|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
23.2.2011 10:14:41   
manna
Helou
Janci F, mi imamo ActiFry!  In ne, to ni friteza! Ker v fritezi cvreš hrano v olju,, tu pa ne. Tu je samo posoda iz teflona (električna) ki s tako mešalno ročico meša hrano da se ne sprime in jo medtem z vročim zrakom enakomerno segreva - peče. Tko da krompir pride po izgledu in okusu nekako med pečenim in ocvrtim, je pa seveda veliko veliko bolj zdrav ker ni v olju. (no ja, iz pečice je tudi zdrav še posebej če je pečen na peki papirju) V bistvu da si lažje predstavljate, ActiFry je nekako tako kot una velika okrogla električna teflonska posoda, ki je bila svoj čas zelo popularna, le da actifry vso hrano konstantno meša.
Uporablja se jo pa za vse kar hočeš - tudi juhe, omakice, sladice.. v bistvu karkoli hočeš zmečeš noter, ampak mora bit narezano na koščke. Recimo vržeš lahko noter koščke piščančjega mesa in koščke bučk, paprike, čebule. Potem vklopiš za 20 minutk, nato odpreš in flikneš notri še kakšno začimbo in en deci smetane, pa zapreš še za 10 minut in imaš omakico za testenine.
V bistvu je primerno za vse, razen na primer za kakšne fileje - ker so pač preveliki in razpadejo oziroma se zataknejo notri.
No tolk o tem, če pa rabiš še kakšno informacijo, pa kar vprašaj.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
23.2.2011 10:16:16   
manna
Aja, kar se tiče pečenja krompirja v actifry - daš samo eno žlico olja, če pa uporabiš kupljen zmrznjen pomfri, pa ne daš nič olja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
23.2.2011 12:44:28   
mini86
dh-zbirnik?!?user posted image se kr grozn sliš..nč kej fajn

kahlica-ni šans..v vrtcu pa majo skupno zasedanje ja..

no js nisem uspela jt na inštrukcije..spet ne..madona mi zgleda niso usojene-sam brez njih pa tud nam znala..hmmmm..to pa ne gre glih skp ane..

peljala sm tamauga k dohtarju in smo dobil za tri dni sumamed..in to je to..

vidm da neki ste čvekale ne pa preveč..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
23.2.2011 13:08:24   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image  za tiste ki so že na kahlicah...našega ko slečeš bi se šel potem ko na kahli nič ne uspe v banjo mal počofat...

user posted image user posted image user posted image  HAHAHA. S smučanja smo že prišli, a časa ni nobenega. No, če me danes ne bi Janci opozorila, bi me še vedno iskali.

Na smučanju je bilo fantastično, J bi že smučal, če bi mu dal smuče, vreme je bilo super, nakopali smo se, meni je uspelo celo skočiti v savno. Sedaj pa tudi odhajamo na morje! Je treba počitnice izkoristiti.

Bom zvečer kakšno slikico prilimala, da mi boste malo fauž :)))

Janci - cvrtnika nimamo in si ga ne želim, niti s kapljico olja. Jaz dam pomfri speči na pek papir brez olja v pečico in mi je ful dobre. Cvremo pa enkrat na pol leta, pa še takrat mi ne paše preveč. V zadnje je celo J sodeloval pri paniranju zrezkov, da ne omenjam kuhinje user posted image Sploh pa ne prenesem cvrtja v gostilni :)
Drugače je pa Eva prava mala princeska. Uživajte še naprej! Prav lepo je bilo videti vašo novo družinsko članico.

Številka čevljev - naš ima 23, a bo potrebno počasi vse zamenjati. Prav tako tudi oblačila, ker se je potegnil v zadnjem času. In kot nora iščem bodije 92, pa nič ne dobim.

Mala_ princeska - čestitke za službo!!

Mini - upam, da bo Marcel kmalu boljše. Jaz trkam, ker je naš zadnje čase zdrav kot riba. A veš, da si skušam priklicati tvojo barvno v živo, pa sem te res premalokrat videla :(

< Sporočilo je popravil vitae -- 23.2.2011 13:11:39 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
23.2.2011 13:14:43   
vitae
Kahlica - če ga dam pravočasno bo kakal in se ob tem neznansko zabaval. Lulat ga zanekrat ne dajemo, razen zjutraj, ko se preoblači in zvečer. Včasih rata, včasih ne. Glede na tekočino, ki jo spije, pa sem prav vesela, da nismo še na kahlici...ker bi bili nato cel dan gor. Mi bomo maja, ko bo toplo začeli konstantno izvajati "misijo kahlica" in do konca poletja imam namen, da je osvojena!

Smrketa - super za Mateja! Bo imel veliko druščine v družini. Pri nas ima J samo eno sestrično, ki jo obužuje (stara je 3 leta) in kaže, da bo pri tem ostal :(

Kje je pa sedaj kakšna, da bi klepetala???

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
23.2.2011 13:21:09   
10ka
vitae - bodije 92 sem pred kratkim dobila v sparu. in so udobno veliki.

pri nas je dogajanje kar pestro. katja je pred kakima dvema tednoma uspela preplezati ograjo od postelje (70*140), in seveda nič kaj mehko pristala na parketu. na srečo je padec minil brez posledic. zdaj smo ugrajo ukinili in imamo zvečer namesto uspavanja žurko v otroški sobi. ko obdelamo običajen večerni ritual (večerja, pravljica, umivanje zob...), jih spravim v postelje, zaprem vrata in že slišim, kako se lovita po sobi. uspavanje je postalo neskončno težavno delo, saj rabita kakšno uro prepiranja in prepričevanja (kazni pri katji sploh ne zaležejo) preden se pomirita in zaspita. ta velika je sicer že pridna in poskuša mirno ležati v postelji. samo kaj, ko ji mali lumpek ves čas nagaja - jo vleče za lase, pleza na njeno posteljo, prižiga luč... sploh ne vem, kaj narediti s katjo, da ne bo več uhajala iz postelje. priporočam se za ideje. user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
23.2.2011 13:23:21   
mini86
js pa ne izključujem misli da bi ga dala na wc drugo leto poleti..vsaj kokr sedaj kaže letos tega ne bomo osvojili..nebi pa rada neki na vsak način ga silla na kahlo če ne ve zakaj gre..ne bom zadovoljna niti jaz k bodo skos nezgode niti on k ne bo mu ratal..itak pravjo da naj bi znali jt na kahlo od 2,5-3 leta enkrat..tistim k že sedaj rata super..

če nam se bo pa prej pokazala priložnost za skenslat plenico jo bomo zagrabl neki matrala na vsak način se pa ne bom

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
23.2.2011 13:26:57   
mini86
10ka js nimam nasveta zate veš..pa bolj ko študeram kaj bi naredila v tvoji situaciji mn mam idej..tko da..srečno

glede sparovih bodijev-če maš sušilca obvezno eno št večje bodije..so pa res sm pa tja simpatični

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
23.2.2011 13:36:07   
dreamhorse
MIni, saj ni tako hudo. Zbirnik je v bistvu ena skupina, kamor peljem Žano pred sedmo in pridem iskat po 15 uri. Ob 7 pride po njih njihova vzgojiteljica in so do treh v svoji skupini. Torej, njena skupina je odprta od 7-15. Prej in po pa so v drugi skupini. In temu jaz pravim zbirnik, ker so tam otroci iz treh različnih skupin. Smotano mi je s tega vidika, ker ne vidim njene vzgojiteljice in nobenih obvestil. Sploh ne vem, kaj se dogaja.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
23.2.2011 13:51:12   
mini86
ahaaaa..zdej mi je pa jasn..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4635
23.2.2011 13:55:27   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ahaaaa..zdej mi je pa jasn..user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 23.2.2011 14:01:42 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
23.2.2011 14:02:29   
smrketa24
dh - tobogan je poliestrski.

10ka - ja, tudi pri nas je bilo tako, da je začel ven iz postelje plezat. pa imamo na srečo mizarja v družini in je spodaj pod posteljo pač zvrtal še eno luknjo in spo posteljo spustili za cca. 10 cm, tako da je skoraj na tleh, pa še v spalni vreči mi spi, tako da itak ne more dati noge čez. Me pa malo skrbi kako bo poleti, ko ne bo v spalni vreči user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 4637
23.2.2011 14:03:05   
smrketa24

js pa ne izključujem misli da bi ga dala na wc drugo leto poleti..vsaj kokr sedaj kaže letos tega ne bomo osvojili..nebi pa rada neki na vsak način ga silla na kahlo če ne ve zakaj gre..ne bom zadovoljna niti jaz k bodo skos nezgode niti on k ne bo mu ratal..itak pravjo da naj bi znali jt na kahlo od 2,5-3 leta enkrat..tistim k že sedaj rata super..

če nam se bo pa prej pokazala priložnost za skenslat plenico jo bomo zagrabl neki matrala na vsak način se pa ne bom

Imaš prav!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
23.2.2011 14:04:37   
mini86
smrketa-js sm ga mela lansko poletje skos v vreči..no je pa res da imamo doma klimo in tud na morju je klima tko da ni blo nikol vročeuser posted image

sm pa učeri rezervirala morje..en teden v zadnjem tednu v predsezoni in 14 dni zadnje v avgustuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4639
23.2.2011 14:05:14   
smrketa24
vitae - tudi jaz sem našla bodije v šparu št. 92. pa še poceni so: 3 pakirani skupaj po 10eur in ful lušni. pa sem ga dala v sušilca in se je minimalno skrčil (praktično nič), tako da ni panike. drugje jih pa nisem zasledila. sem v H&m spraševala, pa so rekli, da imajo samo do št. 86, naprej jih ne držijo. pa sploh ne vejo zakaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4640
23.2.2011 14:07:37   
mini86
js sm zanč za foro napisala na forum če ma gdo za prodat tobogan in se je prvo javla ena k me je hotla nategnt-za un mini rablen tobogan je hotla 40€, na bolhi ga prodaja za 30€, nov v trgovini je pa tud 30€

pol se mi je pa še ena extra prjazna javla da ma enga večiga k mu kokr se spomn manjkajo eni šraufi ampak mi ga šenka sam poiskat ga more..no tko da mamo tobogan..če je pa un ful velik pol pa bo dubu enga srednega..

mal računam da bi mi loh princeska popust dala v trgovini k mam že od lanskega leta ogledanga smobiya-srednje velikosti

Neposredna povezava do sporočila: 4641
23.2.2011 14:07:53   
smrketa24

smrketa-js sm ga mela lansko poletje skos v vreči..no je pa res da imamo doma klimo in tud na morju je klima tko da ni blo nikol vročeuser posted image

sm pa učeri rezervirala morje..en teden v zadnjem tednu v predsezoni in 14 dni zadnje v avgustuuser posted image

jaz sem ga imela pa poleti samo v kratkem bodiju, drugače je bil čist prešvican. ne vem pa kako bo za letos. tudi mi smo septembra dobili klimo, samo ne vem, če bi jo mela čez noč prižgano user posted image

super za morje user posted image user posted image kje je še to pri nas. se ponavadi tik pred zdajci odločimo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
23.2.2011 14:10:19   
mini86
zakaj je nebi mela pržgano ponoč..a čez dan ti bo super, ponoč boš pa švicalauser posted image user posted image

mi mamo polet naštiman na 21-22 pa je prav super za spat..js morm bit obvezno pokrita, marcel pa nikol ni moker..no sm pa tja ampak to je pa tud zdj pozim

Neposredna povezava do sporočila: 4643
23.2.2011 14:10:29   
smrketa24

js sm zanč za foro napisala na forum če ma gdo za prodat tobogan in se je prvo javla ena k me je hotla nategnt-za un mini rablen tobogan je hotla 40€, na bolhi ga prodaja za 30€, nov v trgovini je pa tud 30€

pol se mi je pa še ena extra prjazna javla da ma enga večiga k mu kokr se spomn manjkajo eni šraufi ampak mi ga šenka sam poiskat ga more..no tko da mamo tobogan..če je pa un ful velik pol pa bo dubu enga srednega..

mal računam da bi mi loh princeska popust dala v trgovini k mam že od lanskega leta ogledanga smobiya-srednje velikosti

ja, to se pa splača, če ti ga bo dala. zašraufal se ga bo pa že, a ne. mogoče bo pa res princeska uspela ti zrihtat popust user posted image

midva sva ga našla pa pri enem privatniku, ki dela poliestrske in je dolg 240cm, cena je pa 120eur. ga bomo imeli zunaj in je fin, ker se ne bo preveč segrel zaradi sonca, tako da se otroci ne bodo mogli opeči, ko se bodo dol spuščali. samo še za barvo se morava zmeniti, verjetno bo rumen.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
23.2.2011 14:12:03   
mini86
kva je že to poliester..a taki k so modri na igriščih..
ta srednji je nekje med 70-80€ pa je daleč od 240cm tko da ste ga najdl zlo ugodno..

Neposredna povezava do sporočila: 4645
23.2.2011 14:12:39   
smrketa24

zakaj je nebi mela pržgano ponoč..a čez dan ti bo super, ponoč boš pa švicalauser posted image user posted image

mi mamo polet naštiman na 21-22 pa je prav super za spat..js morm bit obvezno pokrita, marcel pa nikol ni moker..no sm pa tja ampak to je pa tud zdj pozim

veš kaj je fora ne....meni ponoči ni nikoli vroče user posted image jaz še poleti spim v dolgi pižami in pokrita s kovtrom user posted image ampak se bom letos verjetno morala zaradi mateja še malo bolj obleči, če bomo imeli prižgano klimo. fino je, ker jo imamo v dnevni sobi, ostale sobe so pa ravno tako, da notri ne piha, zrak pa vseeno pride do tja, če imamo odprta vrata.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
23.2.2011 14:15:16   
dreamhorse
Jaz klimo prižgem ene 2 uri pred spanjem. Ponoči je nimam prižgane.. Ne pri nama ne pri mali v sobi. Ne more pihat po njej. Tako da prej fajn sobo ohladim, pa je to to... če je pa res res res vroče ponoči, pa jo še mal prižgem, za kake pol urce pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 4647
23.2.2011 14:15:21   
smrketa24

ta srednji je nekje med 70-80€ pa je daleč od 240cm tko da ste ga najdl zlo ugodno..

ja, nekako kovinski zgledajo, oni imajo pa vse barve, ki jih hočeš. ja, tudi nama se je zdela ful ugodna cena. majo pa še 340cm, so pa 220eur.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
23.2.2011 14:16:12   
mini86
no sej da nauš mislna..tud mene polet moj čudn gleda k sm pokrita s kovtrom-sicer poletnim ampak vseeno..
mi jo mamo pa v kuhinji in gre tud povsod prou lepo..je ne zamenjam za nič na svetu

Neposredna povezava do sporočila: 4649
23.2.2011 14:16:18   
smrketa24

ja, nekako kovinski zgledajo, oni imajo pa vse barve, ki jih hočeš. ja, tudi nama se je zdela ful ugodna cena. majo pa še 340cm, so pa 220eur.

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?