dreamhorse
|
Hojla punce,... pa še jaz malo poklepetam. Čeprav me nič ne pogrešate. Končno sem spet v službi, po kar dolgem času doma. MP, čestitke za službo.... jupi... Mini, ne vem zakaj, ampak tudi meni so bolj všeč rjava korita, ker se bolj podajo k rožam, kot pa bela. Manna, vem da ni prijetno, če otrok noče v vrtec, ampak verjetno je res kako obdobje, ali pa se ji je kaj zamerilo, kar še ni pozabila. Pri nas pa Žana kar joka, če je ne dam na kahlo, ampak problem je, da redko sploh kaj not naredi. In se mi enostavno ne da kar v eno je slačit in oblačit.. Bo fajn, ko bo toplo za te reči. Mini, tisto mizico in stolčka ima Žana in je bil zelo dober nakup. Riše, pa tudi je kdaj tam. Res je fajna. Tečka, upam, da že preznujete zagovor :) Smrketa, tudi jaz nisem imela krvavitev med ovulacijo, so pa možne baje. Me je pa bolel trebuh, tako kot pri m... Z mojim greva v nedeljo na kopel in večerjo, sva zadnjič prestavila, ker sem jaz zbolela. Žani sem kupila sesalec, tisti otroški in na poti domov že govori, da bo sesala. Včeraj sma vsaka s svojim sesalcem posesale celo hišo. Me nekaj zanima. Tiste, ki ne delate na , kakšno zaščito imate. Sem slišala, da obstajajo hormonski obročki, ki ga za 3 tedne vstaviš not, potem daš ven in dobiš M... in tako naprej... Razmišljam, da bi vzela nakaj drugega, kot tablete.. Če jih takoooo pozabljam jemat.. Nič, napišite kaj... vas bom danes še kaj prebrala.
|