dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no...sj js mislim da tecka ne nosi vsak dan gajbo jabolk da bi bilo lahko kej narobe..se res ne spoznam na konje ampak za veselje otroka mislm da tist jabuk al pa dva pa res ne škodita..ali pač ... ... Pa ona eno, pa sosed eno, pa še ta drug eno, pa še kdo eno.. Ok, saj če so konji namenjeni za na krožnik, potem je verjetno vseeno, če dobi koliko, laminitis ipd, ipd... Pa če mu lastnik ne da, potem ni panike, če jih dobi od desetih sosedov. Odvisno od konja. Pri nas je ena hruška s ceste lahko dovolj, da je kaj narobe. Sploh, če še sama pride do njih. Grabimo jih stran, na cesto, potem pa ljudje hodijo mimo in si mislijo, ubogi konjiček, ne more zraven. In jih brznejo in zmečejo nazaj. No, pa lahko naredijo veliko škodo. Na zadnje sem jo 4 ure v dežju sprehajala. Če bi ji pustila, da se vleže, bi poginila zaradi zasuka črevesja... Jp, takšni so naši konjički. ZDaj pa presodite... :) ...smejko je bil mišljen na gajbo jabolk...drgač pa jaz itak prvič slišm da konj je sploh kej druzga kukr travo... Ha ha, tale je dobra. Me je sestra vprašala, če mi lahko da riž za konja, ga je kar preveč skuhala. (Konji ne jedo riža) in kolegica me je debelo pogledala, ko sem jima vrgla seno, češ kaj pa te to je...
|