|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.1.2011 13:52:56   
dreamhorse
Kje pa ste danes vse?

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
13.1.2011 13:56:56   
bačko
DH evo mene!user posted image user posted image user posted image Malo sva počivali z Žano.Sedaj greva v vrtec po Loro potem pa kosilo skuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 3952
13.1.2011 14:00:37   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Kje pa ste danes vse?

js čakam da kera kej napiše ane..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.1.2011 14:49:32   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Kje pa ste danes vse?

js čakam da kera kej napiše ane..

...user posted image  ...user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.1.2011 14:56:39   
bačko
No in drugač?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.1.2011 14:58:52   
bjondi
...happy a n  user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.1.2011 15:02:51   
bjondi
http://www.youtube.com/watch?v=ME9qqyyojhQ

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.1.2011 15:11:02   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.1.2011 15:24:56   
manna
živjo
dh, glede une jeze kar je bjondi napisala, po mojem ni mislila da nobenmu nič ne poveš kaj te moti, pač pa bolj tko, da je dobro znat ohranit mirne živce- da te kakšna malenkost ne vrže iz tira in ti poslabša cel dan, če je pač ne moreš spremenit. Nekako tako, kot je un pregovor;...bodi sposoben spremeniti stvari, ki jih lahko, in sprejmi tiste, ki jih ne moreš..al kako je že. Da bi pa človek kar pogoltnil vse kar mu kdo servira, to pa ne gre.
mk8, res je da se na svoje najbližje ki jih imamo najraje, največ znašamo. Žal.
Danes ste pa res bolj redkobesedne.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.1.2011 16:04:17   
Mala_princeska
evo še mene

ma kok cajt leti....šibam z enga razgovora na druzga user posted image
no zdejle šibamo v trebnje na ribiča pepeta s taveliko

se vam še javim in pokomentiram kaj za nazaj

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.1.2011 16:20:53   
bačko
Mala princeska imaš email!!user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.1.2011 18:56:32   
mini86

user posted image user posted image user posted image

vse pohvale mamici da že tako zgodaj sina nauči gate prat..user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.1.2011 19:16:05   
tecka

vse pohvale mamici da že tako zgodaj sina nauči gate prat..user posted image user posted image user posted image

Čez 29 let, ko bo še vedno doma, mu pokažeš ta video in rečeš da je to že znal kot majhen in da je čas, da gre...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.1.2011 19:20:42   
tecka
Zdaj pa še moj problemček...
Srečko je ves teden (torej prve 3 dni) kakal bolj redko. To smo videli, ker je iz vrtca nosil domov pokakane cunje. Doma ni kakal. Včeraj je kakal tudi doma, danes je kakal vsaj 3x, zdaj zvečer že skoraj vodo. Še ko sem bila v službi, je naš klical in rekel da ima neke rdeče pike po obrazu (kao 3), no zdaj zvečer je teh pik polno po nogicah - se kar nadaljujejo iz vnete ritke in manjše so tudi po rokicah. So še čisto drobne, kot osip, nič vodene na koncu. Z googlom v 5 min nisem našla diagnoze, a katera kaj sumi, kaj bi to bilo? Vročine nima, razpoloženje in apetit normalni.
Thx, zdaj pa šibam na telovadbo. Da se malo prešvicam predno grem na bolniško. Jutri je sicer dopoldne doma naš, potem pa sem na vrsti jaz.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.1.2011 20:17:25   
mini86
tecka pismu tole deluje bl na alergijo na hrano..a se ti zdi da bi ga kej trebušček bolu, a je in pije normalno,kaj pa razpoloženje..ali je začel kej takega jest kar prej ni..

čeprav se mi zdi tole smešno ampak sem prebrala da naj bi bila driska takrat ko se otrok v eni uri najmanj 3x tekoče oz redko pokaka..

glede na to da se pri vas to vleče oz se je začelo slabšat-prvo 3 pikice potem razširitev po nogah je najboljše seveda da grete do P kar pa ne dvomim da boš šla..

no mi imamo še delno vnetje ušeska, AB nam ni zamenjala ker je rekla da smo že na polovici..
gremo se pa v sob še pokazat na metelkovo, pa potem ko pridemo iz toplic še enkrat, takrat pa je rekla da nam bo dala napotnico za orl..upam da zdržimo z zdravjem do 3.feb, da se cepimo-KONČNO in da se nam nehajo tale vnetja..

aja pa dozo AB nam je zmanjšala, ker je izgubil maček na teži..sj zdele 3 dni sploh nč ne je..

< Sporočilo je popravil mini86 -- 13.1.2011 20:18:18 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.1.2011 20:19:16   
mini86
aja uspavanje nam je končno uspelo in sedaj lepo zaspi brez joka in meneuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.1.2011 21:22:40   
tecka
Mini, čestitke za uspavanje. Mi se ga še lotili nismo!
Aja, pa hvala za povabilo na morje, pa če ne drugače, se naš ziher ne bi strinjal. Je pa tako, da lani je bila s tabo hrenovkauser posted image No, ne bi si ravno želela da me prekrstite v ...recimo čuft (ker za hrenovko nimam ravno primernih oblin)user posted image user posted image user posted image

Se pa splača kdaj dvignit rit in iti na telovadbo. Je bila tam ena patronažna sestra iz ZD in je rekla, da gre po vsej verjetnosti za virozo z izpuščaji.
Smo pa tudi mi pomislili na hrano, ampak ni nič kaj takega jedu, pa sračkanje je že cel teden, izpuščaj pa šele danes. Bo še P povedala svoje, če pridemo na vrsto jutri.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.1.2011 21:24:22   
Tira
No, na svoj RD si pa vzamem čas še za vas user posted image

Sicer je bil cel dan bolj tko... eno koristno stvar sva pa le z mojim naredila. Dala sva v delo poročna prstana user posted image  S tamalim sva imela danes posvetovalnico in ga je samo na hitro pogledala, če je zdrav in je bil cepljen in to je vse. Sedaj ga malo boli nogica, sem mu popoldne dala kar svečko, ki jo je priporočila P. Pa namazala sem oteklino s Tea tree kremo.

Lahko povem, da je mali zaenkrat fuuul priden v varstvu. Bolj zadovoljna ne bi mogla bit in čist nič mi ni žal, da sem se odločila, da gre v varstvo. Napredek je več kot očiten. Po novem tudi že hodi na kahljico v varstvu (doma sem ga že prej dajala, ampak samo zvečer) in se skoraj vedno polula, včeraj je baje tudi kakal na kahljico user posted image  Mogoče nam celo rata, da bi bil "suh" do prihoda user posted image  
Aja, moj PDP je 31.3.
Malo moram še zdržat, čeprav sem skoz tkoo utrujena. Sem 100%, da bom prej rodila, ker imam že sedaj tak trebuh, pa ful mi dol pritiska. Še vedno na polno delam in moram še malo, potem pa upam na malo bolniške, pol pa porodniška. Samo malo me skrbi, ker je moja zdravnica ful neki začela komplicirat in mi še za posvetovalnico noče dat bolniške user posted image  Sem bila v zadnjo prov jezna. Ne bi rekla, da bi bila skoz neki po bolniških. Tako me pa do 27. tedna nosečnosti sploh videla ni!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.1.2011 21:43:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mini, čestitke za uspavanje. Mi se ga še lotili nismo!
Aja, pa hvala za povabilo na morje, pa če ne drugače, se naš ziher ne bi strinjal. Je pa tako, da lani je bila s tabo hrenovkauser posted image No, ne bi si ravno želela da me prekrstite v ...recimo čuft (ker za hrenovko nimam ravno primernih oblin)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tečka modelka do konca...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.1.2011 21:48:13   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Čez 29 let, ko bo še vedno doma, mu pokažeš ta video in rečeš da je to že znal kot majhen in da je čas, da gre...user posted image

user posted image  ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.1.2011 21:58:59   
bjondi
Tira vse lepo ob rojstenm dnevu ti želim user posted image ...lepo zakorakaj naprej v novo obdobje ,ki je pred teboj in želim ti lepo pot do vseh tvojih ciljev ,ki si si jih zadala...pa lep preostanek večera...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
14.1.2011 7:23:48   
dreamhorse
Dobro jutro punce.
Pikapoke vsem bolančkom, da bodo čimprej zdravi. Danes je petek, juhu.
Medve pa kar naprej hodiva po nekih obiskih in Žana je čisto vesela, ko je okrog nje kak otrok. Bo treba kako sestrico ali brateca zrihtat, pa kaj, ko moj noče :(

Mah, bo že.... Saj ima dosti družbe okrog sebe, se tolažim :(
Lep delavni dan vam želim, če ste v službi, ostalim pa čim lepše preživljen petek...

Pa napišite kaj, kakšno temo bomo danes obirale :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
14.1.2011 7:25:11   
dreamhorse
No, za začetek mi lahko daste kako idejo kaj danes kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 3973
14.1.2011 7:48:59   
bačko
Mini čestitke za uspavanje.user posted image user posted image user posted image
Tira vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za tako lepo že lula in kaka na kahlici.Naša je rada na kahlici ampak redko kdaj kaj naredi.KO pa naredi pa je vsa vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image
DH jaz bom imela kanelone in solato.Včeraj pa smo imeli tunino omako in testenine.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
14.1.2011 8:13:07   
Janci F
Danes grem na prvi CTG, čeprav po pravici povedano ne čutim še nobene potrebe. Bom pač spet malo tam ležala in nujno moram kaj za brat seboj vzet.
Drugače sem pa čist presrečna, ker sem včeraj nazaj možka dobila in je sedaj življenje veliko lepše. user posted image user posted image user posted image
Tako, da smo sedaj spet v polni postavi, vendar vseeno želim, da še nekaj časa počakam 2v1, saj sem se za ponedeljek dogovorila, da se grem slikat in se resnično veselim tega, tako da moram nujno vstati zapakirana.
Pa še en projekt za službo bi rada zaključila preden grem rodiit, ker po porodu se ne želim več s službo ukvarjati.

Drugače sem pa včeraj imela kar nekaj močnih krčov in to na pravem mestu, tako da sem se že malo ustrašila in še enkrat šla pogledat, če sem vse spakirala v torbo.

Glede na to, da imam rok 25.1.  sem se odločila, da bom rodila 21.1. - glede na to, da sem prvič rodila en dan pred rokom, upam, da bom sedaj 4 dni pred rokom, da ne bo treba it na amnio in milijon CTG-jev.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?