|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
29.11.2010 9:47:42   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: đanika

čer,

ja full sneži. Mi smo pa danes našega Jako krstili in je bil ful priden. Sem se morala pohvalit. user posted image  Sem prilepla sliko.

Tudi z AM smo se danes zbujali 4X na noč user posted image

lp

user posted image za krst in user posted image Jaka, da je bil priden user posted image
nas krst še čaka, in bo najbrž nekje spomladi

glede AM...vsaj pri Davidu je tako, da nima veze koliko poje, ampak da je trenutno obdobje zbujanja naših cca štirimesečnikov...primer...ko sem mu še dajala Novalac IT ga je spil največ 750 ml na dan od tega tudi precej polil in pred nočnim spanjem 120 ml, pa se je zbudil med eno in trejo, da bi jedel, pa ob štirih,...sedaj teden kasneje, ko mu dajem Aptamil AR, pa ga poje tudi čez liter na dan, zelo malo polije in zvečer spije po 210 ml, pa se vseeno zbudi isto kot pred enim tednom, med eno in trejo, pa ob štirih bi budnico, pa ga dam nase, da povleče do petih...meni se zdi, da ima trenutno svoj ritem spanja ne glede na hrano

GH...riževo kašico je lepo sprejel, kuhan korenček tudi, sedaj mu dajem kolerabo in mu je tudi fina, potem bom dala bučke...sadja mu še nisem dala, berem pa, da vas je kar nekaj, ki dajete že sadje...mah te smernice user posted image ...čakam patronažno, da mi razloži kaj je spet novega user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
29.11.2010 10:32:50   
tinca10
no to pa je zdej pravi user posted image zunaj, full pada dež. V snegu smo vsaj ven šli, tole ni pa za nikamor.

GH: jst sm dala že vse možne zelenjave in sadja. Zdej po tanovem sem ji dala pa tudi jogurt in skuto. Ji še nisem imela namena dat, ampak se je vedno tresla ko je mene zjutraj gledala kako jem jogurt in ko sem ji ga dala za probat je bilo konc... cvilenje, da hoče ona tud in sem ji pač dala, zdej ga ima pa najraje... mal mi je ratal vseen kaj je prav in kaj ne, ker vidm da tale naša Lana ni nič po JUSu

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
29.11.2010 10:39:11   
kenya
Dan,

user posted image user posted image ...tale RR bi pa do sedaj že tud lahko zrihtal!!!

Danes sva po dolgem času s Kim spet sami, ker sta šli starejši dve nazaj v vrtec. Je bila kar borba zjutraj, ampak se mi zdi da se je Zoya že kar dolgočasila doma. Včeraj smo skupaj ''pacale'' božični kruh, potem je bil pa problem ker bi ga radi kar takoj jedli, pa sem razložila da mora še malo počakat. V zameno sem jima morala obljubit, da bomo danes delali piškote, tako da ''pacanje'' se nadaljuje user posted image

Glede hranjenja....tudi meni se zdi da naša zadnje čase poje enormne količine mleka. Posebej proti večeru bi jedla kar na dve uri. Jo probam nahecat s čajem, ki ga drugače rada pije, ampak ni šans...že dobro ve kaj bi rada . Tele mlečne kašice ji ne gredo najbolj, sva pa mi2 začeli s sadjem: jabolka, banane, danes bom pa probala skuhat suhe slive in ji dala. Zelenjave pa še ni probala. Jaz sem vedno začela s sadjem. Po moje je itak vseeno....včasih so rekli da se potem otrok na sladko privadi, pa mu zelenjava ni všeč, samo pri nas je ravno obratno bilo do sedaj pri večjih dveh. Še sedaj imata rajši zelenjavo kot sadje. Zoya sploh sadja ne je.

DN, kje se pa dobi ta električni glavniček za uši? Naši dve jih do sedaj še nista imeli, ampak je dobro vedet če bomo rabili.

Jutri imava končno prvo cepljenje in upam da nam rata, v sredo pa še ena noč na pediatriji, potem pa upam da zaključimo za letos z raznimi pregledi. Imamo pa v vrtcu jutri otroški bazar in je ponavadi zelo luštno. Nekaj ustvarijo otroci, nekaj vzgojiteljice, nekaj pa starši na delavnici in potem to prodajajo. Letos smo delali novoletne čestitke in so mi bile prav všeč, pa še ne pretežko za delat ker jaz nisem ravno talent za ustvarjanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

mal mi je ratal vseen kaj je prav in kaj ne, ker vidm da tale naša Lana ni nič po JUSu

Mislim da jih je zelo malo ki so po JUSU in se strinjam s tabo, naši najmanjši najbolj vedo kaj jim paše in kaj ne...dobro je da imaš neke okvirne smernice, ker je malo lažje samo potem itak prilagajaš po občutku.

Konec pavze...lakota user posted image

Lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
29.11.2010 10:44:00   
kenya
Aja, pa še ena user posted image za nagajinega Lukata.....tole namakanje v banji mi je zelo znano....mi2 sva Ruby enkrat namakala celo noč in tud skakala ves čas s termometrom okrog nje...ona pa jokala in kričala. Ampak kaj ko te tolk skrbi ko gre vročina čez 40. Upam da boste kmalu bolje.

Lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
29.11.2010 11:03:42   
extra
Ojla sončki....
Kako ste kaj na ta sneženi dan?

GH jaz ji dajem 3 dni isto stvar in potem tako z drugo stvarjo. Sva pa zdej imele kolerabo in je dobila rdeče pikice....ne vem ali je možno, da je to zaradi kolerabe?
Zvečer pa ji dam riževo kašico, ki jo zmešaš samo z vodo. Sem mislila, da bo dalj spala pa nima veze, ponoči moramo 2 krat jest.

Naša je prava bunkica, zanime me ali bo zdej še bolj, ko poleg dojenja  je še ostale stvari? Kaj mislite?

AJA...VČEREJ smo dobili že drugi zobek...juhu zdej pa upajmo, da se bo umirilo razpoloženje ko so predrli dlesen.

Pridno kidajte pa ne pretiravajte tiste ki dojite, ker kaj hitro mleko upahni...papa

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
29.11.2010 13:22:55   
eelyy
Dan"!!!

Evo spet jstuser posted image . Se končno uspem kej javiti. Sneg je tudi pri nas,zdej že nekaj dežuje in po verjetno poledica.
Lina je pred nekaj dnevi napolnila 4 mes. in me zanima kdaj ste začele dajati GH predvsem me zanima ali najrej z riževimi kašicami in potem na sadje....ker pri prvem sem jst začela z sadjem in to ko je napolnil 4 mesece,pri Lini pa kr še malo čakam je imela ful krčkov in kr odlašam se bojim,da nebo kakšna problematika s tem.

Enkrat sem starejšemu dala kašico z brokolijem in krompirjem,ki je bila od 5mes. in ga je ful navilo od brokolija toke krčke je imel 3 ure skupaj da smo ga peljali v zd. dom na urgenco....in kaj sem doživela,da sem slaba mamica kako lahko sploh pri 5mes otroku dajem GH kaj šele brokoli...sori sj nisem jst izumila kašice takšne...in odtakrat res ful pazim,sploh pa zdej pri mali?

No toliko o gh... v sredo na srečanje bom probala pridti,sam če bodo vremenske razmere slabe se mi kr negre na cesto z malo,sploh pa imam vožnje dobre pou ure...bomo vidli...drugače bi vas pa rada spoznala?

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
29.11.2010 13:48:44   
nagaja28
živjo,
vsi ste že nekaj po snegu skakali, mi pa ne moremo. user posted image   sicer nisem zdravnice vprašala, če greva lahko z lukatom ven, ampak predvidevam, da ne, glede na to, da ima vnet ušes. smo že bolje z vročino. je že skoraj ni več, ampak smo vseeno vstajali ponoči, ker sta imela oba nos tako zabasan, da sta se kar naprej zbujala. no, tudi domen se je celo že navadil dihat skozi usta, tako, da sedaj že pol ure spi user posted image user posted image . upam, da bo še malo, da si lahko vsaj glavo umijem user posted image . bi lahko počas že olje začela pridelovatuser posted image .

uf tinca, vi ste pa že pravi jedci. jaz poznam otročka, ki ni hotel jest nič do 9. meseca, potem je šel pa direkt na pasulj user posted image  user posted image .

extra, možno je, da so pikice od hrane, če so po celem telesu, če pa samo po ličkih, pa bi jaz rekla, da ne. sicer nisem strokovnjak za take stvari, ampak v teh zimskih časih po ličkih večkrat dobijo kakšne pikice, ko se pritiskajo ob šal, bundico...pa še malo sline spustijo vmes, pa je user posted image . počakaj nekaj časa s kolerabo, pa boš čez kakšen mesec, dva spet probala, pa boš videla.

ta teden že skoz po malem delam voščilnice za novo leto. sem si kupila nekaj štanc(luknjačev) in lepih papirčkov, zdaj pa malo ustvarjam. venček je tudi že gotov, zdaj bo pa res treba še kdaj piškote pečt, da bo še dišalo malo user posted image . kenya, kako pa ti rata animirat ta male, da niso zraven samo 5 minut, ker pri nas bi to sigurno tako zgledalo. malo bi pregnetel testo, potem bi šel pa stran. najverjetneje so punčke drugačne.

evo, domen je začel že nekaj hrkat, nič ne bo z umivanjem glave.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
29.11.2010 13:51:19   
kajčy
kdaj ste zacele z dodajanjem rizeve kašice?pri 4 mesecih?pravijo da je super rizev kašica od milupe,katero pa imate ve?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
29.11.2010 14:08:43   
DanijelaNeli
Eeii!

Ma ste naklomfale danes s posti..PRIDNE!
Jst pa nisem imela časa...dopoldne sem imela neke opravke,pol pa kuhanje...In zdaj sem tu...
...
Tinca...vem,je kr smotano non stop čistit pumpico.Jst še nimam sterilizatorja in moram prekuhavat... Je pa ful dobra tekočina od Chiccota prav za striliziranje..pride prav tudi za zdaj ko se te žličke in krožničke rabi.
Težko je ko imaš mleka in bi rad dojil in user posted image noče in noče se dojit.
Tako se je nam končalo dojenje z Neli. In ti povem,da sem potem bila bolj mirna in nič živčna,ko sem ji dajala po flaši AM..Tudi ona,je pol spala celo noč,se samo ob 5h zbujala pojedla in naprej spala.
...
Pilotina... user posted image za GH! To se mi dopade,da se gre lepo počasi...in se ne naklomfa že tretji dan po tri živila skupaj.

Extra...ojoj,že drugi zobek!Bravo!!! Kako prenašate izraščanje?

...
Kenya...glavniček mij je posodila sestra od mojega dragega...oziroma je od ene najine skupne prijateljice.Bom vprašala kje ga je dobila...pa ti lahko sporočim.Verjetno v Italiji.

Zdej se je zbudila Noemi,tako,da morem it...Naša Neli ima ful globok glas in ko spregovori se naša ta mala lepo zbudi...user posted image
Ker še vedno najraje spi na kavču...ampak kmalu bo treba jo dajat v košek spat,ker ne bo več varno na kavču...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 29.11.2010 14:25:09 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
29.11.2010 14:27:59   
DanijelaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: kajčy

kdaj ste zacele z dodajanjem rizeve kašice?pri 4 mesecih?pravijo da je super rizev kašica od milupe,katero pa imate ve?

Tale naj bi bila ena najboljših..čeprav meni je bila tudi všeč od Nestle-Alette.

Pri ta manjši nisem začela s temi kašicami ampak direkt s sadjem,za jutranji obrok...kasneje sem zelenjavo kot obrok za kosilo in šele potem te kupljene kašice ki se mešajo z vodo/mlekom za večerni obrok.
...

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
29.11.2010 14:37:35   
nagaja28
mi imamo riževo kašico od hippa ki je brez mleka. ko sem iskala, sem samo to našla brez mleka, pa sem se potem navadila na to. druge kašice sem pa pri lukatu uporabljala od milupe, ampak kasneje. rad je imel malinovo in s piškotom, drugo sadje in zelenjavo sem pa jaz sama dodajala te riževi ali ovseni kašici.

joj, ta posoda tud mene živcira. en lonček za vodo pogret, flaška, pumpica, duda, čaj, pa še za lukata stvari in je cel pult posvinjan v 5-ih minutah. aja, pa seveda sem pozabila paličnega, ki ga sploh ne maram čistit user posted image . moje roke so pa tud čist boge, ker so kar naprej v vodi in milu user posted image .

pa sej bo kmalu mimo, pa bomo vsi jedli  kot odrasli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
29.11.2010 15:21:44   
balem
Ojla, mal no hitro!
Vidim, da ste že ful pridne z dodajanjem GH. Nam bo že počas zmanjkalo idejuser posted image
eelyy a to si mela kupljeno kašico? Jst ji kr sama kuham, razne ko gremo nekam potem vzameno s sabo te kupljene sadne kašice. Poje pa kr dost (celo 190g kašico) pa kr velike količine juhic in ostalega. Začele sva tudi že z glutenom, pa ni blo nobenih posebnosti. Kašiče, od DM in milupe. Se mešajo z vodo pa jih zelo rada je.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
29.11.2010 15:25:31   
petrca2507
Po zelo dolgeč asu se tudi jaz oglašam. Ko sem imela čas za pisanje, mi je RR nagajal. Sedaj pa ž več kot 1 teden na polno pakiramo in selimo. Verjetno bomo jutri dokončno v novi hiši. user posted image

Kar se tiče kašic in GH. Meni je P rekla, naj ji v večerni obrok namesto 1 žlice AM, dam 1 žlico kaše. In je lepo vse popila. Zvečer ji še vedno dajem Milumil in spi od 21h do najmanj 5h. Potem se napol zbudi, popije "nočni" obrok in spi naprej vsaj do 9h. Ko sem ji nekaj dni zapored naredila prav kašo, se mi je ponoči vsaj 3x zbudila. Zgleda je bila zanjo to premočna in pretežka hrana za zvečer. Sedaj sva nazaj na Milumilu + žlica kaše in lepo spi.
Vse kaše, ki jih imam, so od Milupe. Ene so dnevne, ene pa za lahko noč. 

Tekom dneva sem ji tudi probala dat jabolko, po katarem se je kremžila, kot da je dobila limono. Pljuvala ni, je pojedla, ampak face so bile pa take, da sem jokala od smeha. Potem sem ji dala banano, ki jo je zelo lepo in z veseljem jedla. Ta teden pa sva probali še korenček, ki ga tud rada je.

www.petrca.net

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
29.11.2010 15:57:08   
extra
Nagaja28 ne ne pikice ima po hrbtu in na stegnčku....zih je od hrane sprememba pa to.

DN ja je blo kr hudo tole z zobki upam, da se bo zdej umiril. Slinla se je ful, jokala za brez veze, ponoči zbujala, rdeča lica, posip pod ustnico....zanimivo.

Danes sva jedle bučke, kako je uživala.
Jaz ji kr več v naprej pripravim...večjo količino naredim, spasiram in potem ohladim in dam v te kalupe za led delat. Zamrznem. Stolčem ven in dam v vrečkice. Potem ko rabim si vzamem ven iz skrinje kakšne pol ure prej in pogrejem. 
Zdaj ne poje še tako veliko in zato naredim tako, ker je tako količino težko spasirati in skuhati... Potem bom lahko tud  mešam med sabo eno kockico korenčka, eno kockico kolerabe.. evo zdej mava sam še cvetačo za probat do 6 meseca.

Kako vi prakticirate to?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
29.11.2010 16:23:53   
DanijelaNeli
Ja,vsak pediater ima svojo teorija uvajanja Eni tako drugi drugače.

Nagaja...zato sem se jaz odločila,da si bom kupila tisti soparnik od Aventa,katerega res hvalijo.Namreč umažeš le eno stvar,zasede ti malo prostora,skratka priročen.
Meni je zelo pomembno,da se pač ohranijo vitamini in minerali,kajti tisto cmarjenje v kozicah je eno figo vredno.
Razen če res dušiš.
...Se mi ga ful splača vzet...s tistim bonom od Avnta,ki smo ga dobili v porodnišnici,pa še bon od BC imam za 50€...tako,da me pride res poceni.
Pride pa prav tudi za potem,kakšne omakice delat....skratka kar hočeš.In ni nujno,da miksaš...lahko narediš glih tako kot,da je pretlačeno z vilico.

...
Petrca...user posted image user posted image za hiško!!! Lepo pakiraj in uživajte na svojem!!!
A z Milumilom to delaš...super! Itak je že sam Milumil bolj nasiten in nasičen s počasi prebavljivimi OH.
Samo nekateri so pametni,ker že po flaši Milumila mislijo,da bo otrok spal celo noč-ta prvo noč.user posted image
Isto mleko ima tudi Novolac NF mislim,da je.Nočna formula.
...

Extra...Delaš čisto prav,če si se odločila,da boš zmrzovala.Pol pa itak kombiniraš eno in drugo živilo.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 29.11.2010 16:30:25 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
29.11.2010 18:31:09   
pilotina
petrca...super user posted image ...končno boste vsi skupaj uživali user posted image

DanijelaNeli...veš, jaz sem dobila soparnik za darilo, ni Avent, saj so ga kupili prijatelji iz IT, ampak je res ful fajn...samo na kocke narežem, dam notri in vse sam dela in če hočem spasirati to tudi naredi, ampak zaenkrat pretlačim z vilico, notri pa vmešam to vodico, ki se je odcedila od zelenjave in so notri vsi okusi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1291
29.11.2010 19:56:21   
anajrim
Ojla punce...še od mene na hitro nekaj!

Jaz sem pa v soboto prvič dala Tadeju GH in sicer riževo kašico in popoldan jabolko, v nedeljo je dobil riževo kašico in popoldan oh hipp banano in breskev (kašica), danes pa je jedel tudi hipp kašico od včeraj...skraka čist sem presenečena ker je ko utrgan in ni pa ni da bi se nasitil sli nehal!!! Ne vem če je to sploh <zdravo ampak sploh ne morem počasi uvajat ker on poje kar vse pa še zraven moram delat user posted image user posted image user posted image
Kako ste ve začele????
Skratka je kot nor in si nisem nikoli mislila da bo takoj zagrabil...pljunil ven ni niti enkratuser posted image user posted image

Zdaj grem pa kar spat ker sem popolnoma uničena...

Aja mi smo pa včeraj s starjšim prvič naredili snežaka letos...je bil popolnoma navdušen!

A v sredo mislite priti kkljub napovedanemu sneženju???

lahko noč

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
29.11.2010 20:14:09   
DanijelaNeli
O super Pilotina!
Kako pa se meso da noter...Sej  vem,da je vse obrazloženo noter v navodilih,a vseeno...

Joj,da ne more moja mala miss niti v miru spat...user posted image Ob 19h mi zaspi in pol jo zbudi šenšur po hiši!user posted image
Ker mi hodi spat že en lep čas kaj kmalu po 19.uri!
Že vredu...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
29.11.2010 21:45:20   
Kiwa
O ste bile pridne danes user posted image . Jaz sem tudi že nekaj napisala dopoldan, pa ni objavilo...
Mi smo bili spet celo popoldne zunaj pa malo v city parku. Sem si šla po  stotih letih nohte uredit user posted image , oči je pa Gajo okoli vozil, da je zaspala. Sem bila potem tako zadovoljna sama s sabo, da je bil še fant ves vesel. Je rekel, naj grem vsak teden. Ma, saj si res prav nič ne privoščim. Potem pa me take malenkosti razveselijo. user posted image user posted image

Vidim, da zelo različno uvajamo GH. Sigurno pa je vse pravilno user posted image .
Včeraj in danes sem Gaji dala banano, ni marala. Potem sem jo zmešala z naribanim jabolkom, ji tudi ni bilo všeč. Ona je čudna user posted image . Sploh ji ni do sladkega. Saj je ok, samo mi je res čudno.
Petrca, Gaja tudi dela take face, ko da je limono pojedla, kar strese jo in  to vedno samo takrat, ko prvič okusi določeno hrano. Mi je tudi tako smešna user posted image

Kašice - še vedno je 1A riž - koruza kašica od Hippa. Z drugimi sploh ne mislim nekaj časa poskušat, če ne mara, ne mara. Danes je pojedla 180ml, potem se je pa  še dojila.  Nenormalno! Upam, da to pomeni dolgoooo spanje user posted image Danes se je namreč zbudila ob 23h in ob 2h, vstali smo ob 8.30. To je bilo najslabše zbujanje zadnjih treh mesecev. Ob 23h se je zbudila,  ker se je dala napol na trebuh, več ni šlo, ker je še vedno v zibki, in je začela zato jokat. Me prav zanima, kaj bo, ko jo bova prestavila v posteljico (jo dobi za Miklavža). Se bo prevračala na trebuh, potem ne bo znala nazaj na hrbet in potem bo jok user posted image Tisti, ki se znajo obrnit na trebuh - delajo to tudi ponoči??

Srečanje - a bo snežilo? Če bo na cesti ful snega, naju ne bo, če bo pa tko "u izi" pa prideva. Danes sva šli tudi peš do btcja, so pločniki super spluženi, mraz pa tudi ni bil prehud.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
29.11.2010 21:50:21   
Kiwa
Joj, ta trenutek sem mislila, da se je Gaja zbudila, pa sem ugotovila, da imata cimra nad nami intimne trenutke user posted image user posted image
Me je že sestra od te punce opozorila, da bo imela Gaja sexualne travme user posted image , pa vidim zdaj, da sta res glasna.. Oh ja, kakšne težavice user posted image

Grem kar spat, je fant na treningu, meni se pa itak spi... Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Kiwa -- 29.11.2010 21:51:08 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
30.11.2010 9:19:50   
tinca10

mi smo že nazaj s pregleda. Lana je dobila drugo pikico, ki jo je tokrat zelo junaško prenesla... trenutno pa spi kot top. Imamo pa 6490g in 65 cm, tokrat naj bi bilo po tabelch v mejah normale (še vedno pa bi bilo baje bolje, če bi imela malo večjo težo).
Sem vprašala pediatra, če je ok to, da je čez dan vse obroke GH in da se noče več dojit. In odgovor je bil, da otrok že uporablja svoje možgane in ve kaj je njemu bolj všeč. Rekel je, da če ji paše, da komot je vse obroke na žlico. Enkrat naj bo sadje, drugič zelenjava, pa mlečna kašica, mlečno-žitna kašica... pač različne kašice v kombinaciji z mojim mlekom, če ga imam viška. No to pomeni, da bom še nekaj časa drgnla črpalko za meko. Težavo imam samo z dodajanjem tekočine, ker noče nobene flaške, s kozarčka nama gre pa tako počasi, da vse skupaj ni skoraj nič.

kašice od Milupe so super. Imam gres, mlečni riž, riž, mlečno-žitna kašica z banano... vse te ima noro rada. Potem pa imam še oves in proso od Holle, ki jih dodajam v zelenjavne kašice ali pa smo zmešam z mlekom.

trenutno sta zunaj dve stopinji, tako da če začne padat, bo to dež... mi2 imava še vedno v planu pridt jutri, razen če bo res velik snega zapadl in bo štala na cesti.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.11.2010 10:25:32   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

Težavo imam samo z dodajanjem tekočine, ker noče nobene flaške, s kozarčka nama gre pa tako počasi, da vse skupaj ni skoraj nič.

Jaz sem poskusla z eno foro, pa je nekot padla mala na to. Na stekleničko sem ji dala nastavek, da si sama drži flaško in ji je ful všeč. Sicer ji morem mal dvignat vse skupi, da lepo spije, sam pije pa.
Pa user posted image user posted image user posted image za GH, me ful veseli, da nisem edina ko tak uvaja GH, pa prav vesela sem, ko vidim da nč ne kompliciraš in da vama gre super. Poznam velik takih, ki so čakal tudi do 9-ih mesecev, pa jim danes 3-4 letni otroc jejo sam korenje, testenine in belo meso, al pa iamo kak drugačn zelo skop izbor hrane (pa še vse na svojem krožniku), ker se nikol niso navali okusov mešat.

Nama počas že zamnjuje idej kaj dat za jest, no sej še mal pa pride na vrsto meso. Je pa bolj zelenjavojedec kot pa na sadje, poje kar velike količine, sam je še pa zmeri taka suhica, da dol padeš (sva meli pri 5-ih mesecih 6kg), čeprav je zdravnica rekla, da glede na to kak živc je, da ni panike in da v razvoju celo mal prehiteva...
Ji pa nič na mučkam s paličnim, samo preztlačim, da so večji kosi, da mal melje, pa ji gle tud dobruser posted image
Evo, pa je treba it, se hoče iz hrbta na trebušček prekotalit, pa se ji je rokica zataknila, revauser posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.11.2010 17:19:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli
Petrca...user posted image user posted image za hiško!!! Lepo pakiraj in uživajte na svojem!!!
A z Milumilom to delaš...super! Itak je že sam Milumil bolj nasiten in nasičen s počasi prebavljivimi OH.
Samo nekateri so pametni,ker že po flaši Milumila mislijo,da bo otrok spal celo noč-ta prvo noč.user posted image
Isto mleko ima tudi Novolac NF mislim,da je.Nočna formula.

Nika dobi Milumil samo zvečer in ponoči. Se pravi 2 obroka v celem dnevu. Drugače ji dajem Aptamil Immunofortis.
Milumil sem ji začela dajat zvečer prevsem zato, ker je bolj nasiten. In se je kmalu poznalo pri spanju. Spi po 8 do 10 ur v kosu. 2x je spala celo 11 ur. Tudi, ko se ponoči/zjutraj zbudi, samo popije svoj obrok in spi dalje. Tako da se zanje mesece zbujam naspana. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.11.2010 17:49:14   
Srčekgirll
Hej!

Kako ste? Pr nas smo malo prehlajeni - Žan in Vid (mu gre počasi na bolje). Žan pa še kašlja in z noska mu teče. Jst mu prepražim sladkor in zlijem v flaško in dodam Novalac mleko (preh) in nardim obrok in morem rečt da pomaga. Se zboljšuje. HVALA babici od mojga user posted image k me je veliko naučila in vedno njeni nasveti in recepti delujejo. Najprej sem mu delala zjutraj in zvečer zdaj pa sam zvečer. Drgač pa spi do 3h-4h zjutraj, zaspi pa med 19 in 20h, posebej zdej, včasih vmes za jamra, k se mu nosek zamaši.
Drgač smo pa super, cartaniuser posted image .
Morem it, Žan tečkauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.11.2010 17:55:23   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Nika dobi Milumil samo zvečer in ponoči. Se pravi 2 obroka v celem dnevu. Drugače ji dajem Aptamil Immunofortis.
Milumil sem ji začela dajat zvečer prevsem zato, ker je bolj nasiten. In se je kmalu poznalo pri spanju. Spi po 8 do 10 ur v kosu. 2x je spala celo 11 ur. Tudi, ko se ponoči/zjutraj zbudi, samo popije svoj obrok in spi dalje. Tako da se zanje mesece zbujam naspana. user posted image

Pol pa res spi kot se šika...Bravo!user posted image
Sej jst imam tudi na zalogi glih Milumila,če bo kdaj potreba po dodatku zvečer... Itak,da je bolj nasiten.

Še dobro,da je pakirano po dva paketka v škatli,...namreč ker sem ta prvo enkrat odprla sem mogla po treh tednih vrč v smeti,ker je bilo že toliko časa odprto.
...
Mi smo pa danes probali bučke,a le tako za okušanje..in smo kar navdušeni.Bi popapali še in še...A ji nisem hotela dat...je bila rajši ziza na voljo.
...
Morem it dol z računalnika,...me preganja ta velika miss,da ji dam na You tube neke pesmice,a ne otroške..hoče Lady GaGa...user posted image
...

IZVIRNO SPOROČILO: balem
...me ful veseli, da nisem edina ko tak uvaja GH, pa prav vesela sem, ko vidim da nč ne kompliciraš in da vama gre super. Poznam velik takih, ki so čakal tudi do 9-ih mesecev, pa jim danes 3-4 letni otroc jejo sam korenje, testenine in belo meso, al pa iamo kak drugačn zelo skop izbor hrane (pa še vse na svojem krožniku), ker se nikol niso navali okusov mešat.
To je pa res...ko pol ima mulc pri 15ih mesecih dva zobka,ker ji je skrbna mamica do včeraj pasirala...beri do 15.meseca.

Nama počas že zamnjuje idej kaj dat za jest, no sej še mal pa pride na vrsto meso.
Si gledala kaj paparico?..tam imaš veliko receptov...

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?