|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
21.2.2011 13:39:04   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Vse mam enako dolgo... Ko sem ji enkrat zravnala, sem bila tako kot tista iz filma Krog, ki pride ven iz vodnjaka... Groza... Rabim neko spremembo, da bom lahko mela kako frizurco, fajno...

user posted image  guud...pa da nau tvojga pol zvil k boš za ene par let mlajš zgledala...jaz pravim da dolgi lasje še grejo ke do ene 30-ga če že morjo bit...pol pa sam šišaj...čist drgač človek zgleda s krajšimi lasmi kot pa vedno isto čupo v čop speto user posted image ...sem pr ta zelo kratkih laseh tako da podpiram rang kratkih las...mi ima pa od naših punc mini in mojsonček user posted image  ta najtabolj čupco...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
21.2.2011 13:40:14   
mini86
.mi ima pa od naših punc mini in mojsonček user posted image ta najtabolj čupco...

user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
21.2.2011 13:41:07   
mini86
ej a je kera od vas izmed 1900 povabljenih na kraljevo poroko

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
21.2.2011 13:44:12   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no...sj js mislim da tecka ne nosi vsak dan gajbo jabolk da bi bilo lahko kej narobe..se res ne spoznam na konje ampak za veselje otroka mislm da tist jabuk al pa dva pa res ne škodita..ali pačuser posted image

...user posted image ...

Pa ona eno, pa sosed eno, pa še ta drug eno, pa še kdo eno.. Ok, saj če so konji namenjeni za na krožnik, potem je verjetno vseeno, če dobi koliko, laminitis ipd, ipd...

Pa če mu lastnik ne da, potem ni panike, če jih dobi od desetih sosedov. Odvisno od konja. Pri nas je ena hruška s ceste lahko dovolj, da je kaj narobe. Sploh, če še sama pride do njih. Grabimo jih stran, na cesto, potem pa ljudje hodijo mimo in si mislijo, ubogi konjiček, ne more zraven. In jih brznejo in zmečejo nazaj. No, pa lahko naredijo veliko škodo. Na zadnje sem jo 4 ure v dežju sprehajala. Če bi ji pustila, da se vleže, bi poginila zaradi zasuka črevesja... Jp, takšni so naši konjički. ZDaj pa presodite... :)

...smejko je bil mišljen na gajbo jabolk...drgač pa jaz itak prvič slišm da konj je sploh kej druzga kukr travo...

Neposredna povezava do sporočila: 4579
21.2.2011 13:44:42   
bjondi

ej a je kera od vas izmed 1900 povabljenih na kraljevo poroko

...pojma nimam še nisem bila dans v nabiralniku...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
21.2.2011 13:45:21   
bjondi

.mi ima pa od naših punc mini in mojsonček user posted image ta najtabolj čupco...

Kaj nerodn...kar je res je res ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
21.2.2011 13:45:22   
dreamhorse

no če gremo spet o tem..

kaj pa kšna opozorila, table...verjetno bi se vsaj kšn pol zamislu in ne dau une hruške ane..

seveda pa še vedno mislim da neke specialne konje nimajo kr tko ob cesti v ogradi..

Ograja je dolga cca 300 m in potem bi lahko table obesila po celi, pa ne vem če bi pomagalo. Specialni konji niso za takimi ograjami, tukaj pa gre za moja konja, ki sta in jima te reči povzročajo težave. Sem pa pri sosedih že naredila red, in tudi pazimo, da hrušk ni tam, tako da...

Pustimo zdaj to...

Kraljeva poroka? Kdaj pa je, da vidim, če sploh imam čas, če bom povabljena :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
21.2.2011 13:46:14   
bjondi

a kera gre km za 1.maj..a kera kej ve za kšno ugodno varjanto..moj me je glih zdej klicu da je uzel dopust...

Itak...kot vsako leto mislim da že ene osmo leto zapored na BOl na Braču...

Gremo vedno preko kompasa bili smo pa že v boraku,pa elaphuzi pa bonaci...in so itak vsi hoteli brez greške...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
21.2.2011 13:46:57   
dreamhorse

no...sj js mislim da tecka ne nosi vsak dan gajbo jabolk da bi bilo lahko kej narobe..se res ne spoznam na konje ampak za veselje otroka mislm da tist jabuk al pa dva pa res ne škodita..ali pačuser posted image

...user posted image ...

Pa ona eno, pa sosed eno, pa še ta drug eno, pa še kdo eno.. Ok, saj če so konji namenjeni za na krožnik, potem je verjetno vseeno, če dobi koliko, laminitis ipd, ipd...

Pa če mu lastnik ne da, potem ni panike, če jih dobi od desetih sosedov. Odvisno od konja. Pri nas je ena hruška s ceste lahko dovolj, da je kaj narobe. Sploh, če še sama pride do njih. Grabimo jih stran, na cesto, potem pa ljudje hodijo mimo in si mislijo, ubogi konjiček, ne more zraven. In jih brznejo in zmečejo nazaj. No, pa lahko naredijo veliko škodo. Na zadnje sem jo 4 ure v dežju sprehajala. Če bi ji pustila, da se vleže, bi poginila zaradi zasuka črevesja... Jp, takšni so naši konjički. ZDaj pa presodite... :)

...smejko je bil mišljen na gajbo jabolk...drgač pa jaz itak prvič slišm da konj je sploh kej druzga kukr travo...

Ha ha, tale je dobra. Me je sestra vprašala, če mi lahko da riž  za konja, ga je kar preveč skuhala. (Konji ne jedo riža) in kolegica me je debelo pogledala, ko sem jima vrgla seno, češ kaj pa te to je...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
21.2.2011 13:48:26   
mini86
mah o teh frizurah bi loh še in še..

no btw glih dons je prodajalka v pekarni pohvalila mojo barvo..veeem huda je-še men je noro ušeč..

no js bi tud spremembo..ampak na tok res k mam nimam dost izbire..no iskreno-js bi spremembo brez spremembe, sam noben ne zna mi to uštimat..

bjondi a veš da ma moja mami tud tako frizuro kt ti-na tak način

Neposredna povezava do sporočila: 4585
21.2.2011 13:48:48   
dreamhorse

Vse mam enako dolgo... Ko sem ji enkrat zravnala, sem bila tako kot tista iz filma Krog, ki pride ven iz vodnjaka... Groza... Rabim neko spremembo, da bom lahko mela kako frizurco, fajno...

user posted image  guud...pa da nau tvojga pol zvil k boš za ene par let mlajš zgledala...jaz pravim da dolgi lasje še grejo ke do ene 30-ga če že morjo bit...pol pa sam šišaj...čist drgač človek zgleda s krajšimi lasmi kot pa vedno isto čupo v čop speto user posted image ...sem pr ta zelo kratkih laseh tako da podpiram rang kratkih las...mi ima pa od naših punc mini in mojsonček user posted image  ta najtabolj čupco...

Jaz strižem samo š**** že 15 let... Dovolj imam teh las... niso za nobeno rabo... zdaj pa rabim malo spremembe in to bo tapravo...

In ne bom stisnila repa med noge... četrtek je dan in 17 je ura, ko bom postala nova jaz.... upam samo, da ne pričakujem preveč... potem se bom pa ravnala, če ne bo v redu. :)

In kakšno frizuro imasta mojsonček in mini?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
21.2.2011 13:49:35   
mini86

a kera gre km za 1.maj..a kera kej ve za kšno ugodno varjanto..moj me je glih zdej klicu da je uzel dopust...

Gremo vedno preko kompasa bili smo pa že v boraku,pa elaphuzi pa bonaci...in so itak vsi hoteli brez greške...

čak..a je blo tole mišln kokr kšna raklama al kuga

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
21.2.2011 14:41:15   
bjondi

hahaha...ne loh si pa pogledaš vse tri hotele...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
21.2.2011 15:27:31   
manna
ohoho ste se pa naklepetale
dreamhorse, proč z lasmi! se strinjam z bjondi glede dolžine - kratki lasje zelo pomladijo in "osvežijo".
Kar se tiče barve in frizure - mini kakšno pa imaš barvo, točen odtenek me zanima ker jaz tudi eksperimentiram z blond odtenki - vse od bele preko rdečkaste do rjavkaste..user posted image
povabilo na poroko- kjera šala je pa to, kako povabilo? drgač pa je poroka mislim da zadnji vikend v aprilu.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
21.2.2011 16:04:23   
mini86
js mam vedno ""belo srebrno"" barvo, mal nad rameni in max resasto..kamor padejo škarje..nič ddoločenega..in pol pride kar pride..

če si gledala big braderja mislm da v zadnji oddaji je mela urška čepin tako srebrno barvo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
21.2.2011 22:29:45   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Naša nosi zdaj ciciban 19 (ja, šele).
hm.....potem imam pa jaz spet copatke zate oz. za soimenjakinjo - šenkam user posted image
cifro 20 - 2 para

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
21.2.2011 22:30:56   
Mala_princeska

men je pa ratal presadit rožce čez vikenduser posted image

user posted image user posted image user posted image iiiiiiiii potem si rožica v rožicah user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
21.2.2011 22:33:52   
Mala_princeska

ja se strinjamuser posted image

jst imam sedaj čist kratko rdečo-ne živo in blond pramen spredaj user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
21.2.2011 22:35:55   
Mala_princeska

hahaha...ne loh si pa pogledaš vse tri hotele...

so res sanjski, sam do Brača jst še nisem prišlauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
21.2.2011 22:37:47   
Mala_princeska
v glavnem jaz delam in se učim...
otroško opremo moram v nulo obvladat, pa vse igrače,....

če  vas kaj zanima kar vprašte....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.2.2011 8:08:47   
dreamhorse
V četrtek sem naročena pri frizerju, zdaj pa nimam ideje, kako frizuro. Ker sem vedno imela lase spete v čop, ne glede na dolžino. In imam tega dovolj. Upam, da ma frizerka kako idejo.Včeraj sem še zadnjič oprala to grivo. KOmaj že čakam.

Bravo MP, ti se le pridno uči, da nam boš potem lahko kaj pomagala.

Spet v službi in spet je dolgčas. Danes grem jahat, komaj čakam...

Da vidim, če boste danes tudi tako pridne pri klepetu

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.2.2011 8:09:12   
dreamhorse
Aja MP, primerno darilo za 2 letnika, pa ne predrago.

Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.2.2011 9:31:57   
tecka

No, čeprav roko na srce, kmalu prideš v tista leta, ko ti tudi kratka frizura ne pomaga večuser posted image user posted image user posted image user posted image
In tista leta pridejo....ko te npr. novi sodelavci avtomatsko vikajo namesto da bi te tikaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

DH - Kaj pa je zate "normalna cena"? Jaz mislim, da bo naš Srečko za 2 leti dobil like-a-bike. Čeprav nisem še prepričana, da ga bo znal vozit "po pameti" -npr. se ustavit takrat ko bom jaz rekla.
Drugače pa pri nas palijo (lego) kocke, leseni vlak, ki mu na vagončke natika kocke in te kocke sestavlja v stolp, pa delovna miza (zna držat šraufnecigar ipd).
Pri nas palijo tudi knjigice, ko bo malo starejši dobi tole
http://www.ciciklub.si/izdelek/1034/VELIKA-KNJIGA-O-VOZILIH
Svinčniki in barvice za našega niso zanimivi, zaenkrat smo prišli do tega, da rad lepi nalepke.
Vsekakor bo najbolje, da ti starši povedo, kaj se rad igra.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.2.2011 9:58:54   
mini86
evo odločitev je padla..sem gledala mal turistične kmetije z živalmi da bi šli za ene 4 dni in nas pride cca. tok kokr en teden morja..tko da rajš bova šla en teden v predsezoni-je že tradicionalno in pa 14 avgusta na morje..
bom preživela če bomo za prvomajske doma..bomo šli pa samo enodnevni izlet na kakšno kmetijo-a ma kšna predlog katero..seveda obvezno veliko živali..

tecka ne vem zakaj mam u gavi eno kmetijo na prestranku..možno da sem vidla tablo če smo se peljali gdaj mem..a se teb kej sanja o tem..

seveda bomo šli pa zopet sem
http://freeweb.siol.net/mrozmane/index.html
prej bom pa seveda zbirala suh kruh da bomo nesli živalim gor..tak mini izletek..

a ma katera še kšn predlog za izlete..

darilo za roj.dan 2 letnika-tud js sm se uprašala isto kot tecka-kok je zate ne predrago..rečmo mi mamo eno nenapisano pravilo med kolegicami da je darilo do 20€..
no in glih 14 dni nazaj smo kupili 2 letniku gole za mogomet in hokej..ker ima pač rad žoge..

tecka-tud js sm gledala ta kolo za našega..enktrat ga sigurno dobi..poleti verjetno..so pa v pikapolonici za 50€..mogoče princeska bi nam kaj več povedala o tem kolesuuser posted image

si pa želim kupt letos marcelu za polet tobogan..tak srednje velik..tko da princesa..gledam v "tvoji" trgovini srednje velik tobogan smoby..pa na zs mi piš če loh kej popusta zrihtašuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
22.2.2011 10:13:12   
dreamhorse
Kaj pa vem, kaj je normalna cena. Ker fajnega darila tak ne dobiš poceni. Razen če je kaka knjiga, pa še te so, če so v redu, kar drage.
Bom že nekaj našla.. najbolje povprašala mamico, kaj potrebuje.

Naša bo tudi dobila za 2 rd poganjalec na dve kolesi... pa zibalko bi, pa motor na akumulator bi... vse bi jaz...
:)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?