|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
5.8.2010 21:26:33   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Eva*
Slika novinarke  Nika Vistoropski.

No, prvič v življenju jo vidim. Niti podobna mi ni. user posted image

Hmmmm, kaj pa vem, takole malo pod kotom z leve strani ob tapravi svetlobi... na 20m brez očal... sta si pa morebiti en pikec podobni!user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.8.2010 21:27:03   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Hmmmm, kaj pa vem, takole malo pod kotom z leve strani ob tapravi svetlobi... na 20m brez očal... sta si pa morebiti en pikec podobni!user posted image

Jaaa... skoraj enako barvo las imava! user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.8.2010 21:31:13   
Kerensa*
Kuzma... a prideš pokukat na FB? Med prijatelji imam polovico slovenskih VIP-ovcev, zraven so pa fotografije mene in mojega g. Moža z različnimi medijskimi osebnostmi in na različnih dogodkih, kamor ljudje brez vabila nimajo vstopa. To bo potrdilo tvojo teorijo, da delam v medijih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.8.2010 21:47:40   
Kerensa*
V glavnem, Kuzma...

Vstala sem ob 7-ih zjutraj. Odpeljala sem Mladiča v vrtec, se vrnila domov in se spravila k svoji jutranji kavi in računalniku, kjer sem visela do 11-ih, ko sem se odpravila v službo. V taxi, ne v stavbo Dela. Delala sem od 12-ih do 20-ih - naj bi do 22-ih, pa sem prej prišla domov, da lahko gledam nogometno tekmo Hajduka in Dinama. Počasi mi že oči lezejo skupaj, zato se poslavljam od Vas in grem pred TV dočakat konec tekme. By the way - navijam za Hajduk. Pa Vi, Kuzma?

Če se boste odločil, da mi pošljete e-mail (do sedaj ga namreč niste) ali pa, da me kliknete na FB, potem boste moral na odgovor počakati nekje do jutri zjutraj oz. dopoldan, ko bom prilezla nazaj do računalnika. Da ne boste mislil, da sem se Vas ustrašila in da zato ne odgovorim. Na-a, spat grem.

Moja ponudba pa še vedno velja, samo malce jo bom dopoldnila. Če Vam uspe narediti čudež (beri: če iz mene naredite Niko Vistoropski ali katerokoli drugo novinarko, asistentko oz. zaposleno v kateremkoli mediju), potem Vam do konca življenja plačujem hrano in pijačo. Če Vas pa karkoli zanima o meni, se pa nikar ne trudite iskati mojih tem in postov po Ringaraji. V 5-ih letih in pol jih je preveč in raziskovanje Vam gre (brez zamere) bolj slabo od rok, tako, da - vprašajte me, kar Vas zanima, pa boste izvedel. Če boste vprašal tačas, ko bom spala, Vam bo pa katera druga RR-ovka morda odgovorila. Večina me pozna (tako ali drugače).

Uživajte, Kuzma... jaz bom. Upam, da me bo jutri tukaj čakalo še kaj, kar me bo nasmejalo tako, kakor Vaš prvi post.

Lahko noč.

P.S. Hajduuuk! Hajduuuk! Hajduuuk! user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.8.2010 21:57:39   
špelin@
Ma daj, Kerensa*, pusti ga (?), tole je smešno za po**at user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.8.2010 22:14:46   
bumerang
Škrat Kuzma dobi nagrado. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.8.2010 23:25:05   
*miska.mcc*
user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.8.2010 9:05:46   
Kerensa*
Dobro jutro...

Kuzma... si obupal? user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.8.2010 9:51:34   
Najaa
Kerensa, če si ti ta novinarka, si pa menda makedonka? user posted image Pa še ime ti tvoje veliko bolj pristaja kakor Nika. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.8.2010 10:03:07   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
si pa menda makedonka? user posted image

Nope... po očetu sem Slovenka, po mami pa pol Slovenka in pol hercegovačka Hrvatica. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.8.2010 10:42:51   
Najaa
Hvala za razlago. user posted image Mislim, ker Nika ima ziher makedonske korenine. Glede na priimek.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.8.2010 12:31:34   
Misek

Hvala za razlago. user posted image Mislim, ker Nika ima ziher makedonske korenine. Glede na priimek.

Priimek Vistoropski je ruski, nikakor pa ne (niti slucajno) makedonski.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.8.2010 14:58:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Priimek Vistoropski je ruski, nikakor pa ne (niti slucajno) makedonski.

Ok, pa ruski. V glavnem, ni slovenski ali hrvaški, od koder ima Kerensa korenine. user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.8.2010 15:16:17   
Kerensa*
Ena "majčkena" novica. user posted image

Na moj e-mail so mi odgovorili z Ministrstva za zunanje zadeve (očitno oddelek za konzularne zadeve):

V zvezi z vašo prošnjo za pomoč pri iskanju slovenske državljanke na naša veleposlaništva po svetu vam sporočamo, da so v vašem pismu nezadostni podatki o iskani osebi. Da bi Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije lahko začelo uradno poizvedbo omenjene osebe pri tujih organih, je potrebno, da naslovite na nas pisno prošnjo z vsemi vašimi osebnimi podatki, čim več podatki osebe, ki jo iščete, in z navedbo pravne podlage, na podlagi katere želite sprožiti poizvedbo.
V primeru, da želite zaprositi za pomoč pri iskanju osebe le na podlagi časopisnih člankov, ki jih navajate, se lahko obrnete na Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu (Komenskega 11, Ljubljana), ki vam bo nudilo pomoč v okviru njihovih pristojnosti in s pomočjo slovenskih društev v tujini.
S spoštovanjem,
Konzularni sektor
Ministrstvo za zunanje zadeve
Republika Slovenija

Skratka - iskanje LAHKO sprožim, samo najti moram ustrezno pravno podlago. Potrebujem pomoč pri idejah, kaj naj navedem kot "pravno podlago".

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.8.2010 19:35:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Skratka - iskanje LAHKO sprožim, samo najti moram ustrezno pravno podlago. Potrebujem pomoč pri idejah, kaj naj navedem kot "pravno podlago".

Pojma nimam. Vprašaj jih, kakšne so mogoče pravne podlage v tem primeru.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 19:50:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.8.2010 19:56:40   
*miska.mcc*
Novinarka Nika sem jaz...

sem vedla!.... ma sem vedla!!!!!!!user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.8.2010 19:57:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Dobro, ker je že toliko ugibanja okoli gospodične Nike in ker se zdaj tunka že ljudi, ki nimajo nič pri tem, sem se odločila, da povem resnico..
Novinarka Nika sem jaz... Gre pa tako vsem samo za to, da najdemo Markovo mamo, zato upam da ni zamere z vaše strani.

Lp

A to je zdaj Kviskoteka?

Aha, ne, še tretja oseba manjka. Prijateljica moje prijateljice je Nika V.. Toliko, da bo kviS verodostojna kopija originala.

Neposredna povezava do sporočila: 1143
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 19:58:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 19:59:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.8.2010 20:00:27   
Anonimen
UL, kakšen del honorraja si namenila Kerensi? Od članka mislim, ne od Kviskoteke user posted image -

Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.8.2010 21:03:18   
kuzma
Pravite, da sem pihnil mimo; pomoje pa sploh ne; naj razložim:
...

Kerensa je 14.7. odgovorila na tole sporočilo;
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Kličeš v USA pa rečeš, da preverijo zavarovanje na njen ime in priimek in rostni datum. Lahko rečeš, da si ji hčerka user posted image

V ZDA (Boston) imam sošolko iz OŠ, ki je pravnica s harvardsko diplomo. Hvala za idejo - mogoče pa lahko kako pomaga. Ampak zdaj ji ne morem težit'. Predvčerajšnjim (trenutno so na obisku v SLO) ji je v gorah umrl oče (zdravnik, dr. Velikonja, če ste kaj brale v novicah - bil je v gorah s sošolkinim možem). user posted image
......

torej: poznam dotično dekle, mlajša je, kot navaja gospa telefonistka, ki pravi, da je N.V. mnogo mlajša od nje. Glej ga zlomka, vem, da sta dekleti enako stari. kaj pa zdaj? nekaj tu ne štima. Vem, da se ne motim in imam prav. Kerensa je novinarka, pa konec.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.8.2010 21:05:33   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kuzma

Pravite, da sem pihnil mimo; pomoje pa sploh ne; naj razložim:
...

Kerensa je 14.7. odgovorila na tole sporočilo;
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Kličeš v USA pa rečeš, da preverijo zavarovanje na njen ime in priimek in rostni datum. Lahko rečeš, da si ji hčerka user posted image

V ZDA (Boston) imam sošolko iz OŠ, ki je pravnica s harvardsko diplomo. Hvala za idejo - mogoče pa lahko kako pomaga. Ampak zdaj ji ne morem težit'. Predvčerajšnjim (trenutno so na obisku v SLO) ji je v gorah umrl oče (zdravnik, dr. Velikonja, če ste kaj brale v novicah - bil je v gorah s sošolkinim možem). user posted image
......

torej: poznam dotično dekle, mlajša je, kot navaja gospa telefonistka, ki pravi, da je N.V. mnogo mlajša od nje. Glej ga zlomka, vem, da sta dekleti enako stari. kaj pa zdaj? nekaj tu ne štima. Vem, da se ne motim in imam prav. Kerensa je novinarka, pa konec.

aha, ja, jaz sem pa lokomotiva. daj, kuzmanovič, umiri se, no. si hecen precej.

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.8.2010 21:07:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti si res zblojenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kuzma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.8.2010 21:13:04   
barika
kuzma, premalo si na RR in nimaš pojma kdo je keRRensa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!