|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
14.11.2010 15:19:25   
ronja
ronja: če mata keš, kupi tega robotka, sam original ne fejk...jst bi si ga kuj in ko bo denar si ga sigruno bom...to bo naš novi hišni ljubljenček

Jaz ga tudi že nekaj časa sanjam... Samo je kar drag - 400 € in saj veš, kako je z denarjem - da bi imela 400 € viška glih ni - pač šparamo za večje stanovanje... Denar imaš za določene stvari vedno, za določene nikoli, večina jih je pa vmes - si privoščiš kdaj pa kdaj, nimaš pa vedno za to... No, ta zadeva je tu nekje vmes...Enkrat je bil v Merkatorju znižan na 390 - pa še torkov popust in bi bilo 350€ - se še zdaj tolčem po glavi, da ga nisva takrat vzela...
Pa fora je v tem, da imamo zelo malo in zelo zabasano stanovanje, samo meni se zdi, da bi vseeno prav prišel. kaj ve mislite? Mamo 38 kvadratov, skoraj ni prazne površine, povsod omare, ampak je pa skoz vse zapacano, ker skoz nekaj ustvarjamo in ker najini pupi tako jesta, da vse dol leti...
Lubi je za, ni pa glih ful navdušen nad njim - se mi zdi, da je bolj za zato, ker si ga jaz želimuser posted image .

Ma sej jst nikoli ne pospravljam ko sem z M, ponavadi si vzamem čas za to, ko pridejo moji, tako da mama pegla, tata ga varva, jst pa počistim.

****, tudi če delaš oz. bi delala to, ko si z malim, se ne rabiš opravičevatuser posted image . Midva delava vse skupaj z njima - pa se mi to ne zdi nič slabo. Vem, da jima zato ni nič hudega, pri enih opravilih celo neznansko uživata (za razliko od starševuser posted image ).
Kakorkoli ste dogovorjeni - če vam je vsem prav, je ok. Če pa komu ni, potem pa ni ok. Meni ta sistem ne bi špilal, ker sem drugačen človek, pa to ne pomeni, da je sistem slab - kot ni pravo slabo, samo ni zameuser posted image . Meni ni všeč, da bi mi mami pospravljala/likala (tega itak ne delamouser posted image , saj ni več dojenčkovuser posted image ), pa tudi nama je obema škoda časa, ko majo otroke drugi... takrat bi midva kaj drugega počela, ne pa pucalauser posted image .

standardov pa nimam ravno zelo visokih, nimam pa nizkih, sej to je tako subjektivno, jaz lahko rečem da imam rada pospravljeno in čisto, imate pa lahko vi precej bolj kot jaz ;)

ja, je subjektivno, samo ti rečem, da mamo mi večjo svinjarijouser posted image . Ne, da se bi s tem hvalila, samo pač sem si morala naredit eno lestvico v življenju in je en kup stvari prehitelo tole spucano stanovanje.  Dokler sva bila sama, sva imela kar lepo spucano (ne v nulo, ker nisva taka tipa, ampak je bilo vse čisto) - zdaj pa... Zdaj mava pa otrokeuser posted image ...

Bistvo je da v hiši vse delam sama, on v bistvu res redko kaj naredi.

To ima veliko parov na deželi tako zmenjeno, ker je pač več dela okoli hiše... In potem on dela zunaj, ona pa not. Samo meni to ne ustreza, ker se mi zdi not preveč delauser posted image . Pa ker bi rada en milijon stvari (drugih) počela... In ker na srečo živimo v bloku in si tudi druga dela kar deliva, se mi zdi tako tudi edino fer.

Js bi pa namesto robotskega sesalca imela kar cistilko

Don't be greadyuser posted image . Ma, ti jo privoščim, veš da! Cofki so fajn stvar - saj v bistvu je večina stvari zelo enostavnih za naredit, če ne greš preveč v detajleuser posted image .

Andrejev semenj je od 4.12. dalje

Kaj in kje je to?

Ampak on že ne bo delal, kar mu jaz določimuser posted image , če mu pa ne pa itak nič ne vidi in, kar ne morem razumet - nič ga tud ne moti. Sam si pa tud ne bo ničesar določil.

farfala, kaj pa če naredita SKUP spisek opravil, za katere tudi on smatra, da so potrebna, pa si potem on iz spiska izbere, kaj bi delal? In se ti tega definitivno ne takneš in ko bo štala, bo videl, da je res treba naredit in bo prostovoljno naredil?

Je pač eden tistih, ki mu ni bilo treba doma nikoli nič pomagat v hiši

Ma, ne kar obupat, no! Lubiju NI BILO TREBA NIČ, čisto nič! Pa celo ko je prosil mamo, če ga nauči likat, GA NI HOTELA!!! Jap, točno to! Da ni treba, da zna, da saj to bo pa že ona naredila, itd... Pa je rekel, da bi rad znal, čist tko, tut če ona lika, pa vseeno ni hotla. Da to bo že ona. Konec. Pol pa valjda ni več silil, saj ni glupuser posted image .
NO, for the record: zdaj zna likatuser posted image . Jaz sem mu z veseljem pokazala, čim je prvič omenil, hehe.
Res rabi več časa, ker sem mela sama doma prakse, da je joj (sem likala za 5 člansko družino - oče vsak dan sveža srajca, mami fensi šmensi oblekice z volančki, itd... brat, ki je sredi zime nosil T majce za ven in posledično VES čas smrkal in nasmrkal eno gomilo robcev, ki so bili seveda bombažni... PS zdaj, odkar si sam pere in lika, uporablja papirnateuser posted image ... skratka, bilo je res ogromno in ko sva se preselila na svoje, sem imela 10x manj dela z gospodinjstvom (celim) kot prej samo " s svojim deležem" - according to my moma and bro...)

rob.sesalec - stopnic ne sesa, a ne, pa pajčevinuser posted image - torej še vedno potrebuješ en navaden sesalec - zvezdica kje si, poročaj malo o temuser posted image in še čem

Stopnic nimamo oz. smo v bloku in stopnišče pomiva čistilka, ki jo lepo plačamo, tako da to odpade. Pajki so pa moji prijatelji, ker komarje in molje jejo, tako da ni šans, da jim pajčevino uničim, če jim kje kako uspe naredit (pri nas je vse zelo bizi in so vsi koti precej v uporabi).
Original je roomba, ta, ki bi ga jaz rada...

martauser posted image , sva na istemuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
14.11.2010 17:38:42   
ronja
Sva glihkar šla štet in smo danes jedli 16 različni "zelenjav"user posted image (če štejemo tudi krompir, petršilj in čebulo in česen, ampak tudi brez tega pride veliko - 12)! Jedli smo pa cvetačo z brokolijem in sirom za 1. kosilo in domač ratatui preobražen v čarobni fižol za 2. kosilo. Pa sploh se mi ni zdel neki velik - dokler ni lubi začel štetuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
14.11.2010 17:42:57   
sonček33
Njaki, kakšna lepotička! Luštno se imejte, družinica.

Zvezdica, super, da je naporen teden že mino.

Ronja, fajn..kako si mislila tole drugo kosilo s fižolom? Delaš ti kaj seitan? Kakšen fajn recept?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.11.2010 19:43:30   
*x*y*z*
Ronja sej v bistvu ima vsak svoje prioritete in stvari ki jih rad počne. Jst takrat ko pridejo moji, pridejo vedno dopoldan ko je moj v službi in nimam kaj drugega počet kot izkoristit da kaj sčistim kar ne morem ko je mali zraven npr. kopalnica, včasih pa si s kako prijateljico kafe privoščim. Meni je pa škoda časa npr. za kuharijo v kateri pa ti uživaš in se mi zdi škoda časa zabivat vsak dan v kuhinji, ker sem raje zunaj na zraku. Mi imamo ful radi mineštre, joto, golaž,... in tega naredim vedno ogromno in dam v skrinjo, juho tudi naredim cel lonec in dam v skrinjo, tko smo lahko vsak dan zunej najmanj dve uri dopoldan, s tem da zjutraj ponaredim tiste osnovne stvari ki jih lahko s tamalim, ki so tudi njemu všeč, jst mislim, da se ful ukvarjam z malim, pa da smo ful skupaj, samo res bi rada včasih, da bi mi kaj pomagal naredit doma, da bi potem lahko imela več časa zase, samo tako se pač navadiš in tako furaš in večinoma gre, včasih pač se malo skregaš, sej itak se ma,l moraš... mah ne bom bluzila, ker je ful težko to razlagat, da si nekdo pravilno razlaga, pač vsak gleda s svojimi očmi in si naredi tako da njemu ustreza, drugemu pa se vse to zdi lahko zelo čudno... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.11.2010 20:14:25   
sonček33
da si nekdo pravilno razlaga, pač vsak gleda s svojimi očmi in si naredi tako da njemu ustreza, drugemu pa se vse to zdi lahko zelo čudno...

****  - točno tako!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
15.11.2010 6:54:19   
krtekxx
Ronja, pri "umazaniji" zaradi otroškega prehranjevanja sesalec žal ne pomaga veliko. Po naših izkušnjah le mokra krpa.
Mi 1x na teden spucamo (z mokro krpo) celo hišo, vsak dan zvečer ko otroci zaspijo pospravim razmetane igrače in knjigice in pometem spodnji štuk (cca. 80m2). Za slednje porabim 10 minut. menda zgleda ful pospravljeno. Ampak za ta tedenska čiščenja imamo profesionalko.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
15.11.2010 8:01:15   
Najki
Jutro!

Midva imava pa akumulatorski sesalec od electroluxa (poleg navadnega) in je skos pri roki, lahko mimogrede posesam nadrobljeno in nasmeteno, s tavelikim pa samo za generalke po potrebi. Ful prakticna pralna zadeva brez vrecke, pa snemljiv del ima za recimo z mize pa postle posesa

Vceraj smo imeli obiske pri Lien, so jo prisle none pogledat. Cez kako ure pride pa patronazka s tehtnico user posted image . Moj pa laufa v hoferja probat dobit ksn kompletek. Tamaladva pa corita, JM se sploh nima namena zbudit po moje user posted image , tamala se je pa ponoci 3x dojila in zdej zadovoljno prebavlja v sanjah. Sej najbrz bo se patronazko pocakal pred vrtcem, da je oci ne zamudi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
15.11.2010 8:22:18   
Najki
wow 10 cez 8 mi je moj javil, da je ze zmanjkalo zimskih kompletkov user posted image .

Mladicek se je zbudil do vratu polulan pa cisto hripav, se mal vrocince sumim, tako da bomo najbrz kar vsi doma danes.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
15.11.2010 9:27:12   
kiara24
Jutro,

no pazte to vse napisla vse kometiralo in je šlo vse k .

Za vikend smo ga kar dvakrat žurali in se imeli super fajn sploh ko smo v hribih praznovali mojga in se smejali, kaj vse je moral početi....

Jancci- ne vem no meni se zdi da nič kaj pretirano ne jamraš.... tukaj že ne kar se tiče nosečnosti.

Ploha- super za probo oblekic, upam, da kaj pametnega najdeš.... itak pa pospraviš kar lahko.

Najki- super za dojenje, da je steklo, pa  mala je cortek. Jaz se na tvojem mestu ne bi ne vem kolk pretegovala in ne vem kaj vse delal najprej bi si nabrala moči, pol pa bi lepo pačasi vasak dan kaj naredila.

Krtekxx- pri nas je pa pravilo da kar sama pospravi vse igrače, kar jih zmeče. Edina stva kar jih naredim je pa zvečer, da pospravim posodo in se uležem zraven dragija.

Pospravljanje- no pri nas tudi moj pospravlja od brisanje mize, psopravljanja posode, sesanje, pa previjanje, igranje, branje s klaro... hranjneje, če je nuja, pa pol sapt jo večina dajem jaz. Vačsih tudi kaj skuha to je večina za viknede, ker je več časa, pa tudi perilo da prat in ga obesi to je večina poleti drugače je pri nas aktualen sušilec. Kosi travo vedno on, glede vrta in rož je pa čisto odvisno rože je imel letos bolj ona na čez, vrt pa kar oba, kar se tiče štihanja pa teh zadeva je bolj nejegovo delo sajenje in sadenej pa od obeh. Se pa da kar nekaj stvari zmenit z njim in če se je to tudi temeljito narejeno. Potem včasih pospravi kuhinjo ali pa kolapnico. Mah po domače povedano naredi kar veliko.

Zdej pa ne vem več kaj sem hotla napsiat, sem pozabila recimo da je to to.

Grem nekaj stvari narest, pol pa do kolegice na kavico in en čvek.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
15.11.2010 11:19:21   
marta82
Tinej je zbolel.user posted image Zjutraj se je zbudil s takim čudnim kašljem in hropel, da sva ga kar  P peljala in je dobil pumpici Ventoline in Flixotide. Pa tam inhalacije. V sredo imamo kontrolo. Drugače je pa ok, dobre volje, brez vročine.user posted image  Moram kupit inhalator. Saj verjetno bo imel Hofer spet kakšno akcijo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
15.11.2010 11:52:59   
Najki
A laringitis ima? user posted image

JM pa ful prehlajen, zjutraj je imel ful katarja za skasljat pa vceraj mu je oci cele kepe zelencev spucal iz nosa in zjutraj je imel spet ful izcedka v uckih. Se ocitno ponavlja izpred dveh tednov. Vrocine nima, ma bo danes doma, ker se nama glih da in je bilo po patronazki pozno za vrtec.

Mene pa spet grlo riba in uho boli. Sva pozabila vzgati vlazilec za pol noci, po moje me zato riba. Me pa vsak teden enkrat zacne in neha drugi dan user posted image .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
15.11.2010 12:01:43   
kiara24
Marta- pozdravite se čimprej.user posted image user posted image user posted image

Najki- vi tudi, sploh pa ti.user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz nisem šla niakmor ker, sem klicala kolegico in so vsi doma bolani, bruhajo, driskajo.... pa sva se zmenili za drugič. Tega je sedaj tolk da sploh ne vem več kam se nej obrnem.

Pol še mama od mojga gor prleti pa pravi da je vsa narobe in da bruha....user posted image

Bom kar doma, da ne staknem še jaz kaj.

Sema pa doma sedaj tudi že kaj koristnega naredila, kuhinjo pospravila tipi top in pa dnevnos sobo, pa meso sem uštimava. Sem narezala govedino za juho in pa za golaž, pa spakirala in dala v skrinjo.

Nekaj bi vpr. nosečnice. Ali je katero kdaj peklo ko je šla lulat?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
15.11.2010 12:03:56   
kiara24
Ja pa da vam še mal luštne nardim se bašem s jagodno torto, k je ful sočna in zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bo kerauser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
15.11.2010 12:59:12   
Ploha
kiara: pazi nase, tele viroze z bruhanje in driskanjem se selijo ko šus, tko da se vsi izgobijate v velikem loku...

sicer pa marta in najki: obema zdravja in za otročke pikepoke!

sonček: kako je lovro?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
15.11.2010 13:16:15   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kiara: pazi nase, tele viroze z bruhanje in driskanjem se selijo ko šus, tko da se vsi izgobijate v velikem loku...

Vem, da so opasne in da jih takoj stakneš.... srčno upam, da ne. da bo šlo pač vse mimo mene.

Kako je bilo z oblekami?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
15.11.2010 13:36:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Vem, da so opasne in da jih takoj stakneš.... srčno upam, da ne. da bo šlo pač vse mimo mene.

Kako je bilo z oblekami?

on 17.00 mam...bom probala kaj slikat user posted image pa pokažem

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
15.11.2010 14:25:26   
kiara24
on 17.00 mam...bom probala kaj slikat user posted image pa pokažem

No super, ti kar daj, če ti rata.

Kuham kosilo kislo repo pa kašo proseno in vse skupaj malo zabeljeno z ocvirki. Ne vem kaj mi je da mi tolk paše repa, pa ksilo zelje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
15.11.2010 15:22:24   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Nekaj bi vpr. nosečnice. Ali je katero kdaj peklo ko je šla lulat?

Mene sicer ni, je pa normalno za user posted image , da imajo vnetja. Mene je kdaj pa kdaj pospikalo v mehurj, pa sem dva, tri dni jemala brusnicne kapsule in je bilo bolje. Preprecujejo nalaganje bakterij v mehurju in jih sproti odplaknejo. Sicer pa povej svoji G, ce bos morala na ksne AB.

Ja js bi torto user posted image user posted image

JM je ostal danes doma in najbrz se dobro, ker se je v par urah 3x pokakal, da je prislo skozi. Pa sploh ni driska sam ful kaka danes... Mogoce se le kaj pripravlja. Mulc pa ni sel spat opoldan in nama ze cel cas zivce pije. Zdej sta sla z ocijem po pico, pa imam par minut tisine, jo bom pa izkoristila za na hitro polikat par tetric in bodijev za malo misko.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 18:31:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
15.11.2010 21:25:01   
Zvezdica
dober večer user posted image

še en naporen dan za nami. HB da ga je skoraj konec.
Nič novega, no ja, nekaj sem se za biznis menila, upam, da bo. Pa postrigla sem seuser posted image . skrajn čas je že bil.
Pa P in L imata tudi novo frizurco. Ma dej, moja otroka gresta vsak mesec k frizerju. Pa to ni res kako jima rastejo laski.
Zdravi smo, sicer je P nekaj smrkav ampak ni hudegauser posted image

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijacinta, kuku, si še tu?

**** ti tudi?

Kakšen je vrstni red zdaj nosečke?

ploha, kako je zdaj s tem srečanjem, k sta zadnjičs kiaro omenjali?

Kiara, ne delaj luštov, obožujem jagode in torteuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
15.11.2010 22:29:24   
*x*y*z*
Še sem tu, CTG super, nič ne kaže, koža me še vedno srbi, urejam slike za razvit

Vidim da so spet bolezni, M ima pikice po celem telesu brez vročine, upam da gremo brez težav skozi

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
15.11.2010 23:13:33   
Hijacinta
Tudi jst sem še kr zmeraj tukaj. Danes sem imela zadnji pregled pri svojem ginekologu. Ctg ne kaže nič, sem pa odprta 5 cm.

Zvezdica držim pesti za biznis.

Vsem bolančkom pa da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.11.2010 6:38:01   
nina166
Jutro!

Pijem kavo, otroka pa gledata risanko.

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Tudi jst sem še kr zmeraj tukaj. Danes sem imela zadnji pregled pri svojem ginekologu. Ctg ne kaže nič, sem pa odprta 5 cm.

Pol boš pa kmalu rodila. Jaz sem prišla drugič v p tudi brez popadkov, odprta 4 cm, takoj v porodno in v dobri uri sem rodila. Tudi tebi želim tak ekspresni porod.

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Še sem tu, CTG super, nič ne kaže, koža me še vedno srbi, urejam slike za razvit

Tudi tebi želim en ekspresni porod.

Zvezdica držim pesti za posel. Pa super za novo frizurco user posted image  user posted image  user posted image  Mi mamo tud naročenga frizerja, da pride dašo postrišt...pride kar na dom user posted image  user posted image

marta in najki pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image

Je prišla Daša po mene...neki jo pob jezi user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.11.2010 9:28:52   
kiara24
Jutro,

no ena za vseuser posted image .

Mi smo spali super. Ja res je po vrtcih in varstvih razsajata dve bolezni ena je driska in bruhanje druga pa je visoka vročina pa nič drugega samo to je k se te vročine ne da izbiti in vem za kar nekaj primerov k so šli v bolnico .... infuzija pa ....

Danes sva zaspali, sem jo pripeljala direkt na zajtrkuser posted image , če se ona nebi zbudila bi še kar spaleuser posted image .

Ploha- kako je šla proba.

****- kdaj maš pa amnio?a si jo že imela? Zdej enkrat a ne?

Hijacinta- ja to je super da si že tolk odprta, mislim da boš pol kamlu šla v RImuser posted image in upam, na čimkrajšo pot.

Zvezdica- a bi ti tudi prišla na srečanje? Dejmo se probat zmennit za ta teden kaj če mate cajt. Pa kar rečemo en dan....

Grem nekaj pojest pol pa delat, mam ful za narest.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.11.2010 11:11:25   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Pa te se ni poslala v P?? Drugorodke sprejemajo ze pri 2cm baje. Po moje bos lahko in hitro rodila, ko si ze toliko odprta user posted image . Moja babica bi rekla "Samo en mocen popadek rabte, pa boste rodila!" user posted image . Pa takrat sem bila 3cm odprta.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.