|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
14.1.2011 15:07:19   
bačko
Janci tudi jaz navijam za Evo.user posted image user posted image user posted image user posted image
No moj pa je mlajši od mene.Res da samo eno leto ampak je vseeno mlajši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.1.2011 17:27:16   
Tira
Ah, ne ne Janci bo imela Vid-a, sem skoraj 100%, da bo user posted image

Razlike v letih... moj je cele tri tedne mlajši in ravno sedaj ima "svoje" tri tedne, ko hodi okoli kot pav... kao, jz sem pa eno leto mlajši user posted image

DH moja dva sta imela mene, ko je bilo mami 35, atiju pa 41 let. Nič ni prepozno, še imamo čas user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.1.2011 22:57:21   
bjondi
Mi smo imel pa kar danes sistematiko,so klicali če lahko dans al raj čez mesec...pa smo šli ,težek je 12kil,dolg pa 84cm...pa ni bla naša P in mu je navlekla dol kožico od luleka da je mal bubal...pol pa sploh ko sva domov prišla in je prvič hotel lulat in je peklo in je jokal...ampak smo zrihtal user posted image ...

Razlika v letih ,midva sva narazen pol leta in je guuduser posted image ...tast pa tašča pa 15 let in se kar ornk pozna tast je star 77 ,tašča pa 62 in se je kar začel poznat...prej se ni niti porajtal...zdej pa pač se en mejčkn...ampak važn da smo vsi zadovoljni s tem kar imamo in to nas gor drži kakorkoli obrneš user posted image ...

Pa lep vikend...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.1.2011 9:00:54   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

kar se pa tiče krofov mam jaz en dober recept in mi zmeraj ratajo, tako, da če želite vam ga dam

jaaaaa..pa ti pol povem če me je minil k ga bom vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ojla vam ga pole napišem ko bo Lana šla spančkat

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.1.2011 12:23:00   
tecka

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kar se pa tiče krofov mam jaz en dober recept in mi zmeraj ratajo, tako, da če želite vam ga dam

jaaaaa..pa ti pol povem če me je minil k ga bom vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ojla vam ga pole napišem ko bo Lana šla spančkat

Se priporočam tudi jaz, čeprav sem jih nazadnje pekla pod maminim nadzorom v srednji šoli. Naš zelo navija za krofe, jaz pa bolj za lokalno slaščičarnouser posted image

Razlika v letih: pri nas sem starejša jaz, o našem pa samo toliko, da so mu za hobi všeč starineuser posted image user posted image user posted image user posted image . O letih pa ne bom, ker sem spet ugotovila, da sem ista generacija kot Minina mamauser posted image user posted image JBG, sem pač izkušenauser posted image user posted image user posted image

Janci in Tira, še malo do finalauser posted image user posted image . Trebuh pa ni važno kolikšen je, važno je, da ti je koža prav. Čisto zares. Meni je proti koncu nosečnosti počil popek in sem bila čisto nesrečna, ker mi koža ni bila več prav.

Mini - obvezno se v toplicah priklopiti na internet!

Koža na lulčku - P jo je potisnila dol samo toliko, da se je glavica videla in je rekla, da je zadosti. Sva pa pred tole driskico s Srečkom pridno telovadila in enkrat on čudno sune z boki in evo cela glavica pogleda ven. Je bilo še meni grozno.

Srečkova bolezen - še vedno redko kaka ene 2 - 3 x na dan. Dali smo mu piti tudi koka kolo, pa ni pomagalo. Mogoče je bilo premalo, pretiravat nočem. Nima pa vročine in je živahen sto na uro. Za moj okus bi lahko več pil, je pa zadosti.
Tudi ta bolezen pa sovpada z zobkom in tako je ostala samo še ena spodnja trojka. Pa tudi to bo kmalu dobil, je pa čisto revčkan, ker grize sam sebe, ko bi si rad drgnil tisti mali prostorček, ki je še ostal.

Danes pa za kosilo pripravljam lazanjo - po ene 2 letih. Menda mi bo ratala:)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.1.2011 12:44:17   
smrketa24
Oj punce!
Joj, čas gre tako hitro okoli, da sploh nimam časa kaj napisat. Tako da se spet po dolgem času javljam.
Mi smo ok, Matej je malo prehlajen, ampak ni panike. Je živahen za tri user posted image Trenutno mi pa spi, moj tudi, tako da imam malo miru. Danes gremo malo na Mengeško kočo, ker je tako lep sonček, samo da se fanta zbudita.

Janci - meni je pa bolj všeč Nika za punčko. Vid mi je pa zelo lepo ime za fanta. Bi tudi jaz imela Vida, pa mojemu ni všeč.

Razlika v letih - midva sva 2 meseca narazen, s tem, da sem jaz 2 meseca starejša user posted image

mini - uživajte v toplicah.

Tira- vse naj naj z zamudo, vendar iz srca.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.1.2011 14:41:42   
vitae
Že kar nekaj časa se nisem javljala in sem se odločila, da je danes čas. Razmišljala sem, ali naj vas obremenujem s tem, kar se mi je dogajalo v preteklem času ali ne, a sem se odločila, da se bom izpovedala in mi bo ob tem malo lažje.

No, bila sem srečna nosečka skoraj 9 tednov (rok bi imela isti mesec kot Manna), a na žalost ploda ni več in me v ponedeljek čaka abrazija. Grozna življenjska preizkušnja, a kaj čemo. Ko sem izvedela, sem svojo žalost izjokala in se jezila na cel svet, a naslednji dan odšla v službo, kar mi je 1000% pomagalo. Sedaj čakam na pon. (abrazija) in mi je znova neprijetno, a vem, da bom preživela.

Razumsko točno vem, zakaj se takšne stvari dogajajo, čustveno veliko manj.

To je glavni razlog, zakaj se nisem javljala že od dec., saj sem čakala svojih 5 min "slave", da vam sporočim lepo novico, a sedaj se je le-ta zamenjala s slabo.

Hb, da je tu moje malo srce, ki me razveseljuje in čudoviti mož, ki mi stoji ob strani.

Zvečer vas bom prebrala za nazaj in napisala, kakšen komentar več kot v preteklem mesecu! Edina "dobra" stvar v vsem tem je, da znova J dvigujem, se lovim, izvajam z njim akrobacije itn.

< Sporočilo je popravil vitae -- 15.1.2011 14:42:44 >

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.1.2011 16:46:17   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

No, jz sem se 100% zmotila user posted image  Janci je namreč danes rodila punčko EVO user posted image user posted image user posted image  Čestitke user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.1.2011 17:53:04   
Mala_princeska
Čestitke Janči za bejbiko user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.1.2011 19:55:04   
smrketa24

No, jz sem se 100% zmotila user posted image  Janci je namreč danes rodila punčko EVO user posted image user posted image user posted image  Čestitke user posted image

Čestitke za Evo. Sedaj pa veliko cartanja!!!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.1.2011 19:58:00   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Že kar nekaj časa se nisem javljala in sem se odločila, da je danes čas. Razmišljala sem, ali naj vas obremenujem s tem, kar se mi je dogajalo v preteklem času ali ne, a sem se odločila, da se bom izpovedala in mi bo ob tem malo lažje.

No, bila sem srečna nosečka skoraj 9 tednov (rok bi imela isti mesec kot Manna), a na žalost ploda ni več in me v ponedeljek čaka abrazija. Grozna življenjska preizkušnja, a kaj čemo. Ko sem izvedela, sem svojo žalost izjokala in se jezila na cel svet, a naslednji dan odšla v službo, kar mi je 1000% pomagalo. Sedaj čakam na pon. (abrazija) in mi je znova neprijetno, a vem, da bom preživela.

Razumsko točno vem, zakaj se takšne stvari dogajajo, čustveno veliko manj.

To je glavni razlog, zakaj se nisem javljala že od dec., saj sem čakala svojih 5 min "slave", da vam sporočim lepo novico, a sedaj se je le-ta zamenjala s slabo.

Hb, da je tu moje malo srce, ki me razveseljuje in čudoviti mož, ki mi stoji ob strani.

Zvečer vas bom prebrala za nazaj in napisala, kakšen komentar več kot v preteklem mesecu! Edina "dobra" stvar v vsem tem je, da znova J dvigujem, se lovim, izvajam z njim akrobacije itn.

user posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem, da ti je hudo. Ne najdem besed, da bi te lahko potolažila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.1.2011 19:59:35   
fragola
Janci čestitke, ku lepo zdaj mata parček! Bravoooo!

< Sporočilo je popravil fragola -- 15.1.2011 20:04:04 >

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.1.2011 20:09:41   
fragola

jaz točno vem kaj prestajaš, samo jaz potem sem se nekako tako potolažila, da se vse zgodi razlogom. Ni lepa tolažba, vem, ker, vvem kako boli.
Sama se drugič (prvič sem tudi sama pri 9T) splavila pri 4 mesecih in ti povem, da je še bolj hudo ker je bil že otrok in ne zarodek, in je bilo res hhudooo, ma sem prebolela. Večkrat se spomnim na mojega zgubljenega otročkan in zdaj bi bil star že skoraj 3 leta. Sama imam moto upanje zadnje umre in takoj ko bosta smela pejta v nove boje in boš vidla, da tokrat bo vse ok!

< Sporočilo je popravil fragola -- 15.1.2011 20:11:32 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.1.2011 20:17:49   
fragola
No tukaj je pa recept za KROFEEEEEE!!! (by Andreja-fragola)
Meni po tem receptu zmeraj ratajo in so zelo dobriuser posted image

Potrebujemo:
- 1kg moke
- 10 dag kvasa
- 5 rumenjakov
- 7 dag sladkorja
- 1dcl olja
- 1/2l mleka
- dišave: limon, vanilni sladkor
- 2 žlici ruma
- malo soli
Ko narediste maso jo morate pustit, da vstane, nato oblikujete kroglice, jaz uporabim, kozarec ali pa uno za krofe.
Nato nazaj pustite, da te kroglice vstanejo. Ko vstanejo jih cvrete na vsaki strani, da lepo porumenijo in nazadnje ko se malo pohladijo vbrizgatae poljubne marmelade, čokolade ali kar želite.

Pa dober tek!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.1.2011 20:18:46   
fragola
Aja imam pa rok 15.4.2011

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.1.2011 21:34:50   
tecka
Vitae, naj bo čas tvoj zavetnik in čim prej omili tvojo bolečino. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.1.2011 21:44:20   
lenika
Janči iskrene čestitke!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.1.2011 8:46:39   
bačko
Tecka naša Lora kaka samo enkrat na dan.
Vitea ponosna sem nate in na tvoj pogum.Vsaka ti čast.Imaš prav življenje teče dalje in slej kot prej boš ponovno zanosila.Le pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem pa da je zelo hudo.
No sem rekla da bo punčka.Iskrene čestitke Janči in veliko lepih trenutkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.1.2011 13:46:42   
tecka

Čestitke Janci in dobrodošlica Eviuser posted image user posted image user posted image . Še dobro, da je počakala na očkovo vrnitevuser posted image

Je pa kruto tole naše življenje. Vitae izrekati sožalje in čestitati Janci hkrati. Jaz bi imela PDP ob prvem ss 1. avgusta, en fantek iz soseščine je bil rojen par dni prej. Ne morem si kaj, da ne bi pomišljala in sanjarilal, kolikšen/kakšen bi bil moj nesojeni otroček.

Drugače sem jaz danes ful pridna - pospravljam, kuham, šla sem za eno uro hodit, ko je šel tamau spat. Srečko je boljši in danes še ni kakal in hočem čim prej pregnati viruse. Ampak zdajle pa spet jokam. Malo za Vitae, malo zase.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.1.2011 17:13:54   
bačko
Tecka zakaj zase jokaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.1.2011 21:23:27   
bjondi

Ja bravoooo in zdej imajo parček...no pa še do 21-ga ji ni bilo treba čakat user posted image ...veliko lepih trenutkov z dojenčico in njenim večjim bratcem želim ...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.1.2011 21:48:39   
vitae
user posted image

Janci še tu in iz dna srca VSE NAJLEPŠE ob rojstvu hčerkice. Naj bo Tom ponosen bratec, vidva pa nasmejana starša, ki bosta uživala vsak trenutek ob odraščanju Eve.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.1.2011 21:54:23   
vitae
Tecka - isti dan, ko sva mi2 izvedela slabo novico, naju je čez pol ure klical M prijetelj, ki je rodil en dan prej in je tisti dan praznoval rojstvo hčerkice. Čudna so pota...

Jaz se še kar držim. Danes sicer veliko slabše, ker me jutri čaka zelo neprijetno doživetje. A ne jokam (no, kakšna solzica se mi že prikrade - tudi ob postu Tečke), bom solze prišparala za čas po abraziji.

Hvala vsem za spodbudne besede. Res je težko, a bi lahko bilo tudi hujše. Nekako bomo tudi to stvar preživeli in našli ponovno radost življenja. Čeprav te dni doživljam le eno - ne želim si ponovne nosečnosti. Vem, da rabim samo čas in da bom čez en mesec drugačnega mnenja.

Vse tiste, ki ste imele splav...Kako ste se spopadala z nosečnostjo po njem? Vas je bilo nenehno strah ali ste uspele negativo pustiti ob strani? To je edina stvar, ki me zanima, potem bom pa nehala govoriti in odpirati še vam kakšne rane.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.1.2011 21:58:23   
Goldy
janci - čestitke za Evo!!!user posted image user posted image

vitae - user posted image user posted image

razlika v letih - jaz sem 6 let starejša od mojega.user posted image Kar pa v naši družini ni nič nenavadnega, ker je bial moja mamica 16 let starejša od očka.user posted image Pa sta se ful ujela.

A je tudi bolna - spet ima počen bobnič - pa še prehlajena ni bila. Ne vem več kaj naj.user posted image

Lep pozdravček vsem!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.1.2011 22:24:23   
fragola

Vse tiste, ki ste imele splav...Kako ste se spopadala z nosečnostjo po njem? Vas je bilo nenehno strah ali ste uspele negativo pustiti ob strani? To je edina stvar, ki me zanima, potem bom pa nehala govoriti in odpirati še vam kakšne rane.

mene po pravici me je bilo zelo strah, tudi pač ker nisem mela samo enega splava. Čez selo nosečnost sem se bala tudi 3xsem bila v bolnici, no in smo pršli do naše sreče, ki je prav danes stara že 19 mesecev!!!
Zdaj pa ko pričakujem drugega otročka je vse drugače sploh se nisem obremenjevala, ker sem si rekla, da vsaj enega imamo. Ma tudi v glavi sem mela poštimano, da tokrat bo vse ok in da ne bo nobenih komplikacij. Zaenkar nisem mela še nobene komplikacije in upam, da tako ostane do konca. Samo pogumno in ne ubupaj!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?