|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.12.2010 10:33:33   
bačko
Bjondi a ti jaz malo vlage posodim? Jaz jo imam trenutno 64%!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
13.12.2010 10:40:45   
bjondi
Še ko cunje sušim mi nič dost ne poskoči...pol mam pa krokske obute in mi poka pod nogam in valda mislm da je svinsko pa da zato vse šumi user posted image ...pišuka ne vem če nebi še jz eno oddremala,glede na neprespano noč user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
13.12.2010 10:44:23   
mini86
BAČKO LEPE ČESTITKE..

grem še js pogledat kok vlage mamo..notr 51 zuni pa 80%..sj ne vem al je to gud al ne..

no js delam..mam dve stranke dons..ma prou smotane baze majo zadne par dni..katastrofa..

no dons je pa šlo v vrtcu brez 13 sekundnega joka..še roke je mal stegnu..user posted image
morm pa rečt da je ratu prou..sj ne vem kako nj temu rečem..pa niti ne vem al je obdobje tako al je kriv vrtec..
smo v trgovini on roko ne, gremo on reče ne, se vsede al pa počepne pa se ti smeji..če ni kej po njegovo kr neko cviljenje..vse je ne..mislm no..sploh nism navajena tazga..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
13.12.2010 10:45:56   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

BAČKO LEPE ČESTITKE..

grem še js pogledat kok vlage mamo..notr 51 zuni pa 80%..sj ne vem al je to gud al ne..

no js delam..mam dve stranke dons..ma prou smotane baze majo zadne par dni..katastrofa..

no dons je pa šlo v vrtcu brez 13 sekundnega joka..še roke je mal stegnu..user posted image
morm pa rečt da je ratu prou..sj ne vem kako nj temu rečem..pa niti ne vem al je obdobje tako al je kriv vrtec..
smo v trgovini on roko ne, gremo on reče ne, se vsede al pa počepne pa se ti smeji..če ni kej po njegovo kr neko cviljenje..vse je ne..mislm no..sploh nism navajena tazga..

Mini tudi pri nas je samo NE in NE! To je tako obdobje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
13.12.2010 10:48:01   
bjondi
Vrtčevska decembrska delavnica

Najprej sva iz sestrico okrasila smrekico iz zamaški in gumbki...
user posted image

Potem sva se lotila slenega testa...
user posted image

kako je bilo fino tole rezljat in valat...
user posted image

Potem pa sva krogljico iz papirja celo premazala z lepilom in dala gor kokice,
ja tiste prave za pojest...ena mi je pomotoma ušla v usta ,pa še od lepila je bila user posted image ...
user posted image

Kar sem bil jaz premajhen,je karin naredila še tega škratka ,ki bo ob pridnem
zalivanju dobil laske...
user posted image

Vzgojiteljice so se zelo lepo potrudile,da smo lahko ustvrajali user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
13.12.2010 10:52:26   
bačko
Bjondi se vidi da  sta uživala.Kako lepo! Mi pa ne bomo na nobeni  delavnici.Žana bi jo imela jutri.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
13.12.2010 10:55:21   
bjondi

BAČKO LEPE ČESTITKE..

Itak da je gud...majkemi k pade pri nas vlaga pod 45, mi začne pokat pod nogam,sploh ne rabm na postajo gledat user posted image ... 

< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.12.2010 10:56:28 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
13.12.2010 10:55:25   
mini86
iiiiii...kera cukra...js sm se pa že sprjaznla da naumo mel delavnc, jih mava pa zato midva domauser posted image

ah kaj čmo..

čist mam ledene noge..grrrrr..prou mraz mi je..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
13.12.2010 10:58:02   
bjondi
Grem v horizontalo user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
13.12.2010 10:59:32   
bjondi
Bi mogla najdt za fermo en verz za čestitke ,pa za domače voščilnce tud,da damo potem printat pa pigat pa razposlat...ma bom pol enkrat poiskala user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
13.12.2010 10:59:34   
mini86
no mi smo pa učeri smrekco postavl-celi ne kaže ZAENKRAT še nekega zanimanja zanjo..
pa iz snegom v spreju sva nardila snežink na okno-iz snegom jih naredim zato da imam potem ko je konec zime izgovor da morm okna pomit ker drugače to pač ne spavš dol..
no pa moj je obesu tako zaveso iz večjih zvezdic lučk..skratka imamo že kr lepo okrašeno..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
13.12.2010 11:02:19   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Bi mogla najdt za fermo en verz za čestitke ,pa za domače voščilnce tud,da damo potem printat pa pigat pa razposlat...ma bom pol enkrat poiskala user posted image ...

Kakšen verz pa bi rada? A bolj za poslovni uspeh?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
13.12.2010 11:02:56   
bačko

no mi smo pa učeri smrekco postavl-celi ne kaže ZAENKRAT še nekega zanimanja zanjo..
pa iz snegom v spreju sva nardila snežink na okno-iz snegom jih naredim zato da imam potem ko je konec zime izgovor da morm okna pomit ker drugače to pač ne spavš dol..
no pa moj je obesu tako zaveso iz večjih zvezdic lučk..skratka imamo že kr lepo okrašeno..

Super!!!!! Mi bomo pa te vikend okrasili.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.12.2010 11:50:00   
mojsonček
Helou!

Jst zadnje dni nimam cajta ne v službi in ne doma, ker je skos gužva in komaj čakam, da bo tega norega decembra konc... Sicer sem spet doma, k je prinčipesa neki kuhala učer cel dan ampak bom morala kmalu v službo, ker mojega dela nima kdo narest... pismo, kr neki vročina sam en dan... nimam pojma kaj bi blo to...
sem vas brala ampak moj spomin je postal kot švicarski sir... več luknj k sira...

mini en virtualn objemček... verjamem, da ti je težko glede problemov s tvojo teto... itak človeka zbedira pa še ves ta praznični čas, k je folk kao ful vesel, ti pa pol še bolj zbediran... (no, tole zadnje zame definitivno drži) ampak ajde... bomo nekako... an, sej mormo...

mk ti si tut vidim čist bizi in prinčipesa spet revček na AB... upam, da se čim prej porihtate, ti se pa še kje pozanimaj glede cepljenja... kje pa piše, da je dohtarca vseveda... jst že nimam takih izkušenj, žal...

bjondi luštna sta Žigi in bjondica user posted image tole k te pa štrom ruka pa kr lepo priznaj, da si imela kkšne grešne misli user posted image

bačko luštne voščilnice in super, da ste se imele lepo user posted image user posted image glede vsega ostalega pa ne bom pametovala... itak se vsakemu človeku njegovi problemi zdijo največji... jst sem velikokrat slabe volje, ker mi življenje meče polena pod noge ampak po vsakm se je treba pobrat, za nami so sončki, ki smo si jih želeli in ki nas rabijo, pozitivne, nasmejane... jst pravim, še dobro, da smo ženske, ker zmoremo tudi čez največje ovire... veš kako pravijo: na koncu je vedno vse ok... če ni ok pol še ni konec user posted image

srečke nosečke pobožajte svoje bušije in ostanite 2 v 1 dokler bo potrebno...

če hitr ne pošljem dalje, bom vidla sam še we are sorry... user posted image

aja... še neki... tisti teden po božiču... a bo znesl, da se vidim kkšn dan? jst sem letos 24. zadnji dan v službi user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
13.12.2010 14:14:30   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ja neki tazga...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
13.12.2010 14:16:55   
bjondi
sonček moj-tebi pa zvečer odgovarjam si took naklofala user posted image ...pa imam enga posranca tlele,pa mi ne sedejo vonjave...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
13.12.2010 15:40:23   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ja neki tazga...

Ti bom na email poslala.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
13.12.2010 21:03:06   
manna
'čer
Kako ste pridne čveke! Lepo vas je brat, pa sploh mi je všeč ko je že vse neki "praznično", čestitke pa smrekce pa peka piškotkov pa še sneg zraven... bjondi, slike so res srčkane ful!

No pr nas ni nič od tega. Okrašeno nimamo še čisto nič, razen če šteje vsa ropotija ki se vsakodnevno nalaga v dnevni sobi in jo sploh ne pospravljamo več. Sploh nimam časa za nič, ker delam do treh. Ja, samo do treh, pa kljub temu nimam časa za nič. Potem ko pridemo iz vrtca domov, je treba pospravljat pa kuhat pa prat pa vse, joj sploh nevem kako to zmorejo druge družine, res ne. Meni absolutno zmanjkuje časa za vse. Kaj bi šele bilo če bi delala do petih recimo user posted image No, sm mogla mal potarnat.
Grem vas še malo brat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
13.12.2010 21:10:48   
manna
Punce, a boste nesle kaj vzgojiteljicam v vrtec za darilce pred prazniki? Če ja, kaj boste nesle? Sploh nevem ali bi kaj nesla ali ne, ampak se mi zdi, da če že nekaj nesem, mora bit tko neki ...nevem ..doma narejenega mogoče. Kaj menite?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
13.12.2010 22:18:34   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Punce, a boste nesle kaj vzgojiteljicam v vrtec za darilce pred prazniki? Če ja, kaj boste nesle? Sploh nevem ali bi kaj nesla ali ne, ampak se mi zdi, da če že nekaj nesem, mora bit tko neki ...nevem ..doma narejenega mogoče. Kaj menite?

Si nas površno prebrala user posted image ...
Nekje smo si bile enotne kar pri doma narejenih voščilnicah in mogoče še kakšen mersi zraven...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
13.12.2010 22:24:18   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

sem vas brala ampak moj spomin je postal kot švicarski sir... več luknj k sira...
user posted image  ,no sej ti ga ne zavidam,slabega spomina mislim...sam se pa dor sliš...

mini en virtualn objemček... verjamem, da ti je težko glede problemov s tvojo teto... itak človeka zbedira pa še ves ta praznični čas, k je folk kao ful vesel, ti pa pol še bolj zbediran... (no, tole zadnje zame definitivno drži) ampak ajde... bomo nekako... an, sej mormo...
Še iz moje strani čim več pozitivnih misli,čeprav vem da je težko v takšnih situacijah biti tako močen...

tole k te pa štrom ruka pa kr lepo priznaj, da si imela kkšne grešne misli user posted image
Ne ne to me je prizemlilo user posted image

bačko luštne voščilnice in super, da ste se imele lepo user posted image user posted image glede vsega ostalega pa ne bom pametovala... itak se vsakemu človeku njegovi problemi zdijo največji... jst sem velikokrat slabe volje, ker mi življenje meče polena pod noge ampak po vsakm se je treba pobrat, za nami so sončki, ki smo si jih želeli in ki nas rabijo, pozitivne, nasmejane... jst pravim, še dobro, da smo ženske, ker zmoremo tudi čez največje ovire... veš kako pravijo: na koncu je vedno vse ok... če ni ok pol še ni konec user posted image
user posted image user posted image user posted image  ,tako se govori...

aja... še neki... tisti teden po božiču... a bo znesl, da se vidim kkšn dan? jst sem letos 24. zadnji dan v službi user posted image
Načeloma bi se dal...a n...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
13.12.2010 22:25:48   
bjondi
Danes nas je pa DH zapostavila....le kje se skriva...al je pa meni kaj ušlo mimo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.12.2010 3:33:30   
mk8
Evo, seminarska je končana, ura pa tolk, da bom jutri v službi UMRLA user posted image user posted image  

Aja pa še to, nardila sem izpit user posted image user posted image user posted image user posted image

Bjondi, tvojadva cukra sta pa res cuuuuuuuuukkkkkraaaaa!!!!

Bačko, ful ful lepe čestitke.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
14.12.2010 3:35:08   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Načeloma bi se dal...a n...

jst sm za user posted image user posted image user posted image  bomo takrat, kakšno globoko rekle. Sam ne v pondelk al pa tork, ker bova z mojim takrat še na medenih user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
14.12.2010 3:35:42   
mk8
grem v horizontalo za teh par urc oz. še to ne... noč

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......