Najki
|
Soncek, jaz sem eno poletje v srednji soli na plazi pogoltnila Stoparskega vodnika, to bo mulcem zihr vsec. Sam je pa 4 al 5 delov. Sam k enga preberes, ne mores nehat . V osnovni sem prebrala pa Palaco vetrov, je pa tudi v ene treh debelih bukvah. Ceprav to ni glih vsakemu zanimivo. Harryja so zihr ze vsi prebrali, Gospodar prstanov pa dvomim, da bi brali, je precej drugacna od filma. Je pa super alternativa Hobit, tudi krajsa, pa Vodovnikova vesina. To dvoje smo imeli v osnovni za domace branje. Pozabila sem povedat, da je Jan Mai na morju kakal v skoljko, sva kupila tisti nastavek in ga imela s sabo. Pa tudi pogosto je rekel lula in letel v wc, celo nastavek dal na skoljko, da tja spada. Sam se zmeraj najavi lulanje pa kakanje in pred in po, tako da nikoli ne ves, ce ni ze polna plenica. Je pa ocitno v tisti fazi razvoja, ko se zaveda obeh funkcij in ju zna povezat z wcjem, tako da se bo verjetno hitro navadil. Angino je po moje prebolel, od AB se mu je takoj izboljsalo, ga bom jutri peljala na kontrolo in nego zakljucit, pa se kardiologa ima in zmenit se moram za cepljenje, k niso nic povaili. Je pa nasa P. na bolnizki predvidoma za dolgo casa in bojo iskali zacasno nadomestno, tako da mora bit kar hudo al pa nosecnost . Upam da nas ne presaltajo h ksni k nam ne sede, k ta dobre so vse totalno zasedene, pa se za drugo nmisko bomo rabli P. kmalu... Aja se odlocam, da ne bi sla v Francijo z dragim, ker me je tisto v trebuhu in izcedek malo prestrasil. Imam ze skos paranojo, da bo malcica zgodnja. Sicer bova pac nekaj EUR prisparala, odvec nama zihr ne bo . Plohca, moj si je ob prvi uporabi salamoreznice odrezal konico prsta skoraj do kosti . Zdej pa tam stoji k se je noben ne upa dotaknit . BTW Jan se je rodil na prazno luno...
|