nagaja28
|
živjo, vsi ste že nekaj po snegu skakali, mi pa ne moremo. sicer nisem zdravnice vprašala, če greva lahko z lukatom ven, ampak predvidevam, da ne, glede na to, da ima vnet ušes. smo že bolje z vročino. je že skoraj ni več, ampak smo vseeno vstajali ponoči, ker sta imela oba nos tako zabasan, da sta se kar naprej zbujala. no, tudi domen se je celo že navadil dihat skozi usta, tako, da sedaj že pol ure spi . upam, da bo še malo, da si lahko vsaj glavo umijem . bi lahko počas že olje začela pridelovat . uf tinca, vi ste pa že pravi jedci. jaz poznam otročka, ki ni hotel jest nič do 9. meseca, potem je šel pa direkt na pasulj . extra, možno je, da so pikice od hrane, če so po celem telesu, če pa samo po ličkih, pa bi jaz rekla, da ne. sicer nisem strokovnjak za take stvari, ampak v teh zimskih časih po ličkih večkrat dobijo kakšne pikice, ko se pritiskajo ob šal, bundico...pa še malo sline spustijo vmes, pa je . počakaj nekaj časa s kolerabo, pa boš čez kakšen mesec, dva spet probala, pa boš videla. ta teden že skoz po malem delam voščilnice za novo leto. sem si kupila nekaj štanc(luknjačev) in lepih papirčkov, zdaj pa malo ustvarjam. venček je tudi že gotov, zdaj bo pa res treba še kdaj piškote pečt, da bo še dišalo malo . kenya, kako pa ti rata animirat ta male, da niso zraven samo 5 minut, ker pri nas bi to sigurno tako zgledalo. malo bi pregnetel testo, potem bi šel pa stran. najverjetneje so punčke drugačne. evo, domen je začel že nekaj hrkat, nič ne bo z umivanjem glave.
|