|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
16.2.2011 20:30:51   
Mala_princeska
evo skrivnost izdajam user posted image  - sprejela sem službo v otroški trgovini user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.2.2011 20:43:04   
Tira
Mala princeska user posted image user posted image  za službo!

Slike od poroke pridejo, ko jih dobim od fotografke. Jih še čakamo.

Smrketa jz nisem nikoli imela krvavitev med ovulacijo.

Danes sem pa res "presmrdela" danuser posted image ... sem dobesedno poležavala na kavču celo dopoldne.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.2.2011 21:09:24   
bjondi
tira-čestitke za poroko ,naj vama bo lepo tudi sedaj ko sta gospod in gospa...pa čimanj takih dni kot je bil prejšnji dan ko te je zmanjkalo...

princeska-čestitke za službo user posted image ...

mini-korita bela in dolga vsaj 1m...jaz imam lufta na vsaki strani nekje 15cm in je ravno prav...

jancif-tom je pa velik user posted image ...pa super za pridobivanje na teži pri tamali,če je samo z dojenjem je guud...

Pri nas nič novega...rastemo,hodimo v vrtec ,pridno jemo in se sami igramo ali pa kdaj pa kdaj še z mamico ,tatijem in sestrico...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.2.2011 22:54:26   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

jancif-tom je pa velik user posted image ...pa super za pridobivanje na teži pri tamali,če je samo z dojenjem je guud...

Pri nas nič novega...rastemo,hodimo v vrtec ,pridno jemo in se sami igramo ali pa kdaj pa kdaj še z mamico ,tatijem in sestrico...

Do pred enega tedna je bila polno dojena, zadnje čase pa ji tudi občasno dodam aptamil. Teden nazaj me je obiskal mastitis in antibiotiki pri meni na žalost oslabijo proizvodnjo mleka.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
17.2.2011 9:41:11   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Do pred enega tedna je bila polno dojena, zadnje čase pa ji tudi občasno dodam aptamil. Teden nazaj me je obiskal mastitis in antibiotiki pri meni na žalost oslabijo proizvodnjo mleka.

Kakorkoli važno,da pikica raste in da si ti gud neglede na to al dodajaš al ne a n user posted image ...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
17.2.2011 10:16:27   
tecka
Živ, punce.
Danes imamo v službi čudno stanje. Moj pripravnik (sem mentorica) in cimer ima zagovor pripravniške naloge in je ves živčen. Tako da bom tudi jaz kar končala z delom in mu dalajala malo moralne podpore. Naredim 2 dobri deli - nobene napake pri svojem deluuser posted image , pa tudi njemu bo lažje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
17.2.2011 13:58:16   
mini86
princeska-a loh pol kšn popust zrihtaš v pika pokiuser posted image pa bravo za službo..kakšen mate pa delovni čas..verjetno tak kot v lj ane..a maš daleč..

manna gdaj si že rekla da grete v ikeo..js bi tud neki rada..uno mini mizico z dvema stolčkoma za 18€..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
17.2.2011 15:04:53   
manna
živjo
Mala princeska ČESTITKE za službo! Po mojem ti bo prav lepo, pa zmer boš vedla kdaj so kkšne akcijeuser posted image
mini, nism nič še rekla kdaj gremo v ikeo, ampak v planu je. Mogoče drug teden/vikend. Komot se lohk zmenimo, sam zaenkrat še nevem kdaj, tko da upam da se vam nič ne mudi. Če vam ni panike počakat en teden pol velja.

Mah dans morm pa mal pojamrat. Sicer ni nič kaj takega "narobe", sam naša Manči ne mara hodit v vrtec. Sem bila prejšnji teden na govorilnih urah pri vzgojiteljicah, pa so rekle da nimajo nobenih problemov z njo, da je pridna in zgovorna, da se sicer včasih na sprehodu spomni da bi šla v drugo smer kot ostali, al pa da bi malo na travici posedela, ampak pol jo zmer uspejo prepričat da gre z ostalimi. Skratka, ni nekih problemov, sam vseeno zjutraj vsak dan reče, da ne gre v vrtec, pol ko se vozimo v avtu tudi govori da ne gre v vrtec. In ko se preobuvamo v garderobi, tudi govori da ne bi šla v vrtec, da noče. Danes je bila prav kisla, že cel teden je tako. Nevemzakajuser posted image  
Pa še neki - v vrtcu jih dajejo na kahlice in odkar jo dajejo na kahlico, jo doma noče niti videt. Sploh je izgubila zanimanje za kahlico, čeprav v vrtcu menda lula v kahlico, doma pa NE NE user posted image   No, v bistvu, če prav pomislim, tale teden je bilo vse samo NE NE NOČEM NE BOM.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
17.2.2011 16:13:39   
tecka
No, drage moje, moj pripravnik je uspešno opravil zagovor (itak) in če že visim v službi, bom pa še malo, da vam napišem en romanček.

MP - važno je, da službo imaš, ne glede na svoj foh, ostalo lahko zboljšuješ, če se ti bo zdelo potrebno.

Manna - menim, da pri tebi/Manci ne bo hujšega, upajmo da je "samo obdobje". Je pa ena moja kolegica otroka dala v drugo varstvo, ker otrok ni maral vzgojiteljice. In prav to vzgojiteljico ima naš Srečko očitno rad. Zaenkrat nič ne štrajka. Torej sploh ni nujno da je kaj narobe, ampak otroku se nekaj pač zameri. Mogoče kahlica. Mogoče v vrtcu gre na kahlico, ker tako počnejo vse ovčke v skupini, doma pa ne. BTW tudi naš Srečko ima kahlico zato, da se z njo igra v bideju. Mogoče kahlica nima veze, je čisto kaj drugega.

Moram še povedat, da smo mi imeli včeraj igralne urice v vrtcu. Bilo je 10 od 14 otrok. Vsi so kar lepo sodelovali, samo naš Srečko ne. On je norel okrog. Kao z njim ni problemov (kar jaz razumem, da ne pretepa drugih in ne grize), ampak: punčke govorijo, pa zlagajo krogce po barvah, našemu za barve ni mar. Divjal je pa kot navit. Očitno ga bo treba dobro "preganjat", da bo pri miru zato, ker bo zmatranuser posted image .

Pa še korita za Mini - očitno sem jaz edina, ki navija za rjava korita. Ker je barva bolj "zemeljska", se mi zdi, da bodo rože prišle lepše do izraza. Jaz imam "skalnjak" in bog ne daj da kupim kakšno belo rožo. Se nič ne opazi. Samo žive barve pridejo v poštev.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
18.2.2011 8:10:45   
Janci F
Pri nas je spanje enkrat do 4 ure, enkrat pa do 5 ali 6 ure.
In danes je spala od 20.30 do 5.45, tako da sem se jaz ful naspala in  bom  danes cel dan dobre volje.

Tako lepo je biti naspan.user posted image user posted image

Ta velik je že zrihtan in v varstvu, user posted image  se trudi zaspati, user posted image  je šel pa na en sestanek v službo.

Prav pohvalit se moram, saj mi je včeraj končno uspelo zaključit en projekt za službo in močno upam, da ne bo potrebnih kakšnih popravkov ali sprememb. user posted image user posted image

Danes sem pa že pospravila eno žehto in obesila drugo, sedaj pa me čaka zajtrk in en kup dela za bilanco.

Uživajte v prečudovitem petku!!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
18.2.2011 9:33:45   
bjondi
...no tole je bil projekt iz prejšnjega vikenda ko je tati odštemaval steno in vgrajeval novo okno...in ker praha ni bilo dovolj v dveh dneh po celotnem fletu ,žigec vsak dan poskrbi zato ,da ima mami dodatno delo user posted image ...in tale posnetek je nastal v režiji starejše sestrice kot snemalke ,kar pa me ni bilo doma je seveda lumparije zganjat še toliko bolj fajn...

http://www.youtube.com/watch?v=h7sEcpUc2hI

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
18.2.2011 10:16:28   
mini86

...no tole je bil projekt iz prejšnjega vikenda ko je tati odštemaval steno in vgrajeval novo okno...in ker praha ni bilo dovolj v dveh dneh po celotnem fletu ,žigec vsak dan poskrbi zato ,da ima mami dodatno delo user posted image ...in tale posnetek je nastal v režiji starejše sestrice kot snemalke ,kar pa me ni bilo doma je seveda lumparije zganjat še toliko bolj fajn...

http://www.youtube.com/watch?v=h7sEcpUc2hI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ODŠTEMAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

oba razturata..

ej kje si kupla to štemarco..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
18.2.2011 10:18:29   
mini86
no js sm pa že pospravla vse, prat dala, kosilo skuhala, si umila glavo..skratka pridna ane..no treba je še posesat..mam še zmeri od mami izposojen tist sesalc k sam sesa..no in sve pospravm in ga hočm zalaufat da bo medtem ko si umijem glavo že posesano..no in ne naredi še enega metra in crkne..jp prazna baterija..no in zdej čakam da se nafila..grrrr

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
18.2.2011 11:23:54   
bjondi
Smo jo dobili zraven je še cirkularka pa očala...mislim pa da sem že vidla te zadeve clo v merkatorju...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
18.2.2011 11:58:02   
mini86
sj sm se spomnla da mamo en nov paket v kleti k čaka na svoj čas..kupla sm ga v hoferju..sploh še ne vem kakšn je..user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
18.2.2011 12:10:05   
dreamhorse
Hojla punce,... pa še jaz malo poklepetam. Čeprav me nič ne pogrešate.
Končno sem spet v službi, po kar dolgem času doma.

MP, čestitke za službo.... jupi...
Mini, ne vem zakaj, ampak tudi meni so bolj všeč rjava korita, ker se bolj podajo k rožam, kot pa bela.  

Manna, vem da ni prijetno, če otrok noče v vrtec, ampak verjetno je res kako obdobje, ali pa se ji je kaj zamerilo, kar še ni pozabila.
Pri nas pa Žana kar joka, če je ne dam na kahlo, ampak problem je, da redko sploh kaj not naredi. In se mi enostavno ne da kar v eno je slačit in oblačit.. Bo fajn, ko bo toplo za te reči.

Mini, tisto mizico in stolčka ima Žana in je bil zelo dober nakup. Riše, pa tudi je kdaj tam. Res je fajna.

Tečka, upam, da že preznujete zagovor :)

Smrketa, tudi jaz nisem imela krvavitev med ovulacijo, so pa možne baje. Me je pa bolel trebuh, tako kot pri m...

Z mojim greva v nedeljo na kopel in večerjo, sva zadnjič prestavila, ker sem jaz zbolela.
Žani sem kupila sesalec, tisti otroški in na poti domov že govori, da bo sesala. Včeraj sma vsaka s svojim sesalcem posesale celo hišo.

Me nekaj zanima. Tiste, ki ne delate na user posted image  , kakšno zaščito imate. Sem slišala, da obstajajo hormonski obročki, ki ga za 3 tedne vstaviš not, potem daš ven in dobiš M... in tako naprej... Razmišljam, da bi vzela nakaj drugega, kot tablete.. Če jih takoooo pozabljam jemat..

Nič, napišite kaj... vas bom danes še kaj prebrala.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
18.2.2011 12:20:52   
mini86
ja sej korita bodo rjava..user posted image čeprav je pač moja želja met bele-zaradi oken, ampak bom malo potrpela da se razrasejo in potem korit ne bo več vidnih..

sem se pa odločila da v nedeljo presajam moje sobne rožice..upam samo da nau dež da bom loh uzuni..

dh-vem kok je fajn ta mizica ker sem jo kupila za dedka mraza dvema kolegicama in vsi ful uživajo..žal pa takrat ko smo bili v ikei nisem poslušala sebe ampak dragega in tako smo ostali brez mizice za nas..
in manna ne ne mudi se..vsekakor bo prej kokr se mi spravmo v ikeo..

kontracepcija-js mam tablete ki jih jemlem vsak dan brez prekinitve..tablete jemlem že cel življenje in so del mene tako da jih nikoli oz redko pozabim vzeti..je pa fajn pr teh tabletih ker nimaš menstruacije-no in jaz je nimam že dobre dve leti..čeprav sem jo jemala kot nekaj usput je prav nič ne pogrešam..
to da bi se nekaj vstavlalo vame..ne ne nisem js za to..

sm pa zaradi prebolele viroze brez vonja in okusa..pa me je že malo začelo skrbet ker to traja že en teden in grem mal poguglat in preberem da je lahko ob virozi sluznica tako močno prizadeta da se izgubi vonj in okus in da to traja lahko do tri tedne..matr prou nč ni fajn..pa še jutr bomo pekl na žaru-js pa brez okusa..grrrr
sj se mi to dogaja ob močnejšem prehladu ampak to draja kšne dva tri dni pol je pa ok, tole zdej je pa že mal tu mač..kr pogrešaš to..čeprav če te ne doleti izguba ti je to samoumnevno-kokr veliko drugih stvari v življenju..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
18.2.2011 13:24:19   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ja sej korita bodo rjava..user posted image čeprav je pač moja želja met bele-zaradi oken, ampak bom malo potrpela da se razrasejo in potem korit ne bo več vidnih..

sem se pa odločila da v nedeljo presajam moje sobne rožice..upam samo da nau dež da bom loh uzuni..

dh-vem kok je fajn ta mizica ker sem jo kupila za dedka mraza dvema kolegicama in vsi ful uživajo..žal pa takrat ko smo bili v ikei nisem poslušala sebe ampak dragega in tako smo ostali brez mizice za nas..
in manna ne ne mudi se..vsekakor bo prej kokr se mi spravmo v ikeo..

Mene je izučilo, da njega več ne poslušam, ker on tako gleda z vidika financ, ker je vse predrago, jaz pa vem, da so določene stvari praktične in četudi stanejo, se obnesejo. Še posebej, če služijo svojemu namenu.

kontracepcija-js mam tablete ki jih jemlem vsak dan brez prekinitve..tablete jemlem že cel življenje in so del mene tako da jih nikoli oz redko pozabim vzeti..je pa fajn pr teh tabletih ker nimaš menstruacije-no in jaz je nimam že dobre dve leti..čeprav sem jo jemala kot nekaj usput je prav nič ne pogrešam..
to da bi se nekaj vstavlalo vame..ne ne nisem js za to..

Kakšne pa so to tablete, ko jih skos ješ? in sploh nimaš menstruacije. jaz jih pa kar pozabljam, in to je nek obroček, gumica, ki sprošča hormone.... bi to mela..

sm pa zaradi prebolele viroze brez vonja in okusa..pa me je že malo začelo skrbet ker to traja že en teden in grem mal poguglat in preberem da je lahko ob virozi sluznica tako močno prizadeta da se izgubi vonj in okus in da to traja lahko do tri tedne..matr prou nč ni fajn..pa še jutr bomo pekl na žaru-js pa brez okusa..grrrr
sj se mi to dogaja ob močnejšem prehladu ampak to draja kšne dva tri dni pol je pa ok, tole zdej je pa že mal tu mač..kr pogrešaš to..čeprav če te ne doleti izguba ti je to samoumnevno-kokr veliko drugih stvari v življenju..

Jaz sem tudi bila, ko sem bila bolna, brez okusa in vonja, pa nisem imela apetita in sem shujšala... No, izgubljeni kg že prihajajo nazaj :(

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
18.2.2011 13:58:34   
smrketa24
Midva že kar dolgo ne uporabljava zaščite. Mislim, da je od septembra 2007, ko se je Matej rosil mi je G predpisala Cerazette in sem jih jemal 3 mesece, potem sem začela pa krvavet po njih (sem imela tudi cel mesec krvavitve) in sem prenehala. Pač, gremo potem varianto PAZI  No, sedaj pa itak ne paziva, ker upava na še enega/eno. Aja, vmes sva pa malo kondome imela.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.2.2011 16:50:47   
mini86
dh-ja to so take tablete k jih skos ješ in nimaš m...no seveda se lahko zgodi da imaš skos krvavitve kokr jih je imela smrketa, samo pri meni tega ni..
drgače pa to da gledajo deci tooook z vidika financ si še kako resnično napisala..

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
19.2.2011 9:05:47   
manna
Živjo
Sej nimam dosti časa kr gremo k taščici na obisk za cel dan. Se samo javljam, da nas potegnem nazaj na prvo stran.
dreamhorse, glede zaščite ti nimam prav nič pametnega za svetovat ker nimam pojma. Če prav po resnici povem, nisem še nikoli jemala nobenih tabletk. Ja vem, sem čudna. Razlog je, da sem se vedno zanašala na metodo "pazi", v mlajših in akhm..bolj divjih časih pa absolutno na kondome.
smrketa, taka krvavitev nevem kaj bi lahko pomenila, možno pa da ni res na sredini ciklusa?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
21.2.2011 7:14:33   
dreamhorse
Dobro jutro punce. Slabo čvekamo, ni kaj... bo treba kako temo dol vdarit.
No pri nas imamo ponovno sneg, sneži kot noro.. In jaz Žani nisem oblekla kombinezona za v vrtec.
Včeraj smo bili na konjski tekmi tam, kjer jaham in je mala bila tako navdušena, da jo bo treba še peljat. Upam, da bo šla po maminih stopinjah, da bova skupaj hodli jahat. Je tako navijala, ko so konji skakali, in še potem cel dan doma razlagala, kak so konjički skakali.

No, napište kaj, da nam ne bo dolgčas :)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
21.2.2011 7:35:20   
tecka
DH - konji so res ena taka čudežna žival. Tudi Srečko jih ima rad. Le da midva hodiva (ko ni snega, seveda)  krmit ene konje na paši (prineseva jabolka, potem pa jima izven ograde še malo trave natrgava). Srečko se jih nič ne boji, jim da za jest, potem pa gleda kako premikajo čeljust, kako prhajo čez nos in vrtiijo ušesa. Skačejo pa ti konji neuser posted image

Manna - iz Ikeje ne rabim več, so se pri kolegu premislili glede stolčka za hranjenje. Hvala za prijazno ponudbo pomoči!

Drugače je pa za nami čisto običajen vikend, le da je minil brez brskanja po netu. Ta teden bomo v lovu za nov prenosnik. Počakam še na reklamo od Leclerca, potem pa v akcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4548
21.2.2011 8:12:51   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

DH - konji so res ena taka čudežna žival. Tudi Srečko jih ima rad. Le da midva hodiva (ko ni snega, seveda)  krmit ene konje na paši (prineseva jabolka, potem pa jima izven ograde še malo trave natrgava). Srečko se jih nič ne boji, jim da za jest, potem pa gleda kako premikajo čeljust, kako prhajo čez nos in vrtiijo ušesa. Skačejo pa ti konji neuser posted image

Grrr, se mi kr dlake naježijo, ko tole preberem. Pri nas imamo na pašniku hruške, ki jih sosedje lepo hranijo našim konjičem, če jih teta ne utegne pravi čas pobrat. Rezultat tega je bil  že včekratno 4 urno sprehajanje konja, 95% možnost pogina zaradi kolike. Jaz tega ne pustim, saj je lepo, vendar včasih s tem naredimo več škode kot koristi. Pa brez zamere. Če ti lastnik pusti, potem ni problem. In sploh hranjenje konj iz rok.... noup, pri meni ne, v kolikor ni nagrada za nekaj kar je dobro opravil.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 21.2.2011 8:13:55 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
21.2.2011 8:43:11   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Grrr, se mi kr dlake naježijo, ko tole preberem. Pri nas imamo na pašniku hruške, ki jih sosedje lepo hranijo našim konjičem, če jih teta ne utegne pravi čas pobrat. Rezultat tega je bil  že včekratno 4 urno sprehajanje konja, 95% možnost pogina zaradi kolike. Jaz tega ne pustim, saj je lepo, vendar včasih s tem naredimo več škode kot koristi. Pa brez zamere. Če ti lastnik pusti, potem ni problem. In sploh hranjenje konj iz rok.... noup, pri meni ne, v kolikor ni nagrada za nekaj kar je dobro opravil.

user posted image user posted image ..ob tem se spomnem na pagu k sva z mojim futrala osle..iz suhim kruhom..in naju je dubu lastnik in naju napizdu k mačka pol pa osle pospravu..in jih nisva vidla pol 3 leta zapored tm..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?