|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
19.9.2010 21:51:38   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

x*yz. kaj pa boste zdej mel punco fanta? al bo presenečenje?

kinder surprise, moj občutek pa je da je ena babnca, pri M sem imela občutek da je fant od prvega dne, bomo vidli če me občutek tudi zdej ne vara

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.9.2010 22:31:31   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

a je dons tak dan al je sam moj otrok tečen?

naš je bil včeraj takšen, danes pa že znosenuser posted image

a vaši tut non stop mami, mami, mami vpijejo?

ja, ja, mami je zdaj zakonuser posted image user posted image

Pa danes je čofotal zunaj po vodi in obvlada novo besedo - luzauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.9.2010 22:35:37   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

ja, pri nas je mami, mami, mami zadnje non stop v ušesih. pa stiska se k meni, crklja se ful, ko kuham, se uleže na tla, prisloni glavo na copat in govori "moja moja mami", pa za nogo se mi obeša,

ko, da bi mojega otroka opisovalauser posted image

Kaj pa kg,si se kaj poredila al nič?

A bi ti meni tud polala sms?user posted image  

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.9.2010 22:37:27   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

čer

ja tut jaz pričakujem da bo 1 tak kot meta al pa vsaj kot gaja ponoči, pa čez dan kot meta user posted image . a ploha a jo hvalmo to tvojo pupico?

jaz bi tud imela enega otroka, takšnega, ko je Metauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.9.2010 23:01:34   
farfala
zvezdica, si si kupila  kaj novega?

gledam, da tečaj joge stane 95 evrov, kar dragouser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
20.9.2010 7:58:04   
krtekxx
Sonček, a je na seznamu, da je članica? Jaz sicer nobene ne poznam, ker nobena ne pride k nam. K nam hodijo samo tipi. Jaz se itak ne družim z njimi (v sredo izjemoma, ker je moj bil tako zelo prehlajen, da ni mogel it).
Jaz mam ščitnike, ki mi jih je eden šenkal, čelado običajno...vest: no, jaz vozim zelo po pameti. Precej počasneje, kot bi sicer, pa tudi velikokrat kako reč nesem.
Naša BB že 2x ni jokala, ko smo jo oddali v vrtcu.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
20.9.2010 8:11:15   
Jancci
user posted image

Evo mene! V Kr nič zaliti. Živimo na skali, tak da je fajn. user posted image

Smo šli v soboto v Ikeo, pa sem kupovala še zadeve za 3  druge ljudi in mi je tip en tepih (30ojrov) 2x računal. Pa sem vidla šele doma. Bedno. Sem jim mejl poslala, če lahko kej uredimo... user posted image  
Drugač sva pa nabavla en predalnik in eno omaro za v kopalnico in včeraj potem cel dan to rihtala in vse posparvla tak da imamo zdaj mal več reda. Še posteljo čakam in jogi moram naročit, pol pa tamalo izselmo. V soboto je bila z nama, ful tečna, ker se je zbudila že ob 5.30, pa še obe spodnji trojki sta ji ven prilezli. No, v trgovini je bila kar pridna, ker imajo ful nekih igral, balonov, ...skratka ji je bilo zanimivo. Včeraj pa spet nič spanja čez dan in posledično popoldan zelo naporen. Spali smo pa ko ubiti celo noč. Tak približno je bilo pri nas čez vikend...

Drugač pa..
Khurde sej boš imela tok pridnega dojenčka, da se boš še vedno lahko z I ukvarjala. Pa ga v sling napakiraš in greš z I ven. Sej bo. Jest sam pravim ,da se kaj v P ne zakomplicira, da bi mogla prav dolgo tam bit in brez nje. Sem zadnjič mojmu rekla, pa je rekel da mi jo bo vsak dan pripeljal, če bo kaj narobe. Sam to ni isto... Pa sej bo vse OK!!! Aja mojo št. pa že maš, ane? Da zvem kdaj bo kaj novega.(firbec sm)

Krtekxx ti si itak korenina, pa boš tut ta teden sfolgala. Drugač ste pa norci s temi kolesi. user posted image Svaka čast. Jest si ne upam.. 1x me je kolega peljal iz Jošta dol nekam proti Besnici po nekih stranpoteh sem bila čist trda, sem šla kar rajš mal peš. user posted image  

Ploha pridna si! Pa je kar prav, da ju mal tvojmu pustiš. Naj vidijo kako je "fletno". Sej me razumeš. Sling imam pa namen uporabljat tut zdaj. V bistvu ne vem kako bi brez!?

Sonček a je pri vas že padla kaka nova odločitev o povečanju družinice?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
20.9.2010 9:21:24   
kiara24
No tole je pa zakon, vse natipkam zqa nazak in evo vse se mi je zbriaslo.... grem še enkrat zdej, ampak sigurno ne bo tolk napisnega kot prej grem se ne bom vsega spomnila....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
20.9.2010 9:32:56   
kiara24
Vikend je bil pester poln obiskov in pa polno dela.... pa tolk dežja, jao no pri nas na srečo ni nič popolavilo sem pa gledala po Tv kaj in kje je bilo in koliko.

Klara je v vartsvu.

Mene pa vsako jutro tako ko vstanem špika spodaj in to noro pa čisto trd terbuh imam pol pa, ko vzamem eno tableto magnezija je bolje, ampak pol vazmem še eno, ker mi je predpsiapl dvoji odmerek, zaradi teh stvari.

Danes mi je celo ratalo dobiti in se naročiti na UVZ morfologijo sem klicala spet skoraj eno uro ampak skoz k sem preklinila sem takoj klicala in dobila datum. Tako da Plohca, je treba bit ful vstrajen.

Ploha- ti prav da m da včasih pustiš vse Medevdu, da vidi da to ni tolk enostavno, kot si nekateri pač predstvaljajo. Si pa pridna, Meta pa tudi.

Včeraj smo bili v gmajni in smo nabirali gobe, spet smo dobili celo košaro jurčkov, pa lisičk in pa marele. Nekaj je sedaj vloženega, nekaj je v skrinji. Lisičke pa so danes za kosilo, pa solatka zraven. Delala sva pa to zvečer in sva šele ob 22tih končala začel apa ob 20tih, pa delala sva oba, je kar nekaj dela s temi gobami.

Krtekxxx- držim pesti, da ti ne zmanjka energije in da prebrdoiš ta teden kar se da hitro in brez težav. Vem pa kako je če si za vse samuser posted image user posted image user posted image

Zanima me kje so Yelci, Barba, Ulla...? Nič se ne oglašajo.

Pa še to ja moja kolegica je rodila včeraj punčko 54cm in 3400g. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ko sem vas brala za nazaj sem pa malo fruštkla azraven, ker pri meni je včasih zjutraj lakota obilnauser posted image .

Khurde- joj a si res že ti na vrsti kam jke šel ta čas..... pri avtoih je pa tako da se kaj hitro lahko zaje*** in napačnega vzameš, tako da moraš biti previdna pri tem. Itaq ti bo pa ratalo tudi vse ostale stvari popedenkat preden rodiš. Ja glede ljubezni do otrok je pa tako da mislim, da imaš vsakega otroka rad na posebnen način saj je vsak otork avsaj malo drugačen od druega in ljubezen se podvojiuser posted image user posted image .

Grem sedaj likat, ker imam tolk da se ven ne vidim.

No evo tole se spomnim da sem pisla ostalo pa mi je ušlo iz glave.....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
20.9.2010 10:21:14   
krtekxx
Jancci, pa tale KC je res user posted image , ni čudn, da je vse narobe. Po moje bi rabli kak letnik organizatorjev, da bi malo poštimali. V glavnem, danes bi moj m. moral ostati noter, pa naj raje pride jutri, ker bo šele v sredo na op.mizi, no mogoče jutri, ampak res ne vejo, ker je zdravnik še na dopustu....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
20.9.2010 10:37:59   
Jancci
Jancci, pa tale KC je res user posted image

Kaj ne poveš!!!! A se ti kej smilim, ko moram vsak dan tuki viset!!!  user posted image user posted image user posted image   Banda!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
20.9.2010 11:02:35   
Najki
Koncno net. Smo bili zdejle 2 dni brez neta, tvja in telefona user posted image . Je telemach frdirbalo na vicu.

Js mam pa ta teden fraj in ko pridem malo k sebi, se lahko koncno spravim pripravljat stvari za mulcico user posted image . Skrajni cas, ker ze komaj komaj spim in potem sem cel dan na pol v komi pa potem vecinoma lezim in me posledicno medenica boli... zacaran krog... V sredo ma pa moja mama operacijo zolca in jo malo panika grabi, se dobro, da bom imela cel dan cas. Po tem ima pa se cel mesec okrevanja. Je zabicala, da ne smem prehitro rodit, ker ne bo mogla vnukinje pedenat user posted image . Ze tako Jana Maia ne bo mogla dvigovat.

farfala nas vecinoma spi delno na trebuhu delno na boku s pokrceno eno nogo. Kt mami user posted image . Je pa njegova teta kot dojencek spala na trebuhu z glavico podprto na rokah, kot da gleda tv, pa nima problemov user posted image . Pokrit se pa tudi ne pusti, zato ga dajeva v plisaste pa frotiraste pizamce s stumfki in bodijem spodaj, ceprav zadnjic je sokantno ostal pokrit pol noci. Sem mu pa kupila debelo spalko z dolgimi rokavi, tja not ga bom po moje dala samo v bodiju s kratkimi, ker je tako topla user posted image . Spalke sicer prenasa v redu, ce jo vidi, jo celo zahteva, da gre lahko spat.

khurde ce bo panika za avto, se na ksn rentacar obrni. Vceraj je bil tudi nas tecen k muha, se je pa za spremembo odlocil za babi babi user posted image . Ji je cel dan visel po narocju, se spat ga je morala dat, tako da mi je prisparal sitnobo.

Tamalemu se je nekaj utrgalo ta vikend. Je pri noni za kosilo pojedel dve skledi juhe, to je ksne pol litra skupaj, not pa ene 4 ogromne korencke, pa ene pol kile mesa iz juhe, se veliko zlico pireja cez pa file piscanca, pa par ocvrtih krompirjev, spil se par kozarcev jabolcnika in se kar odpiral kljuncek za se... Js pa moj dragi skupaj nisva toliko pojedla, pa sem bila sama zelo pri apetitu... user posted image . Za tem sem pa neko harmonko dala na tv in je uro in pol plesal in skakal in vse zbobnal na kup, da so plesali z njim. Jaz po takem kosilu s stola ne bi mogla vstat...

Poplave mi nismo imeli, ker smo na hribcku, sam pod nami so bili Vrhovci menda poplavljeni pa trik je bil v Trnovo prit do dedija, ker je bila okolica trzaske pod vodo, pa pac izpad telemacha na vicu, probleme sem imela sicer v soboto ob devetih zvecer pripeljat iz Sezane v Lj, sem imela povprecno hitrost 75 km/h, ful nalivi plus burja user posted image pa sem in tja ksne hude poplavljene kolesnice. Ne priporocam. Moram pa dons mal vicane porufat, ce so imeli kaksne poplave po kleteh...

Jutri imamo cepljenje in posvetovalnico, me prav firbca, katera P ga bo zdaj gledala user posted image .

Ploha kaj pa Manca papca za eno formulo? Dej ji za bruhanje ksno proti polivanju. Aptamil ima AR (anti regurgitation al neki tazga) se mi zdi, zihr ma pa vsaka znamko ksno. Se malo bolj speni in zgosti v zelodcku, da ni tako tekoca in potem ne toliko polivajo.

krtekxx za kaj gre dragi v bolnico?

rubica mi imamo inhalator iz Hoferja, ga dajo mende vsako zimo na police. Je cisto v redu in poceni, sicer je pa vazno, da dela hladno paro, pol so pa tu firme pa glasnost pa tako, pa seveda velikost, cena, izbire je veliko, sam naj bo hladna inhalacija. Je pa precej debat po forumih na to temo, katerega vzeti. Uporabljas ga lahko pa ze pri zastopanem nosku, laringitisu, suhem kaslju, cela familija, sam poglej, da ima masko otroske in odrasle velikosti.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
20.9.2010 11:18:03   
kiara24
No evo bila pridna in sem vse polkala, sedaj grem še srajčke od lubija ubeset k sem jih dala prelakniti, pa, kompot sem skuhala že, pa rdečo peso sem naštimala za solatko za kosilo, da bo dlje časa narejena ke j pol boljša.

Pol grem pa mal ležat, k nisem več glih pri močeh.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
20.9.2010 11:19:01   
rubica
sem že naročila inhalator, hvala user posted image sem pa vzela tega: http://www.lekarnar.com/izdelki/ultrazvocni-inhalator-me120

a ja kako dam link pod besedo, da ne popam celega linka, pa navodila za telebane prosim user posted image - imam pa mozillo, hvala

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
20.9.2010 11:37:06   
Najki
Js bi to!

http://www.tagabikes.com/default.asp

Rubica oznaci zeljeno besedo in klikni predzadnjo ikono z zemljico in verigo cez. Opis ikone je dodaj povezavo. Odpre ti okence, v katerega skopiras naslov linka.

< Sporočilo je popravil Najki -- 20.9.2010 11:41:08 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
20.9.2010 11:52:44   
krtekxx
najki - hernija.
jancci - boga, boga.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
20.9.2010 13:04:44   
sonček33
KOnec šihta ob 11h.
Mal pospravljanja.
Pa fotoknjigi sem naredila. Zdej je akcija.
Sonček, a je na seznamu, da je članica? o to pa ne vem Jaz sicer nobene ne poznam, ker nobena ne pride k nam. K nam hodijo samo tipi. Jaz se itak ne družim z njimi (v sredo izjemoma, ker je moj bil tako zelo prehlajen, da ni mogel it). Kaj pa gre tvoj v bolnico?
Jaz mam ščitnike, ki mi jih je eden šenkal, čelado običajno...vest: no, jaz vozim zelo po pameti. Ja, sej jaz tudi po pameti, samo enim gre v nos že to, da se sploh vozim.Precej počasneje, kot bi sicer, pa tudi velikokrat kako reč nesem.
Naša BB že 2x ni jokala, ko smo jo oddali v vrtcu. Bravo, B

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
20.9.2010 13:07:22   
sonček33
Sonček a je pri vas že padla kaka nova odločitev o povečanju družinice

Ne šeuser posted image ...sam zdej si me ti spet spomnila....user posted image

Fajn jancci za nakupe. Lovru bi se zmešalo, če grem z njim v Ikeo. On ne mara trgovin kot njegova mami.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
20.9.2010 13:09:25   
sonček33
Jancci, pa tale KC je res user posted image
Kaj ne poveš!!!! A se ti kej smilim, ko moram vsak dan tuki viset!!! Banda!

Čist mal še, pol pa spet kakšno leto ne...al pa še dlje...sam fajn morta zračunat, da se ne zakalkulirata :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
20.9.2010 13:11:07   
sonček33
najki - hernija.

Krtekxx ja šit, a ni to ful ful boleče? Dober je pa še na bajku skoz.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
20.9.2010 13:11:36   
Jancci
Js bi to!

http://www.tagabikes.com/default.asp

Zgleda ql!  :-)   Cene pa rajš nisem iskala.

Krttekxx s hernijo bo pa še nekaj časa ležal.user posted image   A pa še misle kolesarit po teh gozdovih?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
20.9.2010 13:13:06   
sonček33
Zgleda ql! :-) Cene pa rajš nisem iskala.

jancci, boljše da ne.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
20.9.2010 13:23:26   
Jancci
Sonček jest bi bla dons tut že rada doma, ker tukaj samo meditiram. Sm zaspana ful user posted image Fajn maš ti tale urnik. user posted image
Pa za neki časa mi ni več do trebuha.. sm že sita vsega tega kobacanja!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 20.9.2010 13:24:55 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.9.2010 13:26:26   
Jancci
Zanima me kje so Yelci, Barba, Ulla...? Nič se ne oglašajo.

Mene tut!! Na FBju se kej najde. Mogoče so pa rr že prerasle?? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
20.9.2010 13:43:01   
kiara24
Berem knjigo in to na balkonu, je kar lepo toplo zunaj, ko sije sonce.

Še mal pa grem kosilo kuhat, pol pa po Klaro in mojga.

Jancci- zakaj te tako moti trbuhuser posted image mene nič ne pa tudi v prvo me ni nič motilo. Je res da si bolj počasen in pa okoren samo ni panike, vsaj prio meni ne.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.