Najki
|
Ma tamala kot da je ni. Samo spi in je in se previje, vzame skoraj nic casa in vecinoma mi je dolgcas. Moj je doma, je vzel kombiniran dopust po dnevih, zjutraj pelje JM v vrtec, popoldne ga pobere, vmes kaj dela, studira, kupcka, previja, js jo futram, kej na hitr pospravim. Ma nic ne dogaja. Ma mala je vsak dan dlje budna in sva jo dala danes v lezalnik, je opazovala igracke, pa cez ksn teden bo cas za krcke, takrat bomo vidli, kaj dobimo. Zdej je v glavnem skoraj ni . Jan Mai ji da rokico pa lupcka, pa mu noben ni rekel naj to naredi. Ce joka bi ji sel takoj dudo iskat, ceprav jo zelo redko uporabljamo. Preizkusnja bo, ko bova sami, najbolj takrat, ko bo cas za krcke in ce bo JM bolan z nama doma. Sicer sem danes dobila Oleovit kapljice, naj bi delale manj krckov kot ad3 oz. d3, pa dobila sem oktobrski paket za dojencka in so notri dvoje vetrovne kapljice, pa nismo na dodatku, kar je ze velik plus proti krckom. Doji se ob 22h, potem izjemoma okoli 2h, ce je malo pojedla prej, obicajno spet okoli 4h ali 5h in potem ob 7h, pa se zategne do 10h, tako da se v bistvu ful naspiva , ce ni Jana Maia doma seveda. Naje se v 5-10min, hitro podre kupcek in takoj spat nazaj. Mila majka. Cez dan se se previje in se enkrat poje in spi se vsaj 2 uri potem. Kaka pa skoraj ob vsakem futranju. V glavnem je ogromno casa za normalen urnik za Jana.
|