dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi da znaš to narest kar si napisala v prvem stavku...ampak fore pa ni kaj si ti njemu rekla in kaj je on pozabu...drugič je zadeva lahko rešena še predno kaj rečeš,je tako al ni tako...lej drugič se nasmej taki situaciji in ti nikoli več ne bo prekipelo...spremeni sebe in ne spreminjaj drugih...ker ko boš delala na sebi se bo vse avtomatsko kar se dogaja okoli tebe spremenilo v vse tisto ,da te ne bo nikoli več iztirilo...in postali boste še srečnejša družinica pri bačkovih... Čaki, a to pomeni, da lahko moški (oz. oseba, ki je kao naj ne bi spreminjali) naredi vse, kar mu paše, pa mu ne smeš tega povedat, da ti ni prav ali kako. Da je treba pa kr vse požret, pospravit, popravit ali naredit za njimi, potrpet, ker zaradi tega ti nekaj ne moreš naredit prav, sploh če s tem ogroziš otroka? O ne, to pa ne. Se pove, da se opozori. Saj tudi jaz kdaj kaj naredim, kar ni prav. Pa pričakujem od partnerja, da me opozori, ker morda se ne zavedam, da to naj ne bi bilo tako kot je. Sploh pa ne pričakujem, da se potem muli, pa ne pove, kaj je narobe. Požret pa tako in tako ne gre... Mam zdaj ravno primer v službi. Šefico je nekdo razkuril, nimam pojma kdo, in zdaj sem jaz njena žrtev, in se spravlja na mene. Do neke meje bom kimala, ampak ne bom se pa pustila, da pometa z mano, ker je ona slabe volje... halo... pa saj se znam cenit... Samo čakam na priložnost, da ji povem, kar ji gre...
|