|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
5.11.2010 9:51:43   
TandJ
živijo punce.

No, da se še jaz malo oglasim...
Glede varčevanja. Meni je najbolj vščeč Volksbank. Če odprete otroški račun ima otrok obrestno mero 2.25%. Kar ful nanese. Jaz sem imela to kot študentka in sem dobivala vsak mesec kar nekaj evrov na ta račun. Mi ni pa nihče nič omenil, da en bi smela s tem denarjem delat kar mi zapaše. Tako da to glede CSD, kar malo dvomim. Itak smo mi njihovi skrbniki, tako, da nimajo kaj... Im pa Volksbank tudi zavarovanje, ki je v prejšnem letu prinesel 18%, kar je ful. Je pa res, da je to odvisn od poslovanja. Oni rečejo da 6% na leto naj bi bilo sigurn. Moraš pa skleniti za 15 letm ven lahko pobereš kadarkoli, amapk če pobereš pred 10 leti, ti država pobere 6%. Midva bova verjetno vzela to. Je pa mesečni obrok minimum 40 evrov.

Tudi naša je po 3-4x na noč. še vedno. Tako, da upam, da jo bo počasi minilo...

Čestitam punci za novo nosečnost. Mene bi kap zadela, če bi zdajle še enkrat zanosila. Pa ne zato ker bi bilo pretežko, amapk ker morm res dve leti počakat zaradi carskega reza.
Ne jemljem pa Cerezzet tabletk, ker... moja ginekologinja mi jih je dala takoj po 1 mesecu in rekla, da naj jem in da je vse ok. Moji sestrični pa jih ginekologinja ni hotla dat, ker je rekla, da dokler doji naj tega ne je. in potem sem se tudi jaz prestrašila. je pa re, da Zala trza na vsako hrano, ki jo pojem (še zmeraj) in se ne bui čudila potem, da ne bi dobila v mleko tudi kaj od teh tabletk. To pa res nočem. Tako da sem se odločila, da jih začnem jest po 6 mesecu, ko ne bom več 100% dojila amapk bom že začelA dodajat.

Gremo mal na sonček in potelovadit.
uživajte v sončku

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.11.2010 10:34:02   
pupika
ojla mamice. Najprej balem in Nincy čestitke.
Glede plenic sem jaz najbolj zadovoljna z mullerjivimi pamperskami active fit, sedaj ji dajem za ponoči številko 4 in je suha do jutra, prej je bila tudi mokra pri št 3, čez dan pa ima še 3. Je pa res da fantki lulajo na vse strani in prej pride skozi, se spomnim da sem jaz našega velikega ponoči tudi po 3 krat preoblačila, je bilo pa najmanj preoblačenja tudi pri njem ko je imel pamperke od mullerja ampak samo active fitke.

Glede GH, jaz ji dajem kako žličko na dan sokca čez nekaj časa bomo pa začeli z kašicami, pri Galu sem začela malo bolj pozno mislim, da v 6 mesecu, Gaja pa bi me kar sedaj že čudno gleda ko jaz kaj jem, zadnjilč se je celo jokala ko ji nisem več dala sokca.

Glede spanja naša mala gre spati okoli 8 , zbudi se tudi po 5 krat, ampak poje čisto malo in lepo zaspi nazaj. Čez dan pa spi samo po 3 krat po kake pol ure. Aja spi pa  na boku, jaz jo položim na bok in se potem čez nekaj časa sama obrne na hrbet, se prav matra toliko časa da pride do tistega položaja..

zaenkrat toliko in lepo bodite, danes pa je spet sonček na štajerskem koncu.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.11.2010 10:43:53   
Bina 83
Hojla! 

Po dolgem času na RR in kaj vidim!!!! Ja čestitke Balem in Ninchy!!! Čim lepšo nosečnost vama želim!user posted image user posted image

Jaz tudi ne bi imela nič proti če bi še enkrat zanosila, ampak tudi še ne smem zaradi carskega! Meni je G sicer rekla da naj počakam vsaj kakšno leto.
TandJ si imela kakšne težave pri carskem  da ti je rekla da počakaj dve leti?  user posted image
Ali pa je to mnenje ginekologov, eni opravijo tako, drugi drugače.
Čeprav je res smiselno da malo dlje počakaš da se rana res dobro zaceli!

Bo pa naša pupa v ponedeljek stara 4m in že 14dni uporabljamo športni del vozička! Enostavno je košaro prerasla, pa ni med večjimi po merah! Sedajle ima cca 6200g in 62cm! Ampak ji očitno špotrni del odgovarja, saj mora vse spremljat kar se dogaja okoli njeuser posted image . Moti me samo, ker ne morem premaknit ročaja, da bi jo gledalauser posted image .

Ostale še uporablate košare ali tudi že športni del? DaniNeli ti imaš pri vozičku tudi košaro?

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.11.2010 10:59:34   
tix
Jaz že od začetka uporabljam samo športni del ampak ga imam še vedno čisto vodoravno, ne kaže še nobenega pretiranega zanimanja za sedenje itak pa povečini v njem spi.

Patronažna je bila na obisku in rekla da je dobro, da se začne s 4m z GH seveda le kakšno žličko, bolj zato da spozna različne okuse, da poveča možnost, da ne pride do alergij, ampak da se cel obrok zamenja šele med 6-7 mesecem in ker nama dojenje zaenkrat dobro laufa bom poskusila tako.

Spat ga dajem samo na hrbet, če je na boku se prevali na trebuh, to mi pa ni preveč všeč, da bi se pa sred noči prevalil iz hrbta na trebuh je pa zaenkrat zarad kovtra in spalne vreče še prevelik zalogaj user posted image  

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.11.2010 13:11:26   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83
Ostale še uporablate košare ali tudi že športni del? DaniNeli ti imaš pri vozičku tudi košaro?

Ma kako je tvoja prerasla košaro?Saj imaš od Peg Perego,ne?
Noemi je dolga 67cm pa ima še ful placa.
Jaz imam zaenkrat še košaro in mi je res zakon.Predvsem zaradi zaveterja in nasplošno zaščite.
Ker ko je pri nas burja,ni glih lepo bit zunaj z vozičkom.
Ji pa dvignem vzglavje.
Zanimanje za okolico pa je glih v ta pravi meri,tako,da ji dam strehico dol al pa ji pustim samo držalo za visečo igračko naj visi nad njo.

Zdaj lepo spi na kavču,tako da je mama lepo pokosilala...

Pol grem po ta večjo miss v vrtec... Mogoče bo šla čez vikend v Koper k njeni sestrični,...

Nič,grem jaz se kaj postorit dokler ta mala miss še pančka...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.11.2010 13:49:06   
Srecka010
Jaz tudi še vedno uporabljam košaro. Sem hotela že namontirati športni del, ker bi mala vse okol gledala, pa sem se premislila, ker je v košari tako lepo zaščitena pred vetrom. Jo bo pa tudi kmalu prerasla, ima samo še kakšnih 5 cm lufta (imamo pa Quinny Freestyle Dreami).
Pa še glede plenic: edino Pampers Premium ji ne premočijo ponoči, pri Active fit ji je šlo tudi mimo (za podnevi so pa ok).
Spat jo dajem na bok in se sama zelo hitro prevali na hrbet, spodlaganje nič ne pomaga.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.11.2010 13:59:44   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Sem dodala v album fotke pa poglej! Čisto polna košara jo je, včasih je pa še dol zlezla tako da se je z nogicam orenk uprla v spodnji del košare!

Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.11.2010 22:03:13   
DanijelaNeli

Sem dodala v album fotke pa poglej! Čisto polna košara jo je, včasih je pa še dol zlezla tako da se je z nogicam orenk uprla v spodnji del košare!

Oj...sem šla gledat slikice in veš kaj sem ugotovila,da je razlika v košarah.
Ti si namreč kupila komplet z GT3-jem,jaz pa sem kupila samo športni del in sem si košaro sposodila in je letnik 2008,katera je res daljša in širša od te tvoje.

Kako gre v športnem delu?

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.11.2010 22:41:46   
nagaja28
živjo
mi se odpravljamo v toplice user posted image user posted image user posted image . se slišimo, ko pridemo nazaj. potem pa spet kakšno srečanje, a ne punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.11.2010 23:08:48   
DanijelaNeli
Nagaja...lepo se načofotajte skratka-Uživajteuser posted image

Ooo... jst sm pa sama...No,ta mala miss pančka... Tati je šel na eno fešto od prijatla rd,...Ta večja miss pa je dočakala ta vikend in je v Kopru...pride v nedeljo nazaj...če si ne premisli in pride predčasno domovuser posted image

Sem kot ena ožmita cunja...nevem kaj me je sploh zmatralo danes...nisem nič kaj takega delala.razen kuhala,sesala in pomivala tla...no,zdej sem par cunj speglala.

Ta mala je bla danes malo več budna kot je običajno zato me je verjetno to malo vrglo dol...pa to vreme,ja...
Joj,megla je pri nas in je pravuser posted image škifo....

Nič,grem jaz v mižule,...pred TV...user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.11.2010 15:38:53   
buškolinka
DN: poglej, kaj sem slučajno zagledala...ta je sigurno vaš ;-)
http://www.facebook.com/profile.php?id=598707020&pub=2386512837&ref=brem#!/pages/Otroski-napisi/136244473090425

Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.11.2010 15:48:36   
buškolinka
pa še najdla sem te na FB - V.P. ;-)

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.11.2010 18:15:13   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

DN: poglej, kaj sem slučajno zagledala...ta je sigurno vaš ;-)
http://www.facebook.com/profile.php?id=598707020&pub=2386512837&ref=brem#!/pages/Otroski-napisi/136244473090425

Jaa,to so pa moje frčafele...
Mi je prav hecno,ker smo sami poznani dobili te barvanke za naj imena... Arne je bratranec od Neli in Noemi,Jonatan&Janaja so njegova žlahta in otroci moje prijateljice,...Tai in Nai pa so sinčka od ene moje dobre prijateljice,s katero smo vozičkale skupaj najine otroke letnika 2007 in včasih greva na sprehod še z user posted image 2010 (Nai in Noemi)...

Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.11.2010 18:19:45   
DanijelaNeli
Jst sm zdej coffee spila,...Noemi pančka na kavču,...
Prejle sem gledala uno oddajo na Briotu-How clean is your house...in pol so dali še meni motivacijo,da sem šla kuhinjo pucat...user posted image Se mi je moj user posted image smejal,da sm trčnjena...user posted image

Danes sva praktično sama pr celi bajti...le Noemi je slišat,...ampak mi tudi Neli manjka,zelooo.

Neposredna povezava do sporočila: 1139
7.11.2010 10:19:14   
Bina 83

Oj...sem šla gledat slikice in veš kaj sem ugotovila,da je razlika v košarah.
Ti si namreč kupila komplet z GT3-jem,jaz pa sem kupila samo športni del in sem si košaro sposodila in je letnik 2008,katera je res daljša in širša od te tvoje.

Kako gre v športnem delu?

Zelo mi je všeč športni del, sploh zato ker Živa pri štirih mesecih ni čisto nič "dojenčkasta!user posted image   (čeprav se vsak dan jezim kam se ji tako mudiuser posted image ). Zelo je dovzetna za dogajanje okoli sebe in košara v vsakem primeru ne bi bila več primerna. Ko gremo vozičkat je v pol sedečem položaju, ko zaspi pa prestavim naslonjalo v ležeči položaj. Je pa res da košara nudi veliko več zavetja. Čeprav tudi zimska vreča nudi zavetje, pa oblečem jo tako da se vidijo samo okice pa nosekuser posted image .  Edina pomanjkljivost je ta, da je obrnjena stran od mene (ampak jo pa skozi zračnik lahko gledam). Pa gt3 nima nobenega pametnega senčnika. Še dobro da je že jesen, ko sonce ni več tako močnouser posted image .

Lepo nedeljo mamice!

Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.11.2010 13:50:37   
DanijelaNeli
Samo mal na hitro...pol greva z Noemi v Koper...

Bina83...a misliš senčnik-dežnik?
In še neka fora je,veš...v tem,da te lahko pol ta mala gleda med vožnjo,v ležečem položaju...Obrneš strehico-to mi je pokazala enkrat ena prodajalka v Baby centru...

Res je ful dobro,ker ta zimska vreča že vključena noter..tako,da bomo ob ta hudi zimi oblekli le kombinezonček in bo.user posted image
A pri nas na Primorskem je kar precejšnja razlika v temperaturahkot drugje,zato ne bomo pretiravali z oblačili in z vsem.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.11.2010 10:36:41   
Kat09
Živijo punce!

Plenice: jaz uporabljam za Blaža 3ko iz Lidla in mi je super nič ne spusti tudi ponoči ne, pa ga takrat ne previjam.

Balem in ninchy
: čestitke!! Želim uspešno nosečnost s čimmanj težavami in predvsem zdravega dojenčka.

Starostna razlika pri carskem rezu
: a boste vse čakale leto ali več? Mislite, da je pol leta premalo?

GH: jaz sem mu pri 4ih mesecih dala 2 žlički aptamilove riževe kašice in je lepo pojedel. Z ostalo GH bom še malo počakala ker ima še vedno krče, čeprav se mi zdi da je počasi bolje.

Zbujanje ponoči: tiste, ki vam prespi celo noč ali se zbudi le enkrat ste prave srečnice! Pri nas še vedno vstajamo na cca. 2 uri in sem že pravi zombi.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.11.2010 14:21:24   
DanijelaNeli
Pozdravljeni...

Sem mislil,da ste že naklomfale postov ob takem vremenu..pa ničuser posted image

Vreme je za crknit grdo...Še en dan naj bo tako,pa se bo poznalo na počutju in bomo spet tečni...Sej napovedujejo še cel teden tak,do vikenda.user posted image
Jezijo me cunje,ki jih morem sušit noter...Joj,najbolj potrebna sem SUŠILCA!!!Je komaj november,še ogromno takega vremena nas čaka...
Nevem ali naj vzamem sušilc razreda A->kateri stane malo več,a je energetsko bolj varčen,ali naj vzamem iz B razreda,kateri je po € bolj dostopen,a manj varčen.
Mislim,da se morem najprej vprašat,kdaj bom sušila cunje...
Meni je pomembno ta letni čas in skozi zimo,ker ko je piha burja in sonček sije mi ni,da bi dala v sušilc.Ker imamo velik balkon na sončni strani.

Najbolš,da se grem malo zleknit na kavč,poleg Noemi,dokler ne pride ta večja miss z vrtca.

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.11.2010 14:31:00   
DanijelaNeli
Danes pa praznuje MARTINČKA...
user posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.11.2010 20:04:11   
nagaja28
martinčka vse najboljše user posted image user posted image user posted image

jaz se javljam iz čateža, kjer imajo celo wireless user posted image . prav paše malo počitnic. sabo sva vzela tudi babi&dedi servis, tako, da tudi midva lahko malo zadihavauser posted image . čeprav smo že prvo noč šli v zdravstveni dom, ker je luka grozno kašljal in komaj dihal, se imamo fino. en dan smo bolj po sprehodih hodili, danes pa smo že šli na bazen. domna smo tudi že dali v fredov obroč in je veselo čofotal user posted image . res imajo super za otroke, čeprav sama nisem ravno fan bazenov.
lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.11.2010 21:19:39   
kenya
er,

Mi2 z mini miss sva končno uspeli v soboto priti domov iz bolnice, z diagnozo pljučnica, ki bi se ji mogoče še celo izognili, če nam nebi takoj po prihodu ''''vzeli'''' AB. Potem so sice celo priznali napako in mi skoraj vsak dan povedali da tega takrat dežurna dr. nebi smela narediti. Ampak drugače imam pa vse pohvale za Pediatrično kliniko oz. oddelek za pljučne bolezni. So bili vsi zelo prijazni. Zdaj je kritično obdobje naslednjih 6 tednov, ko ne sme zboleti, drugače se nam vse lahko spet ponovi. Zato imam tudi maxi in midi miss zdaj doma, ampak 6. tednov jih pa ravno ne bom mogla imet, ker se mi bo ..še predvem zato ker je tako vreme in ne moramo nič ven. Najrajši bi šla kar za kakšne dva tedna na lošinj, samo če je pa burja na morju, pa verjetno tudi ni ravno najbolj prijetno sedaj. To boš ti najbolj vedla DanielaNeli?

Pri nas je tudi košara že iz prometa, ker naša ne ravno ''lahkokategornica'' rajši uživa v športnem delu. Se ji kar smeji.

Sušilec...mi imamo varčni razred A, kljub temu da ga tudi jaz uporabljam bolj občasno, kadar se mi mudi da se kakšno perilo posuši ali če so stojala vsa zasedena. Se pa res ne spomnim, če je bila velika razlika v ceni med A in B. Imamo pa kar Gorenje in to že 9 let, pa nikoli nismo imeli nobenih težav.

A katera uporablja pralne krogle, ne oreščke. Ker bi jo rada kupila pa me zanima kakšne izkušnje imate oz. katere priporočate.

Nagaja, uživajte v toplicah, še posebej če imate babi&dedi servis s seboj .

Martinčka, veselo praznovanje

Zdaj so pa na vrsti pravljice, ki se jih mali dve nikoli ne naveličata...ponavadi jaz prej omagam

lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.11.2010 21:21:43   
kenya
A še katero danes zeza tale RR? Ker meni je kar nekaj črk in simbolov izpustilo??

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.11.2010 22:02:30   
buškolinka
eh ja...RR ga sračka...sem predolg pisala...je un tm gor že vedu, zakaj mi je ves text skensluuser posted image  bom zdej kratka

martinčka user posted image

kenya user posted image user posted image user posted image  naj vam teh 6 tednov mine čim hitreje in seveda čim bolj zdravo

nagaja - tud jst bi full šla v toplice, pa me vsi strašijo, da ni najbolj varno za user posted image ...zaradi rotavirusa...kaj pravte?

dojenje - prosim za izkušnje: kdaj vem, da mi zmanjkuje mleka? zdej sem en mejčkn v dilemi...kak teden že joške niso več tako nabite, navala mleka tud že dolgo ni bilo, Valentina bi jedla kar iz obeh jošk (prej pa se mi je že na eni začela kregat), proti večeru pa imam občutek, da ji tudi to ni dovolj...pa jo potem zamotim z dudo...ampak se mi ponoči zbuja na 4 ure, zato mislim, da vseeno dobi dovolj, kaj mislite?...res ne bi rada zgubila mleka...a je možno da je to samo ta poskok v rasti? mogoče pa jutri poskusim z AM, pa da vidim, če bo razlikeuser posted image  sam kaj, ko sem dva dni nazaj ugotovila tudi to, da ni in ni hotla pit mojega mleka iz flaške...iz joške pa takoj....joj, kako se spreminjajo...iz dneva v danuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.11.2010 23:30:23   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka
dojenje - prosim za izkušnje: kdaj vem, da mi zmanjkuje mleka? zdej sem en mejčkn v dilemi...kak teden že joške niso več tako nabite, navala mleka tud že dolgo ni bilo, Valentina bi jedla kar iz obeh jošk (prej pa se mi je že na eni začela kregat), proti večeru pa imam občutek, da ji tudi to ni dovolj...pa jo potem zamotim z dudo...ampak se mi ponoči zbuja na 4 ure, zato mislim, da vseeno dobi dovolj, kaj mislite?...res ne bi rada zgubila mleka...a je možno da je to samo ta poskok v rasti? mogoče pa jutri poskusim z AM, pa da vidim, če bo razlikeuser posted image  sam kaj, ko sem dva dni nazaj ugotovila tudi to, da ni in ni hotla pit mojega mleka iz flaške...iz joške pa takoj....joj, kako se spreminjajo...iz dneva v danuser posted image

Sva že dve.Meni se enako dogaja.Včasih ta naval mleka,da vse teče z mene,včasih pa se mi zdi,da je ful manj.A hvala bogu se mi nekako napapa.
Pol mal spremljaš če je že ful pogosto,na kratek časovni razmak,pol je verjetno premalo.A če ti spi in ne joče pol pa je OK in ne rabi dodatka.
Je pa res,da je tukaj tudi tale preskok rasti in naši malčki potrebujejo več.
Tudi meni se pa pozna zvečer,da imam včasih kar manj mleka...To pa prinese cel dan miganja,nič počivanja,...

Mi je pa rekla moja P,da ne potrebujemo nobenega dodatka,ker je lepo napredovala v tem mesecu.
Če bi ji ga dala,bi ga vseeno pojedla,ker se mi zdi,da nimamo neke meje za jestuser posted image

Pa poročaj kako gre hranjenje...mogoče se lahko kako pozanimamo pri LLL svetovalkah.Meni so ful fanj,ko sem se enkrat pogovarjala z eno.

Uff,grem spat,ker sem kot ožmita cunja...
Do mal prej sem peglala,še prej smo tri urce imeli ene obiske in je bil cel direndaj za pospravit in počistit.

Kenya...res se pazite te tri tedne.In ti ne bi svetovala it na Lošinj.je kar veliko dejavnikov (burja,vlaga,..),kateri bi lahko škodili mali miss.Pocajtite se lepo domauser posted image
Verjamem,da zna bit naporno s tremi missicami...ampak bo.

Pr sušilicih pa je kar razliak med energijskimi razredi...A in A+ so kar dražji od B.

Grem-grem v mižule....

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 8.11.2010 23:35:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.11.2010 8:40:49   
đanika
jutro

Bušolinka nič skrbet tako se je meni zgodilo prejšni vikend. Sem mislila da ni več mleka Jaka je bil vsako uro na joški. Tudi viška mleka ni blo več blazinice suhe..Mi je P rekla da to nekje po 3 mesecu se otrok in joške navadijo en na drugega in se potrošnja prilagodi porabi...user posted image Poskusi se en dan malo nalivati s tekočino in boš videla da se takoj izboljša. Naš se je zredil za cel kg in je rekla, da ne rabi dodatka. Če boš pa poskusila dati dodatek, mi je pa rekla če poje manj kot 30 ml dodatek ni potreben.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?