buškolinka
|
No, da poskusim spet kaj napisat...ker mi je RR tok nagaju, se mi sploh ni več dalo trudit ... tud pri nas se je začel neutolažljiv jok pred nočnim spancem...cel dan je OK, jokca, ko je zaspana, al pa ko ji je dolgčas - in se jo da pomiriti. Zvečer, ko pa jo oblečem v pižamico, pa taaaaak jok, noče ne joške, ne igrače, ne na rokah bit, ne spat...mislim jok za brezveze...se mi je že počas mešalo, zdej sem pa že trdo kožo dobila danes smo imeli spet pediatra in smo verjetno med julijkami najbolj manekenskih mer: pri 4 mesecih in 8 dneh smo veliki 62,5 cm in težki 5.750g...čisto nasprotje Candy-nega Oskarja ... Oskar+Valentina=smešni par dobili smo tudi drugo pikico in Valentina je bila tokrat res prava Superhčerkica - skoraj ni zajokala ...sva ravnokar prišli domov in je takoj zaspala, zdaj pa v strahu čakam, če bomo dobili kako vročinico Sicer nas je pediatrinja pohvalila, da smo lepi in razviti kot 6-mesečniki, svetovala je da pri 4,5 mesecih začnemo z GH (to je čez en teden ), predvsem pa naj ji preden zapade v nočni spanec ponudim tisto nočno kašico ali pa rižolino (po možnosti s svojim mlekom), da bo potem mogoče mal boljš in predvsem dlje spala (joj, ko bi vsaj, zdej se mi je začela zbujat na 2 uri ) Sem bla skos prepričana, da bom probala počakat z GH čim dlje, ampak po tako pogostem zbujanju, sem se odločila, da poskusim temu naredit konec...Aja, da ne pozabim, flaško strogo odklanja in po njej noče piti ne mojega ne adaptiranega mleka, tako da mi tudi dragi težko pomaga tinca - na FBju sem vidla, da ste bolni , kaj pa je? Upam, da boste čimprej zdravi in polni energije doma kenya - vi ste že ok?
|