|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
13.7.2010 14:09:23   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
ma, ja, to skoraj vsi delajo, nauči se preslišat. Jaz v takem primeru tamali razložim: Veš, rada te imam in se bojim, da potem ne bi mogla pojest tiste juhice, ki si si jo tako želela, babi pa tega ne ve, je verjetno pozabila... Po kosilu ti bom pa tudi jaz pustila kolikor boš hotela. Ali kaj v tem smislu. Taki so, nimaš kaj. Midva sva uvedla, da so pri njih njihova pravila, pri nas pa naša, pa je. Edino pred kosilom naj ju ne napokajo sladkarij, to je to. ker ne gremo tolikokrat tja, se ne sekiram, koliko takrat nafutrajo s cukrom. Vem, da si tašča na ta način kupuje ljubezen, ampak vem tudi, kaj pri tamali šteje in da to niso samo bonboni. Tako da se ne sekiram. mi je pa lahko, ker se sama odločiva, kdaj bova šla tja in kdaj ne.user posted image

glede poudarjenega: če je babi "ta prava" babi, bo že ob tem nos povesila user posted image

podčrtanega: ja, sam če živiš "skupaj", v isti hiši, kot jancci, je pa malenkost drugače. ker potem jih lahko ravno vsak dan nafilajo - eni res mislijo, da če otrok ne dobi vsaj par piškotov na dan in kakšnega koščka čokolade, je blazno prikrajšan v življenju user posted image

drugače se pa strinjam. sploh s podkupovanjem. to na dolgi rok ne pali, čeprav na kratkega mogoče izgleda tako.

in pa user posted image user posted image user posted image  za vse zadeve, ki laufajo user posted image

zvezdica, jaz ne objavljam, moja sestra precej. včas je na youtube najprej naložila, zdaj pa ima facebook to opcijo, da direkt z diska objaviš. samo ne vem, kako je potem z objavljanjem tega naprej.

< Sporočilo je popravil khurde -- 13.7.2010 14:10:14 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.7.2010 14:20:40   
Jancci
Kako boste pa vi to rešili, ko boš v P?

Imam moža oz. njenega očeta, ki jo bo imel tistih nekaj dni mal več. Je vseen navajena, da jo on daje spat, ponoči potolaži in zjutraj jo vsak dan on rihta, ker jest pač že prej grem v službo.
Sicer vem, da Meta ne bi imela problemov it z njima za nekaj dlje časa, ampak se mi vseen zdi 4 dni mal preveč. Sej bo še priložnost. Oni jo itak vsi vidijo več kot jest in mi je zelo fino popoldneve oz. večere z njo preživljat.

Tako da se ne sekiram. mi je pa lahko, ker se sama odločiva, kdaj bova šla tja in kdaj ne.user posted image

Ronja Ja sej to je to. Mojo pa ona merka in je tega razvajanja čist preveč. Pa še ker jo ima "samo" en teden, pa potem en teden tašča misle da ji mora takrat vse v rit vtaknit. Vrjetno bom res naslednjič eno tako mal sarkastično prjavla... ala.. babice potem ne bo zraven ko bo tebe trebušček bolel in boš jokala...

Khurde vidim, da sva istega mnenja. Ko živiš pri njih je zadeva rahlo drugačna in je treba bolj direkt povedat. Bom vidla kako bo naslednjič in ji bom kar rekla. Itak se več ne sekiram ker je za vsak drek užaljena.

video, kje jih naložite in potem objavljate?

mojvideo.com

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.7.2010 15:11:51   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Imam moža oz. njenega očeta, ki jo bo imel tistih nekaj dni mal več. Je vseen navajena, da jo on daje spat, ponoči potolaži in zjutraj jo vsak dan on rihta, ker jest pač že prej grem v službo.
Sicer vem, da Meta ne bi imela problemov it z njima za nekaj dlje časa, ampak se mi vseen zdi 4 dni mal preveč. Sej bo še priložnost. Oni jo itak vsi vidijo več kot jest in mi je zelo fino popoldneve oz. večere z njo preživljat.

ne sem mislila, da je v službi...nism nč sarkastično al pa napadalno mislila, no jest na medveda ne morm računat.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.7.2010 15:38:58   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

najki vredu zrihtaj danes na pregledu

Zadovoljna s pregledom. Sladkorne nimam, ceprav sem blizu spodnje meje ampak se vedno v nerizicni skupini user posted image . Sam moram priznat, da nisem bila tesca 12 ur, ker mi je soseda ponudila belgijske praline user posted image . Pa cel teden mi gustajo sladoledi, piskoti in cokolade, ki mi sicer 3x na mesec. Pridelala sem ze skoraj eno kilo nad zacetno tezo. Edino zelezo je na 112 in sem dobila zelezo za jemat, nic posebnega. Sem pomislila, da v bistvu ful malo mesa pojem in se to bolj perutnino, ki nima ravo dosti zeleza. Menda sem startala z 128, 120 je pa spodnja meja. Bom zacela malo bolj gledat za teletino in konjskim mesom.

Evo mimi, mi smo tudi v mansardi s slabo izolacija in se mi zdi skoraj brez veze klimo nabavljat, ce bom samo podstreho hladila... Pa ful energije pokurila za to. Vceraj sem imela ventilator in odprta vsa okna in vrata in se kar sem svicala. Potem sem sla v spodnji stuk na kavc pri odprtem francoskem oknu (zjutraj me je ze muca potacala za dobro jutro), da sem malo zaspala. Pa ful mi je manjkal mulcek v sobi, ga bom drugic kar s sabo vzela user posted image . Aja sicer je pa dragega zeblo v sobi... Vrocina ni za nosecnice, jaz ne morem vec niti razmisljat, vozim kt ena blondinka, zalagam stvari, najraj ne bi sla v sluzbo in bi nepremicno sedela v hladnem bazenu (ce bi ga imela).

Jancci men je dobra tista, k bi naju tasca poslala nekam za par dni, ona bi pa fantka medtem pazila. Folk ne dojame da mi je cel point da grem s tamalim nekam in mu kaj novega predstavim, ne pa da grem sama njega pa doma pustim, samo zato, da ga bojo none in babice lahko imele. Sej ste si rodile in vzgojile otroke, ta je pa moj. One so ze dale vse to skozi nam je pa se vse novo in komaj cakamo doziveti. Oni pa mislijo, da so nam malcki v napoto.
Jancci sej je grdo to suntanje, sam je pa dejstvo, ki se ga bo morala mala naucit. Kar mamica rece, to velja. Na nek nacin babica poudarja tvojo avtoriteto, ceprav to ni njen namen user posted image . Sej strogost starsev spremlja vse otroke in v resnici je veliko lazje, ce jo sprejemajo. Bolj je problem tvoji mami ukazat, naj ji ne da, kot mali ukazat naj ne je. Stari starsi zihr za hrbtom krsijo zapovedi. To ti v resnici daje dodatne pomisleke pri tem, da bi jo pustila vec dni z njimi brez nadzora. Moj oce je s tamalim 15min sam, pa stoposto neki zafusa in to na celi crti, da mi nujno poci film. Zadnjic je bil mali pokakan, pa mu je plenico sleku in ga dal na kahlico, kokr da bo se kej not naredu, potem je pa sel na drug konc hise po robcke in plenice (sej ga itak ne zna previt), tamali je medtem vstal in se cohal po umazani ritki in tolk da ni nesu rokice v oci in usta... Js sm pa lih v sobo prisla in me je skor na rit vrglo. Sej moja mama bi striktno upostevala vsa navodila, sam tud ona ne more pazit, kaksne neumnosti oce zganja s tamalim. Tasca bi ga pa itak totalno razvadla, sploh ga ne bi dala iz rok 24 ur na dan. V koncni fazi sploh ni problem locitve od starsev (Jan Mai ne bi niti opazil, da naju ni user posted image ) ampak zaupanje v postopke starih starsev.
Js itak zivim nad mojimi in ko bom v P., bo on lepo doma kot normalno, oci bo itak odsoten kot za sluzbo, mene pa ne bo pogresal. Oci, ki ga ima rajsi, je sel ze parkrat po vec dni na pot, pa nikoli ni imel kaksnih locitvenih tegob. Tasci na ljubo bi ga eventuelno dala za 2 noci takrat, sam to pa res ni fajn, ker ne bo njegov dom in ne bo nobenega starsa. Sej vecino dneva mu bo v redu, sam recimo za spanje pa zbujanje ima pa rad svojo rutino, ki seveda vkljucuje starsa.
Domen user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.7.2010 16:20:01   
khurde
kuharce, dejte mi povedat, če kaj zamrzujete domače testo (za pico)? oz. če že narejeno zdrži v hladilniku in koliko časa?

ker sem danes ugotovila, da je prav fajn naredit ene take majhne žepke a la pica calzone in jih imeti za malico/mogoče tudi večerjo/kosilo. bolje kok kak sendvič, ker ne pobere stvari ven oz. ne poje samo sira/namaza/... in valda se mi ne splača non stop delat testa za unih par žepkov, ki jih naredim... sem ji zjutraj naredila polnozrnate z blitvo, paradižnikom in sirom, pa ima zdej za malico. in še bučke z jogurtom zadovoljno je zraven user posted image  pa fajn so, čeprav so mrzli. in bi ji naredila še sirove, pa kakšne a la pica mexicana, pa mogoče kdaj kakšnega sladkega... pa še lepše jih je kot mafine user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.7.2010 17:14:54   
nina166
Sem prišla sem gor malo jezo spihat...sem jezna na mojega da bi ga najraje ....................ne mošr verjet kak te lahk en ded v pičlih petih minutah razpizdi user posted image

grem brat za nazaj...če se domen ne zbudi bom pa še kaj pokomentirala

aja...domen še kar bruha, daša pa je dobila vročino user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.7.2010 17:15:39   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

kuharce, dejte mi povedat, če kaj zamrzujete domače testo (za pico)? oz. če že narejeno zdrži v hladilniku in koliko časa?

ker sem danes ugotovila, da je prav fajn naredit ene take majhne žepke a la pica calzone in jih imeti za malico/mogoče tudi večerjo/kosilo. bolje kok kak sendvič, ker ne pobere stvari ven oz. ne poje samo sira/namaza/... in valda se mi ne splača non stop delat testa za unih par žepkov, ki jih naredim... sem ji zjutraj naredila polnozrnate z blitvo, paradižnikom in sirom, pa ima zdej za malico. in še bučke z jogurtom zadovoljno je zraven user posted image  pa fajn so, čeprav so mrzli. in bi ji naredila še sirove, pa kakšne a la pica mexicana, pa mogoče kdaj kakšnega sladkega... pa še lepše jih je kot mafine user posted image

na vprašanje ti ne vem odgovorit, bi pa imela recept od teh žepkov

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.7.2010 17:30:23   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

nina, bogi mali revež in ti z njim, ker si cela nenaspanauser posted image ....če je kriv vrtec je pa res problem, viroza pride in greuser posted image .....mi smo tud imeli eno obdobje problem, samo le z jutranjim odhajanjem v vrtec....smo ugotovili, potem, da enega njegovega prijateljčka ni bilo tam....se je pa potem, ko je spet nazaj prišel vse uredilo

Saj sploh ne vem, če je res to krivo...samo razmišljam malo v tej smeri. Sem zjutraj klicala v vrtec, pa mi je rekla vzg. da imajo drugi tudi take težave...tako da upam, da je kar viroza. je pa res da ni v vrtcu nobene od njegovih vzg. pa še njegov najboljši prijatelj je bolan. Bomo vidli.

hijacinta kako je šlo odvajanje od plenic?

jancci tudi jaz je nebi dala. Domen je sicer že ene dvakrat prespal pri mojih...samo je to v spodnjem štuku, tako da ni daleč. Daša pa še nikoli. Pazita jih čez dan, ponoči pa imam rada da gremo skupaj spat. Tak človek sem.

marta super da si boljše

zvezdica v petek je imel vse znake za sončarico, pa je zdravnica rekla, da bi moral bit več ur skupaj na soncu in brez pokrivala, da bi jo dobil...naš pa je bil eno uro, mogoče malo več in še to je mel klobuk na glavi. Tako da je res najbrž viroza...tule pri nas zdajle razsaja.

Evo Domen se je zbudil user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.7.2010 19:40:36   
Najki

Sem prišla sem gor malo jezo spihat...sem jezna na mojega da bi ga najraje ....................ne mošr verjet kak te lahk en ded v pičlih petih minutah razpizdi user posted image

Mene je ta teden ze 3x... Sam sm js totalno naspicena zarad vrocine in imam trenutno zelo short fuse.

Aja moram mojega malcka pohvalit. Po vrtcu sem ga peljala v mercator in muellerja in sem se odlocila, da ne bom vzela nakupovalnega vozicka, da vidim, kako se obnese, ce mulcek hodi po stacuni (sem pogumna a ne?). Pa sem vzela tisto vlecno kosarico, dala na najkrajsi rocaj in mu pustila, da jo on pelje. Pa je ponosno korakal skozi trgovino s koskom zadaj, nobene police ni taknil, ce je kosarca kaj premaknila na ovinku, je zadevo sam popravil nazaj na polico, not je dal samo tisto, kar sem mu rekla (samo piskotov je dal malo vec skatel ker so mu njami), hodil pa je tja, kamor sem mu rekla. Nisem pricakovala, da bo tako priden, se laufat nisem rabila za njim user posted image . potem sem mu za nagrado kupila en loncek sladoleda =].

user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.7.2010 20:22:02   
Najki
ko sem ze odprla album, bom nalozila se par slikic za nazaj. aja so pa s telefona posnete.

user posted image

tobogancka sam, gor po stengah, dol po ritki

user posted image

prvo plazkanje letos

user posted image

monaski akvarij

user posted image

najljubse igralo takoj za toboganom

user posted image

ta je pa se zimska

user posted image

spomladanska, ko je sprobaval vescino hoje po travi pri prvem soncku

user posted image

A se se komu zdi kot puncka? Ker me vsak recimo na ulici najprej vprasa ali je fantek ali je puncka, pa je lahko komplet v mornarsko modro oblecen. Ei pravijo da zaradi kodrckov, ma zdej smo jih postrigli in me je ravno danes prodajalka v trgovini spet sprasevala user posted image

< Sporočilo je popravil Najki -- 13.7.2010 20:26:06 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.7.2010 20:25:31   
Hijacinta

No Jancci sej imamo vse može oz. očete in pri meni ni ravno problem v tem da ga on ne bi mogel imeti oz. znal poštimat, temveč v tem, da so obiski v porodnišnici od 3-6 popoldan in to brez otrok. In kam v tem času dat otroka če nimaš babice?! Saj se zmeraj kakšna rešitev najde ampak je dosti manj komplicirano če imaš babi. In takih situacij je veliko. Ne rečem so plusi in minusi, zato je treba gledat zmeraj obe plati. Ker je brez babic dostikrat zelo težko. Verjamem pa da včasih z njimi tudi user posted image

Jaz bi pa res rada šla z mojim npr. za vikend nekam sama brez malega. Sej verjetno bi ga ful pogrešala, ampak tudi midva pogrešava eden drugega user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.7.2010 20:37:35   
Hijacinta
hijacinta kako je šlo odvajanje od plenic?

Dobila sem paketek treh polulanih hlačk, tako da mislim da kar dobro. Moram zjutraj vprašat njegovo vzgojiteljico kaj misli, ker je ni bilo več ko sem priša po malega. Bomo vidli kako bo šlo, javim jutri user posted image

Nina od moje prijateljice fantek je pa dobil sončarico po 20 minutah izpostavljenosti soncu sicer brez pokrivala. Je bil kar bogi. Upam da bosta čimprej bolje. Očitno je res viroza.

Joj Khurde jst bi se kar poročila s tabo. Kakšne mnjami jedi. Sam pol bi ziher imela dvesto kil user posted image
Pa kupila sem tiste male kornetke v Lidlu in so super za tamale user posted image

Najki super si ga to vzgojila user posted image

Nič grem zbudit mojega velikega fanta, je spet zaspal pred malim potem pa jest user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.7.2010 20:54:44   
Najki
hijacinta, a verjames, da se je tak rodil? meni se zdi tak fenomen vcasih. ko sem poslusala kaj vse spicijo taksni mulcki in koliko problemov so imeli recimo najini starsi s spanjem, futranjem ipd., Jan Mai udari kontro na vse to in se prav sprasujem, cigavi geni so to user posted image js cel cas samo cakam kdaj bo trma zavladala pa kako bo stalo delal recimo v stacuni al pa kaksen locitveni sindrom, izgleda sploh nima takega karakterja. te kulturnosti v stacuni res nisem pricakovala, je pa res, da se je zelo zabaval ze z vlecenjem koska in ga police sploh niso premamile user posted image . bi rajsi slalom vozil med njimi. ful je priden skoraj prevec, tako da sem prepricana, da bo tamala zapolnila vse luknje porednosti user posted image . ni sans da nardiva se en tak primerek.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.7.2010 21:16:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Mene je ta teden ze 3x... Sam sm js totalno naspicena zarad vrocine in imam trenutno zelo short fuse.

mene tudi, 20 minut nazaj...grrrrr...sem pa tud sama našpičena, čakam to selitev kot boga, pa je ni in ni, vleče mi se kot jara kača...pol pa še jutr imam G, valda pogledov bo lego ploda in je itak narobe, pol me bojo v P natrpal,...mah sploh ne pomislm...

dons sm hotla urin dat, pa mi je šlo vn par kapljic, spila liter vode in čakala in čakala, obupala in šla k teti na obisk, sem rekla bom poj ko nazaj pridem, pa nism...tko da morm jutr...user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.7.2010 21:39:31   
Zvezdica
mi. ful je priden skoraj prevec, tako da sem prepricana, da bo tamala zapolnila vse luknje porednosti user posted image . ni sans da nardiva se en tak primerek.

najki,moj starejši je tak, popolno dete. ta drug je popoln vražiček. user posted image

Dobila sem paketek treh polulanih hlačk, tako da mislim da kar dobro. Moram zjutraj vprašat njegovo vzgojiteljico kaj misli, ker je ni bilo več ko sem priša po malega. Bomo vidli kako bo šlo, javim jutri user posted image

bravo, za začetek dobro:) naš noče ne kahlice ne plenice. Lula če se le da v kakem kotu user posted image kot kužek.

kaj vas moški tolk jezijo danes? za vsako ena user posted image

khurde, testo se da kar lepo zmrznit. Jast sem enkrat probala, ker sem res nardila full, ga dala v plastično posodo in ko sem ga rabila dala ven. vse je bilo super :) Rok trajanja pa ne vem kolk je, tudi nič ne najdem na to temo.Jast grem pa stročji fižol vlagat. Prvič v življenjuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.7.2010 6:36:13   
Zvezdica

A se se komu zdi kot puncka? Ker me vsak recimo na ulici najprej vprasa ali je fantek ali je puncka, pa je lahko komplet v mornarsko modro oblecen. Ei pravijo da zaradi kodrckov, ma zdej smo jih postrigli in me je ravno danes prodajalka v trgovini spet sprasevala user posted image

nope :)

men si zdi prav srčkan fantekuser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.7.2010 6:38:50   
Zvezdica
Jutro vsem skupaj.

ena user posted image za vse.

Jast sem eno že popila. Pa še bi :) Naš mali spet vstaja ob 5ihuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.7.2010 6:42:43   
Zvezdica
Pa še naš tamal v teh dneh:)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.7.2010 7:02:04   
mimi30
Jancci, men je prehitro....jaz niti nejca še nisem dala....postavim se v položaj, da jaz vzamem tujega otroka zraven nekam....to je velika skrb in odgovornost....mogoče manjšega celo lažje kot večjega.....tu so takšni primeri, kot jih je navedla nina, starejši ne predvidijo situacij, ki se lahko zgodijo....tu je en kup zadev, ki so nam vsakdanje, npr. vedno ko kuham vse ročaje obrnem proti zidu, nože sproti pospravljam, da ne bi kam splezala in prišla do njega, in še je tega....in to postacljanje mej, moja tašča ne zna resno rečt niti počakaj, ampak, ko prvič reče in se otrok začne smejat in hodit naprej ona leti za njim in se smeji, otrok valjda pred njo v pospešenem tempu, gleda nazaj in se smeji, in takle potem letata, hb če gre za travnik in ni zraven cesta ali morje...
drugače pa nejc zdaj hodi za kakšen dan k njim spat....ga pustimo tam in pridemo iskat....tud nimam preveč rada, da jih drugi dosti vozijo z avtom okol....kaj češ zakomplicirana sem pač, al pa preveč zaskrbljenauser posted image

marta, super da si boljše in da sta se z varuško še uspeli dogovoriti

Ronja, super za obrat na boljše

najki dobro si to uredilauser posted image , pridnega pomagača imaš in lepe slikiceuser posted image

včeraj se je pri nas lepo zlilo in ohladilo tako, da smo se po dolgem času tudi fino naspali

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.7.2010 7:59:28   
Jancci
user posted image

Najki
ful je cortek na teh slikcah. Tak fletko!! user posted image   V trgovini pa raztura. Moram jest tut enkrat probat da ona vozi košaro ker je nora na vse stvari ki jih lahko vozi. Drugač pa mene tut mal skrbi kako bo s tadrugim, ker si ne predstavljam, da bo tako priden kot je Meta. user posted image  

Ploha, Hijacinta... tisto kako bo z malo ko bom v P ni blo mišljeno nič slabo.. če sem  tko napisala se opravičujem!! Sam res ne vem zakaj bi me skrbelo, saj ne bo nič kaj zlo drugače razen tega, da mene ne bo. Lepo bo dopoldan v varstvu, popoldan in ponoči pa z očijem. Kar se tiče popoldanskih obiskov.. mislim, da so v KR od 15ih-17ih, on pa itak velikokrat iz službe pride ob 17ih, tak da pomoje res ne bo težav!? Mogoče je res mal zoprno, če ni vrtca popoldan oz. babic, ..si pa lahko mogoče v službi dogovori za dopust za tiste tri dni. Če je vse ok, te v KR dajo domov že 2 dni po porodu. Potem je pa itak očetovski dopust. Če bo mala zdrava jo pa tudi lahko v P pripeljejo za nekaj minut, da se bova videli. Ploha pri tebi je malo drugače, ker tvoj res veliko dela doma in tut zvečer in bo Meta res morala bit pri babici. Ampak jo boš tut težko čist sama rihtala po porodu in še z enim dojenčkom. Upam, da boste do takrat res že preseljeni!! Če te slučajno obdržijo že zdej v P se vseen kej javi tukaj. Tam v prvem štuku nekje je na hodniku računalnik in internet  user posted image

Mimi pri nas pa nič dežja. user posted image Ponoči vroče za popiz... Drugač pa jest tut še nekaj časa ne dam Metice nikomur za dlje časa. Sej jo imajo vsak dan saj 9 ur kar je čisto dovolj. Kar se pa tiče hujskanja in šuntanja kaj mamica ne pusti babica pa bi vseen dala pa čakam naslednjo priložnost ki bo, da ji lepo povem, da mi to ni všeč in naj tega ne dela. Bomo videli kaj bo...

Kje pa je Kiara zadnje čase? Pa Ulla? A je že z morja?

Zvezdica fletn tvoj fantič. Kok je že velik!!! ma ful rastejo tile otroci.... Hvala za kavico. Danes sem jo že na Petrolu. Mi je ful dobra tam.

Ne boste verjele kaj se je včeraj zgodilo. user posted image Popoldan sem kupila listnato testo in naredila kao moj prvi burek v življenju. Zadnjič sta Khurde in Zvezdica tak fajn recept napisali za burek z blitvo, da sem ga naredila in je bil tok dober, da smo vsi trije pojedli skoraj cel pladenj tega bureka. Sicer moj ni bil čist ziher al je burek al lazanjo, ampak sej vseen, važno da je bilo okusno. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.7.2010 8:05:17   
Jancci
Jancci men je dobra tista, k bi naju tasca poslala nekam za par dni, ona bi pa fantka medtem pazila. Folk ne dojame da mi je cel point da grem s tamalim nekam in mu kaj novega predstavim, ne pa da grem sama njega pa doma pustim, samo zato, da ga bojo none in babice lahko imele.

Ja moja mati je zadnjič predlagala, da greva mi2 sama v Mehiko in malo pustiva 14 dni doma!!! user posted image Ko da mi je ona v napoto, pa  ravno v tem je fora, da gre z nama. Njej je itak vseen kje je, samo da smo skupaj.  Pa tok fajn je bilo ker smo bili skupaj, je res popestrila dopust in je bilo drugače kot ponavadi. Se je pol moj zafrkaval, da pač moramo it, ker je pač Metina dolgoletna želja, da vidi Mehiko  user posted image user posted image On zna to bolj diplomatsko povedat.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.7.2010 8:13:29   
Zvezdica
icer moj ni bil čist ziher al je burek al lazanjo, ampak sej vseen, važno da je bilo okusno. user posted image

ekola,isto moj. poje in potem vpraša,kaj je blo to?!???!user posted image user posted image user posted image

Ja moja je zadnjič predlagala, da greva mi2 sama v Mehiko in jo pustiva 14 dni doma!!! user posted image Ko da mi je ona v napoto, pa ravno v tem je fora, da gre z nama.

Vprašaj mamo,če sta tebe tudi puščala doma ko sta šla na dopust? Ni kaj, smešni  so naši starši. Moja mamam imam tud take hecne, če ga kao pustim čez noč pri njiju, pred tem mi pa jamra kakoje živahenin da je po treh urah na pol dot user posted image

starejši ne predvidijo situacij, ki se lahko zgodijo....tu je en kup zadev, ki so nam vsakdanje, npr. vedno ko kuham vse ročaje obrnem proti zidu, nože sproti pospravljam, da ne bi kam splezala in prišla do njega, in še je tega....in to postacljanje mej, moja tašča ne zna resno rečt niti počakaj, ampak, ko prvič reče in se otrok začne smejat in hodit naprej ona leti za njim in se smeji, otrok valjda pred njo v pospešenem tempu, gleda nazaj in se smeji, in takle potem letata, hb če gre za travnik in ni zraven cesta ali morje...
drugače pa nejc zdaj hodi za kakšen dan k njim spat....ga pustimo tam in pridemo iskat....tud nimam preveč rada, da jih drugi dosti vozijo z avtom okol....kaj češ zakomplicirana sem pač, al pa preveč zaskrbljena

se strinjam z mimi. Ne predvidijo. Ravno moja mama ima te navade da pušča nož na mizi,...ne bom naštevala, ker sej veste da te malčki povsod spelzajo in same oslarije počnejouser posted image O tem, da ne znajo rečt ne pa sploh ne bom.

Nisi zaskrbljena temveč SKRBNA mamica.In prav je takouser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.7.2010 8:27:35 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.7.2010 8:25:29   
Jancci
Zvezdica HVALA za komentar. Sej vem, da imam zase prav, je pa vseen fajn slišat še od koga. user posted image
Bom pa res 1x vprašala, če so mene tut doam pustil ko so šli na dopust....  user posted image

Sej babice so ok, tut če jih razvajajo tiste 2 uri na teden... če jih pa merkajo 9 ur na dan je pa malo drugače in je treba tut vzgajat!!!! In kdaj rečt ne. Moram rečt, da je tašča kar se tega tiče bolj dosledna. Ji ne pusti vsega in tut ne skoči za vsako njeno željo, medtem ko moja kar frči okol nje.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.7.2010 8:32:40   
Zvezdica
Sej babice so ok, tut če jih razvajajo tiste 2 uri na teden... če jih pa merkajo 9 ur na dan je pa malo drugače in je treba tut vzgajat!!!! In kdaj rečt ne.

se strinjam. moja mama ga pazi, kadar je kaj prehlajen oz tak da ni ravno za v vrtec. In ji ravno to skušam dopovedat, da ni OK čemu vse dovoli, pa kr presliši. mah staršimoji ali njegovi, isto je. pri vnukih si vse dovolijo, pri lasnih otrocij pa špilali špartance!

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.7.2010 9:11:33   
Jancci
pri lasnih otrocij pa špilali špartance!

user posted image user posted image user posted image pa lej kok si fajn izpadla user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?