Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 najki vredu zrihtaj danes na pregledu Zadovoljna s pregledom. Sladkorne nimam, ceprav sem blizu spodnje meje ampak se vedno v nerizicni skupini . Sam moram priznat, da nisem bila tesca 12 ur, ker mi je soseda ponudila belgijske praline . Pa cel teden mi gustajo sladoledi, piskoti in cokolade, ki mi sicer 3x na mesec. Pridelala sem ze skoraj eno kilo nad zacetno tezo. Edino zelezo je na 112 in sem dobila zelezo za jemat, nic posebnega. Sem pomislila, da v bistvu ful malo mesa pojem in se to bolj perutnino, ki nima ravo dosti zeleza. Menda sem startala z 128, 120 je pa spodnja meja. Bom zacela malo bolj gledat za teletino in konjskim mesom. Evo mimi, mi smo tudi v mansardi s slabo izolacija in se mi zdi skoraj brez veze klimo nabavljat, ce bom samo podstreho hladila... Pa ful energije pokurila za to. Vceraj sem imela ventilator in odprta vsa okna in vrata in se kar sem svicala. Potem sem sla v spodnji stuk na kavc pri odprtem francoskem oknu (zjutraj me je ze muca potacala za dobro jutro), da sem malo zaspala. Pa ful mi je manjkal mulcek v sobi, ga bom drugic kar s sabo vzela . Aja sicer je pa dragega zeblo v sobi... Vrocina ni za nosecnice, jaz ne morem vec niti razmisljat, vozim kt ena blondinka, zalagam stvari, najraj ne bi sla v sluzbo in bi nepremicno sedela v hladnem bazenu (ce bi ga imela). Jancci men je dobra tista, k bi naju tasca poslala nekam za par dni, ona bi pa fantka medtem pazila. Folk ne dojame da mi je cel point da grem s tamalim nekam in mu kaj novega predstavim, ne pa da grem sama njega pa doma pustim, samo zato, da ga bojo none in babice lahko imele. Sej ste si rodile in vzgojile otroke, ta je pa moj. One so ze dale vse to skozi nam je pa se vse novo in komaj cakamo doziveti. Oni pa mislijo, da so nam malcki v napoto. Jancci sej je grdo to suntanje, sam je pa dejstvo, ki se ga bo morala mala naucit. Kar mamica rece, to velja. Na nek nacin babica poudarja tvojo avtoriteto, ceprav to ni njen namen . Sej strogost starsev spremlja vse otroke in v resnici je veliko lazje, ce jo sprejemajo. Bolj je problem tvoji mami ukazat, naj ji ne da, kot mali ukazat naj ne je. Stari starsi zihr za hrbtom krsijo zapovedi. To ti v resnici daje dodatne pomisleke pri tem, da bi jo pustila vec dni z njimi brez nadzora. Moj oce je s tamalim 15min sam, pa stoposto neki zafusa in to na celi crti, da mi nujno poci film. Zadnjic je bil mali pokakan, pa mu je plenico sleku in ga dal na kahlico, kokr da bo se kej not naredu, potem je pa sel na drug konc hise po robcke in plenice (sej ga itak ne zna previt), tamali je medtem vstal in se cohal po umazani ritki in tolk da ni nesu rokice v oci in usta... Js sm pa lih v sobo prisla in me je skor na rit vrglo. Sej moja mama bi striktno upostevala vsa navodila, sam tud ona ne more pazit, kaksne neumnosti oce zganja s tamalim. Tasca bi ga pa itak totalno razvadla, sploh ga ne bi dala iz rok 24 ur na dan. V koncni fazi sploh ni problem locitve od starsev (Jan Mai ne bi niti opazil, da naju ni ) ampak zaupanje v postopke starih starsev. Js itak zivim nad mojimi in ko bom v P., bo on lepo doma kot normalno, oci bo itak odsoten kot za sluzbo, mene pa ne bo pogresal. Oci, ki ga ima rajsi, je sel ze parkrat po vec dni na pot, pa nikoli ni imel kaksnih locitvenih tegob. Tasci na ljubo bi ga eventuelno dala za 2 noci takrat, sam to pa res ni fajn, ker ne bo njegov dom in ne bo nobenega starsa. Sej vecino dneva mu bo v redu, sam recimo za spanje pa zbujanje ima pa rad svojo rutino, ki seveda vkljucuje starsa. Domen
|