|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
3.3.2011 13:36:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: manna

živjo
smrketa, zakaj pa ne smeš uporabljat operila? a sem jaz kaj zamudila?

navodila zdravnika. vsaj za nekaj časa user posted image

Sreka nosečka al user posted image  ...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
3.3.2011 14:08:26   
bjondi
Tira-vsa imena guud...imam nečakinji Ajdo in Saro ...tudi oskarčka poznamo in je takoo luškan...
Naš doma ne je salam tudi poli ne...se je odločil da bo vsaj doma vege stil ubral...naša lupinica je bila tud že podarjena...pa čestitke za vaša še nerojeno dete za mere...jaz sploh ne vem če sem to kdaj vedla kok je tehtal in bil velik v določenem mesecu nosečnosti...

mini -bravo za nov job...kaj je to vrjetn...itak da bo...samo dve vrjante imaš al da bo al pa ne bo...vmesne poti ni...če boš vrjela da bo tvoj si na poti do novega cilja-tako da ga čimprej zagrabi...da ga ne bo kdo drug namesto tebe...

tecka-pa kdo bi rekel za našo brihtno tecko ,da lahko tako hitro vrže puško v koruzo in se prepusti ,da bo zbolela...ne morm vrjet...ja zgleda imaš dobrega dohtarja user posted image ...vsekakor je tudi tebi negativa ven vžgala in si se predala...jao jao...zakaj ne probate enkrat samo s pozitivnim mišlenjem da vam ni nič...če te je zeblo greš v vročo bano da se pregreješ in v toplo pojstlo da švicneš da gre vse iz tebe ven in si zmagala...no to je nasvet za prihodnjič...no sej zdej mi je vžgal da ti paše bit mal doma user posted image ...srečko bo pa fasal vrjetno zato ,ker samo o tem že razmišljaš ,žal...pošiljaš mu negativna sporočila in ne more bit drugače...tko da od sedaj naprej sploh ne pomisli na to kaj pa če srečko....

lino-ja tvoje telo žal ni in telo od nobenega ni navajen na tak tempo kot ga delaš ti,sploh z nočnimi in je tako odreagiral...čist normalno,no tebi ne...tud basanje se ti ne bo poznalo...boš vrjetno kar nekaj časa rabila da prideš nazaj na zeleno vejo...sej a ni to tvoja vizualna idealna teža plus kako kilco gor...sej bo že prišel čas balansiranja...če ne drugače ko boš dobila kak boljši šiht user posted image ...

manna-ja res se ne oziraj na kraj bivanja...kaj te briga kaj si drugi mislijo...ne vpletaj se v to in se tudi druge ne bodo vate...daš ime kot si ga želiš in sploh ne imej pomislekov kaj pa če...

dh-vnete oči bo imela zato ,ker že misliš na to da bo imela vnete...kaj pa je groznega v tem da gre otrok na zrak-ga močno podpiram pri tem,neglede na vreme...

mini-tebe bo treba pa v roke prjet...jao od kje pa ti tok negative...res teb ne podobno...veseli se inštrukcij ,bolj kot jih boš z veseljem sprejela prej bo izpit v tvojih rokah...bolj kot ti bo šlo na bruhanje ,težje bo cilj dosegljiv... vse je v tvojih rokah...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
3.3.2011 14:39:22   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

živjo

he he user posted image ja, prav imaš.

sicer nisem hotel še nič omenit, ampak vseeno. sem ful vesela, zaenkrat veva pa samo midva z možem. no, pa ve. sem v šestem tednu, rok imam pa okoli 2. novembra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
3.3.2011 14:56:03   
dreamhorse
Vau,,, smrketa čestitke..... bravo... jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem takoj pomislila na to..

Neposredna povezava do sporočila: 4779
3.3.2011 14:59:35   
dreamhorse

dh-vnete oči bo imela zato ,ker že misliš na to da bo imela vnete...kaj pa je groznega v tem da gre otrok na zrak-ga močno podpiram pri tem,neglede na vreme...

Tudi jaz sem zato, da se z otrokom gre v vsakem vremenu ven. Če pa sneži in piha zelo mrzel veter, v takem ni ven it niti meni. In še vedno do sedaj je imela vnete očke, ker je to pri njej pač občutljivo. Pa ne zato, ker sem jaz mislila na to. In če lahko preprečim nekaj, potem definitivno ne bom rinila v to. Taka pač sem... ti pa kar, nihče ni rekel, da se ne sme.. Jaz pa vem, kaj mojemu otroku to prinese.. In sem jaz tista, ki sem z njo doma... In ne ati... trenutno si pa tega ne morem privoščit. Bom pa raje v skrajnih razmerah z otrokom not.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
3.3.2011 15:16:20   
bjondi

živjo

he he user posted image ja, prav imaš.

sicer nisem hotel še nič omenit, ampak vseeno. sem ful vesela, zaenkrat veva pa samo midva z možem. no, pa ve. sem v šestem tednu, rok imam pa okoli 2. novembra user posted image user posted image user posted image

...čestitke user posted image  ...no vidiš pa sta tudi vidva dobila tisto kar sta si želela user posted image  ...

Neposredna povezava do sporočila: 4781
3.3.2011 15:22:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Tudi jaz sem zato, da se z otrokom gre v vsakem vremenu ven. Če pa sneži in piha zelo mrzel veter, v takem ni ven it niti meni. In še vedno do sedaj je imela vnete očke, ker je to pri njej pač občutljivo. Pa ne zato, ker sem jaz mislila na to. In če lahko preprečim nekaj, potem definitivno ne bom rinila v to. Taka pač sem... ti pa kar, nihče ni rekel, da se ne sme.. Jaz pa vem, kaj mojemu otroku to prinese.. In sem jaz tista, ki sem z njo doma... In ne ati... trenutno si pa tega ne morem privoščit. Bom pa raje v skrajnih razmerah z otrokom not.

Tvojmu egu se ne da it ven,ker ti vremenske razmere ne odgovarjajo...ja je imela vnete in jih bo še naprej imela ,ker se ti ne da it ven in imaš tisoč pomislekov da ja nebi šla ker je pač mrzlo,ker piha,ker si v dvomih in premišljuješ ...ko pa se boš odločila da boš šla ven neglede na vreme in situacijo in pri tem ne pomislila na to da ima občutljive oči ...potem bo vse tako kot si do sedaj nisi niti predstavljala,vse tako kot mora biti...če sprejmeš sprejmi...in če boš sprejela ti dam lahko še kako podporo user posted image ...v obratnem primeru pa naj bo tako kot si imela do sedaj in pač jo ne boš vodila ven v nevremenu...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
3.3.2011 15:25:38   
bjondi
smrketa-potem pa za sinuse kar izvajaj naprej inhalacijo je najboljše...in toplota odpira ,sploh če si boš delala kamilične...pa itak veš da se da pržvet tud brez operila user posted image  user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
3.3.2011 15:32:07   
manna
najprej smrketa, ČESTITKE !!!!!!!!!!!!!! Želim ti prijetno nosečnost in zdravega otročka!!
Sem tud jaz takoj pomislila da si noseča če nočeš operila uporabljat. Ampak, mimogrede, Pušenjak pravi da ga lahko mirne vesti uporabljaš parkrat na dan kakšne 3-4dni, ker da bi operil dejansko škodil, bi ga mogla uporabljat v enormnih količinah. No, sicer pa ga jaz tudi nisem uporabljala ko sm bla prehlajena ker pač mislim da če gre brez, pol rajš brez, za vsak slučaj.

Drgač pa kar se tiče nosa, sinusov in tega sranja..imam mogoče samo še ta nasvet; vzameš plitvo posodico, naliješ vanjo slano vodo (torej fiziološko ali pa kar navadno posoljeno vodo) in potem daš notri konico nosa, in fajn vdihneš, torej posrkaš vase to vodo. Najprej na eni strani, drugo stran tačas zatisneš, nato še na drugi strani. In seveda fajn potegneš, da gre čimdlje ta slana voda vate. Potem se ti bo vlivalo ven in se pač usekavaš dokler je treba. Ampak pomaga.

bjondi, si narobe razumela.. nisem čist nič bla živčna/nemirna ko se je Manca začela ihtat da ne bo spala po kosilu. Ker sem dobro vedela da bo tako. Ker zdaj jo že prav dobro preberem. In ker ni bilo prvič. Bila pa sem presenečena, ja. Ker nisem pričakovala da bo kdaj dnevni spanec postal "tako strašno grozen" del dneva. Ker pač nekako ne verjameš, ko drugi pišejo o tem kako se njihov otrok meče po tleh in jezi in cepeta, si kar nekako misliš "sej naš/a pa ne bo tak/a!"  Dokler te nekega dne ne doleti isto.  In ta dan vsekakor enkrat pride pri vseh. Tko da jaz sem bila čist mirna, nežna, nisem jo silila in nisem jo dala v posteljo. Sem počakala da se je nehala ihtat (cca 5minut) in potem sem jo vzela v naročje, ji povedala pravljico in je zaspala. Vem da bo drugič isto, ker spet ne bo hotla it spat. Zdej je samo vprašanje, ali jo vseeno dat spat po kosilu ali jo pustit da pač ne gre spat. Zaenkrat mislim da je še preutrujena in premajhna da bi zdržala do večera, zato jo moram dat spat, pač z malo muke. Čez nekaj mesecev pa je verjetno ne bom več silila ker bo najbrž lahko zdržala do večera.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
3.3.2011 15:35:56   
manna
Glede tega "it ven v vsakem vremenu" pa samo tole... lahko govorite da greste ven v vsakem vremenu, ampak drage moje, pri nas SE NE DA IT VEN v vsakem vremenu, ker te lahko spodnese in padeš, ali pa ti pade zidak na glavo ali pa ti odnese otroka ! ! Tako da, brez zamere, ampak včasih pač res ni možno it ven, ne gre tu za lenobo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
3.3.2011 15:54:01   
mini86
dh-ja tut iz tuki printam

smrketa-mi imamo tud to tablo pa jo ime zelo rad

nš hod spat ob 12h in ni nobenega problema..

operil sem pa js oz olyinth tud med nosečnostjo uporabljala vsak dan-če ne to ciljeaš manna pa ni bilo nobenih težav.
no evo ko sem do konca prebrala sem vidla..čeeestitke smrketa..sem zelo vesela..

in NE brez kaplc za nos SE NE DA preživet..ampak to sm samo jaz!!!!

kamilične inhalacije niso dobre ker se tist kar izločajo prilep na stene in ni ok

bjondi-modrostni gre-če jutr vn

o službi pa več naslednič-spomnte me če pozabm ker šibam na inštrukcije

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 4786
3.3.2011 19:39:12   
smrketa24

smrketa-potem pa za sinuse kar izvajaj naprej inhalacijo je najboljše...in toplota odpira ,sploh če si boš delala kamilične...pa itak veš da se da pržvet tud brez operila user posted image  user posted image ...

ja, kamilične si delam. in so res super!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
3.3.2011 19:43:38   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kamilične inhalacije niso dobre ker se tist kar izločajo prilep na stene in ni ok

niso dobre?? kakšne pa naj potem delam?? ker do sedaj so mi vsi govorili naj kamilične delam user posted image

joj, tudi jaz nisem mogla živet brez operila, ko sem bila prehlajena. sem si ga morala dajat nonstop, ker sem imela vsake 2 uri ponovno zamašenega in to se je vleklo tudi po 2 tedna. tako da sem vedno pretiravala z njegovo uporabo. samo kaj, ko je pa tako zoprno, ko ne moreš dihat. evo, sedaj sem se prvič zadržala, da jih nisem vzela in 3 dni splon nisem spala, sedaj se je pa končno malo umirilo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
3.3.2011 19:45:05   
smrketa24

niso dobre?? kakšne pa naj potem delam?? ker do sedaj so mi vsi govorili naj kamilične delam

joj, tudi jaz nisem mogla živet brez operila, ko sem bila prehlajena. sem si ga morala dajat nonstop, ker sem imela vsake 2 uri ponovno zamašenega in to se je vleklo tudi po 2 tedna. tako da sem vedno pretiravala z njegovo uporabo. samo kaj, ko je pa tako zoprno, ko ne moreš dihat. evo, sedaj sem se prvič zadržala, da jih nisem vzela in 3 dni splon nisem spala, sedaj se je pa končno malo umirilo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
3.3.2011 21:48:51   
Mala_princeska
a mene kaj pogrešate???
k me nč več ne omenjateuser posted image user posted image user posted image

manna ja cicibanovi copatki so sam do pošte ne pridem user posted image

mini in ostale- če imate pika poka klubsko kartico ste obveščene o akcijah preko brošuric in katalogov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4790
3.3.2011 22:09:02   
Janci F
Smrketa24 iskrene čestitke!!

Želim ti prijetno nosečnost in ne pozabi uživati s trebuščkom.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 3.3.2011 22:10:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 4791
3.3.2011 22:50:12   
fragola
smrketa iskrene čestitke!

no nekaj časa se pa nisem javila, moja nosečnost gre počasi h koncu, tudi nameni se vidi, sem kot slon in mi počasi postaja vse težko, povrh vsega sem se še prehladila! Ma bo že, za otročka se da vse potrpet.
Lančika je pridna, postaja zelo naihana in vsak dan je nekaj novega in čebla zmeraj bolj.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
3.3.2011 23:25:59   
bjondi

niso dobre?? kakšne pa naj potem delam?? ker do sedaj so mi vsi govorili naj kamilične delam

...delaj tisto kar ti pomaga...nardila jih boš pa enkrat iali dvakrat in bo dobro user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4793
3.3.2011 23:26:56   
bjondi

Glede tega "it ven v vsakem vremenu" pa samo tole... lahko govorite da greste ven v vsakem vremenu, ampak drage moje, pri nas SE NE DA IT VEN v vsakem vremenu, ker te lahko spodnese in padeš, ali pa ti pade zidak na glavo ali pa ti odnese otroka ! ! Tako da, brez zamere, ampak včasih pač res ni možno it ven, ne gre tu za lenobo.

..jao manna...takih razmer v ljubljani še ni bilo...če bi bile pa valda da ne greš ven... sploh ni nobene zamere...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 3.3.2011 23:29:22 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
3.3.2011 23:45:12   
bjondi
bjondi, si narobe razumela.. nisem čist nič bla živčna/nemirna ko se je Manca začela ihtat da ne bo spala po kosilu. Ker sem dobro vedela da bo tako. Ker zdaj jo že prav dobro preberem. In ker ni bilo prvič. Bila pa sem presenečena, ja. Ker nisem pričakovala da bo kdaj dnevni spanec postal "tako strašno grozen" del dneva. Ker pač nekako ne verjameš, ko drugi pišejo o tem kako se njihov otrok meče po tleh in jezi in cepeta, si kar nekako misliš "sej naš/a pa ne bo tak/a!"  Dokler te nekega dne ne doleti isto.  In ta dan vsekakor enkrat pride pri vseh. Tko da jaz sem bila čist mirna, nežna, nisem jo silila in nisem jo dala v posteljo. Sem počakala da se je nehala ihtat (cca 5minut) in potem sem jo vzela v naročje, ji povedala pravljico in je zaspala. Vem da bo drugič isto, ker spet ne bo hotla it spat. Zdej je samo vprašanje, ali jo vseeno dat spat po kosilu ali jo pustit da pač ne gre spat. Zaenkrat mislim da je še preutrujena in premajhna da bi zdržala do večera, zato jo moram dat spat, pač z malo muke. Čez nekaj mesecev pa je verjetno ne bom več silila ker bo najbrž lahko zdržala do večera.

Nič bat nisem...Nisem narobe razumela user posted image ...če bo drugič isto je samo vprašanje koliko ti v to verjameš da je lahko isto ali drugače...če si daš za cilj da bo isto boste še naprej spali tako kot ste dosedaj...če pa se boš še naprej spraševala in se že v naprej bala jutrišnjega dne za opoldanski spanec potem bo vrjetno spet ihtav oz. tak kot ga opisuješ da ne bom kej narobe natipkala...vse bo od tebe odvisno...če se boš odločila da bo šla spat bo šla spat...to je tako kot bi jo odvajala od planic...si na meji ki ne veš al bi al nebi in nič drugače...s spanjem se sprašuješ al bi al nebi...ti boš morala presečt mejo da ali ne...in tako kot se boš odločila tako boš imela...če greš naprej in si se odločila za spanje ne premišljuj kaj bo ,kako bo ihtela ali cepetala...važno je da ostaneš mirna,mehka,a hkrati odločna brez premišljevanja neglede na stopnjo situacije...in ne pozabi da lahko hitro poklekneš in da nas malčki lahko že naornk vrtijo okoli prsta...tako da ni druge kot to da je situacija odvisna samo od tebe...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
3.3.2011 23:53:05   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

a mene kaj pogrešate???
k me nč več ne omenjateuser posted image user posted image user posted image

Si imela lepe cilje za job in predvstem povdarek na pozitivnem mišlenju neglede na situacijo...zato te ne upamo motit pri delu user posted image ...da ti nau storilnost padla...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 4.3.2011 0:00:13 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
4.3.2011 5:11:17   
lino
Smrketa, ČESTITKEEEE!!!!! Naj lepo raste user posted image in čim lažjo user posted image ,...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
4.3.2011 7:20:55   
dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Tvojmu egu se ne da it ven,ker ti vremenske razmere ne odgovarjajo...ja je imela vnete in jih bo še naprej imela ,ker se ti ne da it ven in imaš tisoč pomislekov da ja nebi šla ker je pač mrzlo,ker piha,ker si v dvomih in premišljuješ ...ko pa se boš odločila da boš šla ven neglede na vreme in situacijo in pri tem ne pomislila na to da ima občutljive oči ...potem bo vse tako kot si do sedaj nisi niti predstavljala,vse tako kot mora biti...če sprejmeš sprejmi...in če boš sprejela ti dam lahko še kako podporo user posted image ...v obratnem primeru pa naj bo tako kot si imela do sedaj in pač jo ne boš vodila ven v nevremenu...

Seveda, ti že veš....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
4.3.2011 7:25:24   
dreamhorse

Dan danes tak več nič ni dobro, ker .. kaj vem zakaj.... delaj tisto, kar ti odgovarja in pomaga, tako kot je rekla bjondi, pa bo.... če ti pomaga, potem tebi očitno odgovarja. Smo ljudje tako različni, da nam pač odgovarjajo in pomagajo različne stvari. Zato jih je pa tudi toliko na trgu. Meni recimo, Operil čisto nič ne pomaga. Mi pa Flixonase odpre nos takoj. Seveda, če ni preveč kritično.

Neposredna povezava do sporočila: 4799
4.3.2011 9:54:32   
bjondi

Kako se vse da če je treba a neuser posted image  ...i

...in če bi nasploh ljudje dali malo več na pozitivno mišljenje bi nam šlo marsikaj v lajfu boljše ,lepše še z večjimi rezultati kot smo jih imeli do sedaj...ker pa je ta trenutek naš svet obdan z večjo mero negative kot pozitive je pač zelo težko nekomu na bolj pozitiven način povedat in predstavit kako bi lahko dosegali boljše rezultate na vseh področjih našega življenja samo z pozitivnimi mislimi in ne reagiranjem na določene stvari...ostati mirni,mehki in naspejani ...je ključ ,ki nas vodi naprej v prihodnost za boljši lajf....je pa od vsakega posameznika odvisno kako bo sprejel podarjeno pozitivo...če jo bo sprejel bo šel naprej za boljšimi rezultati in obratno...ostal v negativi in zdepreserani glavi polni negativnih misli...vse je odvisno od vsakega posameznika...

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?