ronja
|
Najini punci jesta vse: solate ne moreta dobro zgrist - jo pa stalno poizkušata - prav zoprno, ker maš potem vso solato napol pogrizeno Ronja sicer zadnje čase pravi, da ne mara blitve, samo jo pa potem vseeno poizkusi in poje . Špinačo pa obožuje, me non stop fehta za špinačno juho. In potem jaz fehtam, če lahko namesto blitve gor posejo špinačo . Sicer me rana od zoba manj boli, včeraj in predvčerajšnjim sem vzela samo 2 tableti Lekadola, pa tudi ni bilo tako hudo (samo nisem čakala, da bi se ful fejst razbolelo). Včeraj smo šli na izlet na veliko Planino. Z gondolo gor (Ronja jokala gor grede, dol grede sva zamenjala in sem jaz mela Ronjo, on pa Lejlo, pa prej smo se pogovarjali, kako bo itd... in je bilo malo boljše, jo je bilo še strah, samo ni pa jokala), potem smo šli še s sedežnico naprej gor (vsi 4je naenkrat, jaz sem mela Lejlo zavezano, lubi je Ronjo držal, ona pa njega, hehe. Pri tem ji je odpihnilo klobuk - na srečo čisto na začetku - in so nam ga eni, ki so šli dol pobrali in dali v vrečko in na sedežnico, da ga je odpeljala gor k nam:) Lejlin klobuk je tudi dol padel, samo ga je že takoj videl žičničar in nam ga dal v ruzak (je prijazno predlagal, da nam da ruzak na naslednji sedež, da nam dol ne pade,ko mava dve mali). Je bilo prav zanimivo. Potem smo šli do tistih kočic in tam so bili vsi 3je že lačni in tečni, hehe. No, seveda sem mela s sabo "prvo pomoč": francosko solato, domače bagelse (eni taki kruhki z lukjno, kao židovski, sicer pa tipični ameriški - samo da so bili ti polnozrnati) in seveda sadje in vodo. POtem smo sicer ko žuti čakali gondolo za dol (ker imajo naštimano tako, da je sedežnica ob 19h, gondola pa ob 20h ), ampak sta punci preživeli še s frutabelami do avta . Zvečer sva si pa privoščila še banana split doma. sm besna kot ris na mojga user posted image . Mi že sto let obljublja da mi bo zrihtal ene stvari pa še do dons nič. Sploh ne vem kako naj se skuliram. Pa cel lijak posode odmakam da jo bom lahko dala v stroj prat ker včeraj po tekmi ko je rekel da bo to naredu je bil pa že tok utrujen da ni mogu user posted image hijacinta, wellcome to the club . Sva mela iste probleme - jih imava še vedno občasno, ampak to se jih da precej prevzgojit - se mi zdi, da je to nekak cena zato, da imaš sicer fajn fanta. Vsak mora met kako šibko točko - boljše, da je to to kot pa kaj durgega, a ne? Sicer pa nič se ne skuliraj, lepo popeni in bo naredil, hehe . Mal heca, velik resnice. Včasih moramo tut mal "znoret", da vidijo, da nam nekaj res tok pomeni . Sam tko - namig . Sej to ne pomeni, da ga nekam pošlješ, sam da mu poveš, kako se počutiš, če tega ne naredi... Saj je fajn fant, bo že štekal . Pa pridite kaj na sladoled, mam par novih (bazilikin, "ledeni čaj sladoled" - iz domačega ledenega čaja z mamino meto in pa bananin iz sojinega mleka (domače sojino mleko in sploh nima toliko okusa po soji, sem bila prav zadovoljna, ker nismo lih soja feni ). To delam za enega fantka, ki ima alergijo na kravje mleko - so nam pokazali svojo prikolico za kolo, pa bi se jim rada oddolžila. Mimogrede, naša prikolica še ni prišla .
|