DanijelaNeli
|
Vsem ki so dopolnili mini 5ko... [sm=bravo.gif] No,pa smo le dočakali sonček-megla je šla...kar lepo se je zjasnilo,a kaj ko je prehitro tema! Neli sem podila ven,naj gre malo pred hišo...a nikakor ni hotla it...Se je non stop neki igrala.Tako,da smo bile samo na balkonu...,da dobimo malo zrakca. Noemi pa ima danes en dan za spanje... po kosilu mi je spala kar en lep čas,zdejle pa mi dremucka pol urce v ležalniku. Tako,da jo bom kopala ko se bo zbudila...bomo naredile eno oljno kopel. Neli in tati pa sta šla malo pohajat... ... Glede sobice pa jo nameravam dat ko bomo spali celo noč,brez hranjenja.Tako,da se bo pridružila sestrici. ... IZVIRNO SPOROČILO: kenya IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83 Zanima me ali še uporabljate lupinice oz. avto sedeže? Mi bomo morali kmalu zamenjati, v komineziončku jo komaj še noter dam. Pri nas je že zelo kriza, ima 8800g . V kombinezonu je tako nikoli ne dajem notri..na žalost bo morala še malo potrpeti, ker za v avto sedež je prekmalu, predvsem zaradi glavice, ki je še nestabilna v večjih sedežih. Jaz bi še malo počakala. Jst sem tudi tega mnenja,da ni za prehitevat s temi avtosedeži.Dokler nimajo naši zakladki 9kg. Malo pogledaš razne posledice,pa ne samo za nesreč, ampak zaradi sedenja in samega razvoja hrbtenice.So pa tudi teli razni nakloni,ampak kr je zihr je pač zihr. Je pa res,da se lupinice krepko razlikujejo ena do druge in so nekatere res precej majhne. Se pa da rešit,da se jih ne da noter sedet z bundico/kombinezončkom. Če ne bi se odločila rajši za tisti prilagojeni sedež od 0 do 15kg/18kg.Vključuje lupinico,in ostale dele,ki jih samo odstranjuješ oz.dopolnjuješ. ... GH...nam kar gre.Nič ne hitim in kar gre. Jutri bomo malo mešali živila,med temi prvimi tremi.Pol pa koleraba. Sem pa kupla tisti dodatek-olje iz baby centra.Čeprav imam tudi veliko olivnega doma.Neki je dala soseda,drugo pa je en sosed prinesu mojemu. Ampak še ničesar ne uporabljam. Stol za hranjenje imam še od Nelice,oz. je od ene sosede.Enkrat sem jo za foro tam posedla,seveda polegla in znižala višino...Sam smeh jo je bil... Drugače se hranimo v ležalniku...jaz pa sedim na fotelju...al pa potleh na tepihu. Nič,gremo mi čof-čof...Ta mala že poje znameniti AaaAaaA.....
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 9.12.2010 17:51:26 >