tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Kaj vaši otročki radi jedo. JAz nimam več idej, karkoli ji naredim, noče... DH, če je Žana bolna je zelo verjetno, da ji hrana ne diši. Ponudiš, če ne je, ne more. Jaz ob boleznih ponujam hrano približno na eno uro, uro in pol, če ne je nič. Pir nas Srečko raje je, če jemo vsi trije skupaj in seveda vsi trije enako hrano. IZVIRNO SPOROČILO: manna No, ta teden smo imeli sistematski pregled pri 18 mesecih; 79cm in 9600g. Denverjev test je odlično opravila, med.sestra je bila navdušena nad njenim govorom, pravi da zelo prehiteva. Cepili je pa niso, ker je imela poln nosek. Cepljenje smo kar v redu prestali. Huje je bilo prej. Ga nismo mogli stehtat in izmerit, ker nikakor ni hotel iz mojega naročja. Tako so mu namerili približno 11 kg in 84 cm. Glede govora - danes nam je P rekla, da naj bi znal med 6 in 8 besed. Ja, Manna, prav si slišala . Ostalega po denverju pa niti ni preverjela. Smo pa imeli mini predavanje o čiščenju zobk in pitju IZKLJUČNO vode in ne-dajanju sladkarij. Itak sem se s svojimi odvečnimi kg počutila precej nelagodno. Kot da ni očitno, da zlorabljam hrano. No, in po novem je ZDRAVO, da otrok je zelenjavo, sadje pa niti ne , ker to ni dobro za zobke (sadni sladkor). Svašta. Jaz pa ravno po službeni zabavi, še dobro, da se mi ni nič rignilo v ordinaciji . Odvajanje od dojenja - nimam nasveta, naš se je odstavil sam. Po teoriji pa naj bi otročka uspaval očka nekaj časa, joška mora bit pa stran. Pa ne bom preveč modrovala, bomo imeli tudi mi težavo, ko bo dudo odnesel **** stric. Evo, zdajle imam pol ure za net, potem grem pa tudi jaz spat, sem zmatrana ko hudič.
|