Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 16:15:54
|
|
|
|
mimi30
|
sem pa na morju probala radler z okusom grenivke - to pa je pitnouser posted image enako ...in ice mi tud teče po grlu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 16:17:37
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sem pa na morju probala radler z okusom grenivke - to pa je pitnouser posted image enako ...in ice mi tud teče po grlu ja, točno, ta je tud še kar ok
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 16:33:55
|
|
|
|
mimi30
|
po kopanju nas zebe maxi razigrana, namesto zaspana + poslušanje orgl obvladam... sama, sama, sama
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 17:12:38
|
|
|
|
farfala
|
mimi prisrčne slike
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 18:21:08
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- a veš kako pravijo, če je šel not bo šel tudi ven pa brez zamere. To kar namerijo itaq ni točno naj bi bilo tam med 200-300g razlike. Mimi- ful lepe slikice Zmatrana
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 19:59:18
|
|
|
|
Ploha
|
joooj pa jaz si ne želim velikega otroka večji je, težji gre ven, večja glava itd... farfala: 4650? ojej...kok je mel pa obseg glavce?? sem rekla, da bom jutr rodila...ma upam, da bom res kaj pomaga?? Sex kot sex gotov ne? Sperma in orgazem? Vroča kopel, seneni drobir, vožnja po makedamu, magari s traktorjem, tekanje po štengah?? nočm it čez rok! Če ne rodim jutr, hočm pa v petek na petek 13
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:04:17
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, jaz ti privoščim, da ti zjutraj po fruštku odteče voda. Pa da te medved pelje, zrihtate v 2 urcah pa je. V petek pa že domov.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:13:53
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, jaz ti privoščim, da ti zjutraj po fruštku odteče voda. Pa da te medved pelje, zrihtate v 2 urcah pa je. V petek pa že domov. super mi privoščiš :D hvala idealno bi bilo, da ponoč dobim popadke, jih prediham v miru sama doma, do zadnjega čakam, skočva v avto, med potjo mi voda odteče, pridem v P, me babca pregleda in reče: Kar v porodno in čez 3 popadke rodim ju viš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:17:06
|
|
|
|
sonček33
|
idealno bi bilo, da ponoč dobim popadke, jih prediham v miru sama doma, do zadnjega čakam, skočva v avto, med potjo mi voda odteče, pridem v P, me babca pregleda in reče: Kar v porodno in čez 3 popadke rodim ju viš no pol pa tako ...pa da takoj sms pošlješ :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:21:35
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 idealno bi bilo, da ponoč dobim popadke, jih prediham v miru sama doma, do zadnjega čakam, skočva v avto, med potjo mi voda odteče, pridem v P, me babca pregleda in reče: Kar v porodno in čez 3 popadke rodim ju viš no pol pa tako ...pa da takoj sms pošlješ :) ITAK! niti nism pomislna, da ga ne bi :D
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:23:35
|
|
|
|
sonček33
|
ej ploha, sej vem, da si itzak že povedala, sma jaz res ne vem - a ti veš kaj boste dobili?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:25:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ej ploha, sej vem, da si itzak že povedala, sma jaz res ne vem - a ti veš kaj boste dobili? ja sem po ZS sem pošiljala, pač tisto ki je zanimal...nism hotla tukaj, ker pomoje tole bere veliko poznanih, pa naj ostane za njih srprise...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:50:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 idealno bi bilo, da ponoč dobim popadke, jih prediham v miru sama doma, do zadnjega čakam, skočva v avto, med potjo mi voda odteče, pridem v P, me babca pregleda in reče: Kar v porodno in čez 3 popadke rodim ju viš no pol pa tako ...pa da takoj sms pošlješ :) Držim pesti da bo tako. Pa sporoči, ko boš lahko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:50:35
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ...tko da je namerla 4100g...hm... aja pa meta ima vročino, zdej sm ji calpol dala in greva obe v tavelko postlo počivat, upam, da bo spala, ker jest bom zihr Uf to bo pa en minimedo . Upam, da ni angina, zgleda da je trenutno ful razsirjena... Janu je pri vrocini pomagal sele voltaren, prej nismo imeli takih problemov pri zbijanju... Ja nama je seks pomagal, pa sem je mali zamujal en teden.Popadki so prisli isti dan po seksu, je pa po moje sperma tista, tuda orgazem veretno... Kdaj imas PDP? Ce si dons data duska z mozem, pa se malo lune zraven, se ti komot zgodi, da letis v P. jutri . Mimi ful sta kjut, pa spela ima take lepe zobke, Jan Mai ima kar nekako spicaste al pa je sam tolk spranje med njimi, da niso povezani .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:51:14
|
|
|
|
marta82
|
Mimi ful lušne fotke.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 20:56:59
|
|
|
|
Najki
|
Aja pozabila povedat, da ima Jan mai zdrav srcek, sum je popolnoma zanemarljiv, nobenih luknjic nikjer. Prav olajsanje! Sva skocila se pogledat napo, pecico, indukcijsko in likalnik po pregledu in sva okvirno ze izbrala. Prej sva sla pa izropat Muellerja. Imajo 20% znizane vlazne robcke beauty baby btw, ce katera nuca. Sem kupila newborn plenice beauty baby in pampers, bom primerjala. Pa se lactacyd femina robcke sem kupila, po porodu sem edino s temi lahko sla na wc, ker me je ena ranica pekla kot hudic, pa za sive so najbrz tudi fajn. Ja sej mam se 2 veliki vreci za razpakirat... Aha pa na CSDju sva bila, pobrala vse papirje za porodnisko, prijavila ocetovstvo in to. Matr sem zmatrana zdejle... Jutri pa sluzba po skoraj mesecu dopusta...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:00:14
|
|
|
|
Jancci
|
Čer! Jest mam skos eno gužvo.... V petek zvečer sem delala grmado in potem povabla cel kup ljudi in so vsi rekli, da je super. Očitno je bilo res, ker je ni več. Danes sem delala burek z blitvo, pa nisem imela velik blitve, pa sem dala še eno bučko, eno malancano in skuto. Je bil super in ga tut ni več. Ma čist preveč sem tle gor in me zavajate s tem kuhanjem. No, marmelade ziher ne bom šla delat.. to sem zadnjič brala, da ste mele temo. Lohk pa kera pošlje kak kozarček Danes sem Me peljala k zobarju. Je ful prijazna pedontologinja najprej z mano govorila, da se je Me navadla na prostor, pa nanjo in potem sploh ni bilo problema zobke pokazat. Ima še vedno tiste črne lie ob dlesni in je rekla, da zna zgint, lahko pa tut ostane na mlečnih do konca. Upam, da ne!!! Če gre slučajno na stalne odstranijo z laserjem. So pa to neke bakterije. V glavnem ni bojazni, da bi zgnili, je samo lepotna napaka. Če je samo to.... Drugač pa Ploha faj nstanovanje, Sonček in Mimi fletni otroci, Najki ql trebušček.... Khurde ti se pa že slikaj enkrat da vidim tisto tvojo pink ponk žogico od trebuščka. Jest imam ju3 P, tko da Ploha bi blo fajn, da te kaj mimo prinese, da te vidim kako zgledaš s popadki tik pred porodom . Pa ne se sekirat glede velikosti, ker se vedno zmotijo. Moji sestri so skos govoril kok bo velika je imela pa manj ko 3 kile, pa 49 cm. Nimajo pojma!!! Itak me bo pa spet nadrla, da ne pijem dost. Pa kaj čem, če mi ne paše!!? Ostalo pozabla...
< Sporočilo je popravil Jancci -- 9.8.2010 21:09:30 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:11:52
|
|
|
|
Ploha
|
ma dej jancci, pa dej še ti slikaj trebušček! Najki: majko milo, upam, da imaš prav , jutr luna, pa danes sex...ma mene skrbi, da ne bi kakega vnetja tik pred zdajci dobila...eh... mimi: face male luštne!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:23:47
|
|
|
|
Jancci
|
ma dej jancci, pa dej še ti slikaj trebušček! Moj je v albumu, že kak teden! Kar konkreten, pa sem komaj na pol.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 9.8.2010 21:24:57 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:47:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci ma dej jancci, pa dej še ti slikaj trebušček! Moj je v albumu, že kak teden! Kar konkreten, pa sem komaj na pol. aaaa kaka manekenka!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:48:06
|
|
|
|
Jancci
|
Mal fb gledam po dolgem času. Zanimivo, kok se enim skos dogaja... Ploha a se že kej dogaja? A ti si bila prvič čez rok pa s tabletko, al se ti je samo začel?? K Barbi vem da so tut tisto tabletko za mehčanje dal tko kot meni, pa obe sva bili en teden čez rok!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:50:13
|
|
|
|
Jancci
|
aaaa kaka manekenka! Ja zares ja!! Počutim se pa ko en slon. Tale trebuh in ta nosečnost, ... to res ni zame! Pa kje je še december.. tvoj bo takrat že puzal!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:50:49
|
|
|
|
Ploha
|
evo moje bojne rane
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:53:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Mal fb gledam po dolgem času. Zanimivo, kok se enim skos dogaja... Ploha a se že kej dogaja? A ti si bila prvič čez rok pa s tabletko, al se ti je samo začel?? K Barbi vem da so tut tisto tabletko za mehčanje dal tko kot meni, pa obe sva bili en teden čez rok! 9 dan rodila, sprejel so me 8 dan čez rok, dobila 4x tabletke, zvečer dobila svoje popadke, čeprav so mislili, da bom rodila čez par dni, ko mi bojo pač umetne dal na oddelku predihavala popadke, naekrat odtekla voda, v porodno, 3 popadke pa je skočila ven
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 9.8.2010 21:54:06
|
|
|
|
Ploha
|
nč ni, sem pa pozorna na vsak otrdevanje jao mene....ka sm sitna...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......