|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
20.8.2010 10:47:16   
tsanika35
Jaz pa kar cele dneve nekaj pospravljam in mečem stvari vstran...moj pravi, da imam gnezditveni instink. Če pa moram vse urediti, preden prideta tamala z morja, pol pa se začne šola, služba...pa ne bo več časa.
mami41 Obstaja tud test, ki ga lahko narediš že nekaj dni pred izostankom M. Tako, da bi ga ti sedaj res lahko naredila. Dobra si, da tako čakaš, jaz bi že znorela...
baby1978 Joj se mi smiliš. Tebi pa se vleče ta slabost. Jaz nisem bruhala, samo slabo mi je bilo cele dneve, pa sem mislila, da sem boga! Ko pa se je slabost nehala, so pa začele kilce kar rasti in rasti. Mislim, da bom že spet končala nekje pri +20kg.
jagoda28 Torej so ti naredili popolni pregled z uz in vse? Super!! Držim pesti, da bodo kmalu pravi popadki. Glede panike pa...mislim, da kar vse po malem doleti, ko je čas!
jaznoseča Kljub temu, pa da se bo ravnateljica sama odločila, si ji pokazala, da s tabo ni češenj zobati! Vsa čast za pritožbo!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.8.2010 11:15:21   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: tsanika35

Jaz pa kar cele dneve nekaj pospravljam in mečem stvari vstran...moj pravi, da imam gnezditveni instink. Če pa moram vse urediti, preden prideta tamala z morja, pol pa se začne šola, služba...pa ne bo več časa.
mami41 Obstaja tud test, ki ga lahko narediš že nekaj dni pred izostankom M. Tako, da bi ga ti sedaj res lahko naredila. Dobra si, da tako čakaš, jaz bi že znorela...
baby1978 Joj se mi smiliš. Tebi pa se vleče ta slabost. Jaz nisem bruhala, samo slabo mi je bilo cele dneve, pa sem mislila, da sem boga! Ko pa se je slabost nehala, so pa začele kilce kar rasti in rasti. Mislim, da bom že spet končala nekje pri +20kg.
jagoda28 Torej so ti naredili popolni pregled z uz in vse? Super!! Držim pesti, da bodo kmalu pravi popadki. Glede panike pa...mislim, da kar vse po malem doleti, ko je čas!
jaznoseča Kljub temu, pa da se bo ravnateljica sama odločila, si ji pokazala, da s tabo ni češenj zobati! Vsa čast za pritožbo!

sej že norim tak da .... če pa bo test spet - pa bom še bolj ...bom počakala kaj bo ...dans sem spila že (od8h-do zdaj ) 1/2 litra vode z okusom pa folno od Hoferja .... pa sem skoz na Wc-ju sploh se ne smem vstat ker kar teče .... prsi so tud ...sej ne vem če sem zmešana al kaj je .... večje .... malo skelijo ..... pa nem se več opazovala ..... ker pol samo mislim na to in ono .... če ne bo M do ponedeljka tak vem ... naročit pr Gin....user posted image

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.8.2010 11:58:16   
talika81
jaz sem imela prsi tudi malo bolj okrogle oblike in tudi ja večje kot ponavadi. in malo bolj polne na dotik kot običajno. tudi tako sem nekak vedela, da nam je uspelo.
mami, jaz močno, moćno želim, da bi bila user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.8.2010 12:21:57   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

mami41 dobra si, ko takole čakaš... jaz bi bila preveč radovedna. Zakaj imaš slabe izkušnje, mogoče nisi imela pravega testa. Jaz sem bila 3x noseča - 3x delala test ene 3 dni po pričakovani M, vedno s CB testom, in vedno je bil razultat takoj pravilen s prvim testom. Edino v prvi nosečnosti sem malo prehitela in nardila test 3 dni pred pričakovano M, pa je bil kjub nosečnosti negativen test - morda je bilo prehitro. No, kakorkoli - ti želim, da je rezultat takšen kot si ga želišuser posted image .

sem delala teste tiste urinske laboratorijske pred leti ko sem bila noseča z sinom pa je bil do 10 tedna negativen ...... bom popoldan šla v mesto pa kupila enga ...da te vidimo kaj bo .... veste sedaj se bolj ukvarjam kateri dan bi morala biti bolana ...ker sem prejšnji mesec še jedla AB tabletke pol pa sva se na morju zmenla da bova vseeno še imela enga ... (v prvi nosečnosti je bilo isto ...sem zanosila takoj po jemanju AB tabletk pa je sin zdrav ko riba )zadnje preilo sem imela 25.7.zaj pa naj računam .... prej sem imela perilo nekje 3-4 .dan po nehanju tabletk.... kaj pa zdaj ...

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.8.2010 12:30:00   
talika81
na kolko dni pa si imela cikluse pred AB tabletkami?
se mogoče spomniš?

kio sem jaz nehala s tabletkami, sem imela cikluse na 28 dni na začetku, šele pol čez čas so se mi začeli neki mal mešat.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.8.2010 13:20:37   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

na kolko dni pa si imela cikluse pred AB tabletkami?
se mogoče spomniš?

kio sem jaz nehala s tabletkami, sem imela cikluse na 28 dni na začetku, šele pol čez čas so se mi začeli neki mal mešat.

ma menzo sem dobila nekje 3-4 dan po nehanju tabletk pa je pol trajala nekje dva do tri dni .... to je bilo vse ....to je po mojem izračuniu 21 dni tebletke pa 3-4 dni potem M ca 25 dni ...a se dnevi od prvega dne zadnje M tud zraven štejejo (prvi dan M do jemanja tbl) nikoli nisem pažnje polagala na to ... vedno isti ritem M ...tabletke ... M...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.8.2010 13:34:53   
talika81
ja, tisti dnevi se tudi štejejo zraven. tako da si po moje imela ciklus nekje na 27-28 dni.
cikluse šteješ od ene menstre do druge - ne glede na to, ali jemleš tablete al ne.

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.8.2010 13:58:02   
mami41

ja, tisti dnevi se tudi štejejo zraven. tako da si po moje imela ciklus nekje na 27-28 dni.
cikluse šteješ od ene menstre do druge - ne glede na to, ali jemleš tablete al ne.

torej bi dans al pa jutr mogel prit user posted image dans ga še ni bilo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.8.2010 16:49:19   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: mami41

torej bi dans al pa jutr mogel prit user posted image dans ga še ni bilo

...sem vam rekla da imam slabe izkušnje s temi testi......sem naredla dans Cb pa je negativen ..... bom počakala kaj bo z user posted image  pa čer ne bo do drugega tedna nič bom se pač naročila ... by grem nekaj jest ... pa lulat

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.8.2010 17:36:36   
zaljubljena23
In še moje poročilo iz morfologije, tako kot sme pričakovala..Naslednji teden v četrtek imam ponovno morfologijo, tokrat v P v MB-ju..To kar smo lahko videli, je bilo ok..Merjenje MV je pokazalo, da ga je potrebno spremljat..Je malo skrajšan (33,5mm) in ni tako ozek kot bi moral biti, je malo odprt, tako da kontrola čez 14 dni pri mojem G oz naslednji teden morajo meritev ponoviti tudi v MB-ju..Če bo se stanje naprej slabšalo, mi sledi obisk LJ in vstavitev obročka...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.8.2010 18:46:50   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Hello, bila sem včeraj na pregledu. Veliki smo za 19 tednov, tako kot mora bit, zredila sem se od začetka do zdaj za 1 kg, bila zelo kregana- kaj pa moram, če moram jest po malo, drugače leti vse iz mene. Za Morfologijo se bom naročila pri dr. Japlu v UKC Maribor.
Tudi mi ga pičimo za vikend na morje, je napovedano Sončece, zato, treba izkoristit.

user posted image user posted image  za uspešen pregled. Pa uau - samo za 1 kg??? To pa je redko, pa si drugače tud bolj drobna? Oprosti, ker tako sprašujem, samo baje pri malo bolj močnih mamicah ni nič narobe, če se tud nič ne zredijo, zdaj pa če te je kregala.... Mo, kakorkoli, če je dete tako kot mora bit, je že vse ok user posted image .

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.8.2010 18:58:44   
jaznoseca

Jah no, zdaj se bolj bojim tega, da bi naš mali dobil kak "pečat" ker je mami zaj..... user posted image . Javim kakšen bo odgovor, čeprav že zdaj vem kaj bodo napisali...

Neposredna povezava do sporočila: 212
20.8.2010 19:02:29   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

In še moje poročilo iz morfologije, tako kot sme pričakovala..Naslednji teden v četrtek imam ponovno morfologijo, tokrat v P v MB-ju..To kar smo lahko videli, je bilo ok..Merjenje MV je pokazalo, da ga je potrebno spremljat..Je malo skrajšan (33,5mm) in ni tako ozek kot bi moral biti, je malo odprt, tako da kontrola čez 14 dni pri mojem G oz naslednji teden morajo meritev ponoviti tudi v MB-ju..Če bo se stanje naprej slabšalo, mi sledi obisk LJ in vstavitev obročka...

No glej, če je bilo to kar ste videli ok, potem glavo gor in pozitivno naprej. Vstavljanja obročka žal ne poznam, a opazili so, da te je treba bolj podrobno spremljat in že to je super. Te bodo bolj pazili in bolj pregledovali, pa bo vse ok. Veliko sreče na drugem pregledu user posted image user posted image !

mami41 oh joj, pa tako smo te nagovarjale user posted image . Če pa maš vse znake user posted image . Mogoče res še malo počakaš, pol pa na pregled. Držim pesti!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.8.2010 8:18:52   
zaljubljena23
Jaznoseca, hvala...

Kg, pri meni pa je 0,5kg manj od prejšnjega pregleda oziroma nasploh najmanj od tehtanja na zadnjih dveh pregledih...Mi pa je pritisk naredil preglavice, je bil spet povišan..Dobro, da si ga doma merim in je normalen...

Neposredna povezava do sporočila: 214
21.8.2010 14:10:43   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

No glej, če je bilo to kar ste videli ok, potem glavo gor in pozitivno naprej. Vstavljanja obročka žal ne poznam, a opazili so, da te je treba bolj podrobno spremljat in že to je super. Te bodo bolj pazili in bolj pregledovali, pa bo vse ok. Veliko sreče na drugem pregledu user posted image user posted image !

mami41 oh joj, pa tako smo te nagovarjale user posted image . Če pa maš vse znake user posted image . Mogoče res še malo počakaš, pol pa na pregled. Držim pesti!

ja tak je to žnaki so .... menze ni ...samo neki bedasti izcedek iz nožnice tak da sem cela mokra ...pa morem met vložek za to ....pa malo apetita ...sicer na čudne stvari ... pa ne bom se več obremenjevala ...če ni nič pa bo naslednič... drugo leto pa grem v RIM     pa en tri urni sprehod je za mano po pohorju seveda-svež luft ne škodi zaj pa grem počivat ... lepo se imejte mamice ...

Neposredna povezava do sporočila: 215
21.8.2010 18:33:45   
tsanika35
jaznoseča Kaj si bo ravnateljica mislila je itak vseeno. Mislim pa, da vzgojiteljice ne bodo imele malega zato na piki! V katero enoto pa bi ga rada dala?
mami41 Še vedno držim pesti.

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.8.2010 19:55:11   
mami41

jaznoseča Kaj si bo ravnateljica mislila je itak vseeno. Mislim pa, da vzgojiteljice ne bodo imele malega zato na piki! V katero enoto pa bi ga rada dala?
mami41 Še vedno držim pesti.

jaz pa še vedno čakam ......nič novega ni na prizorišču ...sedaj čakam tud da me pokliče ata ..ker je tamala pr njemu na počitnicah ...da vidim če pride danes domov al ne

Neposredna povezava do sporočila: 217
21.8.2010 21:35:52   
jagoda28
Halo babike kako ste kaj? Jaz sem še zmeraj tukaj. Zjutraj se mi je odluščil čep ostalega pa nič novega. Baje da to še zna trajat.
Upam na čimprejšnje odrešenje.
Pa pri vas kaj novega?

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 218
22.8.2010 8:38:26   
tejči28
Ojla babike, jagoda,še vedno si 2v1,jaz upam,da bom pred rokom rodila,ker to čakanje,kot imaš ti,bi mi bilo preveč mučno. Meni se je pri prvi zvečer odluščil čep in drugi dan sem rodila,držim pesti,da bo pri tebi tudi čimprej.
Bom pa danes imela še čistilno akcijo dokler sem doma,da še pospravim kaj in spucam,to se tak vedno kaj najde,ne.user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.8.2010 10:55:21   
Lun1ca
No zdaj sem pa še jaz našla nekaj cajta, da se javim user posted image

zaljubljena23 po mojem ne bo panike, tudi če ti vstavijo obroček. Boš pač malo bolj pod nadzorom, kar pa mogoče tudi ni tako slabo user posted image Te bojo malo razvajali. user posted image nič bat!

jagoda28 vso srečo na porodu, naj bo lahek in čim manj bolečin!

In punce, ste se že odločle, če bo katera hodla na studence k telovadbi? user posted image Jaz bi se res počasi začela kje malo razmigovat, ker sem že zdaj cela trda zjutraj ko vstanem iz postelje, kaj šele bo.
Tak zdaj pa bo treba it malo pospravit, pol pa na kosilo k mojim.. njam njam user posted image dans je gobova juhica, pol pa prečene rebrce.. da vam malo lušte naredim user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 220
22.8.2010 11:07:59   
zaljubljena23
Lunca, vse potrpim, samo da sem čim dlje 2v1 ;)...

Jagoda, menjava pozicije user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.8.2010 12:21:58   
jagoda28
Ojla user posted image .
Sem še zmeraj tukaj. Nič se ne dogaja razen luščenja čepa. Jutri imam spet pregled. Upam da me ne vržejo v porodno, ker mi ni glih najbolj. Čeprav vem da slej ko prej bom mogla rodit user posted image .
hvala vsem ker držite pesti. .
zaljubljena23 jaz sicer nebi menjala, me pa zanima če boš še zato ko boš rodila user posted image .
Čuvaj se in čimveč počivaj.
tejči28 glej da me ne prehitiš :D
Lep dan želim vsem

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.8.2010 13:01:11   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda28

Halo babike kako ste kaj? Jaz sem še zmeraj tukaj. Zjutraj se mi je odluščil čep ostalega pa nič novega. Baje da to še zna trajat.
Upam na čimprejšnje odrešenje.
Pa pri vas kaj novega?

ojla babika ... pr meni je danes 29 .dan po zadnji M pa nič ni na vidiku da bi ta mesec še kaj prišlo ...tak da mislim....sma se z mojim zmenla če do torka ne bo nič kličem ginekologinjo..do srede imam stalež ...ampak mislim da bom naprej ...doma ...
Jagoda a ti si pa še kar vedno doma ...upam da se boš čim prej in na čim lažji način rešla ....ostalim pa lep dan naprej
p.s.: še vedno lulamo pogosto slabost je zdaj ne glede na uro dneva še vedno prisotna .... mogoče zdaj močneje ... je pa se tudi vrnil apatit ...trenutno imam na piki jogurte ... sej to mi ne bo škodlo ...pa kaki čokolino zjutraj .....

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 223
22.8.2010 18:19:10   
tsanika35
lun1ca Jaz čakam, da me pokličejo s telovadbe za nosečnice na Studencih. Če si zainteresirana, bi bilo mogoče dobro, da jim javiš, ker kolikor vem, nji ravno nekega povpraševanja. Torej več nas bo na seznamu, prej bodo naredili skupino.
zaljubljena23 Joj, smo si različne. Jaz pa komaj čakam, da bo nosečnost mimo in da polubčkam zdravo dete. Me namreč nosečniške težave preveč sekirajo. Kar koli počnem, se tako hitro utrudim, mi kar slabo postane, pol pa moram počivat. Se mi zdi, da še samo počivam!!
A vas tudi tako daje ta utrujenost?
jagoda28 Še malo potrpi, saj vem...vsak dan je user posted image
Zdaj pa grem sortirat cotice, ki so mi jih prijateljice vrnile, pa da vidimo v kakšnem stanju so. In če bo treba še kaj dokupit!user posted image

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.8.2010 19:08:51   
Nocturama

Kar koli počnem, se tako hitro utrudim, mi kar slabo postane, pol pa moram počivat. Se mi zdi, da še samo počivam!!
A vas tudi tako daje ta utrujenost?

Ja, neznosno! Včasih sem pešačila po 2 uri na dan, pa še telovadila doma, zdaj pa se utrudim že ko grem v trgovino...
Najprej me prime žeja, potem kakor da mi zmanjka kisika/svežega zraka (če sem npr. v trgovini) in mi postane slabo - k sreči ne tako hudo, da bi dol padla, ampak je vseeno zoprno, še posebej, če nisi doma. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?