|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
14.12.2010 8:36:02   
bačko
Jutro!
No jaz sem vzgojiteljicam kupila takšne male pikapolnice za srečo.
MK8 kaj pa si ti gor ob 3.35 počela? A nisi mogla pančat?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
14.12.2010 10:13:25   
mini86
manna-res nas površno bereš kokr je rekla bjondiuser posted image no js bom v vrtec nesla tofife pa eno tako noro lepo tablico in neki je narisan pa piše gor naj vzgojiteljici..nikol si neb mislna da bom toook zadovoljna z marcelovimi turšicami..zjutraj nič ne joka in lepo stegne rokice k njima in to mi tok ogromn pomen da vm sploh ne morm opisat

srečanje-jaaaa..loh drug teden vsako jutro ker mam dopustuser posted image no samo v petek grem na pedikuro..upam da sam nau tok mrzl k dons..

mk8-želim ti da bi čim manj zaspeno preživela dan..ker tale ura je pa res huh..pa čeeeestitke za izpit..no pa je zajterk popolnuser posted image bjondi časti tople sendviče še za roj.dan, ti pa pjačo za izpituser posted image user posted image user posted image sonček mater nama bo fajn anuser posted image user posted image user posted image
čak čak..kam na medene greta..a sm kej spustila..

ja dh se učer ni nč javla..

bačko-seminarsko je pisala naša pridna študentka..morm jo vzet za vzornico..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
14.12.2010 11:07:22   
bačko
Aja nisem vedela da je pisala seminarsko.Potem pa je bila zelo pridna!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
14.12.2010 12:17:53   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Evo, seminarska je končana, ura pa tolk, da bom jutri v službi UMRLA user posted image user posted image   

Ojej 3.33 ...no mi smo se prvič mal prej zbudili in kokrat do zjutri ne štejeva več user posted image ...tko da jaz imam privilegij ker sem z žigcom doma in bom šla zdele v horizontalo...

Bolj natančno 3.33.30 user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 14.12.2010 12:18:27 >

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
14.12.2010 12:19:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

srečanje-jaaaa..loh drug teden vsako jutro ker mam dopustuser posted image no samo v petek grem na pedikuro..upam da sam nau tok mrzl k dons..

A pol se bomo čez šipo gledale...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
14.12.2010 13:45:05   
mini86
no ker ni tecke da bi nas obveščala o nevarnih igračah tokrat izjemoma jaz prevzemam njeno vlogo

http://www.ringaraja.net/clanek/prepovedane-puzzle---preproge_3876.html?page

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
14.12.2010 13:46:00   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

A pol se bomo čez šipo gledale...

a deeej..sj so dekice pa zdj majo že une kurilnikeuser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
14.12.2010 15:26:42   
bačko
No kosilo skuhano in vizitke napisane. Po Loro sva tudi že šli v vrtec in zdajle se bomo najedle potem pa igrat in hecat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
14.12.2010 16:12:56   
mini86
no mi smo tudi ravno pojedli in gremo mal okrog..

so bili pa danes z vrtcem v hoferju..so šli po praznično preprogo in bobi palčke..pa je baje celi hodu celo pot..edin rekl so da je plezalček da povsod pleza še najrajši na stole-no potem je isto kot domauser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
14.12.2010 20:46:10   
mk8
Evo, sem preživela današnji dan, čeprav komi user posted image user posted image  Morm pa še zdele par stvari uštimat, ker mi v službi ni ratal, tko da se samo na hitrco javljam.

Jutri mamo spet pediatra, bo pavlica povedala, kako so ušeska in če lahko gre v vrtec. Upam, da se je kaj izboljšal. Danes sva bile v knjižnici, sva se do tam peljale z avtobusom in ji je bilo ful zanimivo.

Rabim pa eno uslugo... Kolegica dela diplomo, pa bi rabila še izpolnjenih vprašalnikov, tukile ga lahko izpolnete, če se vam le da

http://www.surveymonkey.com/s/g_rega

Ene par vprašanj na koncu je namenjeno tistim družinam, ki so počitnikovali z agencijo G-rega (če kera pozna). Zamišljajte si, da ste bile tud ve in vaša družina ena izmed njih in odgovorte na vprašanja. Pliiiissssss user posted image .

Vzgojiteljice - sem jih tok mal vidla zadnje čase, da jim ne bom nič nesla.. user posted image  Hecam se, bodo dobile eno malenkost, če se nama bo z veroniko dal, bo doma narejena.

Srečanje - jst sm misnla, da mislite un teden po božiču, ker naslednji teden sem jst še v službi.

medeni tedni - sej nism nič povedala.. user posted image  Sta naju presenetla moja starša in nama za dailo podarila par dni v Bernardinu. Za tri dni prespat, od sobote 25. do torka 28.12. Veronika bo pri njih, čeprav na začetku nisem bla glih navdušena nad tem...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
14.12.2010 20:47:26   
mk8
Uživajte, grem delat (joj, sem pridna user posted image )

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
15.12.2010 9:44:12   
Mala_princeska
jutro....eno kavico, kapučinček + krofek za vse

user posted image

vreme.....še avtek je zmrznu in ne vžge, je že priklopljen na akumulator - mi je tast priskočil na pomoč, če bom skočila kam ven iz hiške

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
15.12.2010 9:51:30   
mini86
o hvala..bom js sam krof pojedla k kave ne maram a prouuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
15.12.2010 10:10:38   
bačko

Jaz bom pa kavo spila.
No midve z Žano pečeva piškote in zelo uživava.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
15.12.2010 10:27:48   
Mala_princeska

zate bo pa Pepsi ali pa Origin Coca Cola, važi :-) user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
15.12.2010 10:28:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz bom pa kavo spila.
No midve z Žano pečeva piškote in zelo uživava.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tako se govori....

naj vama uspejo :-) pa dober tek, ko se ohladijo user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
15.12.2010 10:32:13   
Mala_princeska
tiste, ki še dojite:
- kolikokrat še???

- kako odstaviti??? sicer prebiram MON o dojenju in iščem, prebiram nasvete....

Manca je joško in dudo zamenjala - ja sej vem - mami kriva, ker jo je razvadila in še ponoči visi na zizi...
pri taveliki ni bilo težko, oz. je bilo lažje ker je mleko po flaški pila poleg dojenja in je potem sama od sebe nehala in pozabila na zizi....

Manca pa joka, joka, se zvija, "trma" user posted image

Pa ne me obsojat, ker se še crkljava user posted image  no sej mi lahko poveste svoje mnenje....

Neposredna povezava do sporočila: 3467
15.12.2010 10:41:45   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Manca pa joka, joka, se zvija, "trma" user posted image

Pa ne me obsojat, ker se še crkljava user posted image  no sej mi lahko poveste svoje mnenje....

js mislm da druge kokr vzet na enkrat joško ni..ker postopno se ne bo odvadla in pač tud tok je stara...
sočustvujem s tabo..sicer ne vem kako je si pa loh predstavljam..
js mislm da dva tri dni bo kriza in jok potem pa bo boljše..sj ns tud še to čaka-samo da pr dudi..
napaka je pa to da glih kokr si napisala da joka se zvija, d ti popustiš in ona zdj ve da ko bo jokala in se zvijala al karkol že dela da boš ti popustila..fora e v tem da ko se odločiš se odličiš 100%..ker če tudi ti nisi čist zihr nau uspel..js držm pesti da ti čimprej uspe-seveda če si to res želiš..

nau te pa noben obsoju samo vsak ma svoja prepričanja-no moje je ta da odstavš otroka tm nekje okol 12 al pa 13 meseca ker potem pa je že tok večji in so lahko veliki problemi..to je vse..brez obsojanjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
15.12.2010 11:09:00   
mini86
danes se poseje božično žito..če ga posadite danes bo ravno prav velliko do božiča..po novem letu pa ga postavite ven da ga pozobajo ptički..

morm še posodo najdt da s celijem posadivauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
15.12.2010 11:29:31   
bačko
No mi pa imamo Noričke številka 2! Žana ima po vratu par pikic in pod vratom.Tako da jaz sem za letos zaključila z službo.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
15.12.2010 11:31:38   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

No mi pa imamo Noričke številka 2! Žana ima po vratu par pikic in pod vratom.Tako da jaz sem za letos zaključila z službo.user posted image

noooro...sm tud js vedela a veš da si doma ker mam pol dopoudan družbouser posted image ker dh jo je pa oddirjala nekam

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
15.12.2010 11:34:11   
bačko
Saj bom počakala še danes potem pa jutri k P da mi potrdi in bomo lepo doma.Moram jo vseeno jutri peljati ker me zanima če ji moram vseeno dajati Hiconcil.Imam pač tudi vneta ušesa.Čeprav me moj podi delat sem mu rekla da če sem že toliko časa doma bom pa še sedaj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
15.12.2010 11:36:00   
bačko
Pa ravni jutri bi šla Žana malo k babici.No pa ne bo šla.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
15.12.2010 12:04:35   
dreamhorse
Hojla punce. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala. Sem doma, pa nimam toliko časa kot v službi :)
Mala je zbolela, sicer samo prehlad in kašelj, sem pa bila danes v vrtcu in jih od 14 manja 11. Samo trije so v vrtcu. Razsaja virusna pljučnica.

Nikoli slišala za kakega dedka mraza v službi. LAhko pa predlagam, me kar naženejo menda... Pogodbe še nisem dobila, ta teden me tako ni, naslednji upam, da bo Žana že zdrava, zadnji teden pa kolektivni,...

Na hitro sem prebrala zamujeno, pa vidim, da ste punce kar pridne, okrašujete, pečete,... joj ,jaz pa nisem za to.. okrasila sem pa rekla da bom tik pred zdaj, da ne bo mala vse potrgala...

Pridne bodite, pa obljubim, da vas bolj spremljam od zdaj naprej...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
15.12.2010 12:12:39   
bačko
Dreamhorse čim prejšne okrevanje vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......