arruba
|
Joj punce nas bo čist zametlo :) Misli, da ne bo zadostovalo, da na vozičke montiramo ketne, ampak kar gosenice al pa nabavimo motorne sanke! Naš mali namreč čisto popeni, če čez dan ne greva ven z vozičkom, tako da bom pač šla tudi v sneg do kolen, če bo treba Za srečanje pa zdaj ne vem, če bom prišla, odvisno, kaj bo s temle snegom. Pri nas imamo namreč blazen problem s parkiranjem, ker smo blizu faksov in dopoldne vsa parkirišča zasedejo študentje, stanovalci pa potem iščemo zadnje luknje po okoliških pločnikih, če se dopoldne odpravimo kam z avtom Smo že pošteno besni, ker direkt pred faksom ustavlja LPP, ampak čez komot ga pač ni, se je treba do vrat z avtom pripeljat..Me je že parkrat imelo, da bi koga vprašala, če je nepismen, saj pred parkiriščem na veliko piše, da je za stanovalce! Tako da če bodo pločniki zapluženi, me najbrž ne bo, ker z malim kričačem v avtu ni najbolj fajn križarit okoli in iskat parking. Danes je naš mali prvič sprobal zelenjavno juhico - je mal obliznil žlico, ker nas je tako gledal med kosilom in cmokal zraven, da se mi je kar smilil. Zgleda, da mu je bila všeč, ker je potem še bolj cmokal Jaz ga imam zaenkrat v debeli jopi in zimski vreči, ki jo dam po potrebi tudi na lupinico, (drugače je še v košari, ampak že precej na tesno), ampak zdaj je pa tale mraz malo stisnil in ga bom najbrž začela dajat v kombinezonček. Imam takega kot Nagaja28, ki se odpre na dve zadrgi, in je super, sploh ne skapira, da ga oblačim, dokler ni že prepozno
|