Najki
|
Koncno net. Smo bili zdejle 2 dni brez neta, tvja in telefona . Je telemach frdirbalo na vicu. Js mam pa ta teden fraj in ko pridem malo k sebi, se lahko koncno spravim pripravljat stvari za mulcico . Skrajni cas, ker ze komaj komaj spim in potem sem cel dan na pol v komi pa potem vecinoma lezim in me posledicno medenica boli... zacaran krog... V sredo ma pa moja mama operacijo zolca in jo malo panika grabi, se dobro, da bom imela cel dan cas. Po tem ima pa se cel mesec okrevanja. Je zabicala, da ne smem prehitro rodit, ker ne bo mogla vnukinje pedenat . Ze tako Jana Maia ne bo mogla dvigovat. farfala nas vecinoma spi delno na trebuhu delno na boku s pokrceno eno nogo. Kt mami . Je pa njegova teta kot dojencek spala na trebuhu z glavico podprto na rokah, kot da gleda tv, pa nima problemov . Pokrit se pa tudi ne pusti, zato ga dajeva v plisaste pa frotiraste pizamce s stumfki in bodijem spodaj, ceprav zadnjic je sokantno ostal pokrit pol noci. Sem mu pa kupila debelo spalko z dolgimi rokavi, tja not ga bom po moje dala samo v bodiju s kratkimi, ker je tako topla . Spalke sicer prenasa v redu, ce jo vidi, jo celo zahteva, da gre lahko spat. khurde ce bo panika za avto, se na ksn rentacar obrni. Vceraj je bil tudi nas tecen k muha, se je pa za spremembo odlocil za babi babi . Ji je cel dan visel po narocju, se spat ga je morala dat, tako da mi je prisparal sitnobo. Tamalemu se je nekaj utrgalo ta vikend. Je pri noni za kosilo pojedel dve skledi juhe, to je ksne pol litra skupaj, not pa ene 4 ogromne korencke, pa ene pol kile mesa iz juhe, se veliko zlico pireja cez pa file piscanca, pa par ocvrtih krompirjev, spil se par kozarcev jabolcnika in se kar odpiral kljuncek za se... Js pa moj dragi skupaj nisva toliko pojedla, pa sem bila sama zelo pri apetitu... . Za tem sem pa neko harmonko dala na tv in je uro in pol plesal in skakal in vse zbobnal na kup, da so plesali z njim. Jaz po takem kosilu s stola ne bi mogla vstat... Poplave mi nismo imeli, ker smo na hribcku, sam pod nami so bili Vrhovci menda poplavljeni pa trik je bil v Trnovo prit do dedija, ker je bila okolica trzaske pod vodo, pa pac izpad telemacha na vicu, probleme sem imela sicer v soboto ob devetih zvecer pripeljat iz Sezane v Lj, sem imela povprecno hitrost 75 km/h, ful nalivi plus burja pa sem in tja ksne hude poplavljene kolesnice. Ne priporocam. Moram pa dons mal vicane porufat, ce so imeli kaksne poplave po kleteh... Jutri imamo cepljenje in posvetovalnico, me prav firbca, katera P ga bo zdaj gledala . Ploha kaj pa Manca papca za eno formulo? Dej ji za bruhanje ksno proti polivanju. Aptamil ima AR (anti regurgitation al neki tazga) se mi zdi, zihr ma pa vsaka znamko ksno. Se malo bolj speni in zgosti v zelodcku, da ni tako tekoca in potem ne toliko polivajo. krtekxx za kaj gre dragi v bolnico? rubica mi imamo inhalator iz Hoferja, ga dajo mende vsako zimo na police. Je cisto v redu in poceni, sicer je pa vazno, da dela hladno paro, pol so pa tu firme pa glasnost pa tako, pa seveda velikost, cena, izbire je veliko, sam naj bo hladna inhalacija. Je pa precej debat po forumih na to temo, katerega vzeti. Uporabljas ga lahko pa ze pri zastopanem nosku, laringitisu, suhem kaslju, cela familija, sam poglej, da ima masko otroske in odrasle velikosti.
|