|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
22.8.2010 19:16:35   
tsanika35
Fajn, da vem, da nisem edina. Mi je prav grozno, ko si zadam, da bom nekaj naredila, pol pa po kratkem času obsedim in se počutim čisto nekoristno. Pa saj me moj dragi tolaži, ampak...
Kako pa vam znese v službi?

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.8.2010 19:57:36   
tejči28
jaz sem bila vso nosečnost doma,ker sem ostala brez službe.Na začetku nosečnosti,bi še lahko delala,kasneje pa tudi več ne,ker sem bila utrujena oz. hitro sem se utrudla in mogla počivat.Zdaj pa tak ni več kaj dosti iz mene,to osnovno že nardim,skuham,pomijem,pospravim za kaj več pa mi ni.Tak da se pač prisili,da nardim vsaki dan še nekaj malega poleg,ali samo likam,ali pa počistim en prostor.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.8.2010 20:41:28   
zaljubljena23
tsanika, žal je še zelooo prehitro, da bo rodila..Smo komaj v 23.tednu, tako da si niti malo ne želim, da dete že zdaj priveka na svet..Mora kar do decembra zdržati pri meni...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.8.2010 7:29:23   
jaznoseca
Dobro jutro user posted image . Evo, vikend je za nami in pričenja se nov teden - joooj zaenkrat moj zadnji teden bolniške. Moram priznat, da mi prav paše user posted image , sem se že navadila. Je pa res, da sem bila včeraj malo pogumna - saj veste, nedelja = pospravljanje in sem imela zvečer kar močne krče user posted image . Jp, me telo kar hitro spomni, da kljub začetnim tednom je telo pač malce drugače razpoloženo.....

jagoda še 2 v 1? Zdaj bi že moralo bit, no vsaj po teoriji, če se ti je čep odluščil...user posted image . No, kakorkoli je, upam da se dobro počutiš.

zaljubljena23 ja, do decembra je še nekaj časa. Se bomo še ornk naklepetale user posted image .

utrujenost aha - zelo poznana zadeva user posted image . Če pa imam slučajno višek energije, me trebuh hitro opomni, da moram malo v ležečki položaj user posted image .

telovadba na studencih a lahko dobim kak link ali telefonsko številko?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.8.2010 7:35:17   
jaznoseca

user posted image    NOSEČE ŠTAJERKE  user posted image

PDP     Ime(starost)  (št , št. )  kraj,   spol,   ,

AVGUST 2010

16.8. Mushroom, Maribor, user posted image
19.8. jagoda28, 24, 3user posted image , 2user posted image , Malečnik, user posted image

SEPTEMBER 2010

01.9.
T
ejči28, 31, 2user posted image , 1user posted image , Maribor, user posted image
06.9. Nadka30, 3user posted image ,1user posted image , okolica Celja

NOVEMBER 2010

07.11. maa2010, 29, 1user posted image , Maribor user posted image
09.11. tsanika35, 35, 3user posted image , 2user posted image , Maribor
30.11. DOaisy, 1user posted image , Maribor user posted image

DECEMBER 2010

12.12. Rosi*, 2user posted image , 1user posted image , Radgona user posted image
14.12. ManUr, 22, 1user posted image , okolica Ptuja user posted image
16.12. tasika12, 37, 3user posted image , 1user posted image , Maribor

23.12. zaljubljena23, 25, 2user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja
27.12. Bubika31
28.12.
Tadeja83, 3user posted image
28.12. Eveeleen, 24, 1user posted imageLovrenc user posted image
31.12. suziflo, 27,1user posted image , Maribor

JANUAR 2011

11.1.,KaOs, okolica Celja
12.1. talika81, 28,  2user posted image ,0user posted image , okolica Slov.Bistrice
13.1. baby1978,32, 1user posted image , okolica Maribora
16.1.,Nina30, 2user posted image , Maribor

FEBRUAR 2011

02.2. Togo, 32, 1user posted image , Maribor

03.2. ninchi9, 1user posted image , Maribor

MAREC 2011

10.3. jaznoseca, 37, 3user posted image , 1user posted image , Maribor

10.3. Nocturama, 30, 1user posted image , Maribor
11.3. el.k, 29, 1user posted image , Okolica Celja 
14.3. Lun1ca, 1user posted image , Maribor
30.3. pupica25,29, 2user posted image ,1user posted image , Maribor

Skupaj nosečk:  26 user posted image , 26  user posted image

št. user posted image   5
št. user posted image   2
št
.user posted image   19

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.8.2010 7:39:33   
jagoda28
Jaz sem še kr tukaj. Ob 9.00 mam pregled v bolnici, pa me je strah ko nevem kaj. Sem že 2x bruhala od sile user posted image .
Živčki pač nardijo svoje. Upam samo da še pridem domov danes.
Lepo bodite pa se slišimo

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.8.2010 8:18:38   
tejči28
Jagoda jaz pa držim pesti,da se rešiš.In ti želim hiter in lahko  porod.Enkrat boš mogla rodit.user posted image  

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.8.2010 8:36:28   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Jagoda jaz pa držim pesti,da se rešiš.In ti želim hiter in lahko  porod.Enkrat boš mogla rodit.user posted image  

ja mami se javlja da ni nič novega ....dans zamujamo že 3 dan tak da .... če je res ..... bomo 1.5.2011 zibali

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.8.2010 8:40:48   
tejči28
mami,držim pesti,da bo pri tej zamudi tudi ostalo,da ne bo user posted image še vsaj kako leto.user posted image

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.8.2010 9:30:16   
mami41

mami,držim pesti,da bo pri tej zamudi tudi ostalo,da ne bo user posted image še vsaj kako leto.user posted image

hvla tejči ...jaz tudi upam ...da user posted image ne bo še 1 leto ..... hi hi

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.8.2010 9:34:13   
tsanika35
Danes pa ni bila moja noč. Očitno me že daje ker moram čez dva dni zopet v službico. Še sreča, da samo za polovičko, tako da mi bo še za popoldne nekaj energije ostalo.
jaznoseča Glavno, da je vse ok in da lahko greš delat. A ne? Jaz sem komaj čakala, da sem se zopet lahko malo spedinala in šla med ljudi.
Na tej strani je kontaktna številka od fitnesa. Ti samo tja pokliči in povej za kaj gre. Pa kar malo zateži, naj čim prej organizirajo skupino, da ne bomo šle prej rodit!user posted image  Link Mega fita na Studencih:
http://www.bodifit.net/Centri/MBFitnesBodifitStudenci/tabid/79/Default.aspx
zaljubljena23 Ti kar naprej še kar lepo uživaj v 2 v 1. Ne še it rodit!user posted image   Samo jaz si želim, da bi tedni nosečnosti čim prej minili(moj PDP je tud šele nov!). Ampak naj bo vse ob svojem času. Imam kolegico, ki je 2x rodila 7-8 tednov prej . Saj je bilo vse ok, ampak tega pa si res ne želim!
jagoda Drži se!!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.8.2010 9:52:08   
Lun1ca
No za telovadbo bom jaz poklicala še danes user posted image Nam bo že uspelo se zbrat za eno skupinico! user posted image Ko jaz bom drugače zakrknila do konca nosečnosti user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.8.2010 9:58:50   
Lun1ca
Ah sem kar poklicala. Je rekla, da se nas bo verjetno do septembra nabralo dovolj, da bomo takrat začeli. Vzela je moje podatke. Vprašala sem še za ceno in hah ja sm kr pričakovala, da ne bo poceni. No pa sej.. praavijo zdrav duh v zdravem telesu, te bomo pač reskirali. Skratka če vzameš mesečno potem maš možnost 1x na teden - 27€ ali 2x na teden 35€. Imaš pa možnost potem vzeti 3 mesečno je pa potem preračunano in je ceneje. Kolko ne vem. Ampak verjetno se bolj splača. Glede na to da sem še bolj na začetku, se bom jaz najbrš kr odločla za 3 mesečno user posted image Sam bolše za njih da bo pol fajn user posted image
Aja pa rekla je da lani so tudi začeli septembra in je bilo skos dovolj nosečnic, da so izvajali program čez vse leto.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.8.2010 11:10:19   
talika81
punce, jaz bi se vam tudi pridružila na telovadbi, sam mi je nekoliko predaleč. zdaj bi še šlo0, sam kasneje pa verjetno ne več- že zdaj, ko se vozim v službo, mi je včasih mučno.
ker mam do MB le dobrih 30 km. škoda, ker če bi blo to bližje, bi se vam vsekakor pridružila.

kako paše, da mam danes dopust - sem bila v laboratoriju, ker sem mogla dat kri za pregled, ki ga mam naslednji teden in morfologijo. komaj čakam, da spet vidim mojga user posted image . upam, da bo vse okej.

jagoda, upam, da je bilo na pregledu vse okej in da boš kmalu rešena muk.

mami41, upam, da user posted image res ne pride in da nam boš lahko sporočila veselo novico. srčno ti želim uspeha.

zaljubljena, vse bo še ok, boš videla. a user posted image že kaj bolj čutiš? mene vsako jutro zbudi oziroma opomni, da je tudi on buden in ne samo jaz. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.8.2010 12:43:36   
baby1978
Hello punce, evo nas nazaj iz kratkega vikend paketa na morju. Bilo je supper, predvsem voda je bila fantastična, sem kr dosti plavala. Sem videla, da se boste nekatere vpisale na tečaj telovadbe, jaz še oklevam, nikoli se ne ve, bi zelo rada hodila plavat, ampak nimaš v mb nikamor- mislim, da ima pristan malo premrzlo vodo.

Morfologijo imam 15.09.2010, tako da.......
talika- kakšno kri si morala dat za preiskave?
jaznoseča- zdaj sem se že 2 kg zredila :), nisem bolj drobne narave, imam tak narmolno postavo, še mogoče kakšen kg preveč- za moje pojme :)Sem pa dosti aktivna in jem zelo malo in večkrat.
zaljubljena- pri keterm dr. si bila na morfologiji? Vse bo okej, meni je moj ginekolog odsvetoval obisk morfologije v slo, da radi kao nosečnice prestrašijo, za čisto male stvari, ki ......

pa lep dan, danes bo vroč....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.8.2010 12:52:20   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

punce, jaz bi se vam tudi pridružila na telovadbi, sam mi je nekoliko predaleč. zdaj bi še šlo0, sam kasneje pa verjetno ne več- že zdaj, ko se vozim v službo, mi je včasih mučno.
ker mam do MB le dobrih 30 km. škoda, ker če bi blo to bližje, bi se vam vsekakor pridružila.

kako paše, da mam danes dopust - sem bila v laboratoriju, ker sem mogla dat kri za pregled, ki ga mam naslednji teden in morfologijo. komaj čakam, da spet vidim mojga user posted image . upam, da bo vse okej.

jagoda, upam, da je bilo na pregledu vse okej in da boš kmalu rešena muk.

mami41, upam, da user posted image res ne pride in da nam boš lahko sporočila veselo novico. srčno ti želim uspeha.

zaljubljena, vse bo še ok, boš videla. a user posted image že kaj bolj čutiš? mene vsako jutro zbudi oziroma opomni, da je tudi on buden in ne samo jaz. user posted image

ja hvala talika81....sej pravim do jutri počakam pol pa jutr kličem ...jutri bo že skoraj za klicat ginekologa al ne???' kdaj si ti bila na prvem pregledu?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.8.2010 12:54:52   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Sem videla, da se boste nekatere vpisale na tečaj telovadbe, jaz še oklevam, nikoli se ne ve, bi zelo rada hodila plavat, ampak nimaš v mb nikamor- mislim, da ima pristan malo premrzlo vodo.

Ne, Pristan ni primeren - bolj zaradi nečistoče, kot zaradi česa drugega user posted image . Sem svoj čas redno hodila na plavanej... No, pa sem presedlala na ruški bazen - zakon! Samo kaj, ko pa po porodu ni bilo več časa - no, pravilneje je, da si ga nisem vzela. Zdaj me je pa bazenov strah, ker sem zakrvavela ravno po kopanju v Habakuku - saj vem, da verjetno ni nobene povezave, ampak salaba izkušnja pa je.... Drugače pa je v ruškem bazenu lepo čisto in pač vse bolj novo. Pa še veliko bolj poceni.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.8.2010 14:01:03   
tejči28
morfologija- jaz sem šla k dr. rosiču na ptuj in sem bila zelo zadovljna.Tudi cena je bila primerna,ker eni imajo res nabite cene,sploh v lj .

Neposredna povezava do sporočila: 243
23.8.2010 14:17:45   
tsanika35
Lun1ca Super, da si poklicala. Poceni pa res ni! Jaz pa nimam niti možnosti več, da bi vzela trimesečno karto. Meni še sicer ni jasno, kako bom uskladila šolo za starše in telovadbo,ampak nekako bo že šlo. Če bi bila možnost, bi jaz že avgusta hodila. Ti je mogoče povedala ob katerih dnevih in kdaj planirajo?
Talika81 Škoda! 30 km je res kar daleč.
baby1978 Dobrodošla nazaj v vročem MB. Jaz bi tudi kar v kakšen bazen skočila, ampak verjetno to res ni najboljša izbira za nas user posted image .
O strašenju nosečnic v Sloveniji...mene so skoraj na psihijatrijo spravli, namesto v porodnišnico. Kaj so mi že povedali vse v tej nosečnosti!! Sem vsakič šla še po drugo mnenje. Se mi zdi, da je full pomembno h komu greš. Res pa je, da so izkušnje različne.

Neposredna povezava do sporočila: 244
23.8.2010 14:22:55   
zaljubljena23
tsanika, meni še prehitro bežijo tedni N..Sploh ne vem kdaj sem pricapljala tako daleč..

Talika, našo pikico čutim kar vsaki dan in zelo pogosto zadnje čase..Niso pa še to neke konkretne brce, ki bi me ponoči zbudile, tako kot nekatereuser posted image user posted image

Baby, morfologijo mi je delal moj osebni G..In mu popolnoma zaupam...O kakšni paniki tukaj ne bi govorila, ker se dejansko res vse vidi na meritvah UZ...Konec koncev je bolje, da se zdaj tole spremlja in če gre na slabše da se reagira tako kot mora kot pa da bi bilo prepozno...Če pa bomo ostali na istem pa HB...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.8.2010 14:25:46   
zaljubljena23
Strašenje..Jaz tole ne smatram kot strašenje mojega G..Pač je povedal kakšno je stanje (MV skrajšan in odprt) in da bi bilo fajn, če tole malo bolj pogosto spremljamo..Itak, da pa so me zanimale tudi posledice...Katere od vas pa ne bi..Tako, da sem jaz tole kot dobronamerno vzela...In da res upoštevam nasvete kot so počitek kot pa da bi pretiravala naprej in bi se še naprej odpirala in MV se krajšal...

Neposredna povezava do sporočila: 246
23.8.2010 15:20:53   
tejči28
Zaljubljena23 se strinjam s tabo,to da veš,da imaš MV skrajšan in odprt je samo pozitivno,da veš,da je treba počivat in lahko normalno donosiš do konca.Več te spremljajo,kar pa je tudi dobrodošlo.Boljše kot,da ne bi vedla in bi ti grozil prezgodnji porod.

Neposredna povezava do sporočila: 247
23.8.2010 15:22:45   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Dobro jutro user posted image . Evo, vikend je za nami in pričenja se nov teden - joooj zaenkrat moj zadnji teden bolniške. Moram priznat, da mi prav paše user posted image , sem se že navadila. Je pa res, da sem bila včeraj malo pogumna - saj veste, nedelja = pospravljanje in sem imela zvečer kar močne krče user posted image . Jp, me telo kar hitro spomni, da kljub začetnim tednom je telo pač malce drugače razpoloženo.....

jagoda še 2 v 1? Zdaj bi že moralo bit, no vsaj po teoriji, če se ti je čep odluščil...user posted image . No, kakorkoli je, upam da se dobro počutiš.

zaljubljena23 ja, do decembra je še nekaj časa. Se bomo še ornk naklepetale user posted image .

utrujenost aha - zelo poznana zadeva user posted image . Če pa imam slučajno višek energije, me trebuh hitro opomni, da moram malo v ležečki položaj user posted image .

telovadba na studencih a lahko dobim kak link ali telefonsko številko?

pozdravljena a te lahko nekaj vprašam ... kdaj si ti bila prvič po tistem ko ti je M izostala na pregledu pri gin?

Neposredna povezava do sporočila: 248
23.8.2010 15:28:20   
tejči28
mami41 pri nas je tak,da ko ti zaostaja M pokličeš k ginekologu in te pol oni naročijo,ko si noseč od 8t do 10t,ker prej se še na UZju ne vidi srčka.Kolko tednov si ti zdaj noseča?

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.8.2010 16:01:13   
mami41

mami41 pri nas je tak,da ko ti zaostaja M pokličeš k ginekologu in te pol oni naročijo,ko si noseč od 8t do 10t,ker prej se še na UZju ne vidi srčka.Kolko tednov si ti zdaj noseča?

4 kot kaže..... m zamuja že 3 dan

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?