|
RE: Mama, kje si? 6.8.2010 23:16:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuzma Pravite, da sem pihnil mimo; pomoje pa sploh ne; naj razložim: ... Kerensa je 14.7. odgovorila na tole sporočilo; IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kličeš v USA pa rečeš, da preverijo zavarovanje na njen ime in priimek in rostni datum. Lahko rečeš, da si ji hčerka user posted image V ZDA (Boston) imam sošolko iz OŠ, ki je pravnica s harvardsko diplomo. Hvala za idejo - mogoče pa lahko kako pomaga. Ampak zdaj ji ne morem težit'. Predvčerajšnjim (trenutno so na obisku v SLO) ji je v gorah umrl oče (zdravnik, dr. Velikonja, če ste kaj brale v novicah - bil je v gorah s sošolkinim možem). user posted image ...... torej: poznam dotično dekle, mlajša je, kot navaja gospa telefonistka, ki pravi, da je N.V. mnogo mlajša od nje. Glej ga zlomka, vem, da sta dekleti enako stari. kaj pa zdaj? nekaj tu ne štima. Vem, da se ne motim in imam prav. Kerensa je novinarka, pa konec. Oh, Kuzma, Kuzma... res si en škratek. :) Moja sošolka iz OŠ (to je Osnovna Šola, Kuzma) je ga. Urška Velikonja, sedaj pravnica v ZDA, poročena z Američanom. Urška je, tako, kakor jaz, rojena leta 1978. Kdo naj bi bil sedaj od koga mlajši? Koliko je stara gdč./ga. Nika Vistoropski, nimam pojma, pa tudi nikjer nisem napisala, da je mnogo mlajša od mene. Še vedno napisano samo preletavate - prosim, začnite že enkrat brati, preden takole "serjete klamfe", Kuzma. Če že tako vztrajate, a sem novinarka - čemu si ne upate osebno soočiti z mano in na licu mesta preveriti, kaj je res in kaj ne? Pripravljena sem telefonirati gdč./ge. Niki Vistoropski in naju oba najaviti na sestanek pri njej na delovnem mestu. Skoraj prepričana sem, da bi se strinjala, glede na to, da ste Vi, Kuzma, tiste, ki njeno identiteto poskušate javno nekomu podtakniti. In to samo na podlagi Vaših popolnoma nelogičnih sklepanj. Tipičen moški ego - ne boste priznal, da se motite, pa če bi Vas iz kože dajali, kajne? Ampak še vedno pa zame niste moški. Če bi bil, bi imel jajca pogledati mi v oči. Očitno imam jaz, kot ženska, več jajc od Vas.
|
|
|