|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
4.3.2011 9:56:08   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kamilične inhalacije niso dobre ker se tist kar izločajo prilep na stene in ni ok

niso dobre?? kakšne pa naj potem delam?? ker do sedaj so mi vsi govorili naj kamilične delam

joj, tudi jaz nisem mogla živet brez operila, ko sem bila prehlajena. sem si ga morala dajat nonstop, ker sem imela vsake 2 uri ponovno zamašenega in to se je vleklo tudi po 2 tedna. tako da sem vedno pretiravala z njegovo uporabo. samo kaj, ko je pa tako zoprno, ko ne moreš dihat. evo, sedaj sem se prvič zadržala, da jih nisem vzela in 3 dni splon nisem spala, sedaj se je pa končno malo umirilo.

Kako se vse da če je treba a neuser posted image  ...i

...in če bi nasploh ljudje dali malo več na pozitivno mišljenje bi nam šlo marsikaj v lajfu boljše ,lepše še z večjimi rezultati kot smo jih imeli do sedaj...ker pa je ta trenutek naš svet obdan z večjo mero negative kot pozitive je pač zelo težko nekomu na bolj pozitiven način povedat in predstavit kako bi lahko dosegali boljše rezultate na vseh področjih našega življenja samo z pozitivnimi mislimi in ne reagiranjem na določene stvari...ostati mirni,mehki in naspejani ...je ključ ,ki nas vodi naprej v prihodnost za boljši lajf....je pa od vsakega posameznika odvisno kako bo sprejel podarjeno pozitivo...če jo bo sprejel bo šel naprej za boljšimi rezultati in obratno...ostal v negativi in zdepreserani glavi polni negativnih misli...vse je odvisno od vsakega posameznika...

user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
4.3.2011 10:00:16   
smrketa24
Meni je pa dolgčas doma. komaj že čakam, da bom šla v službo (ne morem verjet,da sem to rekla user posted image user posted image ). en teden doma je čist tu mač. sem pa vsaj spočita. pa nič se mi ne da, imam milijon stvari za narest, pa sem lena user posted image bojo že počakale.

moja orhideja ponovno odganja (al kako se že temu reče user posted image ). bo končno spet cvetela user posted image

kaj boste kuhale danes? jaz imam milijon stvari v zmrzovalniku in se ne morem odločit user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
4.3.2011 10:31:55   
MIŠEL09
Pozdravljene,
po dolgem času se javljam in še to iz službeuser posted image , prebiram vas skoraj redno ampak vedno zmanjka časa za pisanje, drugače mi smo začeli z ponedeljkom hodit v vrtec in si take izkušnje nikoli več ne želim, sicer včeraj je že tam prespal ampak ..., se še javim 

Neposredna povezava do sporočila: 4803
4.3.2011 10:47:58   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Pozdravljene,
po dolgem času se javljam in še to iz službeuser posted image , prebiram vas skoraj redno ampak vedno zmanjka časa za pisanje, drugače mi smo začeli z ponedeljkom hodit v vrtec in si take izkušnje nikoli več ne želim, sicer včeraj je že tam prespal ampak ..., se še javim 

lepo, da si se javila. saj se bo navadil. na začetku je težko, potem je pa vedno lažje. pri nas je trajalo 14 dni, da se je navadil, sedaj pa zelo rad hodi v vrtec.

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
4.3.2011 10:55:39   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Pozdravljene,

Te popolnoma razumem... verjetno tako kot vse, ki smo tukaj in imamo otroke v vrtcu. Se bo navadil. Eni prej, eni kasnej. Samo ne mu dajat potuhe in ga hodit prej iskat ali celo zaradi tega vzet iz vrtca. Potem ga ne boste nikoli več spravili not.
Pri nas je trajalo samo en teden, ampak na srečo si je našla simpatijo, ki jo ima še danes... in komaj čaka, da ga vidi.
Držimo pesti, da bo kmalu vse v redu...

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
4.3.2011 11:53:59   
dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...in če bi nasploh ljudje dali malo več na pozitivno mišljenje bi nam šlo marsikaj v lajfu boljše ,lepše še z večjimi rezultati kot smo jih imeli do sedaj...ker pa je ta trenutek naš svet obdan z večjo mero negative kot pozitive je pač zelo težko nekomu na bolj pozitiven način povedat in predstavit kako bi lahko dosegali boljše rezultate na vseh področjih našega življenja samo z pozitivnimi mislimi in ne reagiranjem na določene stvari...ostati mirni,mehki in naspejani ...je ključ ,ki nas vodi naprej v prihodnost za boljši lajf....je pa od vsakega posameznika odvisno kako bo sprejel podarjeno pozitivo...če jo bo sprejel bo šel naprej za boljšimi rezultati in obratno...ostal v negativi in zdepreserani glavi polni negativnih misli...vse je odvisno od vsakega posameznika...

Ok, pa gremo. Sama sem full pozitiven človek. Striktno se držim zgoraj napisanega. S pozitivnimi mislimi mi uspeva preživljat marsikateri težek trenutek, ki jih ni malo že v službi. In sem napram drugim, ki so skoraj na robu živčnega zloma, dosti bolj dobre volje in pozitvna. Ampak, s tem pozitivizmom lahko vplivam nase, ker sem se prepričala, da mi negativne stvari ne morejo škodit in mi ne bodo prišle do živega. Ta stvar mi v življenju že lep čas dobro služi. Sem tudi v družbi vedno nasmejana in dobre volje. Redko katera stvar me vrže iz tira.

Druga zadeva je pa, pa bjondi, če se vrnem na tisto temo prej. Če bom razmišljala o tem, da bo imel otrok vnete oči jih bo imel. Tale se mi pa zdi malo za lase privlečena. (Bjondi brez zamere... ni nič narobe, če kdo verjame v to, hvala bogu,. jaz ne.. Pa tudi verjamem v stvari, ki kdo drug ne.) Nočem spodbijat kakšnega mnenja, da ne bo zgledalo narobe. Rada bi razvila debato... In sploh nikogar ne napadam ali se nimam namena s kom kregat. Ampak, verjamem, da lahko človek s pozitivnim vpliva nase... kot naprimer prepričati se, da sinusi ne bolijo... Ko sem bila doma z malo, polno zaposlena me niso nič boleli. Ko sem drug dan prišla v službo, sem mislila, da bom umrla. Imela sem čas, pa sem takoj registrirala spremembo.
Ne morem pa rečt, da bom zadela na lotu, in bom s pozitivnimi mislimi to tudi dosegla. Saj je treba kupit srečko a ne?

Da torej povzamem. Verjamem, da lahko s pozitivnimi mislimi vplivaš nase, na druge pa ne... Razen, če ga prepričaš, da naj sam razmišlja bolj pozitivno in se te navade navzame.

Pa res nisem želela bit nesramna ali kaj takega. Vsak ima svoje prepričanje, ki ga cenim, četudi je drugačno od mojega. Na forumih pa debatiramo, a ne?

Sončen pozdravček od mene.

Neposredna povezava do sporočila: 4806
4.3.2011 14:17:24   
bjondi
Sej si super napisala...zakaj se pa opravičuješ...zameri zisti ki ni v skladu z resnico user posted image ...

Vidiš kako si našla lep primer za sinuse-doma nisi imela časa zato da bi mislila na njih...ko pa si prišla na job pa itak plane v glavo tisoč in ena misel in seveda je rezultat popolnoma drugačen...
To da prenašaš svoje misli na svoje bližnje drži -samo to moraš dat čez da lahko verjameš...ne pišem tu stvari ki nebi držale...pišem zato da pa mogoče še kdo vidi neko situacijo iz drugega zornega kota,ki prej sploh ni pomislil na to...vrjetno vsi čutimo kako otrok rata nemiren če smo starši nemirni...in enako je z mislimi...bolj kot bomo metali negativna sporočila naprej ali pa samo razglabljali o tem kaj pa če ,zakaj pa spet ,vrjetno bo pa res imel spet ( ne vem vnete oči,al pa ušesa)...potem misli avtomatsko padajo nanj in je tako kot je...sicer je težko nerazmišljat o teh stvareh ,sploh če se večkrat ponovijo...pa vseeno mogoče probaš-mo...ko pride taka misel na plan jo odbijemo in se za njo ne menimo in ko spet pride naredimo isto..stvar je zelo preprosta pa vseeno težko izvedljiva saj nas misli neprestano napadajo...kar vprašaj če te še kaj zanima...

Kdaj v lajfu smo bili srečni ,veseli ,polni lepih besed-ko nam je šlo vse lepo na kreativnem področju na partnerskem področju,zdravju...a ne kako lepo in kako težko je ohrant happy pozicijo...

Ker nam življenje greni tisoč in ena stvar ,da ja ne bi bili spet tisto kar smo nekoč nekdaj že bili-Happy...se pravi je samo od nas odvisno kaj želimo imet...happy ali depro varjanto...to je to user posted image ...lep vikend vam želim ,naj bo vesel ,razigran in nasmejan...če pa pride kaka nepotrebna misel na vaša pota pa jo kenslajte ,da ohranite nasmeh na obrazih...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
4.3.2011 14:30:58   
dreamhorse
Veš kaj... jaz sem imela v glavi, da je Žana bolna na vsake 3 tedne... in veš kaj. točno tako je bilo. Ta mesec sem to odmislila in vem da ne bo, pa ni. Je punca že 4 teden v vrtcu...
Kaj na j torej rečem. Res imaš prav veš... Ampak nisem verjela, da lahko to tako vpliva, očitno pa...

Drugače pa ja, v službi me vsi občudujejo, kako sem lahko tako pozitivna, kljub vsemu, kar se dogaja. Zato ker se vsako jutro pogledam v ogledalo in si rečem, da zmorem. In da po 15 uri več ne mislim na to, da ne bo Žana zaradi tega prenašala moje slabe volje... In res mi uspeva, veste... Ampak, včasih pa poči.... :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
4.3.2011 15:39:29   
mini86
no men niso dos odstranil zoba ampak mam datum 19.10user posted image kokr kol..dobr al slabo men je kul..
sm se pa zmenila da mi dajo poleg inekcije še eno zdraven in sicer da bom mal omotičnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ampak do takrat je pa še daleč tko da si do takarat pa pomagam z žajblčkomuser posted image

no upam da mi bo jutri uspel narest miške..ker za krofe me je spet zadnji trenutek minilo k je mičkeno preveč dela..

služba-zaenkrat super, važn da mam fiksno na uro pa malenkosti se že potrpi ane..upam da je res to šiht k mi bo bil ok da še js mal zaslužm pa da moj pol nau meu več pomislekov glede bejbija in sem jeseni noseča, potem se mi pa itak ruvanje zoba prestaviuser posted image eno z drugim ane:)

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 4809
5.3.2011 20:03:06   
MIŠEL09
bjondi, popolnoma se strinjam s tabo, tudi jaz grem skozi življenje s podobnimi načeli: *vse kar misliš se povečuje*, naše misli so zelo močna energija, včasih močnejša kot samo dejanje , izogibam se negativnih misli, obrekovanj, tudi negativnih ljudi, ampak vsega se ne moremo izogniti...
Mali je po petem dnevu v vrtecu ful prehlajen, imel je zelo motne okice iz nosa mu ful gre in sem bila skoraj prepričana da bo zakuhal ampak HB do sedaj je že bolje, cel dan se z njegovim nosom ukvarjam, čiščenje...Upam da bo kaj dlje zdržal v vrtecu brez bolezni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
7.3.2011 7:40:18   
dreamhorse
Punce dobro jutro. Danes pa ne bom glavna čveka, saj imam dopust in grem v mb na nek zoprn pregled...
Upam pa, da ko se vrnem bom imela kaj za prebrat.
Kako ste preživele pustno soboto?

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
7.3.2011 8:19:13   
fragola
Dobro jutro tudi od mene!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 4812
7.3.2011 10:21:14   
bjondi
Uau Ljubljana ima sonce user posted image ...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
7.3.2011 10:28:38   
bjondi
Evo naš prispevek tavelike maškare...še do sobote ni vedela kaj bi bila,stojiva v trgovini in gledava in gledava in še kar ne ve kaj bi bila...za nama že tri trgovine in nakar se le zapičiva v tole hudičkovo lasuljo...jeee...
jaz pa tudu vesela ,da sva uspele nekaj skup nabrat...tamejčkenga pa še pripopam...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 7.3.2011 10:35:21 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
7.3.2011 10:35:54   
manna
helou
bjondi UAU UAU in UAU !! Kako hude fotke in kako čudovita hudičkica! Čeprou pa ne zgleda nič hudobna k je tko luštnauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
7.3.2011 10:36:57   
bjondi
Ne vem zakaj jih tako skocka...če se klikne gor na vsako posebej so teke k morjo bit-speglene user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
7.3.2011 10:38:40   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

helou
bjondi UAU UAU in UAU !! Kako hude fotke in kako čudovita hudičkica! Čeprou pa ne zgleda nič hudobna k je tko luštnauser posted image

Sem vzela ven tanajbl hudičkaste...na vseh ki normalno pozira je še vedno punčkasta user posted image ...

Kje pa so vaši škratki,pa palčki,pa mucki pa levi ...ajde čakam slikce...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
7.3.2011 10:39:43   
manna
mini, do oktobra boš itak nosečkauser posted image user posted image

Tole z boleznimi in pozitivo pa po mojem drži, pravzaprav je celo dokazano. 75% prehlada je menda psihičnega izvora. In če za prehlad to drži, kaj šele za raka in podobne hude bolezni. Vse je psihosomatsko, pravim jaz.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
7.3.2011 10:44:29   
manna
Kar se tiče bolezni še to; brala sem, da se naše telo cel čas aktivno brani proti vsem okužbam in vsemu slabemu, edino takrat ne, kadar je pod stresom. Torej, ko smo pod stresom, smo v tveganju da bomo zboleli, ker se naše telo ne brani. Logično, kajne? Zato otroci zbolijo prve dni v vrtcu (no, vsaj šmrkavi so skoraj vsi) - pod stresom so, in njihov organizem podleže prehladnim virusom. Več kot je nekdo pod stresom, slabše se bo odzival in branil pred vsemi klicami ki ga napadajo ves čas. In to velja za odrasle in za otroke.
Pa to kar pišem, si nisem izmislila, ampak je dokazano.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
7.3.2011 10:47:07   
manna
Naše slikice od pustovanja šele v sredo lahko dam, ker v soboto nismo bili nikjer. Bomo šli šele jutri, v soboto je lokalno pustovanje odpadlo (mogoče zaradi burje), v merkator center pa nam nekak ni blo za it. Bomo jutri. Sam manči se skoz premišljuje kaj bi bla. En čas pravi kužek, en čas rožica..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
7.3.2011 11:21:39   
lino
hello.
mislim bjondi NOOOROOO DOBRE FOTKE!!!
Če bom utegnila, naložim tudi jst naše, pa nič ne obljubum...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
7.3.2011 11:23:34   
Tira
Bjondi res hude fotke... pa ti si pravi profesionalec... mi je žal, da te nisem za poroko najela user posted image

Za maškare je bil mali zmajček, pa je bil tko nekam čudno žalosten, ko je bil napravljen user posted image  Nč preveč všeč mu ni bilo. Danes je šel pa že zelo zgodaj v varstvo in je spet jokal, ker je videl, da je prvi. Sedaj ga moj vozi, ponj grem pa jz. Kdaj pa kaj vaši škratki hodijo zjutraj v vrtec? Meni se tko smili, ko more že malo pred 6. vstat. Pa sej vem, da mu ni hudega, ampak vseeno.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
7.3.2011 11:40:21   
Tira
  user posted image

Naš zmajček

user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
7.3.2011 12:05:18   
tecka
Živ, punce.
Evo mene v službi. Je treba včasih zbolet, a bomo zdravi pomrli ali kajuser posted image

Bjondi - itak da je težko najti tako lepe besede kot so lepe tvoje fotke!
Tira - oooo...nevestica!

Maškare - mi v soboto nismo bili v maškarah. Smo pa šli popoldne na vaško igrišče in naš Srečko maškar ni niti opazil. Kot da ni nič nenavadnega...Tako da Manna - jaz se samo čudim, če Manca že sama izbira kostum....No, naš Srečko bo maček Tom - če jim ga bo v vrtcu uspelo obleči. Doma nam namreč še ni uspelo. Mogoče pa jaz premalo težim.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
7.3.2011 13:00:27   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

...Tako da Manna - jaz se samo čudim, če Manca že sama izbira kostum....No, naš Srečko bo maček Tom - če jim ga bo v vrtcu uspelo obleči. Doma nam namreč še ni uspelo. Mogoče pa jaz premalo težim.

tecka, Manči je listala katalog od BC že kakšna dva tedna nazaj, in se je takoj zapičila v tistega kužka - dalmatinčka. In potem sem ji razlagala da je to pustni kostum za kužka, za pusta. In potem naslednji dan sva se spet isto pogovarjale in si je zapomnila. Potem če sem jo vprašala kaj bo za pusta, je rekla "kužek". No in smo šli v BC in gledamo med kostumi in ona zagrabi - kužka! In seveda smo ga kupli. Ampak zdaj pa noče da ji ga oblečem! Iste dni jo je pa tašča učila povedat:  "Jaz sem mala roža, roža mamina"  in tamala je zgleda malo zamešala oz. združila vse skupi in zdaj pravi da bo "joža"

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?