*x*y*z*
|
kako vas je lepo videt v velikem številu zobna pasta jst mu jo dam malo, pa na koncu mu dam vodo v usta z mojo roko, pa mu rečem naj izpljune ven in mu je tako fajn, samo pole to poiskuša tudi po hiši ko pije sok si pa ful rad umiva zobe, imamo otroško z okusom jagode z malo fluora, samo on bi kar našo, tko mu včasih rata vzet našo, jo odpre pa samo malo potapka po njej, tko da dosti je ne dobi lase splaknemo brez problema, mu držim glavo malo nazaj, pa splaknemo da mu ne gre voda na obraz in zraven seveda kake neumnosti praviš pa gre Jannci sej sem mela tudi tebe v mislih zraven, jst in Hijacinta zamujamo, vidve z Rubico mal prehitiste, pa bojo 4 dojenčki na kupu Sonček flomastre pa imajo ene ful dobre zdej v sparu za 7eur od Giotto, italijanska firma, ful dobra, se sperejo, pa dermatološko testirani, ma res super stvar Zvezdica dobra si za vse potrpljenje ki ga imaš Zdej pa sem že pozabila ker ste ful napisale, joj nikoli nam ni prav grem pogledat za nazaj Rubica tudi jst tako kot Jancci še nekako kar ne bi šla, ko pomislim na čiščo, pa razjedene bradavice, pa nespanje, pa kako mi bo M manjkal, me kar mine, po drugi strani pa seveda komaj čakam da spoznam naš kinder jajček Kiara katere knjigice? Jaz sem mu zdej Medo Jaka kupila, dosti si jih sicer v knjižnici sposodim, da najprej vidim če so mu všeč, da jih pole kupim. Zdej mu bom še Nodija - so v BC v akciji, jih ima ful rad, sem pa gledala na Felixu eno knjigo Živali sveta s 50 zavihki je knjiga meseca - a pozna katera?
|