smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Že kar nekaj časa se nisem javljala in sem se odločila, da je danes čas. Razmišljala sem, ali naj vas obremenujem s tem, kar se mi je dogajalo v preteklem času ali ne, a sem se odločila, da se bom izpovedala in mi bo ob tem malo lažje. No, bila sem srečna nosečka skoraj 9 tednov (rok bi imela isti mesec kot Manna), a na žalost ploda ni več in me v ponedeljek čaka abrazija. Grozna življenjska preizkušnja, a kaj čemo. Ko sem izvedela, sem svojo žalost izjokala in se jezila na cel svet, a naslednji dan odšla v službo, kar mi je 1000% pomagalo. Sedaj čakam na pon. (abrazija) in mi je znova neprijetno, a vem, da bom preživela. Razumsko točno vem, zakaj se takšne stvari dogajajo, čustveno veliko manj. To je glavni razlog, zakaj se nisem javljala že od dec., saj sem čakala svojih 5 min "slave", da vam sporočim lepo novico, a sedaj se je le-ta zamenjala s slabo. Hb, da je tu moje malo srce, ki me razveseljuje in čudoviti mož, ki mi stoji ob strani. Zvečer vas bom prebrala za nazaj in napisala, kakšen komentar več kot v preteklem mesecu! Edina "dobra" stvar v vsem tem je, da znova J dvigujem, se lovim, izvajam z njim akrobacije itn. Verjamem, da ti je hudo. Ne najdem besed, da bi te lahko potolažila