ronja
|
faaaak je vročeeeee user posted image user posted image user posted image znorela bom.. A menjaš z mano? sem v temni komori brez oken, mali luknji, zaprti s plastičnimi debelimi zavesami, kjer je not trenutno 29,3°C. meni je lih prav , edino malo zraka bi, če bi glih si lahko zmišljevala, pa svetloba ne bi škodila, ampak glede na to, da pač mora bit v temi, bo pač tema. Ronja sej sem popizdila sam sem bla ful jezna ker je bil mali še doma in se nikakor nisem mogla zadržat. No pol sem šla plačevat račune in sem hitro preusmerila jezo user posted image hijacinta, Haha, evo ti taktiko! pa jej kaj! nina, ja, moji punci tudi pogrešata tisto varnost v vrtcu - zdaj se bolj menjava vse: druge vzgojiteljice (sicer so pri nas zelo fajn organizirani in je ena od originalnih vedno tam, vendar pa ker imajo različne delavnike, pač ni vedno takoj zjutraj, ko pripelješ...), pa potem grejo še nekateri prijateljčki na morje... in Ronja recimo kar pove, da pogreša dva svoja prijatelja in odkar sta onadva na dopustu, ji kar nekak ni več za it v vrtec. Hvalabogu, da je vsaj tatretja prijateljica še tu . Ampak vsaj zboli hvalabogu ne, samo pove, da ne bi šla v vrtec, pa da pogreša unadva, pa potem ugotoviva, da ma vsaj uno tatretjo, pa da gremo kmalu tudi mi na morje in ko pridemo nazaju, bojo že vsi tu, pa je potem ok. A sem fest tečna? jancci, ma nisi - vsak za svojega otroka ve. Nismo vsi isti. Jaz tudi še ne dam malih za prespat kam - enostavno se še zbujata ponoči, ne ib imele od tega nič ne babice, ne onidve... Še Ronja kadar kaj takega sanja, rabi potem mami ali očija. Verjamem, da bi jo že potolažili in da ne bi zato imela traum, ampak ne bom forsirala, če ni treba. Lejla se pa itak še doji, tako da se nihče niti puli ne zanjo . In moja mati ji začne razlagat, da ona ima sicer še, ampak mamica ne pusti!!!!!!!! Haloooooooooo???? A zdej se bomo tak šli? Kaj naj ji rečem, da ne bo spet užaljena? ma, ja, to skoraj vsi delajo, nauči se preslišat. Jaz v takem primeru tamali razložim: Veš, rada te imam in se bojim, da potem ne bi mogla pojest tiste juhice, ki si si jo tako želela, babi pa tega ne ve, je verjetno pozabila... Po kosilu ti bom pa tudi jaz pustila kolikor boš hotela. Ali kaj v tem smislu. Taki so, nimaš kaj. Midva sva uvedla, da so pri njih njihova pravila, pri nas pa naša, pa je. Edino pred kosilom naj ju ne napokajo sladkarij, to je to. ker ne gremo tolikokrat tja, se ne sekiram, koliko takrat nafutrajo s cukrom. Vem, da si tašča na ta način kupuje ljubezen, ampak vem tudi, kaj pri tamali šteje in da to niso samo bonboni. Tako da se ne sekiram. mi je pa lahko, ker se sama odločiva, kdaj bova šla tja in kdaj ne.
|