|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.11.2010 21:15:03   
Kiwa
Tinca, super da Lana spet pridno papa user posted image
Gaja ima dopoldan velikokrat daljše spance, samo 3 ure pa zelo zelo redko, mogoče se je to zgodilo trikrat. Meni je ok user posted image

Buškolinka, jutri z veseljem! user posted image

GH, danes sem ji dala bučko s polento, ji je bilo kar ok. Dopoldan pa kuhano jabolko s prosenimi kosmiči (ki jih pripravljene z mlekom, ne mara). Povejte mi, a je to neumno, da ji dajem zraven recimo te kosmiče? Mislim, a je to sploh kakšna zdrava hranilna vrednost ali je samo redilno? Saj sem živilka, ampak vseeno ne vem, koliko je potrebno za dojenčke...

Naslednjo sredo pa tudi prideva, če le ne bo deževalo, ker bova verjetno peš.

Lepo spite!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.11.2010 21:40:56   
nagaja28
ok, punce, velja za drugi teden.

kar se tiče uvajanja hrane, se tako hitro spreminja, da so potem tudi pediatri vsi user posted image . par let nazaj so začenjali z zelenjavo, zdaj s sadjem, enkrat s surovimi stvarmi, enkrat s kuhanimi....saj potem človek res več ne ve. mama ima še vedno en instinkt jaz pravim in sama najbolj ve. saj je vseeno, kdaj začne in kaj da otroku. saj se pokaže, ali je že pripravljen in ali sprejema določeno hrano.

mi imamo zdaj tudi že en ritem spanja tudi podnevi. zaspi 3x na dan za kakšno urico, včasih tudi manj. razen v vozičku nisva vedno ob istem času, tako, da mu to malo ritem podereuser posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.11.2010 22:20:21   
sončnica2010
TandJ tudi pri nas se ponoči zbudi 3-5x ampak ker mu manjka duda, če je otrok vajen dude je to hitro rešeno, drugače pa bi ga najbrž morala vzeti ven iz posteljice in dati na zizo da nazaj zaspi, da se malo pocrklja.

Facebook, jaz sem čisto za, se popolnoma strinjam, če si tako prijazna da bi to res naredila user posted image user posted image

Srečanje; žal se ga ne bova mogla udeležiti, ker imava ob sredah fizioterapijo v Kranju in nama časovno ne bi zneslo, upam da mi prihodnjič končno končno uspe priti na srečanje, mi še ni user posted image user posted image , vsakič je kaj user posted image user posted image
Želim vam prijetno druženje.

Tudi meni je večkrat že vrglo ven pa sem napisala cel roman, sedaj pa napišem in dam ctrl+c in prilepim če mi ven vrže, hi hi
Mi2 še ne uvajava GH, čakam na pregled 2.12 pa da vidim kaj pravi pediatrinja, sedaj smo stari 4 mesece, tudi nekega hudega zanimanja ne kaže, edino kar mi je čudno je pridobivanje teže, zelo počasi se dviguje, mislite da bi morala kaj dodajati oziroma začeti z gh?
Tudi s kakanjem je sedaj drugače, zadnjih 14 dni kaka na 3 dni točno, prej pa je vsake 3 ure oziroma vsakič ko sem ga previla je bil pokakan.

Lepo se imejte ,....

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
24.11.2010 6:47:45   
tinca10
jutro!

našmu otroku se je pokvarila baterija za uro, katera ve kje se to zamenja? že včeraj sva vstali pred šesto, danes pa je začela pet pesmice ob 5:20. Ni pomagalo nobeno uspavanje, ker je bila čisto zbujena in sva se šle igrat... no rezultat vsega je, da ona zdele že pančka svojo prvo rundo, jst sm se pa po eni uri animiranja čist zbudila in gledam v luft,pijem kavico ;) in študiram kako bi ji dopovedala, da se zjutraj malo dlje spi

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
24.11.2010 10:24:13   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10
našmu otroku se je pokvarila baterija za uro, katera ve kje se to zamenja? že včeraj sva vstali pred šesto, danes pa je začela pet pesmice ob 5:20. Ni pomagalo nobeno uspavanje, ker je bila čisto zbujena in sva se šle igrat... no rezultat vsega je, da ona zdele že pančka svojo prvo rundo, jst sm se pa po eni uri animiranja čist zbudila in gledam v luft,pijem kavico ;) in študiram kako bi ji dopovedala, da se zjutraj malo dlje spi

Uf,ta je pa težka.Ena moja kolegica je bila tudi skregana z budilko,oziroma njen user posted image . Dokler je to samo dva krat ni še tako hudo,...potem ko se pa res 100% navadijo te zgodnje ure zna bit res težko.
Pojdi tudi ti potem počivat...ko se ti spi greš s ta malo v mižule.

...
Mi spimo zdej prvo rundo...Nelica risanke gleda,jaz pa šetam,...danes imam proste roke...namreč kosilo sem skuhala že včeraj zvečer (joto).
...
Zunaj je lepo-sončno...Ob poldne gremo na sprehod,ko bo najbolj toplo.Ker zdaj je še brrrr mraz...
...
A dajate svoje user posted image v kombinezončke oziroma vreče?
Mi smo še v košari in jo pokrijem le s toplo dekico.
...

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
24.11.2010 10:54:55   
pupika
Sem že parkrat napisala cel roman pa mi je ven vrglo, zgleda me ven meče samo na mozilli. Upam, da bo tokrat uspešno, bom pa vseeno skopirala za vsak slučaj.

Glede jutranje ure, je tudi naša mala miss tako zgodnja že kaki teden. Zjutraj se vstaja od 4.30 do 6h nekje, včeraj sem bila sploh utrujena, ker sem bila pokonci že ob pol petih. Najprej je jedla, potem se je paše pokakala in se je potem čisto prebudila in začela pogovarjat. Danes pa ob pol šestih, zgleda se je zopet navadila na jutranje kakanje.

Sedaj mi spi prvo rundo in upam, da bo kaj več kot pa pol ure, sem jo kar položila na mojo posteljo, ker je nikakor nisem mogla odložit v njeno posteljico, sem poskusila 3 krat pa vedno jok. Tudi midve bova šli ven, samo bom še malo počakala ker je pri sosedih en konj ven ušel iz ograje in me je malo strah ker se ravno šeta okoli naše hiše, če bi bili ti sosedje malo bližje bi jim povedala, pa še tel. številke nimam, si moram na netu pogledat če imajo. Ni mi ravno vseeno, ker nikoli ne veš kaj bodo storili.

Jaz naše Gaji še ne dajem bundice in kombinezončke, imamo v vozičku zimsko vrečo in ji je fajn toplo, v lupinici pa jo celo pokrijem z malo bolj debelo dekico, ko Gala peljeva v vrtec. Sem ji danes poskusila dat gor bundico, pa je bil tak jok, pa še v lupinici je bila cela zažokana. Kombinezon mi imamo še od Gala, tak da bomo kar tistega uporabljali, ker so zelo dragi, že pred 4 leti smo dali takrat v BC okoli 15kSit, pa še nežne plave barve je.Bundico bomo pa eno kupili, da je malo bolj komot.

Se mi je pa zadnje čase začela kar pogosto zbujat ponoči, kdaj pa kdaj  se mi tudi zbuja na uro, če se mi zbuja 3 ali 2 uri je že kar dobra noč in nimam pojma kaj ji je, samo jedla bi, potem pa itak takoj nazaj zaspi in se samo še crklja, ko ji pa vzamem pa spet išče in ko ji spet dam ima bradavico samo v ustih kot dudo. Pa ne vem kako jo naj tega odvadim, kajti kdaj je tudi po celo uro na meni ponoči.Zgleda se je začela ponavljat zgodba od Gala, tudi on se je ponoči dojil na uro in jedel celo uro, še pri 8 mesecih se je dojil na uro in je bilo takrat res težko. Gaja pa je bila že tako pridna in je lepo pojedla in spustila. Sem poskusila tudi z dudo, pa jo samo ven vrže in začne jokat.Upam, da je samo ena taka faza.

Kosilo se mi že kuha, danes bomo imeli kar piščančjo obaro, pa malo se grem sedaj ulešt.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
24.11.2010 14:30:49   
đanika
Dan

Mogoče je pa kriva luna tudi mi vtajamo že 3 dni ob 5.30user posted image

Ponoči pa na dve uri. Sploh mi ni jasno kaj naj sem ko zobi potem cel dan, ker ko imaš dva potem težko počivaš. Včeraj zvečer sem mu dala AM po obeh zizah 60 ml je spil sem mislila kako bomo spali user posted image  pa se je zbudil po 2 urah in jokal sem ga nosila mu dala dudo. Pomagala je samo ziza in potem je zaspal. Zgleda, da bomo bol neprespane. user posted image  

lep pozdrav

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
24.11.2010 15:19:38   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

Facebook - če boš res tok prjazna TandJ, se jaz takoj priključim, edino ugotavljam zdaj, zakaj že dva dni ne morem nič objavljati goruser posted image , lahko pa samo berem in gledam...hmmm...nekdo noče da visim še na FBju user posted image

Jaz sem tudi za.
Buškolinka moji kolegici je tud čist zaštekalo vse na FB. Ne more gor dajat slik, pa nič ji ne kaže več, nobenih komentarjev...
Grem zdej naprej zabavat našo gospodičnico, ki ji ful dogaja, dobr da se že sama en mal zamot, ker je men vedno bolj slabouser posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.11.2010 16:40:52   
pikapolonica20
hyhy tudi midve z NIko prideva v sredo ...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.11.2010 17:04:13   
DanijelaNeli
Heei

Verjetno res naše Julijke in Julijčke lunca gunca!

Tudi mi od te lune ne spimo glih OK.
Sej ni neke krize in nevem kaj,a le...ni kot je blo prej...
...
Mi smo se pa danes naužili sončka,res lepo je bilo.Dopoldne smo bile same,na popoldanskem sprehodu pa se nam je pridružila soseda s par dni mlajšo punčko od Noemi.
Naj bo čimveč takšnih dni...user posted image
...
Grem k moji ta mali sreči,ki krči v igralnem centru...

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.11.2010 18:32:24   
kenya
Živjo,

Končno mi je ratalo da imam 5min za rač. Oči je odpeljal ta večje v shopping, tako da imam vsaj malo miru, drugače mi bo razneslo ušesa . Naslednji teden upam, da bova spet sami dopoldan doma.

Spanje....nobenega reda, tako da za Kim je že ves čas polna luna user posted image Čez dan spi parkrat po pol urce. V vozičku zunaj pa kar spi, le da čisto vsakič ko greva ven najprej faše živčnega, ko jo dam notri, ker je v bundi in ji ni ravno všeč. Se dere kot bi jo iz kože dajali, potem po 5. min pa ponavadi zaspi. Pa še ugotovila sem da ji bo treba novo bundo kupit. Po moje smo že blizu 8kg in ji od starejših sestric bunde niso več prav user posted image .
Drugače če sva notri, jo je treba vse čas animirat, ker se sama ne zna nič zamotit.

Danes sem ji prvič malo jabolka pretlačila in ji ga dala. Ji je bilo kar všeč, tako da bomo kar počasi začeli še mi uvajat GH. Se pa že par dni slini in se mi zdi da je en zobek na pohodu.

Srečanje....mi je žal da ga bova spet zgrešili, ampak imava ravno ta dan ponovno snemanje cmcrf na pediatriji, da nam slučajno ne bo preveč dolgčas po pedijatrih user posted image . Dobro se načvekajte.

Evo, 5 min. je mimo, Kim že zelooo glasno protestira

Lp

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.11.2010 19:37:27   
pilotina
hejla

spanje...pri nas pa to zgodnje zbujanje traja en mesec...zvečer gre spati po novem okoli 20:30 (prej je šel ob 19:00) zbudi se najprej okoli enih do nekje treh in lepo poje, spi dalje a se potem prične zbujati zelo pogosto oz. bolj premetavati, prav učke odpre pa med 04:30 in 06:00, potem pa prvo rudno odspi od 07:00 do 08:00, potem greva ven in v vozičku spi 2x po pol urce, popoldan pa je spal še kake 2x po pol ali urco...ta teden pa je že parkrat zapored zaspal med 16:00 in 17:00 in spi nekje do 19:00, 20:00...najprej sem mislila, da ponoči ne bo spal, ampak ne, ritem ostaja zaenkrat isti....vam bom čez nekaj dni povedala ali to še drži user posted image
sedaj spi od 16:30, že tri ure in kar ne morem verjeti, da ni to v mojem naročju, ampak v postelji user posted image

refluks...sem se opogumila in menjala mleko...prej sem mu dajala Novalac IT, ker je bil precej zaprt, ampak je res ogromno polival, poskusila sem tudi formulo AR, a ni bilo nič bolje...no sedaj pa mu že teden dni dajem Aptamil AR in se mu je stanje izboljšalo za 80 %...res kot noč in dan in res upam, da tako ostane, ker ga je ta refluks res matral in tudi zaradi tega se je zbujal in zelo malo spal...hvala Bogu tudi kaka po novem 2x na dan, prej pa je max 1x, če sploh je...res sem vesela in upam, da tako ostane kar se da dolgo

srečanje...naju spet ne bo user posted image , bova pa kot vedno z mislimi pri vas

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.11.2010 20:36:51   
DanijelaNeli
Čer...
Še malo na RR ob večernih urah...
Mal berem o uvajanju goste hrane...ker bo tudi to tik tak tukaj.
Čeprav ta mala nas požira z očmi ko mi jemo...ampak bomo počakali še malo-malo.
Ampak jo podražim s kakšnim jabolkom ali banano za polizat... "Lumpa mama,..dela skomine"
Moram it en dan po nakupih teh kašic za mešanje z vodo/mlekom,pa Plasmon piškote,testenine za juhice/mineštrce,...Ah,se ne manjka idej za to,ne.

A boste kuhale zelenjavo/sadje ali na sopari pripravljale?
...

Lahko bi res naredile profil na FB in sicer zaupno med nami Julijkami,tako kot imamo tisti album!

...
Javite se kaj Mala Biba,Martinčka,Joie,Chihuahua,Fargesia,...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 24.11.2010 20:41:14 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
24.11.2010 21:18:12   
kajčy
naš gašper je pa res tak priden sonček kar se tice spanja.se vedno se lepo dojiva tako da z uvajanjem gh še nisva zacela.v petek bo star 4 mesece.3krat se mi je ze zgodilo da mi je zvecer zmanjkalo mleka ampak k sreci lahko to hitro resimo.ponoci se mi zbudi 1krat,se podojiva na hitro in mi ze kar vmes zaspi in samo hop nazaj v njegovo posteljico.ja drugace sem pa opazila da ce se  ful nalivam s tekocino imam tudi zvecer dovolj mleka.sedaj mi ze spi-cudno ker drugace pred 10 nikoli ne zaspi.nimam se kaj pritozevati saj mi zjutraj spi tudi do 10.

Neposredna povezava do sporočila: 1239
24.11.2010 21:24:33   
kajčy
aja,pozabila sem napisati. TandJ  super ideja za facebook,upam da se res zmenimo in si se tam pogledamo slike nasih malih sonckov

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
25.11.2010 6:43:38   
tinca10
jutro!

pri nas se tole super jutranje vstajanje nadaljuje, danes je ob 5:30 rekla, da ima zadost... sva se eno urco igrale, zdej pa že spi svojo prvo rundico.

sm jo pozabila pohvalt... Lana se mi že kakšen teden obrača s hrbta na trebuh (kontra gre težje) ko jo dam na podlogo na tla. Prej ji je tudi že uspelo, ampak bolj po nesreči, zdej pa to prakticira non stop ;) jst pa čist ponosna

kar se tiče pa oblačenja: jst jo dam v kombinjezonček, če je zunaj manj kot 5 stopinj, do sedaj sem jo dala ene parkrat, počasi pa jo bo treba vedno oblečt kot eskimčka za ven. Kaj je bil to poleti luksuz ko sem jo samo zagrabila in sva šle ven, nič dodatnega oblečenja... no pa sej tud to mora bit ;)

lep dan

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
25.11.2010 10:32:11   
Martinčka
hello..

ma jst sem že pred dnevi napisala full dolg "članek" pa mi je vse ven vrglo.. tko da upam da se danes zgodba ne ponovi...

morem rečt da ste dobre da tko mal spite... naša tamala zaspi nekje med 20 in 21 ter spančka do 9h ali 10h zjutri.. vmes dvakrat je... ko se zbudi ob sedmih ji dam zizo v moji postelji v ležečem položaju in potem zizo zamenjam za dudo in se k njej stisnem da fajn nazaj zaspi.. potem ko pa več ne morem  bit tok na enem mestu pa se počasi odmaknem in naprej spim, ampak jo imam v dosegu roke da ji dudo popravljamuser posted image  tko da super spančkava... razen so kakšni dnevi ko hoče met med spanjem dudo pa ji morem to popravljat še kdaj ponoči, ampak teh dni je malo - no danes je bila takšna noč ker je bila včeraj na cepljenju in je bolj sitnikasta...

drugače pa ima zdaj čez dan dva kratka spanca in enega dolgega... en kratek je okoli 11h za 20 min, potem je ob 14 dolgi za dve urci in pol... ter ob 17:30 še en kratek za 20 minutk:)
tudi če se med dolgim zbudi vmes, ne odstopam, hočem da spi več kot dve urci in ji dam dudico nazaj pa jo božam po glavici.. pa če je treba tudi trikrat to nardim da nazaj zaspi...

mi še nismo probali nič GH... Smo pa bili stari 23ga 4 mesce... sicer smo veliki že 65cm in težki 6300g.. z gh bom začela po novem letu...

Dani sem dobila za rojstni dan nooor viola plašč od Jones-a....a ti si si ga našla?

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
25.11.2010 11:05:38   
Bina 83
Ma meni tudi kar naprej ven meče!! Grrrr

Kar se spanja tiče je naša pupa res carica! Okoli 19h greva v banjo, kjer se fuuull nabrca, potem sledi masaža (sprostitev za obe), hranjenje in ob 20h-20.30 spanje. Zaspi kot ubita in spi celo noč do 6.30-7h! Razen prejšnji teden se je štiri dni zapored zbujala točno 5:55. Moj je reku da sploh budilke ne potrebujeva. Čeprav ne joka ko se zbudi, ampak začne z nohti praskat po rjuhi! Potem pa spet zaspi okoli 9.30 in spi do 12h! In to je to! Popoldne včasih malo zadrema, ampak ne več kot za pol urce. Razen kadar vozičkamo, takrat pa spi ko top.
Tako da imamo s spanjem res srečo (moram trkat), ampak ne hvali dneva pred večerom, vse se še lahko obrne.

GH-v nedeljo sem ji dala kuhan korenček in se je drla ko sraka! Včeraj pa smo poskusili z jabolko, pa okušala je, ampak pojedla pa ni. Očitno ne zna še pogoltnit. Kupljenim kašicam pa se imam namen izogibat, razen za na pot. Prvič so mi presladke, drugič pa imamo doma ogromno zelenjave in ji bom rajši domače kuhala (če bo seveda hotla).

Ravno včeraj pa sem jo prvič oblekla v kombinezionček, ker smo šle na dooolg sprehod do mojih strašev (6km v eno stran) . Ampak je res zoprno tole oblačenje, se že utrudim preden sploh ven pridemo.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
25.11.2010 11:08:23   
Bina 83
Omg kako se mi je tole ponesrečilouser posted image ! V Wordu sem pisla pa je tole ven prišlouser posted image ! Se opravičujem

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
25.11.2010 12:17:02   
nagaja28
živjo, kako pa to, da je vsem tako težko pajacke gor vlečt? meni je pa to nekaj najlažjega. tak kot je notri oblečen ga samo položim na kombinezonček, dam notri roke in noge, zapnem in gremouser posted image . res pa je, da mora biti komot, po možnosti tak, ki ima 2 zadrgi (na vsaki strani eno) in dovolj velik.
user posted image

tole je pa še najbolš.
user posted image

res pa je, da mi nimamo zimske vreče in je zunaj samo v kombinezončku, čez pa ima dekico.

tinca:  bravo Lana, je že prava akrobatka. vidiš to je sigurno tudi posledica tega, da jo imaš veliko na tleh.

jaz sem pa dobila nekaj pošiljk danes, ki sem jih naročila preko interneta za miklavža/božička ali katerega drugega dobrega moža v decembruuser posted image user posted imageuser posted image user posted image  za sorodnike vedno ne vem, kaj kupit, potem je pa vedno klasika(flaša in bonbonjera, kava ali kaj podobnega), zdaj sem si pa prav zapisovala med letom, če sem kje kakšno dobro idejo dobila. pa še malo prej sem naročila, da slučajno ne bi zmanjkalouser posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
25.11.2010 14:11:22   
DanijelaNeli
Tale RR res neki zauser posted image ... To me jezi,ko ne objavi napisanega,al pa mi cel čas utripa pisemece za prejet ZS,a sploh ni nobenega ZS-ja.
...
joooj,kaj je še nas doletelo... namreč Neli ima uši....user posted image Sej vse bi bilo cool,če ne bi imeli tako gostih in dolgih las.
Prejle sva z Noemi skočile v lekarno,po ta sprej...najprej jok,seveda...pol nekako je šlo. Cela procedura tega odstranjevanja.
Saj uši so vse šle,a gnide so ostale.Tako,da bom mi jutri prinesla sestra od mojega user posted image tisti električni glavniček.
In bog ne dej,da jih jst dobim.Ker šele jaz vem,kaj pomeni imeti goste lase in še kodraste povrh.
Zdaj imam še ful uničene od poroda in sem se glih zadnjič naročila za it k frizerki.
izpadajo mi ful,a se ne sekiram,ker itak jih imam pol preveč....tudi če odpade pol lasišča las.user posted image
..In cel,dan se jaz ubadam s temi ušmiuser posted image ... naredila nisem prav nič...Kosilce in to je bilo to.
Še sem hotla it le malo ven po sončku zdaj ko smo pojedele,a mi je Noemi zaspala v ležalniku.
...
Neli je pa že cel teden prehlajena in je ne vozim v vrtec,tako,da se malo počuvamo doma...Je pa skoraj cela njihova skupina bolna,...samo 6 jih je vrtcu.

Martinčka...veš,da sem našla enega,ki je imel tisto lepo viola barvo,a material je bil tak fuč.Sem v fazi iskanja.
Jones pa ima itak lepe stvari...prlimi fotko,dej.
Meni so itak viola stvari najlepše za oblečt...to barvo nosim že ta tretje leto in se je ne naveličam...več ali manj za jesensko zimski čas.
Včeraj sem našla ene viola škornje na netu...mogoče si jih naročim,ker niso dragi in taki fancy so.
Poleti pa bomo prešli na drugo mojo najlepšo barvo..oranžno.user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 25.11.2010 14:21:35 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.11.2010 8:58:28   
pupika
Ojla mamice. Jaz pa moram danes Gajo pohvalit ponoči je zelo dobro spala in se je samo dvakrat zbudila, upam, da tako ostane in sem danes tudi jaz bolj naspana in Gaja je bolj zadovoljna in ni toliko na rokah, drugače sem jo samo nosila. Je pa včerja spila full veliko čaja ker smo imeli v vrtcu sestanek in smo delali darila za otroke, in me ni bilo 2,5 uri, pa je bila full lačna in ji je moj dal čaj za pit, ko pa sem prišla domov, pa seveda ni bila več lačna . Danes bova šli v H&M po eno bundico, da bo malo bolj komot.

DN upam, da se kmalu znebite uš in seveda tudi gnid, joj sploh ne vem kako to zgleda, ker pri nas jih Gal še ni imel. Vedno kadar so jih imeli v vrtcu, sem mu malo bolj poredko umila glava, če je seveda ni imel zelo omazane, ker baje da pravijo, da gredo uši na čisto glavo. Že trkam, in upam, da jih ne dobi. Ker potem so vsepovsod na povštru na sedežni,...in upam, da jih Noemi ne stakne in pa ti seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.11.2010 9:34:45   
DanijelaNeli
Jutro!

Uff,kakšno vreme...Res zebe.

Pupika...res so nadležne te uši.Jaz jih nimam zaenkrat...a jih bom dobila 100%....Včeraj sem si umila lase,ker sem se hotela prepričat ali so že na pohodu ali ne.Ni bilo nič videt.
Prehlaj pa imam,ja.In eno novo sem slišala od ene vzgojiteljice v vrtcu,ki je imela non.stop uši od otrok,pač razumljivo.No,in da odkar ima pramene na laseh nima več uši.
...
Pazimo le,da ne dajmo skupaj glav in se ne naslanjam,na sedežno oziroma kjer je ona.
Sem pa taščo prepričala,ker je trdila kot user posted image ,da uši skačejo ter letijo!user posted image Ta je lovska.
SEm ji lepo razložila,da poznamo tri vrst uši..naglavne,sramne in telesne.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.11.2010 11:04:01   
Mishan
Ojla mamice,

Evo, imam celih 5 minut, da se malce javim user posted image

Spanje: z Anno imava približno take probleme kot večina. Kar naenkrat se je začela zbujati. Je e lepo spala celo noč, sedaj pa zaspi obcca 9ih, pa se že 2 dni zbuja najprej okoli polnoči in potem na dve uri. Potem me skrbi, da je mogoče lačna, ker enkrat bi vlekla zizike ure in ure, včasih pa je gor pet minut in zaspi v mojem naročju. Potem premišljujem ali ji je mogoče mraz (v spalnici imam 18-19 stopinj) oziroma ali ji je prevroče. Skratka kar nekaj. Mislim pa, da je dejanski problem v zobeh. Se mi zdi, da sem danes spodaj na enki videla pikico in očitno leze ven. Ker je e kar nekaj časa takooo slinasta, vse daje v usta in si drgne po zobeh, zadnje dni pa je to še bolj intenzivno.

Zaradi njenega nespanja sem tudi jaz taka koma, da sem zadnjič doživela tak minimum energije - tako fizične kot psihične, da mi je bilo prav hudo. Sem imela občutek, da ji ne morem dati ničesar, ker sem tako zombi.

Obračanje: naša se iz hrbta na trebuh obrača že kakšna 2 tedna, gre pa tudi nazaj (se kotali). Je pa verjetno to tudi posledica tega, ker je veliko v igralnem centru in ker je fullll močna. Konstantno se tudi dviguje v vratu in glavo (ko leži) in se obdrži v takem položaju kar nekaj minut. Pa prav pazit moram...ko hodiva po stanovanju proba zagrabit vse kar ji pride pod roke in ko enkrat zagrabi je sploh ne moreš spravit stran.

Srečanje: pridem tudi jaz, če bodo vremenske razmere dovoljevale (pri nas na gorenjskem že sneži danes) pa če bo zdrava. En dan kasneje imava namreč drugo cepljenje in me kar skrbi. Zadnjič je bila dva dni čisto čudna - apatična, jikava itd. Me skrbi, da bo imela tokrat še kakšno vročino. Pa še fuulll sem bila nazadnje jezna na pediatrinjo. KEr sva na pregled (že spet) čakali 40 minut, je mala jokala in potem naju je po minutki kar odslovila češ da je v joku ne more pregledati. Tokrat se ne bom pustila!! Sicer jo bom pa zamenjala če misli biti preveč pametna.

Jao morm iti. Pridem še nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.11.2010 12:37:35   
Srecka010
Živjo!
Glede spanja moram pa jaz potrkat na les, ker je še vedno full pridna - ponoči se zbudi samo enkrat za jest, potem pa spi do osmih, pol devetih.
Jaz je še nisem dala v kombinezonček. Ji pa dam spodaj žabice in jo oblečem v toplo jakno.
Na srečanje bova prišli, če bom imela avto.
Facebook se pa tudi meni zdi dobra ideja.
LP

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......