|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
16.11.2010 12:45:01   
*x*y*z*
Kiara mi nimamo amnio, do sedaj sem bila pri svoji, od PDP dalje pa hodimo v bolnico vsake dva dni na CTG in pregled spodaj, ker zdej me ni moja tikala zadnji mesec. Se spomnem da me je pri M ful bolel pregled, bolj kot sam porod, zato upam da ne bom šla dosti čez rok

Hijacinta meni se zdi tudi čudno da te niso obdržali, ker po moje res rabiš samo en pravi popadek, no sej bo vsaj hitro, bodi v nizkem štartu, če še nisi rodila

Najki kako ste kaj zdej utečeni? Kak nasvet?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.11.2010 13:16:52   
Najki
Ma tamala kot da je ni. Samo spi in je in se previje, vzame skoraj nic casa in vecinoma mi je dolgcas. Moj je doma, je vzel kombiniran dopust po dnevih, zjutraj pelje JM v vrtec, popoldne ga pobere, vmes kaj dela, studira, kupcka, previja, js jo futram, kej na hitr pospravim. Ma nic ne dogaja. Ma mala je vsak dan dlje budna in sva jo dala danes v lezalnik, je opazovala igracke, pa cez ksn teden bo cas za krcke, takrat bomo vidli, kaj dobimo. Zdej je v glavnem skoraj ni user posted image . Jan Mai ji da rokico pa lupcka, pa mu noben ni rekel naj to naredi. Ce joka bi ji sel takoj dudo iskat, ceprav jo zelo redko uporabljamo.

Preizkusnja bo, ko bova sami, najbolj takrat, ko bo cas za krcke in ce bo JM bolan z nama doma. Sicer sem danes dobila Oleovit kapljice, naj bi delale manj krckov kot ad3 oz. d3, pa dobila sem oktobrski paket za dojencka in so notri dvoje vetrovne kapljice, pa nismo na dodatku, kar je ze velik plus proti krckom.

Doji se ob 22h, potem izjemoma okoli 2h, ce je malo pojedla prej, obicajno spet okoli 4h ali 5h in potem ob 7h, pa se zategne do 10h, tako da se v bistvu ful naspiva user posted image , ce ni Jana Maia doma seveda. Naje se v 5-10min, hitro podre kupcek in takoj spat nazaj. Mila majka. Cez dan se se previje in se enkrat poje in spi se vsaj 2 uri potem. Kaka pa skoraj ob vsakem futranju.

V glavnem je ogromno casa za normalen urnik za Jana.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.11.2010 13:34:50   
*x*y*z*
Najki ja super vam gre, upam da tako tudi ostane. Kak oktoberski paket pa je to?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.11.2010 13:37:25   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Kiara mi nimamo amnio, do sedaj sem bila pri svoji, od PDP dalje pa hodimo v bolnico vsake dva dni na CTG in pregled spodaj, ker zdej me ni moja tikala zadnji mesec. Se spomnem da me je pri M ful bolel pregled, bolj kot sam porod, zato upam da ne bom šla dosti čez rok

A ja nimate amnije....user posted image jaz imam vsakič ko imam posvetovalnico pregled spodaj in vedno pogleda, če sem še zaprta, pa do kam sega maternica, to je pri njem rutina in vedno je enk pregeld kot takrat ko ti vzame bris samo da ne gre s palčko notri,a mapak smao pogleda, je pa zelooonepirjetno in mene je v zadnje nekaj popraskal in posledično je sedaj to da me peče ko grem lulat.

Najki- super se  imate, če samo spi pa to, pa da ti ponoči tudi tako lepos pi, to je zlato. A D3 kapljice že daješ, zdej naj bi jih kuj začel dajt, je v praksi kao boljše ne tako kot smo jih morale me dajat.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.11.2010 13:42:16   
farfala
OJ!

A je imela katera vnetje slepiča ali jajčnikov????  Kako je potekalo? Hijacinta?

Celo noč nisem spala, zaradi bolečin v trebuhu, ob 4ih zjutraj pa me je začelo bolet desno spodaj. Bila pri zdravniku, ne ve kaj je, dal mi je napotnico za kirurgijo, če bolečine popoldan ne bodo ponehale. CRP je 28 (meja je 8), prav , da mora biti za hudo vnetje vrednost 30 in več, torej sem na meji. Pa injekcijo proti bolečinam sem dobila. Nimam pa vročine in tud bruhala nisem. Slabo pa mi je.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.11.2010 13:50:08   
kiara24
Farfala- upam, da se kamlu pocajtaš in da ni nič hudega. Pri meni je bilo tako da sem imela malček vročne rpi vnetju slepiča in pa bolelo me je spodaj na desni strani, pa nisem mogla spat. Vem, pa da sem potem iemla preglede na Jesenicah in pa merlili so mi temperaturo v anusu, kar lahko tudi kaže za vnetje slepica. Bruhala nisem nič. Za jajčnike pa ne vem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.11.2010 13:56:38   
farfala
kiara a ti si bila potem operirana al ne? Kakšna je bila terapija?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.11.2010 14:13:50   
Najki
Oktobrski paket za novorojencke od ringaraje. Imajo vsak mesec nagradno igro, ce imas datum novembra, se prijavis zdej, v zacetku decembra pa zrebajo. Not so pa random sponzorske stvari.

D3 kapljice so glih zdej zaceli ze v P predpisovat, meni so dan po prihodu domov poslali recept po posti,, mi pa niso nic povedali o tem user posted image . Gresta pa Lien in oci lih zdej na posto po Oleovit.

Joj farfala slisi se hudo. Js sm mela samo cisto na jajcniku in je spikalo in tiscalo na eni strani, ma ni bilo hudo, nic slabosti, ni me trebuh zvijal. Mogoce vec cist bolj boli, ma bi najbrz vedela, ce bi bila nagnjena k policisticnim jajcnikom. Verjetno se vnetje jajcnikov enako cuti. Tako da je verjetneje slepic. Upam, da cimprej ugotovijo kaj je in resijo.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.11.2010 14:21:40   
Hijacinta
Najki če bi hotla bi lahko šla v porodnišnico, samo bi rada da se začne spontano in se je moja g rekla da ok dokler je z malim vse ok, ampak mi je pa rekla da glede na prvi porod moram takoj ko se začnejo popadki v porodnišnico, da slučajno ne bom doma rodila ker baje je dovolj samo par popadkov in lahko rodim.

Bom zdele spokala torbo za P, da slučajno potem ne bo panike user posted image

Farfala mene je noro bolel trebuh, prvo cel trebuh, bilo mi je malo slabo, potem pa se je bolečina lokalizirala na desno spodaj. Nisem imela nič vročine in tudi driskala nisem, imela pa sem povečan cpr, mislim da okoli 54. Sem pa jaz imela kronično vnet slepič saj me je že par mesecev bolel trebuh pa bilo mi je slabo, ampak ne tako hudo in minilo je. Te bolečine na koncu so pa bile neznosne. Se pa znaki lahko razlikujejo, tako da čisto možno da je to. Na tvojem mestu bi jaz če ne poneha šla na h abdominalnemu kirurgu, saj on samo potipa in takoj ve ali je ali ni. Moj je bil tik pred razlitjem, tako da so mi ga odstranili. Postoke rehabilitacije je bil pri meni kar zakompliciran ker sem bila noseča, drugače pa ni tako hudo. Mislim da gtreš že naslednji dan po operaciji domov. Upam da sem ti kaj pomagala. Držim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.11.2010 16:10:27   
Ploha
hijacinta: lepo te prosim upam, da se sprehajaš samo okoli P, ker ti boš še otroka kje na poti izgubila...5 cm?? user posted image user posted image

probavala oblekce včeraj čist nooooot padla, juhej, navdušena, še jutri upam, da se zmenim,....ma kaj je blo finoooo...user posted image user posted image

bom pol eno slikco gor dala...čist tko...nimam pa slikane tiste, ki naj bi bila the one...

jo imam pod vprašajem rezervirano, če pa jutri dobim kero bolšo pol pa juhej...

drgač pa stroši poroke so za znort...sej ne vem al se folk norca iz nas dela...sam to so cene za postrelit...

a je še kej??....ne sliedim več....grem meto iz postle vršt...

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.11.2010 18:41:51   
Najki
Caka slikico oblekce.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.11.2010 19:22:15   
marta82
Moram malo pojamrat... želodec (oz. žlička in v prsih) boli ko sto hudičev...je bila pri meni dežurna zdravnica in mi dala infuzijo pa dve injekciji pa je malo boljše. Dost mam!

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.11.2010 19:52:36   
Najki
Marta user posted image user posted image , kaj te je pa zgrablo (al sem nekaj cisto spregledala)?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.11.2010 21:57:21   
Ploha
ekola...mal čudna sm....to je ena od njih...zgorej bi imela uno ta kosmato reč, ne tako navadno iz blaga..bolero iz umetnega krzna no...evo pa sm se spovnla user posted image

v petek grem še v kamnik...

user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.11.2010 22:03:32   
rubica
ploha lepa nevesta boš user posted image .

najki
res fajn, da je dojenčica tako pridna, pa bravo za starejšega bratca, da je tako kepo sprejel.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.11.2010 22:04:13   
Ploha
evo tkole sem se afnala user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa to ni ta bolero, to je itak pončo user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.11.2010 7:02:59   
krtekxx
Uf, Ploha, huda mačka. A, ne, huda lisicauser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.11.2010 8:46:05   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

kiara a ti si bila potem operirana al ne? Kakšna je bila terapija?

Niso me operirali zato, ker so ugotovili da se mi je košček blata, zataknilo tam nekje kjer je slepič in dokler nisem šla na blato me je bolelo, potem pa je bilo vse ok. Dali smo mi samo dieto katero sem se morala držati. Bila sem pa 2 dni na Jesenicah in dala sem skoz vse preiskave.

Ploha- ful je luštkana oblekica.... pa zdi se mi kot da bi vse kg-je že izgubila. Druga oblekica mi je bolj všeč.

Marta- uapm, da boš kamlu bolje user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vse po starem. No razen to da je moj sedaj 95% boljši kot pa pred 4 tedni.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.11.2010 9:19:36   
Jancci
Ploha user posted image user posted image user posted image Se vidiva, pa boš poročala bolj podrobno...user posted image

jaz imam vsakič ko imam posvetovalnico pregled spodaj

Kiara jest pa nikoli. A ni to trapast.. ista ustanova pa vsak drugače dela. Amnio pa itak samo še v KR delajo. Jest ne vem kakšna je to praksa? Namesto da bi bil zdravstveni sistem poenoten po celi državi... user posted image

Farfala jest sem mela unetje slepiča oz. so rekli, da je zgnil. user posted image
Bilo je pa tako, da me je v petek popoldan začel bolet trebuh, ponoči sem šla po inekcijo, zjutraj v službo ob 9ih iz službe, ker nisem zdržala in zvečer ob ene 17ih so me že operirali. Čez 2 dn isem bila doma.. ravno takrat ko se je wtc-ny podiral! Če je slepič boli desno spodaj tako da s prstom močno pritisneš in na hitro spustiš. Če takrat zaboli je to lahko to. Je pa potem odvisno kolk časa se ti paca.. moja sestra in oče sta imela velik težav, ker se je obema nekaj mesecev vleklo, jest pa v bistvu brez problemov.

Najki a ti misliš da imajo vsi dojenčki po defoltu krče? Zakaj? Moja jih ni imela nič. Zakaj paničariš še preden se sploh kaj zgodi?? Sem pa vesela da vam vse lepo laufa... spanje, dojenje, mali... kar tako naprej!!

Sonček kje si zadnje čase?? Je bolj kislo, ker te ni...

Mi smo drgač fajn!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 17.11.2010 9:20:12 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.11.2010 11:45:25   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

jaz imam vsakič ko imam posvetovalnico pregled spodaj

Kiara jest pa nikoli. A ni to trapast.. ista ustanova pa vsak drugače dela. Amnio pa itak samo še v KR delajo. Jest ne vem kakšna je to praksa? Namesto da bi bil zdravstveni sistem poenoten po celi državi... user posted image

Ja res je smešno, da ima vsak G drugače, samo sem jaz govorila in v stari šoli so jih učili da morajo spodaj pregledovati, zdej v teh pa nič več, razen če imaš kak čuden izcedek, pa da to pač omniš te pregleda drugače pa ne.

Ploha- kje pa si te obleikice probavala?

Jancci- kdaj pa greš do Plohe?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.11.2010 12:30:24   
rubica
hijacinta se kaj dogaja? no če se še ni zgodilo naj se čimprej in čimlepše!!!!

**** kako pa ti? greš kaj kmalu v rim?

marta si kaj bolje?

farfala pa ti kako si?

kje ste kupile zimske sm. hlsče- kombinezone za malčke, ker povsod ko jaz gledam so preveliki, pa kolk ste kaj dale za njih?

sem imela danes g, tut mene ne ggleda vedno spodaj no sedaj pred koncem, ko imam vsak teden ctg ja, drugače ne, mi je kar bolj všeč tako, v primeru težav pa pogleda ja. popadkov ni bilo zaznati sem pa odprta 1 prst, tako, da lepo počasi, imam pa vodo spet slabo, pa full zatekam, pa malo povišan pritisk samo nič drastičnega hb.

gaja je imele včeraj 22 mesecev zadnji mini b day preden bo starejša sestra, joj kok je šlo hitr- nosečnost pa to, je pa pridna sam je pa taprav trma, se da pa še zment z njo, tako da povečini jo premagam v trmi za 1x user posted image .

lep dan!!!!! uživajte!!!!!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.11.2010 14:33:36   
Najki
Dej no ploha, kam si pa trebuh skrila?! user posted image Ko da ne bi ravnokar rodila user posted image . Ful lusne oblekce, sam meni bi bile bolj vsec brez bolera se mi zdi. Al pa da bi bil manjsi, recimo cipkast, ker tisti na sliki spremeni linijo obleke. Se pa vidi, da si uzivala v pomerjanju user posted image .

Kiara glede amnio sem jaz sprasevala v PO in mende se kar opusca, moja G dela v KR P par dni na teden in ji je cisto mimo, kolikokrat amnio delajo. Sicer me pa tudi spodaj ni gledala na rednih pregledih, sele na rok so me pretipali v P. Je pa bilo tako, da sem imela po vsakem tipanju par popadkov ze na poti domov in tudi vec cepa se je luscilo. Tako da se najbrz izogibajo, da ne bi kaj prezgodaj sprozili, po roku je ze bolj smiselno. Moja G je za zadnji pregled napovedala vaginalni pregled, ce bi urin nakazal na vnetje, pa je bilo potem vse ok in me ni sla spodaj gledat.

Jancci ne nimajo vsi krckov, sam sem privzela slabso varianto, ker jih vecinoma imajo user posted image . Ce jih ne bo, bo pa itak super. JM jih je imel ful, je pa zelo verjetno da zaradi alergije na KM in tudi dodajanja.

rubica js nisem dobila hlac v hoferju, pa sta bili dve akciji user posted image . Bom sla pa pogledat v Kik in takoj se v BC, ker je do nedelje akcija kupis 3 placas 2. Pa imam v mislih se eno spalko in bundico kupit, dodam se hlace pa se mi ful splaca. Imam se za pokurit bonus in v tej kombinaciji bom placala samo en kos user posted image . Ce bom seveda uspela kaj najti. Drugace ima pa od lani se en H&M kombinezon, ki mu je popolnoma prav (vedno gledam, da mu bo za dve sezoni, ko kupim). Aja pa lani je imel H&M ful fajn smucarske hlace za okoli 20 eur, sam potem jih niso vec dobivali, ko sem jih hotla kupit user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.11.2010 14:50:58   
krtekxx
kje ste kupile zimske sm. hlsče- kombinezone za malčke, ker povsod ko jaz gledam so preveliki, pa kolk ste kaj dale za njih?

BC, 86-92, ravno prav, 55 EUR.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.11.2010 15:20:05   
Ploha
punce, tele obleke tko stisnejo in oblikujejo trebuh, da zgleda res super....

zdele pa aerobika ala ploha user posted image user posted image

by by

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.11.2010 17:15:25   
sonček33
Sonček kje si zadnje čase?? Je bolj kislo, ker te ni...

U tole, jancci, je pa lepo prebrat.  Težki dnevi so az mano. Odvajam se od rr. Mi supeva,a ?user posted image user posted image

Plohca, luštna si.

Rubica, kombinezon imamo od lani, en komplet hlaće*bundica iz Hofra, en komplet so dobili od nečaka. Tako da smo dobri az to zimo.

Q: Uporabljajo vaši malčki že zobno pasto? Katero?  Imate za v banjo kakšne zanimive igrače? Kje ste kupile tiste flumastre, ki gredo "dol" iz rok, oblačil?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.