|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
27.7.2010 13:42:34   
Jancci
Vidiš, nisem mešala, bom pa zdajuser posted image , jo delaš pol voda pol mleko, al sam z mlekom?

Jest (po receptu moje mame) v mrzlo vodo dam kavo, počakam da zavre in dam na počivanje, da se uleže. Potem pa v bistvu cca 85% mleka in 15% kave.. tako, da je res bolj bela kava. Mi je boljše tako.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.7.2010 13:46:40   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Vidiš, nisem mešala, bom pa zdajuser posted image , jo delaš pol voda pol mleko, al sam z mlekom?

Jest (po receptu moje mame) v mrzlo vodo dam kavo, počakam da zavre in dam na počivanje, da se uleže. Potem pa v bistvu cca 85% mleka in 15% kave.. tako, da je res bolj bela kava. Mi je boljše tako.

probam, sam moram po te divke in vse to, jast mam sam kneipa.

Kako pa kaj vaša selitev?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.7.2010 13:49:41   
Jancci
Kako pa kaj vaša selitev?

Ne me spominjat. user posted image   user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
27.7.2010 13:55:49   
sonček33
Ne me spominjat.

Sam če bo tko - user posted image  - zagrizena, pa majke da se bo zgodl kmal :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.7.2010 14:20:57   
Zvezdica
pismo men se zdi da sem čutila potresuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 27.7.2010 14:22:14 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 605
27.7.2010 19:31:03   
kiara24
čer,

no mi za speremembo že spimo. Moj je šel po breskve k sva jih naročila bomo kuhali.....

Klara malo pokašljuje ne vem kaj je to očitno ta psrememba vremena.

Sonček- tolk poje ste za zajtrk jo mi imamo zadnje čease mučkalice z zajtrkom najraje ima jajca na oko ali pa jogurt kaj drugega ji tudi na misel ne pade da bi jedla. mopgoče kako frišno žemljico to je pa že vse ne vem kaj ji je čez dan kak sadež pa malo kosila pa zvečer melko in to je to.

Zvezdica- super slikice, je luštkan.

Mojca- super fotke, sta luštkana oba....

vsem super za fotke so cortki teli naši otorčkiuser posted image

Grem večerjo naštimat pol pa še z mojim pogledava kak film.

Zvezdica- ZS

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.7.2010 20:58:24   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
user posted image  kaj jim ve še dajete zjutraj za jest? user posted image  kruh in namazi niti ne pridejo toliko v poštev, ker bolj namaz dol spraska. je bolj za malico.

Nas dobi flasko mleka, tam okoli 3 deci, vcasih aptamil vcasih alpsko, potem cez par piskotkov, potem pa laufa v vrtec in ima zajtrk tam. Imajo pa ksne kruhke z marmelado, palacinke, zadnjic je bila melona. Na morju je dobil pa malo tega malo onega, mlekec al pa kasico, sadje, jogurt, kruhek, salamo piscancja prsa, vzamem mu lumpi sir v palici in ga rad gloda. Namazov pa ne mara oziroma ne zna jest namazanega kruha. Ce mu dam recimo majhne koscke namazane s putrom in direkt v usta, mu je ful vsec, cel kos pa ne. Zdej sicer spije manj mleka, ker ga dostikrat dobi v plasticnem kozarcku, pa se prej navelica user posted image . Jajc pa itak ne sme. V hladilniku imam pa piscancje in puranje hrenovke brez ovoja, vcasih tudi konjske, sam te dobi bolj za vecerjo al pa kosilo, ce nimma nic pri roki.

V Lj je bila prejle fantasticna mavrica, dvojna in polna in dooooolga. Lih kosem iz spara prisla.

Sicer pa sem si danes namerila majckeno temperature, prejle me je pa ful driska zvila in nisem jedla prav nic sumljivega, pa nisem bila v nobenih sumljivih stikih, sam najbrz je vseeno viroza. Upam da tista 24 urna, sicer mi gre morje adijo =[.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.7.2010 21:36:16   
Najki
Koncno! Mali je prvic rekel mama in s tem mislil mene user posted image . Sam zihr bo do zjutri pozabu user posted image .

Grem ga spat spravt pa se sebe, ker me ful zvija trebuh.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.7.2010 21:58:04   
marta82
Sonček evo me.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 609
27.7.2010 21:59:06   
sonček33
Tako je prav, marta. Pogrešamo te že. A ste ok? Kako Tinej?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 610
27.7.2010 22:02:32   
marta82
Saj se javljam. A res tako redko al kaj?user posted image user posted image  Ja, smo ok. Lovimo finančno in časovno luknjo za kratek skok na morje.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.7.2010 22:05:01   
sonček33
Jaz držim pesti, da jo najdete in pobegnete.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 612
27.7.2010 22:14:40   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz držim pesti, da jo najdete in pobegnete.

Hvala.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 613
28.7.2010 6:46:28   
krtekxx
Jutro!

Sem prebrala zadnji 2 strani in bi kaj pokomentirala...
Zvezdica, kak lepotec...pa kako lahko tako resno gleda v foto? Naša se zmeraj ful reži in nareja. Po moje je že začela manekensko kariero. Naša pa dudi tako zelo lepo in počasi reče DUDA. Imamo 2 dudi, ki ju občasno tlači v usta punčke, medvedka, krokodila in ju potem 1x na 2 tedna za 5 minut tudi sama grize...
Mojca, pa si prepričana, da nista oba otroka isto stara? Meni tako delujeta. Res si pridna ob dveh mulcih faks furat.
**** - hud trebušček. Res lep.
jancci, a sem kaj zamudila? O kaki selitvi je govora.
Sonček, kako kaj napreduje nakup bicikla?
Jaz pa včeraj nisem šla na bicikl, ker je začelo deževati, ko sem prišla domov. No, sem šla pa tečt po dolgem času. 10 km cca.
Najki, mene zelo jasno (in glasno) kliče MAMA, svojega očija pa kliče po imenu. Kadar kaj hoče, vedno glas stopnjuje in se na koncu že prav dere.
Hrana - naši je najbolj všeč sadje vseh vrst. No, poleg BONA. Včeraj je moj dobil iz Anglije ene dele za kolo v 2 paketih in princesa začne to odpirat. In kaj se je zgodilo, še sama nisem mogla verjet, v vsakem paketu je bil en un mini paketek Hariboo bonbončkov. Je bila tako srečna, da je kar vriskala. Potem jih ni hotela nobenmu dat in na koncu smo jih morali odpret, razdelit, pojest. Zna pa že zelo glasno in jasno zahtevat bona, skoz kaže na škatlo s sladkarijami, ki jo imamo nekje pod stropom, kjer noben ne more do nje...
Aja, eno trojko je dobila te dni, druga bo pa vsk čas tu, pa ostali 2 sta tudi že kar napeti.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 28.7.2010 6:47:45 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 614
28.7.2010 6:50:22   
krtekxx
Zvezdica, nisi čutla potresa. Tu so objavljeni vsi potresi pri nas:
http://www.arso.gov.si/potresi/obvestila%20o%20potresih/aip/index.html

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 615
28.7.2010 7:24:06   
Jancci
Krtekxx nisi nič pomembnega zamudila. Jst bi se rada odselila od svojih staršev, ker živiva na vrhu in ne bi se rada preselila zraven njegovih strašev, kjer imava zazidljivo parcelo. In se že nekaj let nikamor nič ne premakne. Danes gre moj eno parcelo gledat, sam sem ugotovila, da bi rajš kaj že narejenega kupila, ker nimam volje in časa se ukvarjat z gradnjo. Se mi zdi, da je v tistih 4ih urah ko sem popoldan doma bolj pomembno in tud men bolj všeč da se ukvarjam z otroki, kot pa da študiram o mejah, greznicah, luknjah, betonu, oknih, strehi, tlakih, vodovodarjih, električarjih, kurjavi, ploščicah, ...... preveč tega!! user posted image Zdaj me rabi M, pa še ta ko pride... Se morva z mojim uskladit, ker on pa sanja o neki hišici, ki jo bo sam naredil, čeprav se pa nebi odpovedal vsakodnevnemu športu...kolesu, teku, plavanju, smučanju, sankanju in tudi potoval bi še zraven in vse. Pomoje ne bo šlo!?

Kiara bodi zelo pazljiva, če ji daješ jajce na oko. Od kolegice fantek se je pri 1,5 letu okužil s slamonelo iz jajčka iz Merkatorja, ko mu je spotoma ko ga je sama jedla samo malo pomakala s kruhom. Oba sta bila en teden na Jesenicah fuuuuuul boga. Mali je tok shujšal da ni mogel več hodit... Sej zdej je vse ok, je bila pa takrat res kriza. Jest ji nikol ne dajem jajca če ni čist prepečen.

Vsak večer preden grem spat pokukam v postelco kako misica spi in včeraj je ni bilo nikjer videt in prižgem lučko in ona sedi v kotu posteljce in spi. Čist v sede je zaspala.user posted image Sva se ful režala. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.7.2010 7:58:55   
krtekxx
Danes gre moj eno parcelo gledat, sam sem ugotovila, da bi rajš kaj že narejenega kupila, ker nimam volje in časa se ukvarjat z gradnjo.

Sam ne tega nardit!!! Pol leta ukvarjanja z bajto več ti bo prineslo doživljensko zadovoljstvo bivanja po svoji meri. lahko se kdaj pogovoriva o tem, če želiš. No, za motivacijo si preberi to:
http://www.siol.net/trendi/dom/dom/2010/06/prijetna_hisa_za_zmerno_ceno.aspx
Najprej sta tudi ta dva hotela nekaj že narejenega, pa tipskega in potem ugotovila, da je to dom za celo življenje in je pač nekaj časa potrebno v to investirati. In sta sedaj zelo zelo srečna, da sta sprejela tako odločitev.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.7.2010 9:19:53   
kiara24
Jutro,

evo ena za vse vasuser posted image lepo da sem enkrat med prvimiuser posted image .

Jancci- ja vem za to sarmonelo..... mi imamo samo domača jajčka in tisto kar klara dobi je brez sluzi na vrhu, ker vem da je nevarno. Je jih itaq takrat ko jih mi vsi jemo, ker drugače samo enega ne delam.

Danes grem moj nekaj pomagat do naših midve z mami in Klaro pa bomo šle malo po trgovinicah, da vidim če lahko kaj dobim za Klaro za napravit itaq, sem videla da imajo na plicah že bundeuser posted image haloooo... sredi julija na policah bunde. Meni je to mal too much.

Trenutno sta šla pa moja lumpka na kolo se malo peljat en krog, jaz pa lepo uživam trenutno v tišini.

Pri nas je tudi trma ogromna na vidiku, pa jo jaz včasih kar preslišim pol pa teče k mojmu, on jo pa vedno vzigne... pa stiska pa take fore. Pa ful je začela kloftat jaz ne vem kaj ji je kot en razbojnik je včasih. Kaj pa vaši?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 618
28.7.2010 12:04:37   
khurde
najki, fajn za mama user posted image

slikce... ful luštne! L tko nagajivo gleda, P izgleda fuuuul starejši, ko je tko resen, M in M imata prav hude frizurce in tudi trebušček + starejši bratec sta ful fletna user posted image

kiara, pri nas je imela obdobje "nočem" za vsako stvar. res, za RES vsako stvar sem slišala "nočem" in sitnarjenje, ko sem kontra naredila. pol sem ji pa jaz za vsako stvar, k je hotla od mene, rekla "nočem" nazaj in je naslednji dan nehala user posted image  zdej to še slišim, itak, sam ne non stop. tepe drugače ne, me je pa zadnje čase parkrat ugriiznila, enkrat sem ful odskočila, ker sem kuhala in me je zadaj za koleno prav na hitro ugriznila, ful zaboli tam zadaj, pa sem jo ponesreči udarila/odrinila. mi je bilo prav hudo, njej pa tut user posted image  mi je rekla "mami, neeee!", sem ji rekla, da mene tut boli, ker je ornk šavsnila, pa pol se je počasi umirilo. jaz ji govorim, da ne, ker boli, pa tut ni ful vztrajna s takim vedenjem.

kuham polento, stročji fižol na ta način, vanili puding z rozinami za na koncu. itak ne bo nič jedla, bom pa jaz user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 619
28.7.2010 12:09:33   
khurde
aja, še to hotla pokomentirat...

sonček, jaz bi raje burek vsak teden, ker mi je fuuuul boljši kot pica. ampak zarad cukra ne smem preveč, pšenična moka, pač in raje pico delam, ker se ji komot odrečem user posted image  bureku se nekako ne morem user posted image  I je pa itak ni nič jedla, mogoče en 4x4 cm košček... za kosilo ji nič ne gre zadnje čase.

zvezdica, tu je par receptov za stročji fižol http://www.mojirecepti.com/zelenjava/strocnice/strocji-fizol.html

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.7.2010 13:09:03   
Jancci
Krtekxx ful udoben domek (sta si naredilauser posted image )!!! Mi je všeč. Pa si predstavljaš to delat ob dveh majnih otrokih?? Se mi zdi da je šlo za tole veliko časa, ker sta večino stvari delala sama, kar pomeni veliko raziskovanja in študiranja... V službi si zaenkrat tega ne morem privoščit, čas doma pa mi je preveč dragocen in bi ga raje izkoristila z otroki. Bi pa imela tako hišico!! Takoj bi jo imela. Mi je ful všeč. Kaj mi je narediti?? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.7.2010 13:31:42   
sonček33
Če bo katera imela sekundo časa, naj prosim, podpiše .  http://www.ringaraja.net/forum/m_5271390/mpage_2/key_/tm.htm

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 28.7.2010 13:34:34 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 622
28.7.2010 13:34:02   
sonček33
jancci, vdim, da si zagarbila...čist prov... imam pa jaz tvoje razmišljanje... čas..živci ... itak ima pa tudi krtekxx prav. Vidva bosta mogla pretehtat.

krtekxx, nakup bicikla stoji, ker ne vem, kterga naj kupim

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.7.2010 13:46:27   
Najki
kiara24 nas je zacel izdatno savsat, sam mu petice prebijajo. pa vcasih proba klofnit k mu je vsec ta zvok. Moram rect da prav lepo prenasa te zobke, nima ksne driske, mogoce veckrat na dan kaka sam neproblematicno, nima vrocince, ni siten, se cedi se manj kot pri stirkah, sam grize nas bolj user posted image . je pa zdej dojel au in buba in ce sauvsne mu povem, da mamico buba in on ponovi da me buba in pokaze tja kamor je ugriznil, potem pa se enega lupcka tja pripopa.

Sem si mislila jajcka spect za kosilo, dobro da ste me spomnile na salmonelo pri jajcku na oko, pa si bom frtaljo nardila s ksno popeceno hrenovko verjetno.

Pol bom sla pa malo spat, zdej sem par dni zaporedoma zaspala ob tem casu. Tole vreme me je totalno potolklo.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 624
28.7.2010 14:14:44   
krtekxx
Sonček, napiši mi listo (z linki) kandidatnih biciklov. najbolj kar na mail. Pa bom jaz zvečer mojega vprašala, ker je trenutno zelo in na tem področju. če se ti da.
Jancci, sej vem, da se ti zdi elegantno v kar nekaj vseliti. Ampak ne boš vedela, kako so gradili, kake napake so delali...in ko začne to prihajati na dan in moraš sanirati je lahko ojojoj. Prdvsem pa, odločitev o nakupu ne more biti le na podlagi navdiha, temveč na podlagi treznega razmisleka po pogovoru in ogledu s poznavalci (način gradnje, uporabljeni materiali, kakovost vgradnje....).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?