|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
7.3.2011 13:02:02   
manna
tira, kako sta lepa! pa zmajček tudi! Ima pa res tisti izraz na obrazu češ "kaj si bojo še zmislili"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
7.3.2011 14:00:18   
smrketa24
Hej punce!

Jaz sem ravno iz službe.

bjondi - ful lepe fotke. Karin je prava lepotička!

tira - super zmajček, pa tudi vidva sta bila lepa ženin in nevesta!!

pust - tudi mi v soboto nikjer nismo bili. bo pa jutri za v vrtec zajček. danes mu moram samo še 2 gumba zašit na hrbet, da se bo lepo zapel.

tira - pri meni Matej vstane okoli 6.30h zjutraj (se sam zbudi), v vrtec ga peljem pa okoli 8h, ker delam samo po 4 ure. tako da zaenkrat mi ga še ni treba zbujat.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
7.3.2011 15:04:32   
manna
tira, spanje; naša ze zbudi med 6.30-7.00h, v vrtec gre okrog 7.40h. Glede na to da imamo do vrtca manj kot 500m bi lahko vstala kasneje, ampak še dobro da se sama zbudi toliko prej, ker ona ima vedno tooooliko dela zjutrajuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
7.3.2011 16:50:38   
mini86
ok glede pozitive..js sm extra nadpovprečni flegmatik..ne vem a je to isto kokr da si pozitiven..
ampak iskreno rečeno ČISTO ZMERAJ ne pomaga pozitivno mišljenje-vedno je nekaj močnejšega nad nami..ok tiste "malenkosti" kot so prehlad ja..samo men na kraj pameti ne pade da bi pomislna da bi zbolela-nimam časa na to mislt pa sem..
rečmo kolegici so na orl pregledu ugotovil da ima punčka nekaj v ušesu vodo in zato ima ponavljajoča vnetja ušes-no kle mislim da pozitiva ne pomaga..ker je pač višji dejavnik ane..
in manna ko si omenila raka..kle se absolutno ne strinjam s tabo..mi pri teti smo do zadnjega večera ne samo dneva mislili pozitivno pa sama veš kaj je bilo..tud sama je bila pozitivka-je še mene presenetila pa se ji je ponovilo..tko da kle me ne bo noben prepričal..po dedijevi strani je rak deden in tuki ne gre za mišlenje..

vem pa kje je moja flegmatičnost najbol prišla do izraza-pri faxu..js sm si zmeri nardila plonkiče in to je blo to..šla sem na vsak izpit z mislijo da če se bo dal plonkat nardim če ne bom probala kej prepisat čene pa tud nau konc sveta ker ni to zadnji rok..no in se je koraj zmeri tko naredl da sm pislala boljše kot pa kolegice k so se piflale en mesec prej, dva dni nič spale in šle živčne na izpit..

bjondi-tako kot zmeraj-brez besed

tira-js marcela peljem ob 8h v vrtec pridem ga pa iskat ob 14.45..no če z mk8 še enga zapaliva pred vrtcem ob 15huser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
7.3.2011 22:15:28   
bjondi
manna-tale joža je pa user posted image user posted image ...

tira-pa smo le vidl fotkico iz ohceti  user posted image ,nebi te spoznala...če bi kje videla tvojega marcela bi ga pomoje takoj prepoznala...tebe si pa nisem zapomnila user posted image  ...tira naš ima uro navito za ob 6.30 v vrtcu smo 8.20...

Ma sem mogla po dolgem času mal prah obrisat iz fotkiča-so me fotkarski kolegi že pošteno priganjali...nazadnje sem vaše malčke fotkala na srečanjih  user posted image ...tole zadevco sem doma naredila studijo in s pomočjo dveh flešev naredila to kar vidite...ma škoda spet nimam nobene fotke od set_upa-se vidi da mi je asistent glumil...mrbit pa se mi bo dal še kej aparat v roke prjet...ma zadnje čase bolj snemam je manj zahtevno user posted image ...pa hvala za user posted image  pohvele...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 7.3.2011 22:17:43 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
7.3.2011 23:15:51   
bjondi
Evo še drugi del...ta težji iz fotkarskega vidika...par sekund za par klikov potem pa gremo mi po svojeuser posted image ...pa ni to to,tko da nč hvalt...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
7.3.2011 23:16:55   
bjondi
In spet je vse kockasto bilo...ja lepš se vid če se klikne na vsako posebej...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.3.2011 7:32:36   
dreamhorse
Vau Bjondi... izjemne slike in modela... resnično lepo...

Tira, lepi ste, vsi trije...
Žano zbudim zjutraj ob 6 10, takrat je seveda jok taki, da se mi srce para... dokler je ne oblečem. V vrtcu je ob cca 6 40. Ob 7 začnem delat. Po njo grem okrog 15 10, ker do 15 delam.

Drugače pa, punce... danes imamo svoje praznik. Od enega sodelavca sem dobila čokoladico z verzom, od drugega pa narciso v loncu... Prijetno presenčenje že zjutraj.

Lep 8. marec vam želim... --,'--@

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.3.2011 10:29:25   
manna
živjo
bjondi, CUUUUUKERRR je! Drugač pa, jaz ne vidim čisto nič kockasto ampak lepo gladke slike.
mini, seveda glih vse pa tud ni v pozitivi, saj se strinjam. Kako bi sicer lahko opravičili na primer to, da otroci dobijo raka?!?
Ampak, hmm...morm še mal zakomplicirat, pa upam da bo vsaj napol razumljivo; Ljudje smo bolj komplicirana bitja, marsikdaj kdo reče "jaz sem pa ful pozitiven človek" pa v resnici ni tako, hočem rečt, včasih se nekdo ne zaveda svojega stanja, popolno zavedanje tako rekoč sploh ni mogoče, oziroma ga dosežejo res redki ljudje. Samozavedanja se človek uči celo življenje, če se v take stvari sploh želi poglabljati, nekateri pa se tega sploh ne grejo...no, hočem samo rečt da niso stvari tako enostavne. Kdo in zakaj in kdaj je dobil raka...to pa itak ne moremo tako posplošeno ocenjevati.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.3.2011 11:00:54   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Ljudje smo bolj komplicirana bitja, marsikdaj kdo reče "jaz sem pa ful pozitiven človek" pa v resnici ni tako, hočem rečt, včasih se nekdo ne zaveda svojega stanja, popolno zavedanje tako rekoč sploh ni mogoče, oziroma ga dosežejo res redki ljudje. Samozavedanja se človek uči celo življenje, če se v take stvari sploh želi poglabljati, nekateri pa se tega sploh ne grejo

user posted image ...

Poanta v poglabljanju je to da prepoznaš svoj ego ,ki pa če želiš imet še boljše rezultate ga razkrinkat in hkrati ponižat in takrat šele dojamemo kaj ego sploh je ...ta pa nas velikokrat vodi po napačnih poteh ,ker mislimo da smo zaradi ego ponosa dostikrat zmagovalci...ampak smo v resnici poraženci,ker si nekaj dokazujemo ,ki pa je vsekakor napačna pozicija...in ko poteptamo stare čipe v nas samih smo dosegli raven spoštovanja do samega sebe in drugih neglede na situacijo ki se nam pripeti...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.3.2011 11:01:52 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.3.2011 11:05:19   
Tira
Bjondi meni so tud te fotke zelo lepe user posted image

Jz se pripravljam it likat cunje, pa ne vem če mi bo uspelo danes... me kavč nekam bolj privlači user posted image  
Naš mali je odkril metodo "metanja se po tleh" user posted image  Groza! Sedaj vedno, ko kam ne bi šel oz ni po njegovo, se vržemo na kolena ali celo na trebuh in nikamor več. Pa sem pričakovala to fazo šele čez ene pol leta. Jao.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.3.2011 11:07:32   
bjondi
Punce imejte lep dan,kak krof za pregreho ne bo škodil user posted image   ...imejte se rade imejte rade vse okoli sebe in naj vam sončni žarek

nariše še kakšen nasmeh na obraz...za dan, ki nam je dan vsem puncam,mamam in ženskam tega sveta...cmok...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.3.2011 13:50:06   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Naš mali je odkril metodo "metanja se po tleh" user posted image  Groza! Sedaj vedno, ko kam ne bi šel oz ni po njegovo, se vržemo na kolena ali celo na trebuh in nikamor več. Pa sem pričakovala to fazo šele čez ene pol leta. Jao.

naš ima to fazo že več kot pol leta. pa se tolažim s tem: prej jo damo čez, prej bo mir user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.3.2011 14:58:38   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

naš ima to fazo že več kot pol leta. pa se tolažim s tem: prej jo damo čez, prej bo mir user posted image

Naša je dala to fazo že skozi... oziroma jo uporabi samo še občasno.. Jaz jo pa ignoriram.... kot da se ni nič zgodilo

Bjondi hvala... In vsem vam želim lep preostanek pusta in pa seveda našega praznika.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
8.3.2011 22:17:29   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Naša je dala to fazo že skozi... oziroma jo uporabi samo še občasno.. Jaz jo pa ignoriram.... kot da se ni nič zgodilo

Pri karin te faze sploh ni bilo -nikoli...kako pa bo sedaj pa bomo vidl a n...

Neposredna povezava do sporočila: 4840
8.3.2011 22:21:31   
bjondi
Tako krofov bo za letos dovolj,sam kaj k je možek prej uletu še iz šestimi domov user posted image ...tko da ...jih bomo še jedl user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
9.3.2011 7:16:23   
dreamhorse
Jutro punce. No, pa je konec pusta hrusta, in dneva žena... Nekak ne maram praznikov....
MI je pa všeč tale sonček... samo, da se temperature malo povzpnejo in je to to... Menda bo ja konec te smotane zime počasi.

No, kaj bomo pa danes rekle.... Pa mi povejte recimo, kaj naj danes na hitro pripravim za kosilo. Malo po tretji sem doma, ob 16 pa že moram naprej in mi vedno zmanjka časa kaj pametnega skuhat. Bi rabila kak recept za hitro in dobro kosilo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
9.3.2011 7:38:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Pri karin te faze sploh ni bilo -nikoli...kako pa bo sedaj pa bomo vidl a n...

Naš Srečko se tudi zna pošteno razjezit, za pa ubrati tudi drugo taktiko...
Ko je treba umivat zobe (kar sovraži), se začne stiskat k nama. Itak da ga ne "odtrgaš" od sebe, ampak ga crkljaš. Ej, ta bo pa prinašal okrog svoje ljubiceuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
9.3.2011 7:51:05   
tecka
Jutro punce. No, pa je konec pusta hrusta, in dneva žena... Nekak ne maram praznikov....

Meni se pa zdi, da moramo dan žena kar negovati. Zaradi žensk, ki so nam izborile "pravice" (pravzaprav je več obveznosti), da lahko danes tudi me usekamo po mizi in odločamo o sebi.
Si ne predstavljam, da bi morala biti v življenju tako podrejena kot je bila npr. še moja mama.

Glede kuhanja...pri nas bo danes zelenjavna rižota, kar je pripravljeno zelo hitro. Drugače pa mi čez teden izkoriščamo zaloge kuhane hrane iz skrinje. Imam v skrinji npr. golaž in skuham samo polento. Ali pa govejo juho, jo jemo s tortelini in če smo lačni naredimo še palačinke. Sicer pa čez teden redkokdaj skuhamo krompir - jemo riž, testenine, kus-kus, juho/obaro, (kupljene) svaljke, od časa do časa še (kupljene) cmoke. S krompirjem je pa preveč dela, ker ga je treba olupit.
Pri nas je pač tako, da želimo jesti domačo kuhano hrano, ki je kuhana v max pol ure. Mora pa večino časa kuhati naš in še čuvati Srečkota, tako da zna biti lupljenje krompirja že zahtevno opravilo. Pa še meni je ljubše, da sta po vrtcu zunaj in včasih celo skuham jaz ko pridem domov 2h za njima.

Jaz pa moram "pohvalit" Srečka, da je končno opustil jutranjo flaško. Jo je v soboto prespal, ker je bil zelo utrujen, potem mu je pa nismo več dali in kar v redu funkcionira. Sicer se od 5h do 6h bolj premetava kot spi, ampak je pravi užitek, ko ni treba letat še po mleko.
Upam, da se kmalu znebimo še večerne flaške - spije manj kot 100 ml mleka - ampak bomo šli počasi. Najprej se mora dodobra vpeljat večerja.

Sicer je pa danes post in lahko možu poveš, da je kosilo pač bolj skromnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4844
9.3.2011 7:58:46   
dreamhorse
To je res, da je treba negovat praznik, ampak ne na račun trgovcev. Se mi zdi, da so vse praznike spremenili v praznike trgovcev. Samo, da se za ta dan služi. Kje pa so tiste drobne stvari?

Hja, glede kosila pa je tako. Moj itak ni zahteven, sem včasih jaz tista, ki pogrešam meso ali bolj konkretno kosilo. Res pa mi manjka jedi v skrinji, ki bi jih lahko imela za take trenutke. Mislim, da bodo danes kar kakšni cmoki.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
9.3.2011 8:40:15   
bjondi
Kakšen post user posted image  sem ravnokar en krof še vrgla vase...

kosila-tud men čez teden ne rata krompirja upelat...so bolj makaroni na spisku,pa kdaj kak burek iz štacjona,tudi ampak res občasno cmoki-kupljeni...

Hitro kosilo je pa tole;

TUNA V SMETANOVI OMAKI Z REZANCI

1.v enem loncu daš vret vodo za makarone-jaz dam široke rezance +sol
2.v drugo posodo pa daš notri dve mali konzervi rio mare-olje prej odlijem
3.daš gor strok česna ,da zadiši
4.pomokaš kar čez tuno
5.pomešaš
6.dodaš smetano za kuhanje
7.malo pomešeš če nimaš taflonke ne soliš
8.kuhaš tako dolgo kot makarone lahko tud manj
9.pripraviš mizo
10.dober tek

< Sporočilo je popravil bjondi -- 9.3.2011 8:46:58 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
9.3.2011 8:46:06   
bjondi
PURAN V SMETANOVI OMAKI Z NJOKI

1. daš v en lonec vodo vrezt za njoke-kupljene +sol
2.v drugi posodi prepražiš purančka
3.dodaš malo mezge za barvo
4.pomokaš
5.zaliješ iz smetano za kuhanje in dodaš vodo po potrebi +sol
6.lahko mejčkn zelene
7.pripraviš mizo
8. dober tek

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
9.3.2011 9:07:18   
tecka
He, he, kakšne postne teme.
A ste naredile pa kakšne postne zaobljube?
No, nekaj mojih sodelavcev je še kar vernih in letos se nas je nekaj odločilo, da se v postnem času odpovemo cukru. Edino mene zafrkavajo, ker se ne mislim odpovedat sladkani kavi. Upam, da nam bo uspelo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
9.3.2011 9:41:02   
bjondi
tecka -a si predstavljaš mene na postu...jao raj ne user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
9.3.2011 10:16:05   
mini86
evo mene iz službe..

hitro kosilo..hm js mam za take primere v skrinji pomfri in mesouser posted image
mam pa js tud težavo k pridem ob 15h domov in kr še nč ni skuhano..no in zaradi tega sem se včeraj ob 7h zvečer spravla delat buranjo in segedin da bo še za v skrinjo..

drgač pa moje včerajšno božansko kosilo-njoki so kuhani itak 1,2,3, za čez sem pa nardila tkole..popražla čebulo in por, not vrgla bučke, slanino, pou parmezana, zalila s smetano in viola..je že fertik..mislm da mn kokr pou urce

faza metanja po tleh..je še ni ampak jo čakam..hu novs mogoče me pa preseneti

srečko bravo za ukinitev jutranje flaške..evo počasi se daleč pride..zakaj bi otroku npr. na silo nekaj jemali če sam to ukine ko je pripravljen..vedno bolj se nagibam k temu da priskusim do kdaj je pripravljen met dudo..tud js sm jo mela kr douk in mi nč ne fali..ali pačuser posted image user posted image

mah mi bomo danes segedin..al pa če se mi zalušta glih un vš nepripravljen krompiruser posted image pa kej zravn..user posted image

sm pa dons odpovedala inštrukcija-ne ne me kregat..ker se mi enostavno ne da..nau konc sveta pa še s celijem bom loh uzuni norela names skor zaspala pred knjigami

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!