|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.8.2010 6:53:47   
krtekxx
Hello, nazaj na delovnem mestu. Še dobro, da je ponedeljek in lahko 5 dni več ali manj samo sedim. Včeraj smo pa jaz in moja fanta peljali našo punco v živalski vrt. Ampak mi pa ni jasno, kako so otrokom od vseh živali lahko najbolj zanimiva igrala? No, je blo tako fajn, da so potem vsi trije spali kt angelčki v avtu še celo uro.
Kuhinja: jest sem mal bolj antikuhinjski tip in sem mizarju rekla naj se kar on odloči kaka višina, pa kaka razporeditev predalov, omaric itd. In je prav super za tistih 15 minut na dan, kar jih preživim za pultom. Najki, mi mamo indukcijsko od Gorenja (kot večino drugih aparatov) in ultra zadovoljni. Pult mamo pa lesen - tud zadovoljni, se že veselim, kako obrabljeno bo zgledal čez 50 let. Ploha, jaz višine kuhnje ne bi glih moškemu prilagajala no...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.8.2010 7:26:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Hello, nazaj na delovnem mestu. Še dobro, da je ponedeljek in lahko 5 dni več ali manj samo sedim. Včeraj smo pa jaz in moja fanta peljali našo punco v živalski vrt. Ampak mi pa ni jasno, kako so otrokom od vseh živali lahko najbolj zanimiva igrala? No, je blo tako fajn, da so potem vsi trije spali kt angelčki v avtu še celo uro.
Kuhinja: jest sem mal bolj antikuhinjski tip in sem mizarju rekla naj se kar on odloči kaka višina, pa kaka razporeditev predalov, omaric itd. In je prav super za tistih 15 minut na dan, kar jih preživim za pultom. Najki, mi mamo indukcijsko od Gorenja (kot večino drugih aparatov) in ultra zadovoljni. Pult mamo pa lesen - tud zadovoljni, se že veselim, kako obrabljeno bo zgledal čez 50 let. Ploha, jaz višine kuhnje ne bi glih moškemu prilagajala no...

sej je nism user posted image najki jo prilagaja...jst sm vzela tazga kot sem si želela jaz user posted image

najki: sliši se zakompliciran user posted image midva sva vzela pult kar pri kuhinji zravn, pač komplet + bela tehnika, korito je dvojno z odcejevalnikam...ker pulta imam čez glavo dost, čeprou zdj ko se še mal učim in lovim in kadar kaj pacam je povsod povhno user posted image naja je pa prišla cela kuhinja bez hladilnika (to sva že imela), ena visoka omara, nekaj visečih omar, pa približno 6 metrov pulta 5000 €...meni se zdi poceni...so pa ble neke akcije takrat, če vzameš 3 al 2 stvari iz bele tehnike dobiš pomivalca za 1 evro....pa nekaj popusta...

sam fora je v tem, da imava midva ravno linijo, brez kotov, zaprt šank, tko da ni blo treba zapirat omarc zadaj, tisti del ki gleda na jedilnico, je pač zid.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.8.2010 9:01:29   
khurde
jutro,

ful ste napisale user posted image  bom kasneje brala

spali ok, zdej ma gospodična foro, da me drži med spanjem user posted image  včer za roko, dons je bila previsoko, pa si je en moj pramen las okol prstov navila user posted image   za vsak slučaj, da ji kam ne pobegnem, očitno user posted image

včer jedli pečen krompir, bučke z jogurtom, lečine polpete, šobsko solato, sladoled. za danes še ne vem. nekaj na hitro, verjetno. ker tko k I je zadnje čase, je loterija. en dan ful, drug dan nič user posted image  in običajno ravno, ko nekaj kompliciram in ful kuham, ne poje ničesar user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.8.2010 11:30:36   
kiara24
sam res ste se ščvekale pol, k sem šla jaz spat....

vsse sem prebrala, pa nič več ne vem kaj sem hotla napisat, k sem vse pozabila.

Ploha- nas vabi na kavo, to vem.

Krtekxx- je šla delat.....

Jaz pa trenutno gledam kaj bomo danes kuhali in sem se odločila da bo špinačna juica za Klaro midva bova pa sirov burek.

Plohca- poročaj kako je bilo na pregledu.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
9.8.2010 11:45:20   
nina166
Dan!

Mi smo nazaj iz morje. Vidim, da me niste nič pogrešale user posted image  Meli smo se super...samo malo prekratko je blo.

Nisem nič brala za nazaj, tako da nič ne vem kaj je novega. A je mogoče katera že rodila med tem časom? Ploha?

Grem zdaj delat...me je čist vse počakalouser posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
9.8.2010 11:54:03   
Najki
Moj ima zaradi visine pogosto probleme s hrbtenico. Pa on zjutraj skuha kavico in pofutra tamalcka, obicajno tudi zvecer, pa tudi posodo bo pomival, kjer se dejansko najbolj pozna neprimerna visina, meni je pa tudi bolj vsec visja delovna povrsina. 4 cm se lahko zelo poznajo. Indukcijsko bo on izbral predvsem po funkcijah oziroma po zveznosti prilagajanja temperature user posted image in mu Gorenjeve ne dajejo zadosti izbire user posted image . Navijam pa itak za Bosch. Napo tudi on izbira, se vsaj meni ne bo treba ubadat z raziskovalnim delom na to temo. user posted image Ali ima katera napo brez odvodne cevi in kako se obnese? Ne vem, ce bi rada prebijala luknjo skozi zid za napo, ker je to na stresni steni in bi morala skozi opaz, vso izolacijo in se streho. Ne vem pa, koliko filtrirajo te notranje nape? Sicer je kuhinja locena, tako da vonj ne bi nujno sel po celem stanovanju, pa dve stresni okni sta, skor bi lohk tud brez nape sli skoz user posted image . Pomivalni bo Bosch, ker smo bili najbolj zadovoljni z njim, pa smo dali ze kar nekaj pomivalnih masin skozi.

Ja Ploha zelo poceni sta jo dobila. Saj midva bi imela vec opcij, ce ne bi bil prostor tako butasto zastavljen. Ne moreva pa je niti v U ali L spravit, nikakor ne bi mogla kaksnega eksponata ze sestavljenega vzet, mislim problemi povsod. Se mocnejsi strom bova morala na drugo steno dat, ker bo tam 4x indukcija, pec, napa in hladilnik. Pa se pralni stroj verjetno, ma ne vem, ce je ista linija... Vidva sta si lahko ze vnaprej dolocila postavitev, kar je super prednost. Bi ti morala skico pokazat najine postavitve, ma rabis ikea planner za odpret file.

Grem js zbrskat slikco s trebusckom, je se na fotki...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
9.8.2010 12:04:41   
krtekxx
Ali ima katera napo brez odvodne cevi in kako se obnese?

nama so pri ETISU rekli, da se obnese, vendar je te filtre potrebno menjati zelo pogosto in ne tako kot to nekateri delajo 1x na leto (bolj mesečno). Mi imamo luknjo. Še najbolj dobro prezračevanje pa je, če odpremo vrata in okna.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
9.8.2010 12:37:15   
Najki
Frendica ima v bloku kuhinjo na notranji steni in sicer napa ima moznost odvoda, ma uporablja samo notranjo, pa se nic ne voha. Je precej odprto stanovanje, ce bi se njej recimo kaj zazgalo, bi sel vonj res povsod, pa ne bi mogla prepiha naredit. Sam ji ze dve leti fura, pa je ok. Jaz bi tudi rajsi odvod, samo je res poseg luknjo prebijat, niso je pa ze vnaprej predvideli, ceprav je prostor projektiran za kuhinjo user posted image .

Evo koncno zrihtala eno slikico trebuha, zdej na morju slikana, je pa 28. ali 29. teden, ne vem kdaj je preslo...

user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
9.8.2010 12:44:19   
kiara24
Nina- WB smot e pogršali, itaq je pa sedaj ččas dopustov tako da je vedno ena nekjeuser posted image

Najki-iiiiiiiiiiii kolk luštkan bušiuser posted image

Grem delat naprej kosilo Klara spi, tako da bom lahko v  miru naredila če bom pohitela.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
9.8.2010 12:53:24   
marta82
Luškan buši.user posted image

Tinej se je igral, sva šla vmes na hitro kavo, nič naju ni pogrešal, nič gledal za nama,...user posted image Še kosilo je tam pojedel. Jutri greva spet. V bistvu ves ta teden. Drug teden pa na morje. Se že ful veselim.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
9.8.2010 12:54:49   
khurde
nina, smo pogrešali, smo, sam smo tudi vedeli, da si dopustniška in da se kmalu oglasiš user posted image

najki, fajn buši user posted image

jaz se sploh še slikala nisem v tej nosečnosti user posted image  o moj bog, mi gre čist prehit user posted image  sem pa včer sestro po daljšem času srečala, skor en mesec, pa je vsa paf rekla, da se mi je prej komaj poznal, zdej je pa kr ven skočil user posted image  ker kak mesec, malenkost več nazaj tudi ena kolegica ni opazila user posted image

kiara, super, da si napisala, kaj boste imel za kosilo, res user posted image  jaz sem vedela samo, da zelenjavno juho iz bučk, paradižnika, stročjega fižola, graha, korenja, mlade čebule in kvinoje za zgostitev... potem pa se mi sanjalo ni, kaj bi zraven... in si me spomnila, da imam še nekaj burekov v skrinji user posted image  tko da bo še to. pa ogromno solate, predvsem zame user posted image

skuhala sem si prvo kavo danes, zdej me na momente tok slabost prime, da sam na wc letim. tudi parkrat dnevno user posted image  sem imela tudi prvič podoben problem v zadnjem trimesečju, ampak samo zvečer. zdaj pa tudi čez dan. in razmišljam, da je mogoče zato, ker ima ta še manj placa kot I v trebuhu. pri njej sem imela preveč plodovnice in ogromno placa, ta je pa zgužvan notri in niti nima prostora za brcat, kar je ona do konca lahko počela, ampak se lahko samo drajsa gor in dol, levo in desno user posted image  in včas mi tok zarije nogo pod rebra, sicer manj kot I, ampak bolj v želodec nacentrira in najraje po obroku, da se mi vse dvigne user posted image  pa že tko ene male porcije jem in vsaj 5x dnevno user posted image

aja, sem prebrala za nazaj. zapomnila bolj malo, le to, da je pivo meni fajn user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
9.8.2010 13:09:22   
Najki
Grem zdej malega pofutrat, potem naju caka pa CSD, pa shopping, pa dohtarji... Bi pol tega ze odpravila, pa se je odlocil, da bo tokrat zaspal v normalnem casu user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
9.8.2010 13:12:41   
*x*y*z*
oj, prebrala par strani in vse pozabla

Najki, lep in velik trebušček, meni se zdi da se me zadnje tri tedne sploh ni povečal, prej se mi je zdel velik, zdej pa majhen

Ploha, super stanovanje, tako toplo prijetno deluje, kaj pa slikica trebuščka tik pred zdajci...

Mi smo bli v hribih včeraj pri Kobaridu, pa rit smo si šli namakat v Nadižo, pa temu otroku sploh ni nobena voda mrzla, se prav bojim da mu bo v toplicah že pretopla in da bo stalno a - to pomeni aci user posted image

Aja pa ena je spraševala Mimi kako kaj fletek, jst pa razmišljam da jo sprašuje po nosečnosti, pa da nisem vedla, no ko sem v eno tretje počasi prebrala sem skapiralauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
9.8.2010 13:13:28   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Luškan buši.user posted image

Tinej se je igral, sva šla vmes na hitro kavo, nič naju ni pogrešal, nič gledal za nama,...user posted image Še kosilo je tam pojedel. Jutri greva spet. V bistvu ves ta teden. Drug teden pa na morje. Se že ful veselim.user posted image

Marta to pa paše a ne... user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
9.8.2010 13:50:10   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Evo koncno zrihtala eno slikico trebuha, zdej na morju slikana, je pa 28. ali 29. teden, ne vem kdaj je preslo...

user posted image

Lep trebušček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Me še kar zamika, da bi jaz še tud user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
9.8.2010 13:52:59   
krtekxx
Marta, a ti ga zdaj uvajaš, drugi teden pa na morje? V čem je fora takega uvajanja? Mi jo začnemo uvajat 1.9. Bi najraje kar ta srednjemu mulcu, ki je itak v vrtcu rekla, da naj bo kar on z njo....ga skozi ponoči kliče v spanjuuser posted image . V resnici me je kar mal strah tega uvajanja.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.8.2010 14:31:02   
Ploha
evo me s pregleda...

vse OK, otrok se baje dobro počuti, še je na glavci, dokaj nizko, voda bp, pritisk OK, zredila sem se 1,5kg --> se pozna, da si kuham kar čem user posted image user posted image v ponedeljek mi je dala amnioskopijo in ctg.

pol sm ji pa omenila, da me strašijo, da je velik otrok in ga je šla mert in upam, srčno upam, da se je zmotila vsaj za ene pol kile...tko da je namerla 4100g...hm...

aja pa meta ima vročino, zdej sm ji calpol dala in greva obe v tavelko postlo počivat, upam, da bo spala, ker jest bom zihr user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.8.2010 14:34:06   
Ploha
najki: lep trebušček! user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.8.2010 14:36:24   
Ploha
slikca trebuščka, spalnice in otroške sobice bo popoldne, zdej grem izležavat. user posted image

****: kako se pa ti počutiš?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.8.2010 14:39:48   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

pol sm ji pa omenila, da me strašijo, da je velik otrok in ga je šla mert in upam, srčno upam, da se je zmotila vsaj za ene pol kile...tko da je namerla 4100g...hm...

uuu to bo pa tak user posted image , ko je bil naš..user posted image boljš pa vsekakor da si pripravljena na takšno težo..js nisem bila..mi je med porodom komi rekla uuuuu tole bo pa velikoooo dete..user posted image me je skor kap..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
9.8.2010 15:35:49   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Marta, a ti ga zdaj uvajaš, drugi teden pa na morje? V čem je fora takega uvajanja? Mi jo začnemo uvajat 1.9. Bi najraje kar ta srednjemu mulcu, ki je itak v vrtcu rekla, da naj bo kar on z njo....ga skozi ponoči kliče v spanjuuser posted image . V resnici me je kar mal strah tega uvajanja.

Ker je po morju samo še 2 dni časa in grem v službo pa se mi je zdelo premalo. Zato hodiva že ta teden pa potem še tista dva dni po morju.

BE NICE!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
9.8.2010 15:38:56   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

uuu to bo pa tak user posted image , ko je bil naš..user posted image boljš pa vsekakor da si pripravljena na takšno težo..js nisem bila..mi je med porodom komi rekla uuuuu tole bo pa velikoooo dete..user posted image me je skor kap..user posted image

Pri meni je bilo obratno. Par dni pred porodom so ga namerili cca. 3500, ven je pa prišel težek 4250.

BE NICE!

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
9.8.2010 16:09:17   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

eh marta, pa kak ne maraš pivauser posted image al si čudnauser posted image

Meni je res nagravžen okus. Ko sem bila v postopkih mi je ena sestra rekla naj kako pivo spijem za folikle - to je bil edini razlog, da sem jaz z velikooooo muko spila dve pivi, potem sem se pa raje odločila za pivski kvas.user posted image
Ja vem, čudna sem.user posted image  Ma boljše čudna kot povprečna.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud ne maram piva, grenko in smdljivo, sem pa na morju probala radler z okusom grenivke - to pa je pitnouser posted image , ampak tud samo en kozarec, potem pa imam dovolj. marta poskusi kdaj to, mogoče ti bo pa všeč

mimi se je oglasilauser posted image , kje ste bili?

najki fajn trebuščekuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
9.8.2010 16:14:50   
mimi30
Mimi WB, kako ste? Kako fletek? Se že kaj premika?

vreduuser posted image ...pred dopustom podpisali pogodbo in not je datum 31.8.2010...tako da takrat more bit fertik in dobimo ključe....pol pa itak še kup stvari za uredit in kupit....po tem datumu začnejo pa zakonske penale tečt, itak da te nagnejo kjer te lahko...na predpogodbo namreč ni zakonskih penalovuser posted image user posted image .

bili smo v Sv.Petar pri Biogradu....tja bomo zdaj neki cajta redno maširali, ker imamo prikolico, ki je ne premikamouser posted image , to bi bil za mojga prevelik podviguser posted image

včeraj po tistem, ko sem se javla smo imeli neurje in nam je vse skupi ven vrglo, tko da sva z dragim lahk sam filmček na račkotu gledala....tud prav, bolš bi bilo sicer če bi pred pod deseto štartalauser posted image , ker dans ni blo glih lušno vstat....na morju smo se fino razvadili, še otroci so spali do pol devetihuser posted image

najki...lep trebuščekuser posted image

marta, super vam gre zaenkrat tole uvajanjeuser posted image ....mi tud nismo imeli večjih težav....smo jo pa včeraj srečali in naša tamala kot, da jo je čist pozablauser posted image ....sam pri nas je itak tako da če sem jaz zraven težko gre kam drugam, sploh zdaj, ko smo bili toliko skupaj

Aja pa ena je spraševala Mimi kako kaj fletek, jst pa razmišljam da jo sprašuje po nosečnosti, pa da nisem vedla, no ko sem v eno tretje počasi prebrala sem skapiralauser posted image

*x*y*z* si mi že hotla čestitat?user posted image ...ne,ne pri nas nič novga

Ploha, konkretne mere...čist mogoče da se je zmotla, rečmo 500gr gor al pa doluser posted image , usp nč gor sam doluser posted image ....lepo, da je user posted image še vedno pravilno obrnjen, če se je že ful nizko spustil bo verjetno tako tudi ostal, držim pesti

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
9.8.2010 16:14:57   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

pa naš je bil tud tak - 4650 g, nič bat plohauser posted image - joj, jaz se že  veselim, da vidim tega "našega" novega dojenčkauser posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......