mk8
|
Mojadva spita, mami se more pa sprevt seminarsko delat... Ampak sem mogla prej še na RR skočit . Včeraj smo imeli v službi noro, nisem imela sploh časa, da bi na wc skočila, kaj šele da bi kaj pojedla, to je ta veseli december. Smo pripravljali zabavo za naše otroke, za danes, super je uspela, ampak sem pa čisto izmozgana,.Važno je, da smo imeli lepo vreme, ker je bila zabava zunaj. Mojadva sta bila včeraj pri zdravniku in ima spet tako vneta ušeska, da je ponovno pristala na antibiotikih. In to še močnejših, kot zadnjič. Ne gre mi v glavo, kako je lahko tako hudo vneto za antibiotike, če je veronika čisto ok, nima vročine, ponoči spimo (trkam), ne joka, se ne vleče za ušesa in nasploh ne kaže nobenih znakov bolečin. Je mož vprašal za cepljenje in je P rekla, da je še prehitro za pogovor o cepljenju, d more imet prej parkrat vneta ušesa, da začnemo razmišljat o tem . Ne vem, zakaj ne bi mogli preventivno cepit. Tako, da bo treba bit spet doma oz. sem mogla poiskat varstvo za veroniko, ker jaz enostavno MORAM v službo, ker je pač toooook dela, moj ma pa itak treninge. V ponedeljek jo prideta čuvat tast in tašča, v torek pa moja sestra. V sredo bom pa po vsej vrjetnosti mogla bit doma, ker bom mela zagovor za izpit (aja, rezultatov še ni, sem fulll jezna ), tko da bo tako ali tako treba najt varstvo za tamičkeno. Uglavnm, pestro zelo! službeni dedek mraz - pri nas ga ni, pri mojem tudi ne, mi bomo imeli samo božično predstavo naslednji viken, ampak mislim da otroci ničesar ne dobijo, oz. kakšno malenkost. A bi se to soboto dopoldne kaj dobile??