|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.11.2010 13:53:26   
marta82
Tudi moj dragi se je danes zjutraj gužval v Hoferju za ta komplet.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.11.2010 13:56:19   
Jancci
Ma ja, sej vem da so z marsa, pa itak ni nikjer idealnega... sva že s sestro ugotovili, da bi jih rabli ene par združit v enega, pa bi blo super!! No, sej jest tut nisem idealna, ampak to je pol njegov problem user posted image user posted image user posted image
Je pa včeraj zvečer brez besed en stroj perila zložu, pa ga potem še celo v omaro pospravil. Ne moreš da vrjameš!

Pa dejte mi povedat kok dejansko vaši frajerji postorijo doma - gospodinjska opravila pa to? Pa na kakšen način? A jim je treba rečt za vsako stvar, a kej sami od sebe naredijo, a imate zadeve ločene kdo kaj...? A so tok razvajeni, da jim ni treba nič? Al ste ve tko vzgojene, da nardite vse same? user posted image

Danes sva bili v LJ, v moji službi, malo en kratek obisk, zdej pa spi, mene pa neki v hrptu zbada. Bo treba ležat. Kosilo mi ni treba kuhat, ker bo mati neko martinovo pojedino zrihtala, tko da grem komot kavč peglat!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.11.2010 14:46:38   
Najki
Uf Jancci, mojemu sem dala seznam ene 5ih opravil, dokler sem v P, od tega je samo posteljico in lupinico pripravil, pospravil pa popolnoma nic, ker je preprosto prespal prosti cas... Zato sem mela jaz akcijo vceraj. Ma on si ne zna casa narest in je popolnoma neucinkovit. Sej na koncu nardi, sam vmes 10x pozabi ali zacne, pa ga nekam odpelje vmes in tko rabi 3 dni za nekaj narest . Evo je dal igracke prat vceraj zjutraj in zadeva je se vedno v stroju... jih je se enkrat dal prat danes zjutraj in se kar je not... Kr nocem vedet, kaj je ratalo... Js pa jih ne smem gor nest. Mislim skos mu moram pod prste gledat, ce je vmes pozabil.

Sicer pa precej naredi, samo s tem tempom... JMja rihta, smeti odnasa, perilo sortira, opere, obesi in pospravi (v roku enega tedna za cel postopek ), skuha kofe in toastke. Ne zna pa pospravit za sabo, predvsem se mu stalno kosi za smeti in perilo izmikajo, obcasno tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila... Ma je marsovc ja. Ma profesorju imajo ta privilegij . Drugace pa nimava kej dosti razdeljeno, smeti so pac njegove, ostalo pa kokr se da meni tezit al rajs sama nardim .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.11.2010 15:15:19   
sonček33
Jancci, kako se počutiš? Čisto malo še.

Moj mož veliko naredi. Si večkrat rečem, da imam srečo... pa ne zaradi tega, ker pač veliko postori. Ampak včasih res poslušam kolegice, sodelavke .... tipom je vse tko enostavno, kuhinja ni njihova domena, kopalnica ni njihova domena, skrb za otroke ni njihova domena.... halo no. Jaz sem vesela, ker se vse da zment. Zjutraj on poskrbi za malega, ker sem jaz že v službi...ga pelje v vrtec ... k zdravniku ga pelje, mu striže nohte ... Ampak kot pravim, to se meni zdi samoumevno.  Navadno ga on kopa. Gospodinjska opravila pa...odnašanje smeti, on zvečer pospravi kuhinjo tipi topi, sesata vedno onadva ... Cunje imam jaz na čez. Itak ne likam. Pranje mi je v veselje, obešanje še bolj. Mislim, da nama gre prav fajn.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.11.2010 15:25:15   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Pa dejte mi povedat kok dejansko vaši frajerji postorijo doma - gospodinjska opravila pa to? Pa na kakšen način? A jim je treba rečt za vsako stvar, a kej sami od sebe naredijo, a imate zadeve ločene kdo kaj...? A so tok razvajeni, da jim ni treba nič? Al ste ve tko vzgojene, da nardite vse same? user posted image

Imava lepo dogovorjeno, da en teden en sesa, pere perilo, drug pospravlja kuhinjo + posodo in odnaša smeti. Naslednji teden zamenjava, da ni preveč monotono.user posted image Mačji pesek in kopalnico vsakič en,...Si pa pomagava, ko je en bolan ali ima celodnevne službene obveznosti drug "vskoči". Res je, da jaz bolj vidim kakšno delo, kot je npr. umazano ogledalo in podobno, ampak on pa skrbi za avto in zjutraj uredi Tineja, da imam jaz 15 min vč v postelji, kar mi veliko pomeni.. Večje stvari (generalke) delava skupaj. Jaz sem tako zadovoljna in fajn funkcionira.user posted image Dokler se nisva tako dogovorila sva samo prelagala en na drugega.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.11.2010 16:36:15   
Jancci
Jancci, kako se počutiš? Čisto malo še.

Komi čakam da se znebim trebuha in vidim kdo me tako vztrajno brca! user posted image Resno, jest nisem ustvarjena za nosečnost... slabost, bruhanje, zgaga, srbeča koža, pritiski spodaj, bolečine v hrbtu, praskanje po mehurju, lulanje non stop, težko počepnem, ne morem športat, brezvezni pregledi,... same radosti nosečnosti!!! user posted image user posted image user posted image

Mate kar lepo vzgojene frajerje... no več al manj! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.11.2010 17:14:31   
Ploha
jancci: midva imava več ali  manj ločeno delo...s tem da ko je on doma, ponavadi vedno posesa, pa kake smeti mi odnese, kuri on (tudi jaz), pa previja in rihta meto, če smo skupaj, pa lufta (to ma prou fobijo...) user posted image , pa včasih iz mize odnese, no če ne odnesem jaz, odnese on...cunje ponavadi svoje vrže v koš, nisem še najdla, da bi štinfe kar fliknil, dobr se zgodi, da so v kopalnici na tleh, včasih...drgač pa vse v koš daje...načeloma kar naredi in tudi vidi, da je za narast, če ne mu pa pač zasmridi in potem zrihta...ko sem šla v P,...je naslednji dan celo bajto pospravu, hladilnik, kuhno zribov, ker sem nekaj nekam založila in je smrdel ko pri norcih user posted image ...tko da ja kar naredi...valda pa ne morm zdej nemu še zato težit, če mi cele dneve zunaj dela...

no u bistvu je bla to najina tema zadnjič...ko sem jaz njemu (in seveda sebi) pomagala drva naštimvat za zimo...in vmes sm tekla južno skuhat in sm še cunje zlagala, manco nafutrala...pol pa je hotu s*piz*dit in sm rekla, če misli, da bom na šiht hodila, gospodinjstvo furala pa otroke rihtala za po vrh pa še njemu pomagala, on pa meni nič...in zdej če le lahko mi kaj pomaga...sem bla včeraj v štali user posted image user posted image smo mele s kravam debatni krožek,...jest klepetam in se zgovarjam s kravam user posted image on je pa zadaj poslušal user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.11.2010 17:54:23   
sonček33
nič...in zdej če le lahko mi kaj pomaga...sem bla včeraj v štali smo mele s kravam debatni krožek,...jest klepetam in se zgovarjam s kravam on je pa zadaj poslušal

Faca. No, face. Ti in krave.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.11.2010 17:55:19   
sonček33
Komi čakam da se znebim trebuha in vidim kdo me tako vztrajno brca! Resno, jest nisem ustvarjena za nosečnost... slabost, bruhanje, zgaga, srbeča koža, pritiski spodaj, bolečine v hrbtu, praskanje po mehurju, lulanje non stop, težko počepnem, ne morem športat, brezvezni pregledi,... same radosti nosečnosti!!!

Ampak jamraš pa nič, torej ni tako hudo.

Mate kar lepo vzgojene frajerje... no več al manj!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.11.2010 19:06:12   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nič...in zdej če le lahko mi kaj pomaga...sem bla včeraj v štali smo mele s kravam debatni krožek,...jest klepetam in se zgovarjam s kravam on je pa zadaj poslušal

Faca. No, face. Ti in krave.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, ploha, zraven tebe pa verjetno nikol no dolgčasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.11.2010 19:09:32   
sonček33
Lovrek ima virozo.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.11.2010 20:41:32   
Najki
Soncek mi je tasca javila, da je dobila bundico v Sezani 98/104, tako da smo imeli sreco user posted image .

user posted image user posted image user posted image za Lovrota.

Generalke tudi midva skupaj goniva, sicer pa je vecinoma na meni, da sem general kdaj in kaj narediti, ker njemu grejo cisto druge stvari po glavi. Ce ga spominjam, pa naredi scasoma.

Jancci se malo malo, pa se boste spoznavali user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
11.11.2010 21:52:50   
ronja
sva že s sestro ugotovili, da bi jih rabli ene par združit v enega, pa bi blo super!!

Je pa še ena možnost, torej da jih imaš več: enga za gospodinjstvo, enga za seks, enega za otroka zabavat...

Pa dejte mi povedat kok dejansko vaši frajerji postorijo doma - gospodinjska opravila pa to? Pa na kakšen način? A jim je treba rečt za vsako stvar, a kej sami od sebe naredijo, a imate zadeve ločene kdo kaj...? A so tok razvajeni, da jim ni treba nič? Al ste ve tko vzgojene, da nardite vse same?

Pa zdaj naredi ogromno, niti mu ni več treba rečt, že sam vidi. Včasih ni pa videl NIČ, ampak res nič. Ne, ni tok razvajen,d a mu ne bi bilo treba nič, ker se meni ne da cele dneve sam pucat. Nisem tako vzgojena, da moram vse sama, pa radovedna sem in pucanje ni glih neka strašno kreativna zadeva... Tako da... dela tudi on v gospodinjstvu. Je bilo pa tu pri nama treba največ usklajevanja, se mi zdi - vsak ma kako šibko točkouser posted image . Ampak počasi se res daaaaaleč pride!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
12.11.2010 6:40:15   
krtekxx
moj mož v resnici naredi večino vsega (čeprav toooliko jamram tu). Jaz sem bolj moderna mama, ki nosi službo domov ... Se pravi da rihta vozni park - 2 avta in cca. 10 koles, obeša in ravna cunje (likamo ne), skuha kdaj pa kdaj kaj, hodi v štacuno, kosi travo in ureja okolico...za pospravljanje mamo pa čistilko. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
12.11.2010 8:43:46   
Hijacinta
Jutro punce,

jst sem se tud včeri gužvala pa sem dobila oboje, sem mu pa vzela 98/104, pa so mu hlače še malo dolge. Je pa zmanjkalo vsega v pol ure.

Jancci hvala, bom naslednjič probala user posted image . Drugače pa je moj user posted image kar se tiče gospodinjskih opravil zelo priden, ampak sam pa nič ne vidi. Tko da mu moram reč kaj je za narest, pa kljub temu včasih kej zabluzi. Sva se 3 dni nazaj glih skregala ker sem ga prosila da zvečer pospravi kuhinjo (zloži v pomivalca, pobriše pulte in pomije kar je treba pomit) pa se zbudim zjutri in nič ni blo narejeno. Sem čist znorela (hormončki me dajejo user posted image ) pa mi je reku da je to hotu zdej zjutri narest ampak da je pa naštimu in poštudiru radiobudilko k sva kupila novo user posted image . Mislim briga me tista radiobudilka dokler je kuhna taka user posted image . Ampak kaj češ. Sej pol je pospravu sam ne vem če mu je čisto jasno kaj sem mu hotla povedat user posted image . Mislim da je to čisto normalno.

Drugač sem pa včeri imela rok in pregled, pa naš mali fantek še ne bo prišel. Sem se bala da bodo hotli začet sprožat pa mi je dr rekla da dokler je vse ok z malim ne bodo nič bezali, tko da sem prou vesela. Jancci a ti si bla prvič čez rok?

Dons dobim knjigice iz diskonta, komaj čakam. Res user posted image za tisto ki je dala link.

Soncek user posted image za Lovra da bo čimprej bolje.

Dons grem k frizerju pobarvat avtocesto user posted image , pa se mi sploh ne gre. Ne hodim rada.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
12.11.2010 9:10:48   
Ploha
za Lovra user posted image user posted image user posted image

hijacinta...ma dobra si, da se greš s trebuščkom drenat med ljudi...user posted image user posted image

moja mami je bla zadnjič nekje v trgovini in tud je bla akcija, je prletela ena kura (žal ji druzga ne znam rečt) in ji tisto kar je v roki držala in si ogledovala, spulila z rok....haloooo...pa folk ni normaln...sej ne veš, a bi ji nazaj za vrat skoču, pa tisto majco nazaj izpulu, sam potem se spustiš na njen nivo....sam folk si kar prilašča, brez moralnih zadržkov...uf me je pogrel user posted image user posted image

kje prodajajo kake fajn skibucke?

sicer pa če bo vse ok, da bova imela varstvo, zaarava gostilno in greva martinovat (prijetno s koristnim) beri: poslušat en ansambel za ohcet (pa itak že veva da jih bova vzela, ker jih poznava, ampak greva vseen poslušat, da ne bo kakih presenečenj :D

drug teden pa že oblekce...bom pol jst una kura zmešana, k bom cune trgala z rok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
12.11.2010 10:47:47   
khurde
najki, fajn luštna punca user posted image user posted image user posted image  drugače pa je bil A tudi tak super "priden", miren in oh in sploh otrok, ko je bil še malo zlateničen in ko še ni imel dveh tednov user posted image  zdej pa nič več ne presliši raznega cviljenja, kričanja in skakanja svoje sestre, nič več ne spi mirno sam v postelji in na sploh je postal bolj aktivno dete, ki bi verjetno kar laufalo za I, če bi lahko user posted image  tko da uživaj v teh mirnih tednih, ki še ostanejo oz. dnevih, najverjetneje bodo minili user posted image user posted image

sonček, user posted image user posted image user posted image

ploha, fajn vama gre s tole organizacijo

kiara, ultra pridna si s peko, uno kokosovo zadevo moram en dan sprobat. tko k zvezdica, sem tudi jaz fan kokosa user posted image

hijacinta, so fajn knjige, a ne user posted image  drugače imajo učila ta mesec in naslednji akcijo za medo jaka, se mi zdi, da je zvezdica spraševala. dve knjigi od njega sta znižani, poglejte na www.felix.si, pa običajno se jih po isti ceni kot na netu dobi tudi v knjigarnah dzs. jaz skos te knjigarne iščem in pregledujem. in sem najdla tut eno knjigarno v hali a, btc, kjer imajo ful poceni knjige od založbe karantanija in verjetno še kakšne druge. še nisem bila tam, edino po netu sem cene pregledovala.

jancci, moj je nekje vmes. on v bistvu vidi večinoma vse, samo ali se mu ne da naredit oz. pozabi tisti trenutek, ko opazi ali pa vmes, ko pospravlja, sitnari (sam pri sebi ene komentarje spušča), ker očitno bi morala jaz to naredit user posted image  v bistvu pa on vsak dan pometa, ker ga vsaka drobtinica zmoti. za pospravljanje kuhinje (pultov) si večkrat on čas vzame (ga hitreje zmoti oz. ima večkrat proste roke za to, ker običajno imam jaz nekoga na rokah, drug mi pa v naročju sedi in knjige gleda user posted image ), pomiva po tleh on (običajno gremo ostali takrat na sprehod ali obisk k kakšni babici/stari mami ipd.), cunje obešava dost enakovredno, pobirava tudi, zlagam jih največkrat jaz oz. vsaj v omare jih pospravim, ker če jih on, je vedno vse pomešano, tko da mi je nazadnje rekel, naj kar na police napišem kam kaj paše user posted image  prat jaz dajem, se je pa naučil vsaj tok posortirati, da lahko v stroj zloži user posted image  smeti bolj on odnaša, on kopa I, spat jo je on dajal, zdaj jo jaz, ker ima mal "krize" zaradi vrtca (je bolj občutljiva, ji manjkam in hoče, da se midve crkljava), zajtrke in večerje dela tisti, ki ima več časa oz. je v nekem trenutku manj zaposlen, kosila so na meni, edino, če ni pice, potem on dela. se pa jaz več s tamalima ukvarjam. v bistvu naredi kar nekaj, samo mene nenormalno jezi, ker vmes komentira kot da bi jaz morala vse to narediti in kot da je ne vem kak revež zaradi tega user posted image user posted image  sej se je mal unesel glede tega, samo še nismo čisto na cilju user posted image  ma, glede tega si greva midva dost v kontra smer. mene nenormalno moti, če stvari nimajo svojega stalnega mesta, pa vseeno mi je, če ni vse tipi topi ne pogled. njega pa nenormalno moti, če ne izgleda pospravljeno, pa čeprav pol pol ure išče eno "pospravljeno" zadevo. jaz mam raje kreativni nered user posted image  se znajdem ful, vse je na svojem mestu, pa tudi, če je eno čez drugo user posted image  on ima raje vse poskrito, samo jaz pol nič ne najdem (on pa še manj) user posted image user posted image  kok mu je treba rečt... on komentira (zdaj manj, ampak zame vseeno prevečkrat) v smislu: "kakšen bi lah to pa to naredu" (ta "kakšen" se, seveda, nanaša nameuser posted image ), jaz nazaj rečem, kaj v smislu "če te moti, pospravi, drugač pa mir daj" in pol na pol užaljeno rihta stvari, pa si neki v brk mrmra user posted image  meni pa to mrmranje pritisk dviguje user posted image

tale rr šteka zadnje čase user posted image user posted image user posted image

aja, ploha... meta pomoje ni nedružabna, ampak ni navajena družbe in se ne zna vključit. pa mogoče je malo zadržan karakter (taka je I, bolj moj karakter, dokler ne pozna, je tiho in mirna, pol pa čist kontra). ker I se v vrtcu bolj na strani drži, sem se z vzgojiteljico pogovarjala. je bolj zase, bolj opazuje, kot da ocenjuje, kok je okolje nevarno zanjo (besede vzgojiteljice), se še ne vključuje toliko sama od sebe, čeprav ima dve punčki, katerima se zdaj rada pridruži. jo imajo pa na sumu (spet vzgojiteljici rekli), da ko se bo navadila in vživela, da bo ena glavnih gavnarjev user posted image

zdej pa hit kopi pejst pritisnit, ker me je vmes 100% ven vrglo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
12.11.2010 13:00:08   
Najki
Hijacinta, zelim ti, da bi sla cimmanj cez rok, da te ne bi napsihiralo pa da bi se zacel naravno. Lien je bila 11 dni cez rok in ni bila prenosena, plodovnica je bila mlecna, nic ni bilo narobe, da je toliko zamujala, razene da je mene trgalo user posted image .

ploha tiste moonboots bojo imeli cez ksn teden v hali12, kjer je slascicarna zvezda v btcju. imajo pa ze o'neill za 70eur tam. sem videla pa nekaj goretex skornjev v humanicu. sem sla pa dan pred porodom za JM cevlje iskat in nisem mogla obresti se sportnih stacun, sem kar dol padala.

khurde bo kr lusno tudi, ko bo budnejsa in ji bomo lahko kaj novega pokazali user posted image . sam manj miru bo.

Baje otrocki nekje od treh let naprej iscejo druzbo za igranje, prej so pa precej zadosti sami sebi. Jan Mai sicer doma vecinoma vabi h igri, v vrtcu se mi pa prav ne sanja, kako se igra z otroci, vem da se sam, ko ga pridem iskat ma so samo dva ali trije otroci se not in ni nujno, da so njegovi partnerji v igranju. Je pa tudi Jan Mai sramezljivec okoli tujih ljudi in otrok, pa tudi prostorov in rabi nekaj casa za prilagajanje. Sva bila pa oba z bratom zelo sramezljiva v vrtcu, mogoce tudi zato, ker sva bila prva leta v varstvu babice in dedka. Mi je pa v resnici ta zadrzanost vsec proti otrokom, ki zaupljivo stecejo do vsakega tujca v stacuni, imajo nekatere mamice prav paranoje, da jih bojo izgubile ali jih kdo odpelje, sploh ce se vsakemu smejejo in sarmirajo.

Ful bi sla v shopping pa blazno me mika pogledat zapp xtra v zivo user posted image ... Sam je neumnost, da se mora sportni del snet in se ne zlozi s podvozjem... Zelo zgubi na svoji briljantni funkcionalnosti in majhnosti, sej ko ga bom v zivo videla, me bo najbrz minil zaradi tega. Bi bilo pa fajn, ce bi se dal sportni del dokupit za na starega zappa. Drug teden si bom ze privoscila sprehodke in shoppinge.

Katera ve kdaj je andrejev sejem v Gorici? Nasla sem samo en izlet na 27.11. ma ne vem kdaj zacne in konca. Bi peljala JMja pa tamala bo ze imela 20dni in bi jo najbrz ze lohk na tak izlet peljala.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
12.11.2010 13:53:38   
Ploha
nina: hvala za mnenje, sem že včeri napisala celo litanijo, pa je tudi mene ven vrglo...u glavnem a kej veš, jih lahko kar neham jemat, mislim a bo spet takoj krvavitev??? je pa to 1000% zaščita če mam skos M...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
12.11.2010 14:35:49   
Jancci

Sonček a ti mene mal hecaš??? Sem bila danes v vašem koncu, je bil fleten sonček... user posted image
user posted image user posted image za Lovrota!!!!

ker vmes komentira kot da bi jaz morala vse to narediti in kot da je ne vem kak revež zaradi tega

= pri nas; s tem da včasih slišim najbolj glup možen komentar... lej kakšno maš... k oda on ne živi tukaj user posted image user posted image

Hijacinta M je bila rojena en teden čez rok. Sej bo počasi ven prišel!! user posted image

V Hoferju sem se pa jest 1x v življenju drenala, pa se ne mislim več.user posted image Sem zadnjič prišla popoldan in lepo vse dobila kar sem hotla! Čevlje, bodije, žabice... vse je bilo tam in nič drena!

Ploha če iščeš zase.. jest sem jih par dni nazaj kupla v masu za 76 evrov. So mi všeč. Pa sem rekla če dam za M 50 za 3 mesece bom pa še zase.. ziher jih bom mela do penzije! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
12.11.2010 14:54:05   
sonček33

Sonček a ti mene mal hecaš??? Sem bila danes v vašem koncu, je bil fleten sonček...
za Lovrota!!!!

Ne, prav nič te ne hecam.

Ja, sonček...naju greje skozi okno...midva pa bereva, jeva, gradiva, riševa, pojeva, pleševa, vriskava...in tako naprej..vsake 3 minute nekaj drugega...nobene vztrajnosti user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
12.11.2010 14:57:35   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

nina: hvala za mnenje, sem že včeri napisala celo litanijo, pa je tudi mene ven vrglo...u glavnem a kej veš, jih lahko kar neham jemat, mislim a bo spet takoj krvavitev??? je pa to 1000% zaščita če mam skos M...

js sm ze prvi mesec dobila M, ko se nehala jemat cerazette in sem imela 3 mesece normalen ciklus kot pred nosecnostjo, potem sem pa itak ze spet zanosila. lahko jih nehas jemat kadarkoli, ce ti ne sedejo. jaz sem imela tudi en mesec dolgo M prvi mesec jemanja, potem pa se je malo umirilo in je bila cisto random, ma ne prav dolga. mi pa 6 mesecev jemanja sploh ni bilo do user posted image , sem se morala prav prisilit v to, teden po koncanem jemanju me je pa takoj zacelo trgat in bi skos user posted image . tako da so res fantasticna kontracepcija user posted image .

Jaz grem tudi v hoferja na izi popoldan in vecinoma dobim stvari, sam tele bundice niso tako redno na policah, kot recimo bodiji pa kompletki in so jih v eni uri razgrabli. ponavad kej ostane kje skrito in razpakirano, zdej ni blo niti za vzorec vec. je pa tasca v sezani dobila zadnjo bundico po sluzbi. V ponedeljek bojo pa spet bunde+hlace, pa bo sel moj zjutraj pogledat, hoferja imamo namrec na koncu ulice user posted image . Se pa pozna, da zginevajo stvari za fantke v JMjevi velikosti ze odkar se je rodil, tako da je najbrz dosti otrok njegove starosti tu okoli. prevelike in premajhne stvari pa ponavadi ostajajo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
12.11.2010 20:13:16   
Ploha
punce 2Q

1. a tale knjižni diskont je skos, da nam zdej cele porodniške v te bukle vrgla???
2. Ve katera kje se kupi figurice (plastične ali plišaste) od pujse pepe??? Nujno rabla, no sej bom še na čveku v tri dni prašala...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
12.11.2010 20:42:51   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce 2Q

1. a tale knjižni diskont je skos, da nam zdej cele porodniške v te bukle vrgla??? ja
2. Ve katera kje se kupi figurice (plastične ali plišaste) od pujse pepe??? Nujno rabla, no sej bom še na čveku v tri dni prašala... ne

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
12.11.2010 22:26:55   
*x*y*z*
Ne morem verjet da vaši tolko delajo. Pri nas delam vse jaz, verjetno ker je to tukaj dosti običajno, ker so imeli kmetijo, zdej ni več tolko velika in sva se pač tako navadla, samo zdej k je en otrok bi že rabila kej pomoči, nimam pojma kako bo ko bosta dva. No zdej zadnji mesec stavi on večinoma spat in ga kopa, previjam jst, kuham jst, hranim jst, pospravljam jst, sesam, mah kaj bi naštevala... še ko sem bila bolana sem vse delala sama... no mama mi lika, češrav zadnje čase kar zlagam perilo, tko da mi vzame to tudi nekej časa.... res pa da sem doma, da ne delam... ma ne vem kako bo pa zdej z dvemi... imam pa kar rada in pospravljeno in čisto... se mi pa zdi da sem tudi ogromno z malim, da se mu dovolj posvečam... ne pa me vprašat kdaj in koliko sem sama brez otroka....

Vse me srbi, znorela bom, ne spim, nimam pojma kaj je to!!!!!!!

Najki, ponavadi je zadnji vikend v novembru oz. prvi v decembru, ti javim ko bom točno vedela. To je res fantastično, mi hodimo vsako leto, lani je M ful užival in pri vsem hrupu tudi spal, ma po moje ne fališ če greš... jst pa bom verjetno mal težje, bomo vidli sproti...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.