Jancci
|
Krtekxx nisi nič pomembnega zamudila. Jst bi se rada odselila od svojih staršev, ker živiva na vrhu in ne bi se rada preselila zraven njegovih strašev, kjer imava zazidljivo parcelo. In se že nekaj let nikamor nič ne premakne. Danes gre moj eno parcelo gledat, sam sem ugotovila, da bi rajš kaj že narejenega kupila, ker nimam volje in časa se ukvarjat z gradnjo. Se mi zdi, da je v tistih 4ih urah ko sem popoldan doma bolj pomembno in tud men bolj všeč da se ukvarjam z otroki, kot pa da študiram o mejah, greznicah, luknjah, betonu, oknih, strehi, tlakih, vodovodarjih, električarjih, kurjavi, ploščicah, ...... preveč tega!! Zdaj me rabi M, pa še ta ko pride... Se morva z mojim uskladit, ker on pa sanja o neki hišici, ki jo bo sam naredil, čeprav se pa nebi odpovedal vsakodnevnemu športu...kolesu, teku, plavanju, smučanju, sankanju in tudi potoval bi še zraven in vse. Pomoje ne bo šlo!? Kiara bodi zelo pazljiva, če ji daješ jajce na oko. Od kolegice fantek se je pri 1,5 letu okužil s slamonelo iz jajčka iz Merkatorja, ko mu je spotoma ko ga je sama jedla samo malo pomakala s kruhom. Oba sta bila en teden na Jesenicah fuuuuuul boga. Mali je tok shujšal da ni mogel več hodit... Sej zdej je vse ok, je bila pa takrat res kriza. Jest ji nikol ne dajem jajca če ni čist prepečen. Vsak večer preden grem spat pokukam v postelco kako misica spi in včeraj je ni bilo nikjer videt in prižgem lučko in ona sedi v kotu posteljce in spi. Čist v sede je zaspala. Sva se ful režala.