|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
5.8.2010 21:35:59   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

o plohi največ mislim da ve Zvezdica.....

Rubica- ti napišem ... kako si pa ti kaj?

tko sem na bolniški imam prst na nogi tako boleč in otečn, da ne morem hodit normalno, ampak se stanje popravlja tako da do srede moram bit ok, ker gremo na dopust.

daj povej mi ker vi ste šli letos z avionom, a lahko vzamem flaško od aventa sabo ki je 250 ml a res sam embalažo ki ni večja od 100mluser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.8.2010 21:36:53   
kiara24
Kaj ti je pa veš Khrude?

Rubica- imaš že ZS....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.8.2010 21:39:11   
kiara24
rubica- mi smo imeli sok sebo k smo ga kupili pol k smo čez carinno prišli.... drugače pa naj ne bi bil problem glede flaške, a zardi mleka? Mislim, pa da bi lahko to tudi povprašala na Adrio.... nam niso težili.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.8.2010 21:44:58   
khurde
sej ne vem, kaj mi je všeč user posted image  za fanta skor nimam idej

mi je všeč en kup imen, ki ne pridejo v poštev, ker se vedno najde kak prijatelj/sorodnik/whatever, da je moj pol proti user posted image  mi je prej dal predlog - aljaž - pa takoj dodal, da niti ne ve, če mu je všeč user posted image user posted image user posted image

zdej iščem po raznih seznamih, pa sta mi trenutno v oči padla vit in jalen... samo za jalen ne najdem pomena, obe imeni sta staroslovanski, predkrščanski. pa izak nama je obema všeč, sam to ne pride v poštev.

kup dela... user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 5.8.2010 21:46:09 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.8.2010 21:48:49   
kiara24
khurde- zanimiva imena.... meni je pa vešč Mark, pa Nik za fante

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.8.2010 21:53:06   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

rubica- mi smo imeli sok sebo k smo ga kupili pol k smo čez carinno prišli.... drugače pa naj ne bi bil problem glede flaške, a zardi mleka? Mislim, pa da bi lahko to tudi povprašala na Adrio.... nam niso težili.

odgovorial na zs

ne zaradi mleka, ampak vode oz. čaja mah bom jutri poklicala pa vprašala me je kolegica neki spraševala okoli tega pa nisem vedla, se bom pa pozanimala sej verjetno kar se tiče pijače za otroka nebi smelo bit problema, upam

khurde izak user posted image pa vit user posted image , jalen pa meni ni tok pa sej ni slabo ime sam pomoje se gamoraš navadit- ni ravno pogosto.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.8.2010 21:53:56   
rubica
kje je pa kaj ulla?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.8.2010 21:54:36   
kiara24
rubica- jaz sem ti pa nazaj odgovorilauser posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.8.2010 21:55:29   
rubica
meni pa kar se imen tiče za fante vsak dan kako drugo user posted image a pa že vseta da bo fant? kaj pa če bo dekle? kakšno ime pa imata zbrano za dekletce?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.8.2010 21:55:53   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

kje je pa kaj ulla?

na fejsbuku zihr user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.8.2010 21:59:46   
khurde

meni pa kar se imen tiče za fante vsak dan kako drugo user posted image a pa že vseta da bo fant? kaj pa če bo dekle? kakšno ime pa imata zbrano za dekletce?

v predzadnje je omenila fanta... za punčko še ne vem, ker mi je za fanta težje izbirat in bom najprej to naredila user posted image  itak se bova do konca jajcala okrog teh imen in jih 738x spremenila - največkrat zaradi mene user posted image  sej če bi imela vsaj 5 imen, ki bi nama bila obema všeč... vit je eno izmed njih, izak zarad tamale ne pride v poštev, je preveč podobno in meni to ni ok, pol se pa neha user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.8.2010 22:00:11   
sonček33
jalen

user posted image , izak pa prav takouser posted image

pa ožbej, voranc, lenart

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.8.2010 22:01:02   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

kje je pa kaj ulla?

na fejsbuku zihr user posted image

ne na yutubu musko posluša  - še dobr da naju ne vid ko jo opravljava user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 5.8.2010 22:02:55 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.8.2010 22:02:37   
rubica
čer sonček?

a si mela kako solatko za večerjo a kaj drugega dobrega?

kiara zs

< Sporočilo je popravil rubica -- 5.8.2010 22:04:18 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.8.2010 22:04:01   
sonček33

kako pa veš, da hujšam*?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.8.2010 22:04:56   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kako pa veš, da hujšam*?

zakaj pa? tep pa sori res ni treba hujšat!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.8.2010 22:07:53   
sonček33
zakaj pa?

ker se čist enostavno en počutim dobro s temi 8 kilami preveč...  žal ...ker hujšanje ni zame ..preveč rada jem in kuham ..

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.8.2010 22:32:19   
kiara24
no neki me RR zajebava pa sem že 4krat napisala pa ni hotu objavit....

vmes sem mogla pa še TV gledat Mentalista k mi je ful hudouser posted image

Grem spančkat ker sem ful zmatrana.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.8.2010 22:36:31   
*x*y*z*
Sonček a calgela se ne da več dobit? Jst ga mam še malo

O Rubica kako kaj nosečnost? A vi veste kaj boste imeli?

Kiara a ti pa nisi oK? A te kaj konkretnega matra?

Avion - načeloma za otroka ne težijo, jst sem imela vodo, pa hrano, pa niso nič rekli

Khurde - mi imamo eno za fanta že od prej, za punco k smo jih imeli vedno dosti na izbiro pa me sedaj kar bega in nisem več ziher kaj bi rada user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.8.2010 23:25:37   
Ploha
babe moje, evooo meneeeee user posted image user posted image

sta medved in še en kolega zdejle net zrihtala user posted image user posted image

jest sem še v enem kosu, pa še nekaj časa bom...
user posted image user posted image user posted image hočem rodit!

sem pa bla 2x na zunanjem obratu in 2x se je otrok sam obrnu pravilno user posted image user posted image mal nas heca...v drugo me še sprejel niso pa je bil že na glavo user posted image user posted image

no dons sm šla na kontrolo in je na glavi še vedno...upam, da tako ostane...

selitev uspela user posted image user posted image tuki mi je tko finooooo user posted image kuhanje imamo za 1x malo pri tašči malo pri meni, oz. včasih kuham sam za nas, včasih skuham za vse, včasih tašča za vse...

drgač pa skos nekaj pucam, pa drgnem, res obsedena sem user posted image user posted image pa prou super je noooo user posted image user posted image

pa skos nekaj kuham, pečem, pa če je to samo mlek, pa je že cela veselica šporget prklopt...

super mi je no al pa nam je...

meta je tako pridna
, prej je spala do 6.00, ko je imel medved pač budilko, zdaj spi od 8 do 8 zutri, pa pol ene 2 uri čez dan...zbuja se nič ponoči, veliko je v banji, da čofota, začela je nazaj jest, ker ima mir in potem vsaj je, ne pa da je vse drugo zanimivo samo kosilo ne...user posted image

sploh ne vem kaj naj še napišem...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.8.2010 7:12:08   
Jancci
O Plohca WB!!! Me veseli, da si vesela!!! Uživajte v skupnih trenutkih še naprej!!!

Rubica kar se tiče vode, hrane, .. za na avion ni nobenega problema. Ena pred mano je imela vse frutke in pijače za otroka napakirane v neko plastično prozorno vrečko in jih je dala skozi rentgen, pa ji ni nihče nič rekel, jest sem imela vse zmetano po ruzaku, ki je šel tudi čez rentgen pa je bila iz pipe voda v neki flaški, pa frutki, pa še kaj, pa mi niti odpret ni bilo treba. Ko vidijo, da imaš zraven otroka nikjer ne komplicirajo. Nit Brnik, niti Frankfurt,..

Kiara user posted image user posted image user posted image za karkoli te muči.

Sonček kako boš ti hujšala, če skos sprašuješ kaj bi kuhala. user posted image Če bi jest tok kuhala ko ti, se v žogo spremenim. Sploh zdaj. user posted image

Aja jest sem pa brala Herija Poterja. Najprej sem se ful norca delala, kako lahko ljudje to berejo, pol sem pa tok notr padla, da sem vrjetno 3 knjige prebrala.user posted image No, pol sem šla še v kino z eno kolegico film gledat..  in sva bili največji (najvišji) gledalki user posted image . No, samo po enih treh knjigah na isti stil se jest naveličam.. tut Dana Browna sem pomoje ene tri prebrala, pol sem mela pa dost.

Peeeeeettttteeeeeekkkkk!!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.8.2010 7:46:33   
sonček33
Sonček kako boš ti hujšala, če skos sprašuješ kaj bi kuhala. Če bi jest tok kuhala ko ti, se v žogo spremenim. Sploh zdaj.

Ja, sej tudi jaz tukaj vidim problem. jaz tako rada kuham. Ni treba, da kuham  bogve kaj, lahko čist preproste stvari, samo jaz uživam pri tem.

PLoha, ti samo uživaj.

Jancci, a jo kam mahnete čez vikend? Mi smo hotel it kampirat, samo smo se zdaj premislili, ker l včeraj še ni bil čist ok, mal vročine popoldne ...tko da bomo na Gorensjkem ostali... morda Perićnik, morda Planinca, Sv, Peter ... Ideje?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.8.2010 8:03:47   
khurde
user posted image

jutro!!!

spali ok, edino proti jutru se je zbujala, čvekala, govorila "isa pana" (isa zaspana) in se okol kotalila user posted image  je pa zaspala... meni je tok smešna, k se zbudi, se delam, da spim, mi včas oči gor potegne in zavpije "kuku mami!!!!" user posted image  pa enga lubčka običajno prislini user posted image

ok, zdej je tu, morva knjigo brat

kasneje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.8.2010 8:05:13   
*x*y*z*
Ploha user posted image user posted image user posted image glih pravi cajt sta zrihtala to vsše gnezdece, da je prej kot nov član in ko te daje še gnezditveni nagon, ma vidiš kako pride res vse ob svojem času... ma kar daj si duška in uživej na polni črti...

Khurde - sem šla v knjižnico po malo knjig prej ku kaj naročim, ma tiste od avtobusa, vlaka so take da se v bistvu kolesa premikajo, noter pa samo enkrat odpreš in to je to user posted image user posted image sem pa dobila eno Na kmetiji so premičnice in so super... pa krokodilčka sem tudi vzela da vidimo

evo ta https://trgovina.over.net/product.php?printable=Y&productid=17261&cat=252&page=1&js=n

aja pa da ne govorimo kaki kažin je delal po knjižnici... v bistvu veselje da dol padeš, mene pa sram, ker tam so bli vsi otroci taki pridni, mirni,... naš pa teku med policami in metal knjige dol, jst za njim, nisem pa vedela al najprej njega ulovim al naj knjige dam na svoje mestouser posted image
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.8.2010 8:09:28   
Zvezdica
babe moje, evooo meneeeee

Še enkrat čestitke za novi domekuser posted image
Da boste vesli in zdravi in srečni in še paše.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

ime deklice
sajika

Bi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?

da (13%)

ne (65%)

mi ni všeč (22%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!