|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
11.12.2010 19:58:25   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Hb za sonce, da ni imel preveč ledenih rok in smo bili po dolgem času spet malo dlje zunaj.

Naša je pa čist utrgana na svoje rokavičke, še doma si jih natika na rokice user posted image

Hvala enako!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
11.12.2010 19:59:58   
bačko
No vizitke smo naredile.Žana in jaz sva full uživali.Žana je bila od štampiljk vsa umazana.Bom poslikala in boste videle kako sva naredili.Ni nič posebenga a važno da sva uživali ob delanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
12.12.2010 7:48:09   
mini86
Ni nič posebenga a važno da sva uživali ob delanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za tako razmišljanje..mogoče bi manjkalo samo..so zelo posebne ker sva jih midve delale..no ampak začetek je pa vseeno zelo obetaven..kar tako naprejuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
12.12.2010 7:52:12   
mini86
no seveda prvo voščim dobro jutro..

mojedva še spita js pa celo noč nisem spala ker sem skos razmišljala o moji teti-tisti ki ima raka..veste..ni nč dobrga..in čist celo noč sm razmišljala o tem in zdj sm pol kr ustala k brezveze da se prtemetavam po pojstli..je pa že na morfiju tko da..žalostno no..
upam da dočaka svoj 40. roj.dan ki ga ima 20.januarja..

sva pa s celijem nardila učeri take ogrlice za ptičke..sva dala en arašid, jedro oreha in pa suho marelico in to potem sklenila v krog in obesla na drevo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
12.12.2010 8:33:31   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Kalanteja, sem popoldan, pa ti?

aha, tudi jaz sem popoldan, ampak začnemo ob 16 pa do 2 zjutraj, sej ne vem kako bo, julija ni v vrtcu in dopoldan nam mogla spat, ma upam, da bo sam v ponedeljek tako....te pridem malopred 4 uro jutr obiskat tja na palice, ok....

lep sončen dan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
12.12.2010 11:03:57   
Mala_princeska
mi smo tudi včeraj uživali na snegu, sankah...
dopoldne bili na Dedku mrazu in meni je bila zelo všeč igrica, ki jo je Melita Osojnik izvajala:
Čarobna smrečica:
http://www.melitaosojnik.com/gledalisce.html

darila: Nina je dobila eno napravico za recikliranje papirja+kolebnico; Manca pa avtke-na stezi in žogo...in ne vprašte še punčke so nore na brrrmmm brmeee....zjutraj je vse tri v posteljo prinesla user posted image

tecka ti si res z kakšen blog, ko tako fajn opišeš doživetjauser posted image  za uživanje na snegu
mini user posted image  za dosežke v službi in hranjenje ptičkov
bačko user posted image  za voščilnice, lepo da ste uživali

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
12.12.2010 11:05:18   
Mala_princeska
mini user posted image user posted image user posted image user posted image  zate....
in za sorodnico, bližnje,....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
12.12.2010 11:10:17   
Mala_princeska
vitae kok stari otroci pa že pišejo neumnosti v testih? najbrž je zdajle pred zaključkom novega leta kar ogromno dela za vas učiteljice - vas občudujem :-)

JanciF  ujela sem, da se bojiš da partner ne bo pri tebi ko greš rodit - verjemi vse je v razmišljanju, mi smo se hecali in misli preusmerili na določen dan user posted image  da je dete prišlo na RD, pa kolegica ki je 2 x prezgodaj rodila je tretjič rekla, da nima še časa rodit in je fantek počakal. Tko da misli preusmeri v to, da bo očka prisoten pri porodu...

Čaki pa katera od vas bivših junijk je sedaj prva za rodit - Janci F, Tira??? Al sem spet kaj zamučkalaaa??? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3408
12.12.2010 11:10:47   
Mala_princeska
uživajte v tej mrzli, sončni nedelji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3409
12.12.2010 12:44:49   
lino
No, se vam mal oglasim...Maksi trenutno spi, jst čakam, da se kosilo skuha (polnjen pišček in krompirjev pire) in potem se najemo, pa upam, da spravim skupaj tok energije, da se odpeljem še do Dravograda rožice zalit (me je kr strah, ker jih niem že kak mesec)...

Našla razpis za super službo, se morem še sam prijavit in potem mooočno upat, da jo dobim...katero vam javim po razpisu...

Nč, zdaj grem, ker moram it pišeka prečekirat...

Mini, drži se, vem kako je imeti bližnjega z rakom :-( Veš, potem se po eni strani tolažiš, da je vsaj rešena, ker to so res muke in po tem morfiju se itak nič ne spominjajo več-na žalost...ni poti nazaj, sedaj je samo trpljenje....:-(((

Neposredna povezava do sporočila: 3410
12.12.2010 12:52:56   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mojedva še spita js pa celo noč nisem spala ker sem skos razmišljala o moji teti-tisti ki ima raka..veste..ni nč dobrga..in čist celo noč sm razmišljala o tem in zdj sm pol kr ustala k brezveze da se prtemetavam po pojstli..je pa že na morfiju tko da..žalostno no..
upam da dočaka svoj 40. roj.dan ki ga ima 20.januarja..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
12.12.2010 12:54:43   
mk8

sva pa s celijem nardila učeri take ogrlice za ptičke..sva dala en arašid, jedro oreha in pa suho marelico in to potem sklenila v krog in obesla na drevo..

Ful dobr user posted image user posted image user posted image !! Midve sva dans piškote pekle, pa pomoje bova popoldne nardile snežinkice, pa jih kar na okna nalepile. Smrekco pa mamo mi tud, samo je treba še ene lučke za gor nabavt, k so ji ful všeč

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
12.12.2010 12:54:51   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

vitae kok stari otroci pa že pišejo neumnosti v testih? najbrž je zdajle pred zaključkom novega leta kar ogromno dela za vas učiteljice - vas občudujem :-)

JanciF  ujela sem, da se bojiš da partner ne bo pri tebi ko greš rodit - verjemi vse je v razmišljanju, mi smo se hecali in misli preusmerili na določen dan user posted image  da je dete prišlo na RD, pa kolegica ki je 2 x prezgodaj rodila je tretjič rekla, da nima še časa rodit in je fantek počakal. Tko da misli preusmeri v to, da bo očka prisoten pri porodu...

Čaki pa katera od vas bivših junijk je sedaj prva za rodit - Janci F, Tira??? Al sem spet kaj zamučkalaaa??? user posted image user posted image

Jaz sem se odločila, da bom vsaj do 15.1. 2v1, ker 13.1. pride moj dragi nazaj domov, tako da se niti ne sekiram.
Se pa večkrat v šali pohecam, da če bo treba prej it, bom kar direktorja od mojega poklicala in naj gre z mano, kaj je pa mojega v tujino poslal. Res je pa, da je direktor tudi moj zelo dober prijatelj, tako da mogoče to sploh ni tako slaba ideja za rezervo. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam PDP 25.1., Tira pa 30.3. (upam, da se nisem zmotila).

Neposredna povezava do sporočila: 3413
12.12.2010 12:55:55   
mk8

Ravno zadnjič mi je moj reku, da ne smem svojega življenja načrtovat okoli službe, ampak okoli svojih želja.

ej svaka čast tvojmu..kje si ga najdlauser posted image
ta stavk je pa za v okvir in za na steno

Ane... user posted image  Še dobr, da sm ga oženila user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
12.12.2010 12:59:37   
mk8

mk8-joj ta ušeska..hm malo mi je čudno to zaradi cepljenja..u končni fazi je to tvoja odločitev in jo tudi (drago) plačaš..katere AB ste pa dobil

Ja sej, ane.. user posted image  Tud men ni blo jasno, kaj je hotla s tem povedat. mamo pa CECLOR antibiotike, nek jagodni sirup, zadnjič je bilpa bel sirup (hikoncil)

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
12.12.2010 13:02:00   
mk8

no in moj se je porezu po roki učeri v službi-sva ob 14h letela na urgenco šivat, no je reku da bo on mešu ampak iz sam eno roko..no pa sem se ga usmilila in js zmešalauser posted image

Aja, to je blo to, te nisem po telefonu točno zastopla, sem misnla, da se je Celi porezal user posted image . Upam, da ni prehudo.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
12.12.2010 13:02:56   
mk8
Zdele grem pa res seminarsko delat, ker dons zvečer je finale big braderja in tega pač ni za zamudit user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
12.12.2010 13:58:28   
smrketa24
Hej hej!

Mi smo pa včeraj okrasili smrekico. Je Matej ful užival, ko se je z bunkicami igral user posted image Lučke so mu pa zakon user posted image

Na lutkovni predstavi v petek in dedku mrazu je bilo super fino fajn user posted image Matej je celih 40min sedel pri miru in gledal predstavo, pa še pri dedku mrazu se je slikal in ni nič zajokal user posted image Dobil je pa ogromno sladkarij in bon za 45eur. Evo, nasledni teden imamo pa dedka mraza še v našem kraju.

Včeraj je pa moja kolegica rodila dvojčka user posted image V torek ima pa še druga kolegica rok in prideta danes z možem malo na obisk, da bosta videla kaj ju čaka, ko dobita svojo štručko user posted image user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
12.12.2010 19:26:46   
tecka
No, punce, jaz se počasi pripravljam za službeno pot v ZG. Za dva dni pa res ni treba dostiuser posted image
Lepo se imejte in če se bo le dalo, vas med kakšnim odmorom malo berem. Med tečajem je pa net zaklenjen, že vedo zakajuser posted image .

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.12.2010 7:01:33   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

No, punce, jaz se počasi pripravljam za službeno pot v ZG. Za dva dni pa res ni treba dostiuser posted image
Lepo se imejte in če se bo le dalo, vas med kakšnim odmorom malo berem. Med tečajem je pa net zaklenjen, že vedo zakajuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Uživaj tečka, pa naspi se user posted image

Jst sem se pa zgodi zbudila, da lahko pred službo še seminarsko nalogo spišem, ker jo moram jutri oddat. No evo, pa me je spet na RR zaneslo user posted image user posted image . Kakorkoli že, uživajte danes, v službi bom mela pomoje spet gužvo, tko da se ne bom mogla nič javit, zvečer mam pa aerobiko in seminarsko za dokončat, tako da ne vrjemem, da se bom kaj javla. Lep dan vsem!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.12.2010 10:04:58   
bjondi
Midva sva pa doma pa se cartava...je včeraj slabo jedel in ponoči slabo spančkal...zdele pa že notri prinaša user posted image ...dva dni preventive ne škodi...

Madona sva v petek al ker dan že prišla v vrtec ,žigec zaštarta notri v sobico ,nakar začne en fantek kašlat kot kužek na vratih...žigi je šel kar rikverc jaz pa sem se tudi kar ustrašila in debelo pogledala...vrjetno je imel tamaučk laringitis a n...

Kaj je novega ...dobila sem prvo M po porodu...nism ravn vedla a nej se veselim al ne...kaj je blo fajn brez teh pint user posted image ...
Imamo pa v fletu tako malo vlage da mi kar poka pod nogami user posted image  % ...sem prejšn dan slačla kovtre me je najprej elektrika ruknla v prste na rokah in je šla žez mene in me tako pri podplatu užgala da je groza...aja se pa spomnim da me je lani tako sekala da so se včas kar iskre vidle user posted image ...no ni ravn prijetno,pa še zunaj ni dost vlage in smo tam...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.12.2010 10:15:57   
bačko
Evo slikice naših vizitk:
user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.12.2010 10:17:48   
bačko
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.12.2010 10:25:22   
bjondi
In prav nič jim ne manjka user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.12.2010 10:32:23   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

In prav nič jim ne manjka user posted image user posted image user posted image  ...

Hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?