Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:33:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
pa si res user posted image pa pranje in sušenje še še, likanje pa ne ne sušilc delana polno.žal so briosače tolk trde če jih na zraku sušim, tko da ne glede na vročino moram Kaj pa ti delaš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:33:59
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kaj počnete v tej vročini? razmišljam, kaj kuhat pa en stroj mam za obest, enega za oprat in eno kavo za popit pa za nazaj vas imam za prebrat... polno dela... likam pa ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:36:57
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj pa ti delaš? Kekca gledam.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:38:14
|
|
|
|
sonček33
|
razmišljam, kaj kuhat pa en stroj mam za obest, enega za oprat in eno kavo za popit a ti tudi, al kaj? ok, samo vrstni red zamenjaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:39:58
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 razmišljam, kaj kuhat pa en stroj mam za obest, enega za oprat in eno kavo za popit a ti tudi, al kaj? ok, samo vrstni red zamenjaj ja, sej mislim, da bom tko nardila... dala prat. razmišljala kaj kuhat, vmes pila kavo. cunje bo pa dec obesil sam kuhat ga moram še naučit, pa bom sam razmišljala še, nič kuhala (no, čeprav uživam v tem)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:46:41
|
|
|
|
sonček33
|
no, čeprav uživam v tem) tega si pa jaz ne pustim vzet..vse drugo pa rade volje prepustim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:47:18
|
|
|
|
sonček33
|
Grem še jaz eno rundo vrežt v stroj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 13:56:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Grem še jaz eno rundo vrežt v stroj dej,če bi imela avto bi se na bled pripeljala, vmes khurde pobrala, plohco, hijacinto pa še katero poklicala, ti bi pa plac poiskala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 14:00:28
|
|
|
|
sonček33
|
dej,če bi imela avto bi se na bled pripeljala, vmes khurde pobrala, plohco, hijacinto pa še katero poklicala, ti bi pa plac poiskala super ideja plac pa ...Šobec ej fajn, samo je vroče za pop****, pa vstopnina je no, ni hudič, da ne bi našla nekaj za nas
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 16:27:04
|
|
|
|
kiara24
|
oooo kako ste? mi smo uživali na morju, klara je plavala sama v rokavčkih in sploh ne morem vrjet kakšna korajža je bila to.... trenutno pa urejam stvari za S.P in je ful letanja me pa majčkeno skrbi, ker mi klara do kosila skoraj nič ne je ali ima še katera take probleme... Plohca in ostale nosečnice kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 16:49:55
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 me pa majčkeno skrbi, ker mi klara do kosila skoraj nič ne je ali ima še katera take probleme... men od zajtrka naprej ne... no, danes je bila izjema super za dopust, velik sreče s s.p.-jem zvezdica, takoj podpišem tvoj plan moje dete leta naokoli v spodnjih gatah in ruski kučmi na glavi eh, moram še za nazaj prebrat... prej sem sam skuhala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 20:00:42
|
|
|
|
kiara24
|
očka in klara sta šla na kolo malo, jaz pa še rožice zalijem pol pa naredim večerjo za vse in pa lepo na kavč kak film dober pogledat.... khurde- pri nas pa lepo za kosilo poje potem obilno juhico pa meso..... ponavadi poje vse kar ji daš, zdej pa ne vem ali ji je prevč zvečer da pol noč jest ali ne morem ker je tolk vroče.... jaz s tem nima nobenih porblemov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 21:30:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kaj je zdej,kje ste? mi2 st tamalim sva šla v trgovino prej, pa temunašmu tamalmu se je čist utrgal no , skakal, tekal okoli, metal klobase v voziček, valjda on bi sam klobase jedel , skoz govoril papal in piu. Aja, pa lubčka in objema vse, še blagajniku v šparu je poslal lupčka na koncu sva dam prinesla poln nekih mesnin Kiara, super za morčka moje dete leta naokoli v spodnjih gatah in ruski kučmi na glavi user posted image user posted image našje imel zadnjič gumijaste škornje gor, pri tistih 36°C . Men so taki srčki zdaj tamali. Svojeglavi, skoz čebljajo, neki se jim skoz dogaja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 21:52:54
|
|
|
|
sonček33
|
kiara, super za morje..pa tole z s.p. naj ti čimprej zrihtajo patrik faca isa faca Imam namočeno čičeriko, dejmo kakšno fajn idejo za jutrišnje kosilo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.7.2010 22:33:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
Imam namočeno čičeriko, dejmo kakšno fajn idejo za jutrišnje kosilo. neko enolončnico (ala mineštra) s testeninami, ali pa hladno solatko, skuhaj čičeriko, ohladiš, dodaš svežo papriko, paradižnik, čebulo in kumaro. Jast moram pa jutri tiramisu delat za petek, pa liamu naročit torto, aja pa knjige za šolo naročit...mater. V petek praznujem0o z mojimi starši (ker gresta v soboto na dopust) pa bom pripravila kak narezek (pršutek, zašinek, sirčk in namazi). Poleg olive, kumarce, špa pečene parike bom nardila. A imate še kak predlog, kaj zraven?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 12:09:00
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kaj počnete v tej vročini? A velja to vprašanje tudi za danes vidim, da sem danes prva ...a se vse potepate v tej vročini ali ste vsi na dopustu? otroka mi bota dnevno narobe obrnla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 13:19:50
|
|
|
|
krtekxx
|
Ker že nič ne berem, bom pa kaj napisala. Uradne mere današnje posvetovalnice: 84 cm, 10,7 kg. Cepljena 2x (vse kar smo zamudili), naslednjič pred šolo. No, sedaj bo kar bo, upam, da preživimo. Trenutno spi, saj je rogovilila že ob 5:30. Kdaj pričnejo otroci ločit dneve, ko moraš vstati in tiste, ko lahko spiš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 13:32:18
|
|
|
|
sonček33
|
A velja to vprašanje tudi za danes seveda, to je v teh dneh univerzalno vprašanje krtekxx, a sploh kdaj?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 14:15:17
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Kdaj pričnejo otroci ločit dneve, ko moraš vstati in tiste, ko lahko spiš? Ko pridejo v puberteto...takrat pa mi ne bomo mogli več spat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 14:16:34
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A velja to vprašanje tudi za danes seveda, to je v teh dneh univerzalno vprašanje Kuham, perem, otroka sta se zbudila po slabi uri spanja in sta sedaj še bolj sitna, ko predno sta šla spat. Aja, pa kavico imam kuhano, je verjetno že mrzla.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 14:41:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
jast pa dons nič ne delam :):):) oz sem naročila tortico, (master yoda) zdaj pa čakam, da tamal vstane. krtexx super mere male manekenke
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.7.2010 14:44:30 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 14:46:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
otroka mi bota dnevno narobe obrnla zdrava dva navihančka, kaj češ lepšga.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 17:04:50
|
|
|
|
symona
|
No, končno imam malo časa, da se vam javim. Bli smo 10 dni na debelem rtiču in je blo vroče ko . Morje je imelo 30 stopinj, voda je bla prav vroča. Jaz se pa prve tri dni še kopati nisem smela, ker sem imela teto na obisku. Kahlica: naša princeska bi na njej sedela samo s pleničko, če pa ji pleničko vzamem in jo dam na kahlico sedet, se pa dere ko zmešana. Danes sem bla z obema pri zdravniku. Ravno ko sva z lucijo odhajali od doma (da grevi k zdravniku), si je amadeja na robu postelje presekala gornjo ustnico in je bilo v trenutku vse krvavo. Lucijo sem pa peljala k dr., ker je včeraj kašljala in kihala in ima otečene vratne bezgavke. Dr. je rekla, da naj se z lucijo pridevi v torek pokazat še enkrat, rekla je, da ima tudi malo vneto grlo in da če bo treba, bovi takrat dale kri. Ima katera izkušnje z otečenimi vratnimi bezgavkami pri vaših nadebudnežih? Malo me skrbi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 17:07:11
|
|
|
|
sonček33
|
syomna, L. je imel bezgavke vnete pred 14. dnevi. In je imel angino.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.7.2010 21:17:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
Čer Symona, kako je s tamalo? Naš Mali pa po novem kaže na lulčka, pa dela lu, pa ga gleda, pol ga moram pa v banjo odnest in tam opravi Za kakat je pa tudi nakazal, sam sva bila zunaj pa nekak ni šlo Jast sem bila pridna, nardila tiramisu, upam, da je ratalo, zgleda pa fajn. To je to.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.7.2010 21:19:14 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?