dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...in če bi nasploh ljudje dali malo več na pozitivno mišljenje bi nam šlo marsikaj v lajfu boljše ,lepše še z večjimi rezultati kot smo jih imeli do sedaj...ker pa je ta trenutek naš svet obdan z večjo mero negative kot pozitive je pač zelo težko nekomu na bolj pozitiven način povedat in predstavit kako bi lahko dosegali boljše rezultate na vseh področjih našega življenja samo z pozitivnimi mislimi in ne reagiranjem na določene stvari...ostati mirni,mehki in naspejani ...je ključ ,ki nas vodi naprej v prihodnost za boljši lajf....je pa od vsakega posameznika odvisno kako bo sprejel podarjeno pozitivo...če jo bo sprejel bo šel naprej za boljšimi rezultati in obratno...ostal v negativi in zdepreserani glavi polni negativnih misli...vse je odvisno od vsakega posameznika... Ok, pa gremo. Sama sem full pozitiven človek. Striktno se držim zgoraj napisanega. S pozitivnimi mislimi mi uspeva preživljat marsikateri težek trenutek, ki jih ni malo že v službi. In sem napram drugim, ki so skoraj na robu živčnega zloma, dosti bolj dobre volje in pozitvna. Ampak, s tem pozitivizmom lahko vplivam nase, ker sem se prepričala, da mi negativne stvari ne morejo škodit in mi ne bodo prišle do živega. Ta stvar mi v življenju že lep čas dobro služi. Sem tudi v družbi vedno nasmejana in dobre volje. Redko katera stvar me vrže iz tira. Druga zadeva je pa, pa bjondi, če se vrnem na tisto temo prej. Če bom razmišljala o tem, da bo imel otrok vnete oči jih bo imel. Tale se mi pa zdi malo za lase privlečena. (Bjondi brez zamere... ni nič narobe, če kdo verjame v to, hvala bogu,. jaz ne.. Pa tudi verjamem v stvari, ki kdo drug ne.) Nočem spodbijat kakšnega mnenja, da ne bo zgledalo narobe. Rada bi razvila debato... In sploh nikogar ne napadam ali se nimam namena s kom kregat. Ampak, verjamem, da lahko človek s pozitivnim vpliva nase... kot naprimer prepričati se, da sinusi ne bolijo... Ko sem bila doma z malo, polno zaposlena me niso nič boleli. Ko sem drug dan prišla v službo, sem mislila, da bom umrla. Imela sem čas, pa sem takoj registrirala spremembo. Ne morem pa rečt, da bom zadela na lotu, in bom s pozitivnimi mislimi to tudi dosegla. Saj je treba kupit srečko a ne? Da torej povzamem. Verjamem, da lahko s pozitivnimi mislimi vplivaš nase, na druge pa ne... Razen, če ga prepričaš, da naj sam razmišlja bolj pozitivno in se te navade navzame. Pa res nisem želela bit nesramna ali kaj takega. Vsak ima svoje prepričanje, ki ga cenim, četudi je drugačno od mojega. Na forumih pa debatiramo, a ne? Sončen pozdravček od mene.
|