Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:35:59
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 o plohi največ mislim da ve Zvezdica..... Rubica- ti napišem ... kako si pa ti kaj? tko sem na bolniški imam prst na nogi tako boleč in otečn, da ne morem hodit normalno, ampak se stanje popravlja tako da do srede moram bit ok, ker gremo na dopust. daj povej mi ker vi ste šli letos z avionom, a lahko vzamem flaško od aventa sabo ki je 250 ml a res sam embalažo ki ni večja od 100ml
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:36:53
|
|
|
|
kiara24
|
Kaj ti je pa veš Khrude? Rubica- imaš že ZS....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:39:11
|
|
|
|
kiara24
|
rubica- mi smo imeli sok sebo k smo ga kupili pol k smo čez carinno prišli.... drugače pa naj ne bi bil problem glede flaške, a zardi mleka? Mislim, pa da bi lahko to tudi povprašala na Adrio.... nam niso težili.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:44:58
|
|
|
|
khurde
|
sej ne vem, kaj mi je všeč za fanta skor nimam idej mi je všeč en kup imen, ki ne pridejo v poštev, ker se vedno najde kak prijatelj/sorodnik/whatever, da je moj pol proti mi je prej dal predlog - aljaž - pa takoj dodal, da niti ne ve, če mu je všeč zdej iščem po raznih seznamih, pa sta mi trenutno v oči padla vit in jalen... samo za jalen ne najdem pomena, obe imeni sta staroslovanski, predkrščanski. pa izak nama je obema všeč, sam to ne pride v poštev. kup dela...
< Sporočilo je popravil khurde -- 5.8.2010 21:46:09 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:48:49
|
|
|
|
kiara24
|
khurde- zanimiva imena.... meni je pa vešč Mark, pa Nik za fante
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:53:06
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 rubica- mi smo imeli sok sebo k smo ga kupili pol k smo čez carinno prišli.... drugače pa naj ne bi bil problem glede flaške, a zardi mleka? Mislim, pa da bi lahko to tudi povprašala na Adrio.... nam niso težili. odgovorial na zs ne zaradi mleka, ampak vode oz. čaja mah bom jutri poklicala pa vprašala me je kolegica neki spraševala okoli tega pa nisem vedla, se bom pa pozanimala sej verjetno kar se tiče pijače za otroka nebi smelo bit problema, upam khurde izak pa vit , jalen pa meni ni tok pa sej ni slabo ime sam pomoje se gamoraš navadit- ni ravno pogosto.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:53:56
|
|
|
|
rubica
|
kje je pa kaj ulla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:54:36
|
|
|
|
kiara24
|
rubica- jaz sem ti pa nazaj odgovorila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:55:29
|
|
|
|
rubica
|
meni pa kar se imen tiče za fante vsak dan kako drugo a pa že vseta da bo fant? kaj pa če bo dekle? kakšno ime pa imata zbrano za dekletce?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:55:53
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica kje je pa kaj ulla? na fejsbuku zihr
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 21:59:46
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica meni pa kar se imen tiče za fante vsak dan kako drugo a pa že vseta da bo fant? kaj pa če bo dekle? kakšno ime pa imata zbrano za dekletce? v predzadnje je omenila fanta... za punčko še ne vem, ker mi je za fanta težje izbirat in bom najprej to naredila itak se bova do konca jajcala okrog teh imen in jih 738x spremenila - največkrat zaradi mene sej če bi imela vsaj 5 imen, ki bi nama bila obema všeč... vit je eno izmed njih, izak zarad tamale ne pride v poštev, je preveč podobno in meni to ni ok, pol se pa neha
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:00:11
|
|
|
|
sonček33
|
jalen , izak pa prav tako pa ožbej, voranc, lenart
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:01:02
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: rubica kje je pa kaj ulla? na fejsbuku zihr ne na yutubu musko posluša - še dobr da naju ne vid ko jo opravljava
< Sporočilo je popravil rubica -- 5.8.2010 22:02:55 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:02:37
|
|
|
|
rubica
|
čer sonček? a si mela kako solatko za večerjo a kaj drugega dobrega? kiara zs
< Sporočilo je popravil rubica -- 5.8.2010 22:04:18 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:04:01
|
|
|
|
sonček33
|
a si mela kako solatko za večerjo a kaj drugega dobrega? kako pa veš, da hujšam*?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:04:56
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a si mela kako solatko za večerjo a kaj drugega dobrega? kako pa veš, da hujšam*? zakaj pa? tep pa sori res ni treba hujšat!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:07:53
|
|
|
|
sonček33
|
zakaj pa? ker se čist enostavno en počutim dobro s temi 8 kilami preveč... žal ...ker hujšanje ni zame ..preveč rada jem in kuham ..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:32:19
|
|
|
|
kiara24
|
no neki me RR zajebava pa sem že 4krat napisala pa ni hotu objavit.... vmes sem mogla pa še TV gledat Mentalista k mi je ful hudo Grem spančkat ker sem ful zmatrana.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 22:36:31
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sonček a calgela se ne da več dobit? Jst ga mam še malo O Rubica kako kaj nosečnost? A vi veste kaj boste imeli? Kiara a ti pa nisi oK? A te kaj konkretnega matra? Avion - načeloma za otroka ne težijo, jst sem imela vodo, pa hrano, pa niso nič rekli Khurde - mi imamo eno za fanta že od prej, za punco k smo jih imeli vedno dosti na izbiro pa me sedaj kar bega in nisem več ziher kaj bi rada
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 23:25:37
|
|
|
|
Ploha
|
babe moje, evooo meneeeee sta medved in še en kolega zdejle net zrihtala jest sem še v enem kosu, pa še nekaj časa bom... hočem rodit! sem pa bla 2x na zunanjem obratu in 2x se je otrok sam obrnu pravilno mal nas heca...v drugo me še sprejel niso pa je bil že na glavo no dons sm šla na kontrolo in je na glavi še vedno...upam, da tako ostane... selitev uspela tuki mi je tko finooooo kuhanje imamo za 1x malo pri tašči malo pri meni, oz. včasih kuham sam za nas, včasih skuham za vse, včasih tašča za vse... drgač pa skos nekaj pucam, pa drgnem, res obsedena sem pa prou super je noooo pa skos nekaj kuham, pečem, pa če je to samo mlek, pa je že cela veselica šporget prklopt... super mi je no al pa nam je... meta je tako pridna, prej je spala do 6.00, ko je imel medved pač budilko, zdaj spi od 8 do 8 zutri, pa pol ene 2 uri čez dan...zbuja se nič ponoči, veliko je v banji, da čofota, začela je nazaj jest, ker ima mir in potem vsaj je, ne pa da je vse drugo zanimivo samo kosilo ne... sploh ne vem kaj naj še napišem...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 7:12:08
|
|
|
|
Jancci
|
O Plohca WB!!! Me veseli, da si vesela!!! Uživajte v skupnih trenutkih še naprej!!! Rubica kar se tiče vode, hrane, .. za na avion ni nobenega problema. Ena pred mano je imela vse frutke in pijače za otroka napakirane v neko plastično prozorno vrečko in jih je dala skozi rentgen, pa ji ni nihče nič rekel, jest sem imela vse zmetano po ruzaku, ki je šel tudi čez rentgen pa je bila iz pipe voda v neki flaški, pa frutki, pa še kaj, pa mi niti odpret ni bilo treba. Ko vidijo, da imaš zraven otroka nikjer ne komplicirajo. Nit Brnik, niti Frankfurt,.. Kiara za karkoli te muči. Sonček kako boš ti hujšala, če skos sprašuješ kaj bi kuhala. Če bi jest tok kuhala ko ti, se v žogo spremenim. Sploh zdaj. Aja jest sem pa brala Herija Poterja. Najprej sem se ful norca delala, kako lahko ljudje to berejo, pol sem pa tok notr padla, da sem vrjetno 3 knjige prebrala. No, pol sem šla še v kino z eno kolegico film gledat.. in sva bili največji (najvišji) gledalki . No, samo po enih treh knjigah na isti stil se jest naveličam.. tut Dana Browna sem pomoje ene tri prebrala, pol sem mela pa dost. Peeeeeettttteeeeeekkkkk!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 7:46:33
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček kako boš ti hujšala, če skos sprašuješ kaj bi kuhala. Če bi jest tok kuhala ko ti, se v žogo spremenim. Sploh zdaj. Ja, sej tudi jaz tukaj vidim problem. jaz tako rada kuham. Ni treba, da kuham bogve kaj, lahko čist preproste stvari, samo jaz uživam pri tem. PLoha, ti samo uživaj. Jancci, a jo kam mahnete čez vikend? Mi smo hotel it kampirat, samo smo se zdaj premislili, ker l včeraj še ni bil čist ok, mal vročine popoldne ...tko da bomo na Gorensjkem ostali... morda Perićnik, morda Planinca, Sv, Peter ... Ideje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 8:03:47
|
|
|
|
khurde
|
jutro!!! spali ok, edino proti jutru se je zbujala, čvekala, govorila "isa pana" (isa zaspana) in se okol kotalila je pa zaspala... meni je tok smešna, k se zbudi, se delam, da spim, mi včas oči gor potegne in zavpije "kuku mami!!!!" pa enga lubčka običajno prislini ok, zdej je tu, morva knjigo brat kasneje...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 8:05:13
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ploha glih pravi cajt sta zrihtala to vsše gnezdece, da je prej kot nov član in ko te daje še gnezditveni nagon, ma vidiš kako pride res vse ob svojem času... ma kar daj si duška in uživej na polni črti... Khurde - sem šla v knjižnico po malo knjig prej ku kaj naročim, ma tiste od avtobusa, vlaka so take da se v bistvu kolesa premikajo, noter pa samo enkrat odpreš in to je to sem pa dobila eno Na kmetiji so premičnice in so super... pa krokodilčka sem tudi vzela da vidimo evo ta https://trgovina.over.net/product.php?printable=Y&productid=17261&cat=252&page=1&js=n aja pa da ne govorimo kaki kažin je delal po knjižnici... v bistvu veselje da dol padeš, mene pa sram, ker tam so bli vsi otroci taki pridni, mirni,... naš pa teku med policami in metal knjige dol, jst za njim, nisem pa vedela al najprej njega ulovim al naj knjige dam na svoje mesto
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 8:09:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
babe moje, evooo meneeeee Še enkrat čestitke za novi domek Da boste vesli in zdravi in srečni in še paše.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ime deklicesajikaBi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?da (
13%)
ne (
65%)
mi ni všeč (
22%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!