.9.
T

NOVEMBER 2010

DECEMBER 2010

27.12. Bubika31
28.12.

JANUAR 2011

FEBRUAR 2011

MAREC 2011

MAJ 2011

01.5. mami41,40, 3user posted image , 2user posted image

Skupaj nosečk:  24 user posted image , 24  user posted image

hvala ...samo jaz se bom jutri vseeno zapeljala na Ptuj da vidim kako kaj ...kdaj dela moja ginekologinja ker se osebno poznava(sosošolke).ker mam v sredo kontrolo pri moji osebni zarad staleža ..... morem met neki datum da me naročijo vsaj
kaj se je zgodilo z jagodo a ve katera mogoče .... aja lahko še dopišeš kraj bivanja-hoče

< Sporočilo je popravil mami41 -- 23.8.2010 18:03:09 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.8.2010 18:16:21   
jaznoseca
mami41 ja, ti se kar pokaži pri tvoji g. Veš, res je prvi pregled pri g nekje med 8 in 10 tednom, samo je tako, da smo verjetno vse poklicale kar takoj po opravljenem testu - to je pa nekje v tem času, kot si ti zdaj. Res je, da smo očitno imele druge srečo pri opravljenih testih, ti boš pač test naredila pri g, oziroma ti lahko pregleda kri in tako ugotovi. Drugače sem bila pa jaz prvič na pregledu v bolnici, ker sem krvavela pri 5tednih in 4 dni - se je že videla nosečnost, a srčka ni bilo. No, takoj drugi dan je pa druga zdravnica zaznala tudi bitje srca user posted image  - v bistvu najlepši trenutek nosečnosti!

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.8.2010 19:15:01   
jagoda28
Ojla.
Jaz sem še tukaj user posted image . NIč še ne kaže na kaj konkretnega. Sem mela ctg pa uz danes. Pravijo da je še vse ok. Hvalabogu sem lahko šla domov.
Pridne ste ko se tak zanimate za telovadbo, jaz pa največji lenuh v mestu user posted image .
Lepo bodite vse

Neposredna povezava do sporočila: 256
23.8.2010 19:41:25   
tejči28
jagoda haha še si tukaj user posted image .Kolko dni po pdpju si že? Jaz imam še 9 dni časa.Veš kaj me zanima kak imaš pol preglede pogosto? Jaz ga imam zdaj v sredo,kak pa si sledijo zadnji teden? Ali so bolj pogosto ali je naslednji na rok,ko bi naj rodila?

Jaz tudi nisem hodla k telovadni,menla sem se ja,pol pa se mi ni dalo.user posted image

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.8.2010 20:06:49   
zaljubljena23
sorry mami..Ampak te ne razumem..Test pokaže negativno, ponovitve ne narediš, pa že sklepaš da si nosečauser posted image Ni mi jasno..Če praviš, da imaš kakršnekoli nosečniške težave, bi test tudi moral zaznati nosečnost...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.8.2010 21:50:32   
tsanika35
zaljubljena23 Ti kar zavidam, da ti tako hitro tečejo dnevi, jaz pa se kar nekaj sekiram. Me je prav vsakič strah it k mojemu G, češ kaj bo zopet povedal. Kar se pa tiče mnenj G je res bolje, če te opozorijo in vodijo pri težavah, vendar sem imela iskušnje s takimi, ki so kar na hitro nekaj bleknili, potem pa se je izkazalo, da je vse ok. Bi rekla, da se težko poglobijo v psihično stanje nosečnice.
mami41 Mogoče je res še malo zgodaj za UZ, na krvi pa bi se moralo videti. 
jagoda28 Pa saj ne morem verjeti, da si še z nami! Kako se počutiš?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.8.2010 22:03:55   
jaznoseca
ja jagoda pa kaj še čakaš user posted image user posted image user posted image . NO mogoče bebica čaka, da se mami psihično pripravi user posted image . Držim pesti, da bo takrat in tako kot si želiš.

tejči ja, ti si tud kmalu na vrsti. Vse dobro!

telovadba, no jaz bom verjetno šla. Drugače bom po moje zakrnela.... se kar spomnem, po porodu, ko se je miceni dojil na 2 uri, sem bila privezana 6 mesecev nikamor.... al sem pa pridivjala domov vsa v skrbeh po 2 urah izhodauser posted image . No, takrat sem se res počutila malo v zaporu - saj je res dojenje zakon in nam je HB ratalo samo dojenje do 6 meseca.... ampak, cena je pa mamina "svoboda" user posted image .

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.8.2010 22:28:57   
tejči28
jaznoseca -ja ko še polno dojiš,je res težko kam sama it brez dojenčka.Je pa po drugi strani fajn z dojenčkom kam it,ker ne rabiš študirat kaj vse poled vzet,ker imaš vso hrano in pijačo pri sebi.user posted image user posted image
Moji mali se pa glih kolca,kak je to hecen občutek,ti skače celi trebuh.user posted image Bote vidle punce,kak to zgleda.Ful finta.

Neposredna povezava do sporočila: 261
23.8.2010 22:35:07   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

jaznoseca -ja ko še polno dojiš,je res težko kam sama it brez dojenčka.Je pa po drugi strani fajn z dojenčkom kam it,ker ne rabiš študirat kaj vse poled vzet,ker imaš vso hrano in pijačo pri sebi.user posted image user posted image

Ja, se strinjam, glede tega je res komot. Samo jaz sem potrebovala po nekaj mesecih malo oddiha in čas le zame - pa pol ure je tud čisto dovolj. No, pri nas je popolno dojenje trajalo do 6 meseca, potem opuščanje in nato samo nočno dojenje, ki pa je trajalo do 14 meseca in to na vsako uro ponoči user posted image  - je mali pogruntal, da je finta v cartanju in smo morali po hitrem postopku opustit user posted image . Takrat se je mami sploh lahko naspala, vsaj ene 5 ur v kosu...

Kolcanje smešen občutek, naš je tud dosti kolcal v trebuščku user posted image .

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.8.2010 22:36:23   
Lun1ca
mami41 nočem bit nesramna al pa karkoli, ampak jaz ko sem si želela bebiko sem imela vse mogoče znake nosečnosti. Že od O naprej me je špikalo v jajčnikih tik preden bi user posted image mogla pritečt sem imela slabosti, bila sem utrujena, boleče prsi in ne vem kaj še vse.. Pa tudi uspelo mi je tako da mi je user posted image zamujala po več kot 1 teden, čeprav sem drugače imela redno. Testi pa so vedno bili negativni.. in tudi tako je bilo kot so testi pokazali.. ni bilo nosečnosti. Ko sem si dala jasno vedet, da očitno ta mesec spet ni nič, ker je test bil negativen je pa že naslednji dan pritekla user posted image .
V bistvu hočem povedat, da s pomočjo psihe lahko marsikaj naredimo.. Jaz brez pozitivnega testa ne bi upala trdit da sem noseča.. Pa brez zamere.. jaz upam da si, če si to želiš!

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 23.8.2010 22:43:34 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 263
23.8.2010 22:39:22   
Lun1ca
IZVIRNO SPOROČILO: tsanika35

Lun1ca Super, da si poklicala. Poceni pa res ni! Jaz pa nimam niti možnosti več, da bi vzela trimesečno karto. Meni še sicer ni jasno, kako bom uskladila šolo za starše in telovadbo,ampak nekako bo že šlo. Če bi bila možnost, bi jaz že avgusta hodila. Ti je mogoče povedala ob katerih dnevih in kdaj planirajo?

Ne žal kar se dnevov tiče ni nič rekla.. nisem niti vprašala - še sama ne vem zakaj ne user posted image ko ne bi blo slabo vedet.. pa tudi ura.. hm.. no če kera še pokliče naj vpraša še za dneve in ure user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 264
24.8.2010 8:57:45   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

mami41 ja, ti se kar pokaži pri tvoji g. Veš, res je prvi pregled pri g nekje med 8 in 10 tednom, samo je tako, da smo verjetno vse poklicale kar takoj po opravljenem testu - to je pa nekje v tem času, kot si ti zdaj. Res je, da smo očitno imele druge srečo pri opravljenih testih, ti boš pač test naredila pri g, oziroma ti lahko pregleda kri in tako ugotovi. Drugače sem bila pa jaz prvič na pregledu v bolnici, ker sem krvavela pri 5tednih in 4 dni - se je že videla nosečnost, a srčka ni bilo. No, takoj drugi dan je pa druga zdravnica zaznala tudi bitje srca user posted image  - v bistvu najlepši trenutek nosečnosti!

jaz sem včeraj dobila neki čudni izcedek... ponoči sem šla 10 x lulat ...slabo mi je naprej...sam dans zjutraj je ta izcedek bolj rdeč pa v prsih me tak skeli da bom hin .... mislite da je touser posted image    jaz grem vseeno na Ptuj pa bom videla .... al bruham zdaj že od razočaranja ...pa še bodoči ati me je razočal ponoči ko je reko da nekaj naprej norim . ko sem mu rekla da imam krvavkast izcedek.... jutr mam kontrolo pri o.zdravnici pa zdaj ne vem če mi bo podaljšala stalež.... n naj bi bila če bi bilo vse vredu 4t2dni se javim popoldan ko bom več vedela ....

Neposredna povezava do sporočila: 265
24.8.2010 9:16:25   
talika81
baby, dobrodošla nazaj v naše kraje. user posted image   dala sem kri za celotnop krvno sliko, to pa zato, ker sem na zadnjem pregledu omenila moji ginekologinji, da sem kar fejst utrujena. pa je rekla, da je možno, da mi je hemoglobin padel. tako da sem dala kri samo zato, da bo preverila, kako je z mojo krvno sliko.
urin sem dala že zadnjič in je bil bp - HB.

mami41, jaz sem bila na prvem pregledu v 7. tednu - sem bila na umetni in ponavadi v MB naročajo v takem času, pri svoji ginekologinji pa v 8 tednu.

zaljubljena, super glede brcik. sej jaz tudi še ne čutim tistih ta pravih brcik. to še pride. ampak se mi zdi, da občasno pa že začutim kako pravo brciko.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 266
24.8.2010 9:33:14   
jagoda28
Jutro ženske.
Meni pa tak ni :D Lahko bi kaj novega povedala ne user posted image .
Danes ponoči sem tak slabo spala, bolelo me je vse skupaj kot user posted image , ampak sem še zdaj tukaj. Saj bo, še noben ni not ostal in vem da rodit moram v vsakem primeru.
tejci28 pregled sem mela pri svoji ginekologinji prejšnji ponedeljek, v četrtek na rok pa v bolnici. Pa so me potem naročli čez 4 dni, zdaj pa enako.
Sem včeraj čakala gori na PDC-ju je bla kr gužva ker še Kudrove ni blo, pa je ena revica zraven mene mela že konkretne popadke, je bla pa drugače zmenjena za carskega tak kot danes. Jo je kr v porodno poslala rodit. No ko sem njo gledala mi je vlila malo poguma. Sploh ni zgledla da ma popadke user posted image .
Dojenje je sicer zelo priročna zadeva, ampak do neke meje, Jaz sem tamalega dojila eno leto dokler nisem mogla k zdravniku ,ker mi je ful utrip naraščal in mi je srce nabijalo. Pa sem tam dobila kr v ambulanti lexaurin in ga zato tisti dan nisem smela dojit. In sploh ni blo problema z odstavitvijo. Je bil večji problem v moji glavi. No morala sem nehat dojit ker sma se dojila 10x na noč in sem bla psihično utrujena , zato se mi je tudi to dogajalo.
Mali je pa bil taki požeruh da je mel pri 6 mescih samo od mojega mleka 10kg.
mami41 javi kaj ti bo rekla. Jaz se tudi bojim da je to vse skupaj psiha, ker se je meni dogajalo isto.
Lepo bodite

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.8.2010 10:06:08   
D0aisy
Evo me nazaj iz super podaljšanega vikenda. Je pasalo še malo morja, morske hrane, druženja s kolegi,...

Jagoda- imam občutek, da boš danes ali pa jutri rodila. Komaj čakam, naj bo le vse bp.
Baby 1978- tudi jaz sem bila na morfologiji pri dr. Japlju. Se mi je zdel ful ok. Si vzame čas in ti vse lepo razloži.
Mami- poročaj danes, vendar se tudi jaz bojim da gre pri tebi le za psiho.

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 268
24.8.2010 12:15:37   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda28

Jutro ženske.
Meni pa tak ni :D Lahko bi kaj novega povedala ne user posted image .
Danes ponoči sem tak slabo spala, bolelo me je vse skupaj kot user posted image , ampak sem še zdaj tukaj. Saj bo, še noben ni not ostal in vem da rodit moram v vsakem primeru.
tejci28 pregled sem mela pri svoji ginekologinji prejšnji ponedeljek, v četrtek na rok pa v bolnici. Pa so me potem naročli čez 4 dni, zdaj pa enako.
Sem včeraj čakala gori na PDC-ju je bla kr gužva ker še Kudrove ni blo, pa je ena revica zraven mene mela že konkretne popadke, je bla pa drugače zmenjena za carskega tak kot danes. Jo je kr v porodno poslala rodit. No ko sem njo gledala mi je vlila malo poguma. Sploh ni zgledla da ma popadke user posted image .
Dojenje je sicer zelo priročna zadeva, ampak do neke meje, Jaz sem tamalega dojila eno leto dokler nisem mogla k zdravniku ,ker mi je ful utrip naraščal in mi je srce nabijalo. Pa sem tam dobila kr v ambulanti lexaurin in ga zato tisti dan nisem smela dojit. In sploh ni blo problema z odstavitvijo. Je bil večji problem v moji glavi. No morala sem nehat dojit ker sma se dojila 10_x_ na noč in sem bla psihično utrujena , zato se mi je tudi to dogajalo.
Mali je pa bil taki požeruh da je mel pri 6 mescih samo od mojega mleka 10kg.
mami41 javi kaj ti bo rekla. Jaz se tudi bojim da je to vse skupaj psiha, ker se je meni dogajalo isto.
Lepo bodite

.... tak mami tukaj .... sem bla na Ptuju ...so test na urinu naredli pa je negativen .... . ja mogoče je res psiha .... zdaj ... je kar je bomo poskušali naprej .... 22.9 sem se naročila na pregled pr dohtarci ... če bom vmes zanosla ... bo vredu če ne pa bom spet mela user posted image takrat .... bom jo pa prej poklicala če bo kakšna možnost da pridem prej na pregled ... ker glede na mojo starost bom mogoče potrebovala kak hormonski dodatek za zanositev ... tak da veste pr nas je pač user posted image prišel .... bomo vidli kak bo čez kakšen teden .... vsem lepe dbneve naprej ...Jgoda tebi pa srečno v Rimu...lahko zbrišete mene s seznama .... ne grem za prvomajske praznike v Rim..... hahahahahahah
Talika ne bodi jezna vzela sem ti en stavek za spodbudo in je res tako Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

< Sporočilo je popravil mami41 -- 24.8.2010 12:17:07 >

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 269
24.8.2010 12:21:42   
talika81
mami, ne ne zamerim.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 270
24.8.2010 13:04:25   
tsanika35
mami41 Žal mi je zate. Ampak ne obupaj! Držim pesti, da vama bo kmalu uspelo!user posted image
talika81 Kaj so pokazali izvidi, si slabokrvna? Mogoče pa sem jaz tudi, ko se tak brezveze počutim. Bom rekla G, naj preveri zadevo.
Moj bebek je prava brcika, po moje bo nogometaš. Sem pa kupila tako lunico, ki igra uspavanko in jo dam vsak dan k trebuhu, da posluša. In vedno začne full brcat, ko jo sliši. Sem to delala tudi pri prvih dveh, sta pa se po porodu takoj umirila, ko sta jo slišala. Zanimivo!
Včeraj sem končno uspela pregledat vse cotice. Ju, so luškane!user posted image Sem dobila tudi nekaj št. 50, pa me zanima, če ste tako majhne cotke kaj uporabljale pri vaših user posted image ? Mi smo pri prejšnjih dveh začeli kar s 56, se pa ne spomnim, ali so jima bile prevelike!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.8.2010 13:15:31   
talika81
tsanika, ne vem, kaj so pokazali izvidi. to bom zvedela v ponedeljek naseldnji teden, ko mam pri ginekologinji pregled. upam, da nisem slabokrvna in da je bila utrujenost samo posledica vročega vremena in jutranjega hitrega vstajanja.

a res? jaz pa moram rečt, da je moj user posted image  kar neaktiven določene dneve. pride pa kak dan, ko celi dan neki brca. ampak me pa vedno zjutraj pozdravi. pa pol, ko spijem kavico. :)

Neposredna povezava do sporočila: 272
24.8.2010 13:26:25   
tsanika35
tejči28 in jagoda28 A mi lahko pomagata? Počasi bom morala oddati papirje na CSD, pa me zanima za kaj vse je potrebno oddati?

Neposredna povezava do sporočila: 273
24.8.2010 13:33:35   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

mami, ne ne zamerim.

hvala vsem ki ste z mano in mojimi težavami bile te dneve in upam da ne boste zamerile če vas spremljam naprej tukaj na tem forumu ...jaz res upam da nama bo uspelo še letos ...čeprav me je včeri po eni strani ful razočaral.... sem mislila da me bo objel in stisno k sebi in me potolažil ko sem mu povedala za izcedek pa me je nalajal....sem se kar pod odejo skrila in enih par solz spustila ...pol pa je reko da bova še poskušala ... sam to je bilo čez par ur ... ...ne vem sej vem da se moram pobrat ...ampak ...šok pa je bil na 2 potenco

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 274
24.8.2010 13:48:49   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: mami41

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

mami, ne ne zamerim.

hvala vsem ki ste z mano in mojimi težavami bile te dneve in upam da ne boste zamerile če vas spremljam naprej tukaj na tem forumu ...jaz res upam da nama bo uspelo še letos ...čeprav me je včeri po eni strani ful razočaral.... sem mislila da me bo objel in stisno k sebi in me potolažil ko sem mu povedala za izcedek pa me je nalajal....sem se kar pod odejo skrila in enih par solz spustila ...pol pa je reko da bova še poskušala ... sam to je bilo čez par ur ... ...ne vem sej vem da se moram pobrat ...ampak ...šok pa je bil na 2 potenco

zato pa poskušaj čim manj mislit na to, ali vama je uspelo ali ne ... in uživajta v user posted image  ter user posted image , kadar vama je in ne takrat, ko kao morata.
vem, da je težko. srečno za vnaprej. user posted image

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?