Zvezdica
|
Smo pršli okoli osmih dam, tamal je pa šele zdaj zaspal. ma pojma nimam kaj ga meče Marta, držim pesti za uvajanje. Naš bo jutri po enem mesecu spet nazaj v vrtcu, seveda, če se zbudi pravi čas glede na to, da je zdaj zaspal. Pivo, campari, meni je super. Sam da ni kaj žganega, k to pa ne spravim vase, Samo 1x sem probala, fujjj kako je to zanič. Bi pa zdaj eno pivo Mimi WB, kako ste? Kako fletek? Se že kaj premika? Petra a že maš net? Wall-e je pa zakon . Znam vse napamet, vse sem ene 50_x_ gledala. Rubica,za kosilo: predjed široki rezanci z maslom (tisti z baziliko in špinačko), za otroka je bila to glavna jed , potem pečen pišč file v solati, extra solata zraven, pa za otroka domač smoothie.Pri nas načleloma ne jemo 15 vrst hrane,ker pazimo, da nišreveč živil v enem obroku ampak danes je tak dan. jutri za kosilo, mineštra s testeninami, pa kako pecivo bom nardila. Verjetno kake mafine. Niia, uh kr strm izletek je bil to nisem še bila na Vogarju, imam pa plane spet mal v hribe hodit. Rabimo pa ruzak za tamalga. Imate kake predloge kateri so dobri? Pane ultra drage seveda Breskov džem mora bit super, nisem probala, bom pa mešano maremlado nardila, ker mamo tolk sadja. Vsak dan kupujem, pojemo pa malo. Bompa jast tole delala, sem se odločila, ker to je tisto kar sem iskala. RECEPT za pekmez biskvit, marelce narezane, fila od nuteline tote --> sladka smetana + nuttela....ma super duper je bla...user posted image pa drgač punce ste lepo vabljene k nam na kavo! user posted image zdej bo še kak piškot pa tortica, pol pa "edin" dišeča štruca user posted image user posted image k nam mela cajt, no al pa... jast hočem dišečo štručko vse ostalo je postranskega pomena. ne morm prehvalit...upam, da bo medved imel kaj več časa pol bo pa že kičas Plohca zaslužiš si ta mir
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.8.2010 23:09:53 >