|
RE: Mama, kje si? 5.8.2010 21:47:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
V glavnem, Kuzma... Vstala sem ob 7-ih zjutraj. Odpeljala sem Mladiča v vrtec, se vrnila domov in se spravila k svoji jutranji kavi in računalniku, kjer sem visela do 11-ih, ko sem se odpravila v službo. V taxi, ne v stavbo Dela. Delala sem od 12-ih do 20-ih - naj bi do 22-ih, pa sem prej prišla domov, da lahko gledam nogometno tekmo Hajduka in Dinama. Počasi mi že oči lezejo skupaj, zato se poslavljam od Vas in grem pred TV dočakat konec tekme. By the way - navijam za Hajduk. Pa Vi, Kuzma? Če se boste odločil, da mi pošljete e-mail (do sedaj ga namreč niste) ali pa, da me kliknete na FB, potem boste moral na odgovor počakati nekje do jutri zjutraj oz. dopoldan, ko bom prilezla nazaj do računalnika. Da ne boste mislil, da sem se Vas ustrašila in da zato ne odgovorim. Na-a, spat grem. Moja ponudba pa še vedno velja, samo malce jo bom dopoldnila. Če Vam uspe narediti čudež (beri: če iz mene naredite Niko Vistoropski ali katerokoli drugo novinarko, asistentko oz. zaposleno v kateremkoli mediju), potem Vam do konca življenja plačujem hrano in pijačo. Če Vas pa karkoli zanima o meni, se pa nikar ne trudite iskati mojih tem in postov po Ringaraji. V 5-ih letih in pol jih je preveč in raziskovanje Vam gre (brez zamere) bolj slabo od rok, tako, da - vprašajte me, kar Vas zanima, pa boste izvedel. Če boste vprašal tačas, ko bom spala, Vam bo pa katera druga RR-ovka morda odgovorila. Večina me pozna (tako ali drugače). Uživajte, Kuzma... jaz bom. Upam, da me bo jutri tukaj čakalo še kaj, kar me bo nasmejalo tako, kakor Vaš prvi post. Lahko noč. P.S. Hajduuuk! Hajduuuk! Hajduuuk!
|
|
|