Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 17:26:56
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Trenutno še 29.2.2010, sicer še ni hotela G dokončno potrditi PDP :) Sem pa opazila, da je več delov ljubljancank. Mi lahko več razložite v čem je trik ;) iiiiiiiiii nova nosecka...dobrodosla, iz katerega dela lj pa si
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 17:32:18
|
|
|
|
katrinka
|
pilotgirl7 - hehe...naslednje leto ni prestopno - 29.2. torej ne bo...hecno a ne
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 18:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja res je katarinka :) Sicer moja genikologinja se nekako z datumom ne more odločiti, tako, še datum je pri meni še vprašljiv. No se pustim presenetiti kaj mi bo povedela 29. 7. :) Upam, da bo že vpisano kaj v materinsko knjižico. Rada bi PDP popravila, ne vem kako sem tok zakvačkala, verjetno z datumom pregleda. Naj bi imela rok 19. 2. 2011, sori še enkrat! Me je kar sram, ker sem se zmotila... Sem pa iz Most - Štepc, sicer sem se sedaj preselila v okolico Lj, vendar, bom vedno Ljubljančanka :) Rojena v Ljubljana, še vedno imam prijateljev iz Lj, študiram v lj, tudi rodila bom v Ljubljani. Ja jaz upam tudi, da vas bom kaj pobližje spoznala, pa kakšen piknik nebi škodil :)
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 26.7.2010 18:31:32 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 19:28:45
|
|
|
|
katrinka
|
ah ni problema...sej najprej sploh nisem opazila, pol sm vidla datum - dedek je bil rojen 29.2. pa sm mogoče bolj pozorna, pol pa mi letnica ni sla v glavo, pa preden sm kaj napisala sm trikrat premislila da ne bi kaj butastega napisala...hehe, sicr pa se loh na nosecniske hormone izgovorimo...hehe itak zabarka za vedno...ni da ni tudi jaz rojena v lj,odrascala v lj,sicr pol sla malo vn iz lj a si hitro nasla fanta v lj in sla k njemu zdaj pa sm v okolici lj - a ker sem direkt na mocvirju se smatran za avtohtono zabarko se mi malo blede a ne...bolje da grem kr spat....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 19:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz tud pravim zabarka sem pa kaj. Sem opazila, da ljudje ne hecajo več :) Ker ne deluje več jeza, ker tukaj, ko sedaj živim majo malo probleme z žabarji :) Maš pa super avatar ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 20:47:34
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Ja jaz tud pravim zabarka sem pa kaj. Sem opazila, da ljudje ne hecajo več :) Ker ne deluje več jeza, ker tukaj, ko sedaj živim majo malo probleme z žabarji :) Maš pa super avatar ;) mene vsi hecajo da je obvezna oprema pri nas - skorji in znati plavat, pa kaj pol...je pa res bolj v hecu...ma itak da ima folk probleme z zabarji...kr naj majo...da jim ne bo dolgcas
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 20:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooo kako so fletne zabice!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 26.7.2010 21:56:44
|
|
|
|
katrinka
|
a ne...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 11:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej prav, malo pa mormo biti Kdaj pa imaš rok?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 11:31:59
|
|
|
|
ljubljana
|
Ojla vas je kar nekaj Tudi jaz sem iz Lj-Bežigrad PDP imam 15.11.2010 starost 31 nosečnost 4 št otrok 3 spol bo pa zaenkrat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 11:36:48
|
|
|
|
ljubljana
|
Pa še ena v mojem stilu, dopustniška
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.7.2010 11:38:06 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 12:02:43
|
|
|
|
tinaaleks
|
pozdravljene! Me že imate na seznamu, samo do zdaj sem bila bolj aktivna pri oktoberkah (prvi PDP naj bi bil oktobra, potem je bil prestavljen na september, ampak sem kar pri njih ostala). Naj povem, da smo 23.7 končno izvedeli spol-FANTEK BO . Tako da se bomo spet na novo učili (prva je bila seveda punčka). Upam, da bo ta tudi tako priden.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 12:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale žabica je pa prav carska. Ja sicer sem pa vesela Ljubljana, da boš imela 4 dete.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 12:38:15
|
|
|
|
ljubljana
|
upam, da bo po 3 fantih punca, če bo pa fant pa tudi ok ker sem že navajena
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 12:48:45
|
|
|
|
sky77
|
ojla Dobrodošle nove nosečke. Tele žabice so prav posrečene Vsi moji plani za danes so se porušili saj me je v desni ritnici zagrabil išijas in sem nemobilna. Priti na wc je že cel podvig. Sem pa vsaj zlikala tisti kupček cunj ki mi je še ostal. Vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 12:49:12
|
|
|
|
sky77
|
ljubljana kolko imaš pa stare fantičkeP?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 13:03:38
|
|
|
|
Masha_M
|
Ljubljana, dobrodošla tudi ti med nami!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 13:07:48
|
|
|
|
ljubljana
|
sky77 11, 6 in 2.5
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 21:18:33
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana upam, da bo po 3 fantih punca, če bo pa fant pa tudi ok ker sem že navajena hehe...ja kuker pogledas bo fajn IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Ojla vas je kar nekaj Tudi jaz sem iz Lj-Bežigrad PDP imam 15.11.2010 starost 31 nosečnost 4 št otrok 3 spol bo pa zaenkrat dobrodosla tinaaleks - jupi za IZVIRNO SPOROČILO: sky77 ojla Dobrodošle nove nosečke. Tele žabice so prav posrečene Vsi moji plani za danes so se porušili saj me je v desni ritnici zagrabil išijas in sem nemobilna. Priti na wc je že cel podvig. Sem pa vsaj zlikala tisti kupček cunj ki mi je še ostal. Vsaj nekaj si pa zelo pridna - a prides k meni tud kaj polikat...sicer dons nimam nic,bo pa jutri najbrz...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 21:21:59
|
|
|
|
katrinka
|
jaz sem imela danes kontrolni uz...slabo kaze, vse slabse raste,sprozen porod prej neizogiben - kontrola cez 10 dni pol najbrz not ustanem, do takrat pa vse se uredit kar nismo, danes sem placala prisotnost oceta pri porodu, pa posteljico smo ze dobili...zdaj pa naprej...tok dela da a joj
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 21:22:48
|
|
|
|
katrinka
|
masha in sky - kako kej kaze...ste se v enem kosu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 27.7.2010 21:32:27
|
|
|
|
Masha_M
|
Jup, jaz sem še v enem kosu. Pa vse več stvari me špika in boli, samo da pač ne vem kaj točno bi kaj pomenilo. V vsakem primeru sem v petek naročena na redni pregled pri svojem ginekologu, 3.8. pa spet na CTG v porodnišnici (ob 7h zjutraj in na tešče) in če bom kaj več odprta in bo karkoli pokazal CTG, znam kar notri ostat. Lej, tole sem spraševala že pri avgustovkah, pa bo morda tudi tukaj znala kakšna povedati. Kopiram od tam: Imam eno vprašanje za mamice, ki ste že rodile kdaj prej. A med pravim popadkom vedno otrdi tudi trebuh? Ker meni se zadnje dni občasno dogajata dve "sorti" bolečine. Ena je ta, ki jo občutim takrat, ko trebušček rata kot kamen in je nekako podobna bolečini pri začetku menstruacije. Druga sorta je pa ta, ki se mi je danes pojavila prvič, ko me dokaj ostro boli celoten križ in spodnji del trebuha. Nekaj vsekakor se počaaaaasi dogaja, ker sem malo že tudi odprta, tako da so detajli v bistvu zgolj stvar semantike. Me pa vseeno firbec matra čemu od tega dvojega so bolj podobni pravi popadki. Pa hvala vam za odgovore! Drugače pa draga katrinka... ne vem kaj naj ti rečem. Spremeniti itak nič ne morem, mi je pa zelo hudo, da se moraš v tej tednih spopadati s takimi skrbmi. Res si želim, da bi ti lahko kakorkoli pomagala ali olajšala tole obdobje, tako da če se spomniš česarkoli kar bo v moji moči, mi le povej. Močno držim pesti zate in za tvojo pupo!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?