khurde
|
nina, smo pogrešali, smo, sam smo tudi vedeli, da si dopustniška in da se kmalu oglasiš najki, fajn buši jaz se sploh še slikala nisem v tej nosečnosti o moj bog, mi gre čist prehit sem pa včer sestro po daljšem času srečala, skor en mesec, pa je vsa paf rekla, da se mi je prej komaj poznal, zdej je pa kr ven skočil ker kak mesec, malenkost več nazaj tudi ena kolegica ni opazila kiara, super, da si napisala, kaj boste imel za kosilo, res jaz sem vedela samo, da zelenjavno juho iz bučk, paradižnika, stročjega fižola, graha, korenja, mlade čebule in kvinoje za zgostitev... potem pa se mi sanjalo ni, kaj bi zraven... in si me spomnila, da imam še nekaj burekov v skrinji tko da bo še to. pa ogromno solate, predvsem zame skuhala sem si prvo kavo danes, zdej me na momente tok slabost prime, da sam na wc letim. tudi parkrat dnevno sem imela tudi prvič podoben problem v zadnjem trimesečju, ampak samo zvečer. zdaj pa tudi čez dan. in razmišljam, da je mogoče zato, ker ima ta še manj placa kot I v trebuhu. pri njej sem imela preveč plodovnice in ogromno placa, ta je pa zgužvan notri in niti nima prostora za brcat, kar je ona do konca lahko počela, ampak se lahko samo drajsa gor in dol, levo in desno in včas mi tok zarije nogo pod rebra, sicer manj kot I, ampak bolj v želodec nacentrira in najraje po obroku, da se mi vse dvigne pa že tko ene male porcije jem in vsaj 5x dnevno aja, sem prebrala za nazaj. zapomnila bolj malo, le to, da je pivo meni fajn