Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:33:33
|
|
|
|
bačko
|
Bjondi a ti jaz malo vlage posodim? Jaz jo imam trenutno 64%!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:40:45
|
|
|
|
bjondi
|
Še ko cunje sušim mi nič dost ne poskoči...pol mam pa krokske obute in mi poka pod nogam in valda mislm da je svinsko pa da zato vse šumi ...pišuka ne vem če nebi še jz eno oddremala,glede na neprespano noč ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:44:23
|
|
|
|
mini86
|
BAČKO LEPE ČESTITKE.. grem še js pogledat kok vlage mamo..notr 51 zuni pa 80%..sj ne vem al je to gud al ne.. no js delam..mam dve stranke dons..ma prou smotane baze majo zadne par dni..katastrofa.. no dons je pa šlo v vrtcu brez 13 sekundnega joka..še roke je mal stegnu.. morm pa rečt da je ratu prou..sj ne vem kako nj temu rečem..pa niti ne vem al je obdobje tako al je kriv vrtec.. smo v trgovini on roko ne, gremo on reče ne, se vsede al pa počepne pa se ti smeji..če ni kej po njegovo kr neko cviljenje..vse je ne..mislm no..sploh nism navajena tazga..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:45:56
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 BAČKO LEPE ČESTITKE.. grem še js pogledat kok vlage mamo..notr 51 zuni pa 80%..sj ne vem al je to gud al ne.. no js delam..mam dve stranke dons..ma prou smotane baze majo zadne par dni..katastrofa.. no dons je pa šlo v vrtcu brez 13 sekundnega joka..še roke je mal stegnu.. morm pa rečt da je ratu prou..sj ne vem kako nj temu rečem..pa niti ne vem al je obdobje tako al je kriv vrtec.. smo v trgovini on roko ne, gremo on reče ne, se vsede al pa počepne pa se ti smeji..če ni kej po njegovo kr neko cviljenje..vse je ne..mislm no..sploh nism navajena tazga.. Mini tudi pri nas je samo NE in NE! To je tako obdobje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:48:01
|
|
|
|
bjondi
|
Vrtčevska decembrska delavnica Najprej sva iz sestrico okrasila smrekico iz zamaški in gumbki... Potem sva se lotila slenega testa... kako je bilo fino tole rezljat in valat... Potem pa sva krogljico iz papirja celo premazala z lepilom in dala gor kokice, ja tiste prave za pojest...ena mi je pomotoma ušla v usta ,pa še od lepila je bila ... Kar sem bil jaz premajhen,je karin naredila še tega škratka ,ki bo ob pridnem zalivanju dobil laske... Vzgojiteljice so se zelo lepo potrudile,da smo lahko ustvrajali ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:52:26
|
|
|
|
bačko
|
Bjondi se vidi da sta uživala.Kako lepo! Mi pa ne bomo na nobeni delavnici.Žana bi jo imela jutri.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:55:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 BAČKO LEPE ČESTITKE.. grem še js pogledat kok vlage mamo..notr 51 zuni pa 80%..sj ne vem al je to gud al ne.. Itak da je gud...majkemi k pade pri nas vlaga pod 45, mi začne pokat pod nogam,sploh ne rabm na postajo gledat ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.12.2010 10:56:28 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:55:25
|
|
|
|
mini86
|
iiiiii...kera cukra...js sm se pa že sprjaznla da naumo mel delavnc, jih mava pa zato midva doma ah kaj čmo.. čist mam ledene noge..grrrrr..prou mraz mi je..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:58:02
|
|
|
|
bjondi
|
Grem v horizontalo ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:59:32
|
|
|
|
bjondi
|
Bi mogla najdt za fermo en verz za čestitke ,pa za domače voščilnce tud,da damo potem printat pa pigat pa razposlat...ma bom pol enkrat poiskala ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 10:59:34
|
|
|
|
mini86
|
no mi smo pa učeri smrekco postavl-celi ne kaže ZAENKRAT še nekega zanimanja zanjo.. pa iz snegom v spreju sva nardila snežink na okno-iz snegom jih naredim zato da imam potem ko je konec zime izgovor da morm okna pomit ker drugače to pač ne spavš dol.. no pa moj je obesu tako zaveso iz večjih zvezdic lučk..skratka imamo že kr lepo okrašeno..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 11:02:19
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Bi mogla najdt za fermo en verz za čestitke ,pa za domače voščilnce tud,da damo potem printat pa pigat pa razposlat...ma bom pol enkrat poiskala ... Kakšen verz pa bi rada? A bolj za poslovni uspeh?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 11:02:56
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no mi smo pa učeri smrekco postavl-celi ne kaže ZAENKRAT še nekega zanimanja zanjo.. pa iz snegom v spreju sva nardila snežink na okno-iz snegom jih naredim zato da imam potem ko je konec zime izgovor da morm okna pomit ker drugače to pač ne spavš dol.. no pa moj je obesu tako zaveso iz večjih zvezdic lučk..skratka imamo že kr lepo okrašeno.. Super!!!!! Mi bomo pa te vikend okrasili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 11:50:00
|
|
|
|
mojsonček
|
Helou! Jst zadnje dni nimam cajta ne v službi in ne doma, ker je skos gužva in komaj čakam, da bo tega norega decembra konc... Sicer sem spet doma, k je prinčipesa neki kuhala učer cel dan ampak bom morala kmalu v službo, ker mojega dela nima kdo narest... pismo, kr neki vročina sam en dan... nimam pojma kaj bi blo to... sem vas brala ampak moj spomin je postal kot švicarski sir... več luknj k sira... mini en virtualn objemček... verjamem, da ti je težko glede problemov s tvojo teto... itak človeka zbedira pa še ves ta praznični čas, k je folk kao ful vesel, ti pa pol še bolj zbediran... (no, tole zadnje zame definitivno drži) ampak ajde... bomo nekako... an, sej mormo... mk ti si tut vidim čist bizi in prinčipesa spet revček na AB... upam, da se čim prej porihtate, ti se pa še kje pozanimaj glede cepljenja... kje pa piše, da je dohtarca vseveda... jst že nimam takih izkušenj, žal... bjondi luštna sta Žigi in bjondica tole k te pa štrom ruka pa kr lepo priznaj, da si imela kkšne grešne misli bačko luštne voščilnice in super, da ste se imele lepo glede vsega ostalega pa ne bom pametovala... itak se vsakemu človeku njegovi problemi zdijo največji... jst sem velikokrat slabe volje, ker mi življenje meče polena pod noge ampak po vsakm se je treba pobrat, za nami so sončki, ki smo si jih želeli in ki nas rabijo, pozitivne, nasmejane... jst pravim, še dobro, da smo ženske, ker zmoremo tudi čez največje ovire... veš kako pravijo: na koncu je vedno vse ok... če ni ok pol še ni konec srečke nosečke pobožajte svoje bušije in ostanite 2 v 1 dokler bo potrebno... če hitr ne pošljem dalje, bom vidla sam še we are sorry... aja... še neki... tisti teden po božiču... a bo znesl, da se vidim kkšn dan? jst sem letos 24. zadnji dan v službi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 14:14:30
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Bi mogla najdt za fermo en verz za čestitke ,pa za domače voščilnce tud,da damo potem printat pa pigat pa razposlat...ma bom pol enkrat poiskala ... Kakšen verz pa bi rada? A bolj za poslovni uspeh? Ja neki tazga...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 14:16:55
|
|
|
|
bjondi
|
sonček moj-tebi pa zvečer odgovarjam si took naklofala ...pa imam enga posranca tlele,pa mi ne sedejo vonjave...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 15:40:23
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Bi mogla najdt za fermo en verz za čestitke ,pa za domače voščilnce tud,da damo potem printat pa pigat pa razposlat...ma bom pol enkrat poiskala ... Kakšen verz pa bi rada? A bolj za poslovni uspeh? Ja neki tazga... Ti bom na email poslala.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 21:03:06
|
|
|
|
manna
|
'čer Kako ste pridne čveke! Lepo vas je brat, pa sploh mi je všeč ko je že vse neki "praznično", čestitke pa smrekce pa peka piškotkov pa še sneg zraven... bjondi, slike so res srčkane ful! No pr nas ni nič od tega. Okrašeno nimamo še čisto nič, razen če šteje vsa ropotija ki se vsakodnevno nalaga v dnevni sobi in jo sploh ne pospravljamo več. Sploh nimam časa za nič, ker delam do treh. Ja, samo do treh, pa kljub temu nimam časa za nič. Potem ko pridemo iz vrtca domov, je treba pospravljat pa kuhat pa prat pa vse, joj sploh nevem kako to zmorejo druge družine, res ne. Meni absolutno zmanjkuje časa za vse. Kaj bi šele bilo če bi delala do petih recimo No, sm mogla mal potarnat. Grem vas še malo brat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 21:10:48
|
|
|
|
manna
|
Punce, a boste nesle kaj vzgojiteljicam v vrtec za darilce pred prazniki? Če ja, kaj boste nesle? Sploh nevem ali bi kaj nesla ali ne, ampak se mi zdi, da če že nekaj nesem, mora bit tko neki ...nevem ..doma narejenega mogoče. Kaj menite?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 22:18:34
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Punce, a boste nesle kaj vzgojiteljicam v vrtec za darilce pred prazniki? Če ja, kaj boste nesle? Sploh nevem ali bi kaj nesla ali ne, ampak se mi zdi, da če že nekaj nesem, mora bit tko neki ...nevem ..doma narejenega mogoče. Kaj menite? Si nas površno prebrala ... Nekje smo si bile enotne kar pri doma narejenih voščilnicah in mogoče še kakšen mersi zraven...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 22:24:18
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček sem vas brala ampak moj spomin je postal kot švicarski sir... več luknj k sira... ,no sej ti ga ne zavidam,slabega spomina mislim...sam se pa dor sliš... mini en virtualn objemček... verjamem, da ti je težko glede problemov s tvojo teto... itak človeka zbedira pa še ves ta praznični čas, k je folk kao ful vesel, ti pa pol še bolj zbediran... (no, tole zadnje zame definitivno drži) ampak ajde... bomo nekako... an, sej mormo... Še iz moje strani čim več pozitivnih misli,čeprav vem da je težko v takšnih situacijah biti tako močen... tole k te pa štrom ruka pa kr lepo priznaj, da si imela kkšne grešne misli Ne ne to me je prizemlilo bačko luštne voščilnice in super, da ste se imele lepo glede vsega ostalega pa ne bom pametovala... itak se vsakemu človeku njegovi problemi zdijo največji... jst sem velikokrat slabe volje, ker mi življenje meče polena pod noge ampak po vsakm se je treba pobrat, za nami so sončki, ki smo si jih želeli in ki nas rabijo, pozitivne, nasmejane... jst pravim, še dobro, da smo ženske, ker zmoremo tudi čez največje ovire... veš kako pravijo: na koncu je vedno vse ok... če ni ok pol še ni konec ,tako se govori... aja... še neki... tisti teden po božiču... a bo znesl, da se vidim kkšn dan? jst sem letos 24. zadnji dan v službi Načeloma bi se dal...a n...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 13.12.2010 22:25:48
|
|
|
|
bjondi
|
Danes nas je pa DH zapostavila....le kje se skriva...al je pa meni kaj ušlo mimo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 3:33:30
|
|
|
|
mk8
|
Evo, seminarska je končana, ura pa tolk, da bom jutri v službi UMRLA Aja pa še to, nardila sem izpit Bjondi, tvojadva cukra sta pa res cuuuuuuuuukkkkkraaaaa!!!! Bačko, ful ful lepe čestitke.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 3:35:08
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček aja... še neki... tisti teden po božiču... a bo znesl, da se vidim kkšn dan? jst sem letos 24. zadnji dan v službi Načeloma bi se dal...a n... jst sm za bomo takrat, kakšno globoko rekle. Sam ne v pondelk al pa tork, ker bova z mojim takrat še na medenih
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.12.2010 3:35:42
|
|
|
|
mk8
|
grem v horizontalo za teh par urc oz. še to ne... noč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......