pupika
|
tudi jaz sem se prijavila na FB. Pri nas je malo boljše, Gaji počasi zginjajo pikice, le po čelu ima še vedno tako rdečo, kot bi jo kaj opeklo, in se kar naprej nekaj praska, zgleda jo bogo revico kar srbi. Sem pa čisto izmozgana, kot en zombi, kajti ponoči je hotela spati na meni, ko sem jo položila v posteljico tak jok, sedaj mi lepo spi in če ne bi imela Gala doma,, bi šla z njo malo spat, se bom pač jutri malo spočila ko gre Gal v vrtec. Glede spanja, pri nas je še vedno Gal v spalnici pa je star 4 leta,študiram, da bi oba prestavila v otroško ko se bo Gaja nehala dojiti ponoči, je pa res, da ko Gal zakašlja in se premetava po postelji zbuja Gajo, tak, da bi bilo res najboljše da bi šel Gal v otroško, samo če pa noče in noče, mi vedno reče da on še ni tako veliki kot jaz. Kolikokrat jim dajate GH, jaz sem še vedno na enem obroku in to okoli 12-13h, sedaj pa ko je dopolnila 5 mesecev pa študiram, da bi ji počasi začela dodajat še en obrok, samo mi že zmanjkuje idej, ker lahko zelo malo stvari jejo. Kaj hruške jim že dajete, ker kolko vem, naj bi dali hruške bolj pozno ker napenjajo, niti kuhanih hrušk ji ne upam dat.Avokado sem ji zadnjič malo dala pa ji ni bilo všeč, je res negravžno, Gal je imel full rad avokado Gaji pa okus ni všeč. Danes bom poskusila dat krompirček z prilagojenim mlekom. pilotina pri nas pa smo letos imeli full bučk in sem si skoraj celo zalogo naredila za zimo, je pa res, da sem jih dvakrat sadila, ker je prvič full malo ven prišlo. Korenje so mi pa polži pojedli, sem bila full jezna, sem pa tudi lubenice sadila pa nič ni ven prišlo, ker sem jih prepozno saadila. je pa res razlika ko ješ domačo solato ali pa kupljeno. anajrim čimprej se pozdravite. Kako bakterijo pa je imel mali.Kaj je imel kaj pikic, ker sem se jaz tudi ustrašila za Gajo, pa je pediatrinja rekla da ima 6 bolezen, samo ne vem od kje se je nalezla, ker Gal je imel laringitis in ne 6-te bolezni, pa še zbolevajo otroci do 2 leta starosti.So tudi vam rekli da ima Tadej 6 bolezen kajne, upam, da bo na kotroli vse OK.
|