|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.12.2010 23:33:29   
cebelica_
Aja, pa super za FB, se bom tudi jaz prištulila user posted image

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
9.12.2010 8:00:46   
tinca10
jutro!

jst sm pa po dolgem času spet malo bolj naspana... no včeraj sem izselila našo Laniko iz spalnice v njeno sobico in rezultat je bil, da se je po res dooolgem času zbudila samo 2krat, spali pa smo do 6ih zjutri user posted image  Mal mi je bilo hudo, da sem jo revico tako mejčkeno dala samo v sobo, samo verjetno bo bolš za vse, da je tako. A ostale imate user posted image  še pri sebi?

super za FB... upam, da nas Tina kmalu potrdi

Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.12.2010 8:16:58   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

jutro!

jst sm pa po dolgem času spet malo bolj naspana... no včeraj sem izselila našo Laniko iz spalnice v njeno sobico in rezultat je bil, da se je po res dooolgem času zbudila samo 2krat, spali pa smo do 6ih zjutri user posted image  Mal mi je bilo hudo, da sem jo revico tako mejčkeno dala samo v sobo, samo verjetno bo bolš za vse, da je tako. A ostale imate user posted image  še pri sebi?

super za FB... upam, da nas Tina kmalu potrdi

Jp jst sm mela prvega pr seb do 2. leta, saj prvo k smo bli čist spodej nism mela sobice zanjga pol k smo se pa gor preselil je pa 2 mesca predenj sm šla rodit začel spat v svoji sobici in kamlu tud v ta veliki postelji. Žana bom pa preselila v svojo sobico ko bo dopolnil 1 leto saj se mi zdi da je to še pre hitro da bi ga zdej dala.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
9.12.2010 8:58:44   
pilotina
Valentina in Tadej vse najboljše user posted image user posted image

jap, danes je David dopolnil pet mesecev, kar neverjetno se mi zdi, da je že tak korenjak

cebelica_...si pisala glede pasenja kravic...David tudi ni maral in ga tudi nisem silila...sem ga postavila (ko je bil dobre volje, za igro in ne zaspan) in če mu ni pasalo sem ga dala nazaj na hrbet...s časoma mu je ta položaj postal všeč, monejši je bil, bolj mu je pasalo in se sedaj tako igrava...on pa je ves srečen, ko mu kaj rata, npr. primit igračko in jo stlačit v usta, spravit v usta podlogo, mamo stisnit za nos user posted image ,...
in glede soparnika...jaz tudi dnevno svežo zelenjavo dam v soparnik...sem pa zadnjič dobila domač korenček in da nebi šel v nič, sem ga očistila, narezala na kockice in po dozah dala v zmrzovalnik...zjutraj ga vzamem ven in ko je čas dam v soparnik in je hitro gotovo user posted image ...ampak sedaj si rihtam domačo zelenjavo...malo tu malo tam in bo skoraj vse domače, kar se pač da glede na sezono...škoda, ker nam letos bučke niso uspele in nimam nič ozimnice v zmrzovalniku, bo pa poleti nadoknadil user posted image

spanje...tudi pri naju bo še dolgo...nimava druge izbire, saj nimava prostora...tudi, če bi imeli še eno sobo, bil zaenkrat spal še pri naju

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.12.2010 9:10:03   
Ninchy
Ojla!

Kako ste kaj kljub slabemu vremenu.

Jaz za pisanje res nisem najboljpridna, vas pa vsak dan prebiram tko da spremljam kaj se dogaja....user posted image

Ja naša princesa tud na veliko sprobava obračanje, prvič se je pri 4 mesecih tko da zdaj ko je bila že 5 je to v sekundi tko da jo je treba imeti skoz na očeh sploh na previjalni tam se že v vse strani obrača tko da kremica in planičke pa tud ostale stvari že romajo na tla ali z roko ali pa z nogo user posted image .

Drugače imava posvetovalnico januarja ko bo stara 6 mesecev, dobila bo spet cepivo proti rotavirusu za pikico pa ne vem točno. drugače pa rastemo full, me prav zanima koliko je velika ker sama jo tako težko zmerim ampak tam okrog 70 cm pa ene 6700 g mora imeti tko na oko.
tko da cunjice 68 so še komaj prav, se mi zdi da je 62 in 68 ful hitr prerasla v primerjavi z 56.

Mi smo se nekako odločili, da jo preselimo enkrat po novem letu v svojo sobico, moramo še kupiti opremo pa posteljico, ker ta bo za drugega user posted image ki pride junija. Tko da nas selitev še čaka mislim pa tudi jaz da bo potem bolje glede spanja saj jo sedaj kdaj tudi sama zbudim ko grem ponoči na wc, zgleda vse sliši....user posted image

balem, ali si kaj razlišljala o nakupu vozička za dvojčke? Mene full mika, ker bo še full mala, ko se bo drugi rodil, pa da bi potem lahko hodili tudi na kakšen malo daljši sprehod.

Lep deževen dan...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.12.2010 9:22:44   
šunkica
kakanje - naš se že dober teden ni pokakal. Včeraj zvečer sem mu dala sladke kamilice in je takoj zaspal kot ubit. Zgleda da mu je čajček ful zapasal. Ampak kakal pa ni.

FB - evo tudi jaz sem se pofočkala, ni mi pa jasno zakaj je ta skupina odprta kot oseba? Potem res ne moreš dodajati ničesar user posted image . Ponavadi take teme odprejo kot skupino, oz. posebej stran (ne vem kako bi to poimenovala). Naprimer " Kahel Ehjavec de Hood".

mehčalec - za dojenčkove cunje ga ne uporabljam. Uporabljam sušilec, ki mi je zakon zadeva.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.12.2010 9:23:46   
pupika
tudi jaz sem se prijavila na FB.

Pri nas je malo boljše, Gaji počasi zginjajo pikice, le po čelu ima še vedno tako rdečo, kot bi jo kaj opeklo, in se kar naprej nekaj praska, zgleda jo bogo revico kar srbi. Sem pa čisto izmozgana, kot en zombi, kajti ponoči je hotela spati na meni, ko sem jo položila v posteljico tak jok, sedaj mi lepo spi in če ne bi imela Gala doma,, bi šla z njo malo spat, se bom pač jutri malo spočila ko gre Gal v vrtec.

Glede spanja, pri nas je še vedno Gal v spalnici pa je star 4 leta,študiram, da bi oba prestavila v otroško ko se bo Gaja nehala dojiti ponoči, je pa res, da ko Gal zakašlja in se premetava po postelji zbuja Gajo, tak, da bi bilo res najboljše da bi šel Gal v otroško, samo če pa noče in noče, mi vedno reče da on še ni tako veliki kot jaz.

Kolikokrat jim dajate GH, jaz sem še vedno na enem obroku in to okoli 12-13h, sedaj pa ko je dopolnila 5 mesecev pa študiram, da bi ji počasi začela dodajat še en obrok, samo mi že zmanjkuje idej, ker lahko zelo malo stvari jejo. Kaj hruške jim že dajete, ker kolko vem, naj bi dali hruške bolj pozno ker napenjajo, niti kuhanih hrušk ji ne upam dat.Avokado sem ji zadnjič malo dala pa ji ni bilo všeč, je res negravžno, Gal je imel full rad avokado Gaji pa okus ni všeč. Danes bom poskusila dat krompirček z prilagojenim mlekom.

pilotina pri nas pa smo letos imeli full bučk in sem si skoraj celo zalogo naredila za zimo, je pa res, da sem jih dvakrat sadila, ker je prvič full malo ven prišlo. Korenje so mi pa polži pojedli, sem bila full jezna, sem pa tudi lubenice sadila pa nič ni ven prišlo, ker sem jih prepozno saadila. je pa res razlika ko ješ domačo solato ali pa kupljeno.

anajrim čimprej se pozdravite. Kako bakterijo pa je imel mali.Kaj je imel kaj pikic, ker sem se jaz tudi ustrašila za Gajo, pa je pediatrinja rekla da ima 6 bolezen, samo ne vem od kje se je nalezla, ker Gal je imel laringitis in ne 6-te bolezni, pa še zbolevajo otroci do 2 leta starosti.So tudi vam rekli da ima Tadej 6 bolezen kajne, upam, da bo na kotroli vse OK.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.12.2010 9:53:55   
balem

A ostale imate user posted image  še pri sebi?

Naša spi že od 4. meseca sama v svoji sobici, pa sploh ni blo težav. Sva se kar na začetku odločla, da jo dava kmalu za sebe, ker se mi zdi, da potem, ko se začne orng zavedat okolice in da ni več atija in mamice zraven je lahko vse skupi še težje, sploh pa zdej, ko bomo imeli še enga.
Ninchy: sem imela prvo v mislih bolj kakšen sling za dojenčka, pa voziček za Nežo, kasneje pa bi nabavla tist stolček, ko se pripopa na voziček. Sem jih pa že gledala, cena se mi je pa kr znosna zdela (okoli 650 eur), sam ne vem več al je blo na netu, al v PP al v BC.user posted image
Mamo pa pravzaprav 2 vozička za Nežo (enga za na teren pa enga "potovalnega" tak da najbrž ne bomo novega kupli).

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
9.12.2010 10:03:10   
nagaja28
živjo punce
jaz komaj čakam, da gre ta zima stran, ker smo kar naprej bolni. kar v intervalih gre od enega do drugega. očitno je to ''lepši'' del vrtca. sem prav jezna. luka je en teden doma, pa 3 dni v vrtcu in spet en teden doma. no, zdaj je šlo tud malo na mene user posted image . premišljujem kar, da bi ga malo ven vzela, samo ko je pa treba spet toliko papirjev izpolnjevat, pa na občino zaprošat in ne vem kaj še vse. ah, se mi kar ne da. sem prav vedla, da bo tale veseli december res ''vesel'' user posted image user posted image user posted image .

mi smo dali lukata v svojo sobo pri letu in pol, domna imava pa še v najini sobi. dokler se bo zbujal ponoči in hranil, bo najverjetneje tako, ker se mi ne da v drugo sobo hodit user posted image .

za hrano sem pa že jaz želela vprašat, kje jo kupujete in ali kupujete bio. mi imamo domače bučke, špinačo in korenje kar zmrznjeno, kaj drugega pa že ne. v trgovini kupim bio jabolka, čeprav ne vem, če bi čisto verjela, ampak, kaj naj. domen ima zelo rad tudi marelice, samo se jih zdaj ne da dobit drugače kot v kupljeni kašici (razen suhih). nekateri pediatri zagovarjajo, da so boljše te kašice kot špricano sadje, nekateri, pa da je boljše sveže, pa tudi, če je špricano, potem pa vedi, kaj je zdaj res prav user posted image . pozimi uvajat GH je res malo bolj komplicirano kot poleti.

kravice tudi mi radi pasemo, samo vedno obvezno polijemo zraven user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.12.2010 10:05:18   
DanijelaNeli
Jutro!
No,pri nas je že kaj kmalu po 7h.
Nas ta mala čmrlika zbudi z njenim petjem in pol je konec spanja.12 urc je naredila.user posted image

Ta večja pa je ostala doma,ta teden smo bili samo 2x v vrtcu,ko jo je soseda peljala,meni se ni dalo peljat,ker je ful megle,pa še Noemi s seboj vlečt...
IZVIRNO SPOROČILO: Ninchy

Mi smo se nekako odločili, da jo preselimo enkrat po novem letu v svojo sobico, moramo še kupiti opremo pa posteljico, ker ta bo za drugega user posted image ki pride junija. Tko da nas selitev še čaka mislim pa tudi jaz da bo potem bolje glede spanja saj jo sedaj kdaj tudi sama zbudim ko grem ponoči na wc, zgleda vse sliši....user posted image

Nikjer nisem zasledila...a si že srečka user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: šunkica

FB - evo tudi jaz sem se pofočkala, ni mi pa jasno zakaj je ta skupina odprta kot oseba? Potem res ne moreš dodajati ničesar user posted image . Ponavadi take teme odprejo kot skupino, oz. posebej stran (ne vem kako bi to poimenovala). Naprimer " Kahel Ehjavec de Hood".
mehčalec - za dojenčkove cunje ga ne uporabljam. Uporabljam sušilec, ki mi je zakon zadeva.
Se ti kmalu pridružim v skupino zadovoljnih žensk s sušilcem!

FB...Pol se bo lahko vsak pridružil skupini.
Zdaj je odvisno od nas al hočemo zaseben profil in pač imamo vse geslo,ter z njim lahko same upravljamo ,ali kot skupina ter bo vsem vidno ter dostopno.

...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 9.12.2010 10:06:22 >

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.12.2010 10:23:50   
Bina 83
Ojla!

Pa je tudi naša pupa zaspala, tako da imam tri ure časa da kaj konkretnega postorimuser posted image  in za začetek preberem kaj je novega na RRuser posted image !

GH bravo,zelo ste pridne user posted image  navdušile ste me za soparnik, tako da je na božičkovem seznamu pri vrhuuser posted image ! Naša sicer zelo rada okuša, ampak ni še čisto osvojila kako se pogoltne, tako da je popacana s hrano okoli ust do ušes! Ampak počasi se daleč pride!

Spanje... zaenkrat še pri nama v spalnici, upam pa, da nam bo uspelo v januarju uredit otroško sobico, da jo preselimo. Sem pa čist "not padla" kako bi jo uredila. V mislih imam stene pastelne barve, sinje moder strop z oblački, pohištvo bele barve, po tleh mehka preproga... na take pravljične sobice sem bila vedno norauser posted image !

Fb prošnja poslana! user posted image

Božičnica...  v javnih službah si lahko samo pod nosom obrišemouser posted image

Smrečica in darila... bunkice bodo vijola in srebrne barve, upam da bo tako dobro prišlo kot je videti v reklamah. Kar se daril tiče so v izdelavi! Za odrasle namreč šivam škorenjčke, noter bom pa dala piškote, ki jih bom sama spekla.
Za otročke pa morava še v nabavo, seznam je pa že: mikroskop, activity, lesena abeceda, komplet za ročno ustvarjenje, pravljice.... To je to, brez sladkarij!user posted image

BB priznam... gledamuser posted image ! Najprej zaradi firbca kdo bo sploh noter (slavniuser posted image ), potem zato ker itak nimaš kaj drugega za gledat, zdaj me pa že firbec kako se bo razpletlouser posted image . Mislim pa da bo Sandra zlo boga ko bo prišla v realni svetuser posted image .

Zanima me ali še uporabljate lupinice oz. avto sedeže? Mi bomo morali kmalu zamenjati,  v komineziončku jo komaj še noter dam.

Tako, čas za RR potekel, na vrsti je likanjeuser posted image ..

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.12.2010 10:44:38   
buškolinka

A ostale imate user posted image  še pri sebi?

moja je v svoji sobci že od 2. meseca dalje in nam vsem tako bolj ustreza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.12.2010 10:44:59   
kenya
Živjo,

user posted image za vse bolančke. Anajrim, kako je Tadej?

Pri nas je jutranjih bojev konec user posted image in mala miss je zaspala z veliko muke...sva telovadili, pa je ni nič izmučilo. Naša je tudi bolj statična user posted image ..kravic noče pasti, roke v usta in jokat. Mislim, da ji glede na njeno kilažo tudi ni najbolj prijetno in je še kar šibka v ramenih, ampak danes sem jo dala malo na žogo ji je bilo pa všeč.

Jaz jih dam v svojo sobo potem ko prerastejo košaro. Prej sta šli obe nekje pri 10. mesecih, ampak Kim bo šla sigurno prej. Zdaj moram samo še večji dve gospodični vprašat, če želi katera svojo sobo ali bi bile skupaj. Ker imamo samo dve otroški sobi zaenkrat.

Bio hrana....hmmm....jaz sem enako mnenja da itak ne veš od kod je hrana. Moja tašča ima velik vrt in ogromno različnega sadja in zelenjave doma, pa jajca in meso tako da večino dobimo od nje user posted image . Sem zelo vesela .Ker na veliko vlaga in zmrzuje, pa vem da je vse naravno in nič ne škropi....ampak...če tako pomisli saj je že zrak umazan, pa zemlja, tako da je spet vprašanje koliko je spet neoporečno. zdej pa že filozofiram user posted image .

Šunkica, jaz sem enkrat probala prevret žlico janeža v 1dcl vode in 2 žlicah sladkorja, pa se je pokakala kot ta velka.
user posted image

Nagaja, welcome to the club bolančkov user posted image user posted image . To nam je baje usojeno če imamo ta večje v vrtcu. Jaz sem imela zdaj Zoyo doma 4 tedne, pa ji je bilo že krepko dolgčas. Kar poslušam kolegice ki imajo tudi 3, je pri tretjem še hujše...no tudi pri nas je tako. Meni so celo svetovali naj dam Kim cepit proti pnevmokoknim okužbam....drugače so pa trenutno pri nas v vrtcu norice, naše jih še niso imele, čerpav smo jih že iskali lansko letouser posted image , pa se nismo nalezli in zdaj smo v pripravljenosti da bomo ravno okrog praznikov vsi pikasti user posted image

Konec sieste, kmalu bo lahkota user posted image ,danes bo na sporedu sladek krompir in grah...

lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.12.2010 10:47:12   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

jap, danes je David dopolnil pet mesecev, kar neverjetno se mi zdi, da je že tak korenjak

user posted image user posted image user posted image

tudi tvojemu Davidu želimo vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.12.2010 10:50:57   
kenya

IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

Zanima me ali še uporabljate lupinice oz. avto sedeže? Mi bomo morali kmalu zamenjati,  v komineziončku jo komaj še noter dam.

Pri nas je že zelo kriza, ima 8800g user posted image . V kombinezonu je tako nikoli ne dajem notri..na žalost bo morala še malo potrpeti, ker za v avto sedež je prekmalu, predvsem zaradi glavice, ki je še nestabilna v večjih sedežih. Jaz bi še malo počakala.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.12.2010 11:06:00   
Srecka010
Pozdravljene!

Tudi jaz sem se prijavila na FB, ampak se mi zdi boljše, če bi naredile skupino - tudi tu ne more biti vsak član, ga je treba potrdit.
Midva imava našo tudi pri sebi, saj zaenkrat nimamo še ene sobe.
Glede pasenja kravic - naša se na hitrco obrne sama na trebušček, je nekaj časa v redu, pol se pa začne pritoževat, včasih se ji pa tudi rata nazaj na hrbet obrnit.
Zelenjavo in sadje sem nekaj domačih stvari dobila od mame in tašče ter sem jo spravila v zmrzovalnik, drugače pa za malo kupim bio, saj imam občutek, da je vsaj manj špricano kot navadno. Je pa res, da ni prav veliko izbire.
GH ji jaz dajem samo enkrat na dan, potem jo pa še podojim. A ste jim ve že zamenjale cel obrok?
Martinčka - meni tudi full izpadajo lasje, pa še mala me cuka, tako da sem jaz premišljevala, da bi se čisto na kratko postrigla.
za vse bolnike

LP

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.12.2010 11:09:15   
sončnica2010
Lep deževen pozdrav še od naju z Erikom user posted image user posted image
Najprej moram povedat da mi je bilo zadnjič na srečanju res super, nisem si tako predstavljala, sem mislila da bomo bolj zadržane user posted image ampak smo se tako dobro (vsaj po mojem mnenju) ujele da komaj čakam na naslednje srečanje. Ko sem enkrat brala da ste bile na srečanju do 17h se mi je zdelo smešno in komaj mogoče, ampak sedaj vidim da je to čisto enostavno, v dobri družbi čas beži in beži user posted image user posted image julijke super steuser posted image

Na srečanju sem rekla da bom poskusila zvečer z riževo kašico ker se mi je začel ponoči zbujati na 2 uri, no moram reči da sem bila presenečena kako lepo je jedel za prvič, sicer sva pojedla samo 20ml, ampak začetek je bil uspešen user posted image . Prvi odziv na obrazku ko je dobil v usta nekaj drugega kot tekoče mleko je bil super, sem se smejala user posted image user posted image .
Ampak je bila noč kljub dodatni večerji še vedno pestra. Včeraj pa je pojedel 50ml in dojil pred in po banjici smo spali do 6.45 user posted image user posted image da se je mami malo naspala, kar nisem verjela da je tok ura ko je jokal. Tako da danes gremo naprej, bomo vidli če bo kaj več pojedel.

Glede vremena je dejansko brez veze izgubljati besede ker je grooooozno, tičim v stanovanju kot kakšna stara mama, se opravičujem izrazom ampak.... še dobro da sva imela včeraj fizioterapijo da sva šla malo ven in potem seveda še malo naokoli user posted image

Bina83 mi smo še vedno v lupinici, res da sedaj ko je v kombinezončku da je malo natlačen ampak zaenkrat smo še, kako dolgo pa ne vem.

FB, mi lahko ena da link,ker pod julijske mamice na fb je "oseba" ampak mislim da so to mamice iz preteklih let,kaj pa vem?
Glede vašega/našega albuma na RR ali je možno da bi še jaz prišla zraven?Sem že na srečanju hotela vprašat pa sem pozabila user posted image
user posted image

Anajrim tudi mi2 ti želiva da se čim prej pozdravite, držimo pesti in mislimo na vas!

Mi smo našega princa prestavili v svojo sobico okoli 3.meseca, pa ni bilo nobene večje spremembe, mislim celo da je še bolje,ker sedaj ga dam čez dan tja spati in ve da je čas za spanje, prej pa je spal malo v dnevni malo v najini spalnici. Dojiva se tako ali tako v dnevni in sem v vsakem primeru morala vstat in oditi iz spalnice pa še nekaj, sedaj precej bolj sproščeno izpolnjujeva zakonske dolžnosti user posted image user posted image

Sedaj pa moram iti, alarm se je vklopil user posted image user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.12.2010 11:19:44   
cebelica_
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

tudi tvojemu Davidu želimo vse najboljše user posted image user posted image user posted image

se pridružujem! user posted image user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.12.2010 11:36:07   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_

IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

se pridružujem! user posted image user posted image

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.12.2010 11:38:19   
anajrim
anajrim čimprej se pozdravite. Kako bakterijo pa je imel mali.Kaj je imel kaj pikic, ker sem se jaz tudi ustrašila za Gajo, pa je pediatrinja rekla da ima 6 bolezen, samo ne vem od kje se je nalezla, ker Gal je imel laringitis in ne 6-te bolezni, pa še zbolevajo otroci do 2 leta starosti.So tudi vam rekli da ima Tadej 6 bolezen kajne, upam, da bo na kotroli vse OK.

Tadej je imel bakteriemijo, ker pomeni da je bakteria v krvi... lahko pride do sepse ce se ne zdravi! Ima antibiotik. Nima pa to nobene veze s 6 boleznijo...prvotno je bil sum,,ki so ga na podlagi krvnega izvida takoj ovrgli!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.12.2010 11:44:20   
anajrim
Kenya - tadej je ze super...zdaj prejema ospen do naslednje srede ko imava na infekcijski kontrolo pri dr. Pokornu!

Hvala ostalim za lepe želje in skrb!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.12.2010 11:53:47   
arruba
Dan,

evo še mal mene, ko imam lih 5 min časa, mali spi..

No, midva ga ne moreva dat v svojo sobico, ker zaenkrat nimava prostora, tako da je zaenkrat še pri nama, vendar pa iščeva večje stanovanje - min. 4 sobno, potem pa ga brez milosti odseliva!

Na srečanje mi ni uspelo prit (ja, speeeeet - Murphyjev zakon deluje..), mojemu user posted image  je crknilo gretje v avtu in ga je moral dat nujno na servis ter je za v službo seveda zaplenil mojega..ki ga sicer vedno nekaj šimfa da je zanič, da ful pije, da nikamor ne gre ipd., skratka da je babji avto ki je samo lep in nič drugega user posted image user posted image  a zdaj je bil pa dober! Bi mu lahko žlehtno rekla, da se s takim slabim avtom pač ne more peljat po avtocesti, pa ga nisem mogla pustit, da do Kopra zmrzuje, s taksijem pa se mi nekako ne da štulit z lupinico. Joj, ugotavlam, da mi ni uspelo še niti enkrat, odkar se dobivamo kot mamice, kot nosečka sem bila bolj pridna user posted image  Šunkica, naš je tudi bolj nepotrpežljiv, ampak za kakšno urco bi pa že prišla - glede dojenja pa lahko rešiš tudi tako, da pripraviš eno stekleničko mleka za s sabo pa v termo torbico, pa bo čas za kako kavico/tortico. saj res, a tortice so Pod vodo dobre, ker meni tiste iz Galerije Grad definitivno zmagajo?

Na FB se grem pa tudi jaz pofočkat, samo da vas najdem!

V službi sem jaz pred odhodom vse povabila na kosilo in smo se imeli ful fajn, se mi zdi, da ko prideš nazaj, ni več isti filing da bi častil za otročka. Kar se tiče božičnice pri nas tega ni (zasebni sektor je bolj škrt) pa o kakem skrajšanem delovnem času lahko samo sanjam - bom še srečna, če bom delala samo 8 ur.. to so pač današnje storitvene dejavnosti user posted image user posted image . Mi pa nekako ne sede, da bi izsiljevala s kakšno odločbo CSD - ja, čeprav vem, da je zakonsko to možno.

Danes greva prvič zvečer ven in malega pustiva v varstvu pri moji sestri - upam, da se bo obneslo, ker imam v veselem decembru še enkaj "obveznosti".. ampak tale dans je konkretna, večerne obleke pa to.. sem se uspela stlačit v eno prednosečniško in sem ful vesela, ker se mi ne bi dalo it z vozičkom v take vrste šoping!

Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.12.2010 11:56:42   
chihuahua
Hej,hej!
Da se končno s5 malo javim...uff sej ne vem kje naj začnem

Črt je superr, zdaj ima cca. 68cm in 7500g...spi že od začetka sept. od 19 pa do 6 ure, poje in zaspi nazaj do 11ih potem pa še popoldan 2uri...hehe ja ful je zaspanc in moram priznat , da men to ful paše
Hodiva na fizioterapijo (prej 1x na teden zdaj pa 1x na 14dni) in mali ful uživa ko telovadi. Hmmm kaj znamo: kravce itak, prevali se na trebuh in nazaj roke uporabljamo na polno (dudo sam v usta, lista kartonsko knjigo če mu jo držiš)..zobkov še ni, gosta hrana pa tako tako odvisno kakšen ima dan (je že na intenzivni full dolg rabu da je začel jest)..Bolan še ni bil, edino alergijo je fasal na bogsigavedikaj...najprej je zgledal kot vnetje gub pod koleni in na zapestjih, kasneje se je vnela še vratna in se ni ni ni hotelo pozdravit, zdaj je pa na teh mestih ful suha koža...čakamo na testiranje za alerg. na pediatrični...pravjo, da bo minil samo od sebe in da ne vedo zakaj je to dobil (ufff standarden odgovor, ki ga poslušam že od poroda naprej...)

to je to zaenkrat...se bom probala kej bolj redno javljat (sej berem še kar redno, za pisat sem pa bolj lene sorte)
za Fb, sem že poslala prošnjo

papa* 

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.12.2010 12:30:45   
nagaja28
uf, danes se pa ful dogaja user posted image user posted image . sem vesela, da ste se javile tudi tiste, ki se ne pogosto.

z avtosedežem bi tudi jaz še počakala. domna raje manj oblečem in bolj zadekam, pa je. v kombinezončku je pa res muka ga notri tlačit. tudi lupinice se med seboj razlikujejo, so pa maxi cosi baje med večjimi. luka je šel iz lupinice pri 8.5 mesecih in tudi sedaj bomo čakali, kolikor se bo le dalo, vsaj dokler se sam ne vsede (ne, samo, da sedi).

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.12.2010 15:17:51   
đanika
dan

mi smo prestali drugo pikico je bil pravi korenjak nič jokal. Mamo pa 7900 in 69 cm.

Sem vesela za našeg malega Črta pravi korenjak nas bo kmal dobil vse po vrsti.user posted image

Ja balem nek stolček se dobi, ki ga priheftaš na voziček zna bit vredu. Poznam primer ko je tavelik skodil s 15 meseci meli so pa 12 mesecev razlike in je mela kr voziček za dvojčke.

Sobica tudi mi bi ga dali v svojo sobo, če bi meli prostor opazim, da full slabo spi ko pridem spat se zbudi in še tavelika full telovadi ponoči se pogovarja ga to tudi zmoti. Imamo full malo prostora, da se mi že meša. Hiška bo šele drugo leto gotova.

Komaj čakam, da bo konec zime danes kr neki veter full piha dežuje pol mal sneži mah brezveze.

Martinčka izpadanje las ja poznam jaz jih nič nimam več mi je frizer rekel, da še ni videl tak malo las kr luknje mam. Že prej sem mela redke zdaj pa ni za nikamor še dobro da dam kapo gor in je.

Glede našega malega borca nič novega hvala za lepe želje. Tudi jaz sem full jezna, da tega v zdravstvu ne testirajo vseh povrsti bi veliko gorja prihranili staršem.

lep pozdrav

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?