pupika
|
Sem že parkrat napisala cel roman pa mi je ven vrglo, zgleda me ven meče samo na mozilli. Upam, da bo tokrat uspešno, bom pa vseeno skopirala za vsak slučaj. Glede jutranje ure, je tudi naša mala miss tako zgodnja že kaki teden. Zjutraj se vstaja od 4.30 do 6h nekje, včeraj sem bila sploh utrujena, ker sem bila pokonci že ob pol petih. Najprej je jedla, potem se je paše pokakala in se je potem čisto prebudila in začela pogovarjat. Danes pa ob pol šestih, zgleda se je zopet navadila na jutranje kakanje. Sedaj mi spi prvo rundo in upam, da bo kaj več kot pa pol ure, sem jo kar položila na mojo posteljo, ker je nikakor nisem mogla odložit v njeno posteljico, sem poskusila 3 krat pa vedno jok. Tudi midve bova šli ven, samo bom še malo počakala ker je pri sosedih en konj ven ušel iz ograje in me je malo strah ker se ravno šeta okoli naše hiše, če bi bili ti sosedje malo bližje bi jim povedala, pa še tel. številke nimam, si moram na netu pogledat če imajo. Ni mi ravno vseeno, ker nikoli ne veš kaj bodo storili. Jaz naše Gaji še ne dajem bundice in kombinezončke, imamo v vozičku zimsko vrečo in ji je fajn toplo, v lupinici pa jo celo pokrijem z malo bolj debelo dekico, ko Gala peljeva v vrtec. Sem ji danes poskusila dat gor bundico, pa je bil tak jok, pa še v lupinici je bila cela zažokana. Kombinezon mi imamo še od Gala, tak da bomo kar tistega uporabljali, ker so zelo dragi, že pred 4 leti smo dali takrat v BC okoli 15kSit, pa še nežne plave barve je.Bundico bomo pa eno kupili, da je malo bolj komot. Se mi je pa zadnje čase začela kar pogosto zbujat ponoči, kdaj pa kdaj se mi tudi zbuja na uro, če se mi zbuja 3 ali 2 uri je že kar dobra noč in nimam pojma kaj ji je, samo jedla bi, potem pa itak takoj nazaj zaspi in se samo še crklja, ko ji pa vzamem pa spet išče in ko ji spet dam ima bradavico samo v ustih kot dudo. Pa ne vem kako jo naj tega odvadim, kajti kdaj je tudi po celo uro na meni ponoči.Zgleda se je začela ponavljat zgodba od Gala, tudi on se je ponoči dojil na uro in jedel celo uro, še pri 8 mesecih se je dojil na uro in je bilo takrat res težko. Gaja pa je bila že tako pridna in je lepo pojedla in spustila. Sem poskusila tudi z dudo, pa jo samo ven vrže in začne jokat.Upam, da je samo ena taka faza. Kosilo se mi že kuha, danes bomo imeli kar piščančjo obaro, pa malo se grem sedaj ulešt.
|