|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
10.12.2010 12:36:18   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

tok k sm jih pa jst v lifu zamenjala, jih pa ni nobena - mobitelov mislim in vsa ta tehnologija - no touch screen mi ne potegne, ker se ne znajdem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej naši desci so včas tud že k bi bli na tač skrin...tko da si slab izgovor našla ,da je to mobitel...tud men drgač ne sede tač...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.12.2010 12:36:51   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Joj, si pa zadnje čase nenormalno želim še enega user posted image . Danes zvečer greva pa z enimi družinskimi kolegi (ki februarja pričakujeta enega user posted image ) malo do mesta lučke gledat, Matej bo pa spal pri babi in dediju.

želja po še enem - user posted image user posted image user posted image  je pa res, da je bolje da malo počakaš in boš videla potem boš rekla - je že moralo biti tako namenjeno, saj si konec koncev dobila dobro službo, službo ki si si jo želela, do takrat pa uživaj s sinčkom, možem, mogoče vaju pa kaj prej kaj preseneti user posted image  in se vse izteče po tvojih željah.....

Zadnji stavek je že boljši kot prvi-princeska
...če je želja tako močna kot si to želita vama bo zagotovo namenjeno...ne poslušajta drugih,predajta se in ne premlevajta po glavi kdaj bi bil najboljši in pravi čas za še enega navihančka...držim pesti,pa bravo za lepo odločitev...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.12.2010 12:41:49 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
10.12.2010 12:45:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Bjondi brez energije sem.

Bačko tebe je res treba ornk v roke vzet...pa si se že vprašala zakaj si brez energije in kaj bi lahko naredila da bi bilo boljše?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
10.12.2010 12:49:53   
mini86
ej a rabm posebi napisat da mi je uspela določena normauser posted image user posted image

bjondi vela za dons ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.12.2010 13:01:44   
vitae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Mini!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.12.2010 13:30:16   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej a rabm posebi napisat da mi je uspela določena normauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  ...jeee...

bjondi vela za dons ane

Kaj že user posted image ...
Sicer me mal sonce mika, ampak velja...pridemo okol pol štirih šele...aja valda ,če kera želi komot pride gor ,da se mal vidimo...

Kaj že user posted image ...
Sicer me mal sonce mika, ampak velja...pridemo okol pol štirih šele...aja valda ,če kera želi komot pride gor ,da se mal vidimo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.12.2010 15:06:58   
bačko

Bravo mini!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.12.2010 15:07:56   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Bačko tebe je res treba ornk v roke vzet...pa si se že vprašala zakaj si brez energije in kaj bi lahko naredila da bi bilo boljše?

Sem se vprašala!Kaj mi predlagate?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.12.2010 15:12:30   
bačko
No Žana ima vneto uho in sem še naslednji teden doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smrketa ki kar v akcijo še za enega dojenčka.Držim pesti da se kmalu prime.user posted image user posted image user posted image
Mala princeska ti bom na ZS poslala email.Bo jaz ga imam ravno takega ki tebi ne potegne.Na touch screen.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.12.2010 15:20:25   
bačko
No mi imamo pa danes dedka mraza in to v občini.Vsako leto občina priredi dedka mraza in vsi otroci so povabljeni.V nedeljo pa imamo službenega dedka mraza.Samo pač škoda je ker sva oba zaposlena pri istem podjetju.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.12.2010 22:38:21   
bjondi

No mi imamo pa danes dedka mraza in to v občini.Vsako leto občina priredi dedka mraza in vsi otroci so povabljeni.V nedeljo pa imamo službenega dedka mraza.Samo pač škoda je ker sva oba zaposlena pri istem podjetju.user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.12.2010 22:55:30   
bjondi

Bačko, če si se vprašala kaj bi morala spremeniti bi mogla dobit odgovor pri sebi ,da bi bila boljše...ne moremo ti mi pomagat za tvoje počutje,če sama pri sebi ne razčistiš kaj bi te vzdignilo in ti dalo energijo...zgleda da se premalo poznaš ali pa rabiš vedno nekoga da te bodri...s tem oddajaš neg. energijo na svoje bližnje in  dobiš še dvojno porcijo te negative nazaj...se pravi si vedno ali pa več ali manj časa na spodnji meji dobrega počutja...in žal boš spet doma,ker je tvoj sonček bolan in se tako zapirala med štiri stene...dokler ne boš sama sebi začela risat nasmeha na usta,tudi v najtežjih trenutkih...boš še naprej depresivna,slabotna,nejevoljna...eej bačko čas bi že bil ,da bi se začela imeti rada...pa bosta in tvoja sončka srečna,možek in nenazadnje tudi ti user posted image ...

Lepo praznujte dedka mraza ...sestavi se čez vikend,malo premisli v ponedeljek pa da vidim tole od tebe user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
11.12.2010 8:42:20   
bačko

Bačko, če si se vprašala kaj bi morala spremeniti bi mogla dobit odgovor pri sebi ,da bi bila boljše...ne moremo ti mi pomagat za tvoje počutje,če sama pri sebi ne razčistiš kaj bi te vzdignilo in ti dalo energijo...zgleda da se premalo poznaš ali pa rabiš vedno nekoga da te bodri...s tem oddajaš neg. energijo na svoje bližnje in  dobiš še dvojno porcijo te negative nazaj...se pravi si vedno ali pa več ali manj časa na spodnji meji dobrega počutja...in žal boš spet doma,ker je tvoj sonček bolan in se tako zapirala med štiri stene...dokler ne boš sama sebi začela risat nasmeha na usta,tudi v najtežjih trenutkih...boš še naprej depresivna,slabotna,nejevoljna...eej bačko čas bi že bil ,da bi se začela imeti rada...pa bosta in tvoja sončka srečna,možek in nenazadnje tudi ti user posted image ...

Lepo praznujte dedka mraza ...sestavi se čez vikend,malo premisli v ponedeljek pa da vidim tole od tebe user posted image ...

Hvala lepa za lepe besede.user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram ti povedati da sem danes veliko bolje in komaj čakam da začnemo delati čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
11.12.2010 11:27:58   
tecka
Živ.
Mi bomo pa letos čestitke kar kupili. Oz. sem jih že včeraj. Jih bomo ustvarjali kdaj drugič, ko bo Srečka to zanimalo.

Evo, danes je naš Sonček vzšel ob 4.30 in bil kar dobre volje - mi je pomagal prati in obešati perilo, pa kompot sva skuhala, okrog 9h je pa ratalo vse narobe in sve šla - ven. In končno mu je nekaj všeč na tej zimi:
a) sanke, ki jih je pri babici dobil za miklavža
b) čeprav je sneg, je zaradi dežja dovolj peska, ki ga lahko pobira
c) čeprav je sneg in led je en avto povozil lužo na bližnjem parkirišču in KONČNO je lahko spet metal kamenje v vodo in čofotal.
Škorenjčki so se nekaj časa upirali, nato pa spustili vodo.
Ob 10.30 pa je bil že dovolj moker/blaten/zmatran, da sem ga samo še preoblekla, dala mleko (za malico ni bilo časa) in je zaspal že ko je 2x potegnil cuceljuser posted image .

Hb za sonce, da ni imel preveč ledenih rok in smo bili po dolgem času spet malo dlje zunaj.
Zdaj mu grem pa pomagat. Kuhat mi pa danes ni treba, ker imava ta stara dva pico. Srečko pa pire in špinačo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
11.12.2010 13:21:43   
mk8
Mojadva spita, mami se more pa sprevt seminarsko delat... Ampak sem mogla prej še na RR skočit user posted image user posted image . Včeraj smo imeli v službi noro, nisem imela sploh časa, da bi na wc skočila, kaj šele da bi kaj pojedla, to je ta veseli december. Smo pripravljali zabavo za naše otroke, za danes, super je uspela, ampak sem pa čisto izmozgana,.Važno je, da smo imeli lepo vreme, ker je bila zabava zunaj.

Mojadva sta bila včeraj pri zdravniku in ima spet tako vneta ušeska, da je ponovno pristala na antibiotikih. In to še močnejših, kot zadnjič. Ne gre mi v glavo, kako je lahko tako hudo vneto za antibiotike, če je veronika čisto ok, nima vročine, ponoči spimo (trkam), ne joka, se ne vleče za ušesa in nasploh ne kaže nobenih znakov bolečin. Je mož vprašal za cepljenje in je P rekla, da je še prehitro za pogovor o cepljenju, d more imet prej parkrat vneta ušesa, da začnemo razmišljat o tem user posted image . Ne vem, zakaj ne bi mogli preventivno cepit. Tako, da bo treba bit spet doma oz. sem mogla poiskat varstvo za veroniko, ker jaz enostavno MORAM v službo, ker je pač toooook dela, moj ma pa itak treninge. V ponedeljek jo prideta čuvat tast in tašča, v torek pa moja sestra. V sredo bom pa po vsej vrjetnosti mogla bit doma, ker bom mela zagovor za izpit (aja, rezultatov še ni, sem fulll jezna user posted image ), tko da bo tako ali tako treba najt varstvo za tamičkeno. Uglavnm, pestro zelo!

službeni dedek mraz - pri nas ga ni, pri mojem tudi ne, mi bomo imeli samo božično predstavo naslednji viken, ampak mislim da otroci ničesar ne dobijo, oz. kakšno malenkost.

A bi se to soboto dopoldne kaj dobile??

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
11.12.2010 13:22:49   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Hb za sonce, da ni imel preveč ledenih rok in smo bili po dolgem času spet malo dlje zunaj.

Naša je pa čist utrgana na svoje rokavičke, še doma si jih natika na rokice user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
11.12.2010 13:23:43   
mk8

Toooooo mini user posted image user posted image user posted image . Itak, sej druzga ni blo za prčakvat user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
11.12.2010 13:25:47   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Joj, si pa zadnje čase nenormalno želim še enega user posted image . Danes zvečer greva pa z enimi družinskimi kolegi (ki februarja pričakujeta enega user posted image ) malo do mesta lučke gledat, Matej bo pa spal pri babi in dediju.

želja po še enem - user posted image user posted image user posted image  je pa res, da je bolje da malo počakaš in boš videla potem boš rekla - je že moralo biti tako namenjeno, saj si konec koncev dobila dobro službo, službo ki si si jo želela, do takrat pa uživaj s sinčkom, možem, mogoče vaju pa kaj prej kaj preseneti user posted image  in se vse izteče po tvojih željah.....

Zadnji stavek je že boljši kot prvi-princeska
...če je želja tako močna kot si to želita vama bo zagotovo namenjeno...ne poslušajta drugih,predajta se in ne premlevajta po glavi kdaj bi bil najboljši in pravi čas za še enega navihančka...držim pesti,pa bravo za lepo odločitev...

Jst bi rekla tako... če si ga fejst želita, pa začnita delat na tem... Mogoče se vama itak ne posreči čist takoj, pa še 9 mesecev boš noseča (oziroma 8 mesecev v službi) in bo tisto leto hitro naokrog.. Ravno zadnjič mi je moj reku, da ne smem svojega življenja načrtovat okoli službe, ampak okoli svojih želja... Naredi si življenje tako, kot si ga sama želiš.. Čeprav jaz tega ne upoštevam ravno (pa ti solim pamet user posted image ), jst si tud želim še zdejle takoj enega user posted image , ampak hkrati si ga ne upam želet.... Še sama ne vem, kaj hočem... Veliko sreče, kakorkoli se bosta že odločila.

< Sporočilo je popravil mk8 -- 11.12.2010 13:28:52 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
11.12.2010 13:30:35   
mk8

mo ko sem bila js mejhna-no mejhna sm še zdj, rajš napišem mlajša...so v firmi od mami meli organiziranga dedka mraza v mestnem lutkovnem gledališču-sj je šentjakob ane..no in zmeri je bla predstava prej potem pa še obdarovanje..zlo je blo lepo

user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
11.12.2010 13:32:13   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Bjondi, ful dobr, da si se spravla na aerobiko  user posted image user posted image user posted image

...ampak musklfibr je pa še kar,včer sem ga še mal utrdila user posted image ...

Ej, da nauš misnla.. mene tooooook roke bolijo, ker smo v pon pa čet nardil miljavžnt sklec.. še komi tamalo dvignem user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
11.12.2010 13:33:22   
mk8
Zdej pa grem in sem se odločila, da v horizontalo, sej seminarska bo počakala, a n user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
11.12.2010 14:37:01   
mini86
Ravno zadnjič mi je moj reku, da ne smem svojega življenja načrtovat okoli službe, ampak okoli svojih želja.

ej svaka čast tvojmu..kje si ga najdlauser posted image
ta stavk je pa za v okvir in za na steno

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
11.12.2010 14:43:54   
mini86
bjondi-bravo za razlago bačku..user posted image user posted image

tecka-bravo za srečkota..počasi pa bo ane..

mk8-joj ta ušeska..hm malo mi je čudno to zaradi cepljenja..u končni fazi je to tvoja odločitev in jo tudi (drago) plačaš..katere AB ste pa dobil

no mi smo pojedel prej kosilo-je bla samo ena lahka juhica ker bomo potem kaml zvečer pekl na žaru-tko kt poletuser posted image celi je meu zravn juhice še krompir, korenček in piščančka ampak je kr pr juhi ostau..kaj čmo

se grem pa zdej vržt sarme delat..mam že vse prpravlen samo zavijat jih začnem..sm pa vesela ker sm jih sama zmešala letos..seveda z rokavicamiuser posted image user posted image sj vem da ne veste o čem govorim..skratka, čeprav noro rada kuham mi je meso prjemat enostavno nagravžno..ok un zrezek že primem umijem in dam pečt..sam tole k pa morš maso za v zelje z roko pregnest je pa preveč zameuser posted image
no in moj se je porezu po roki učeri v službi-sva ob 14h letela na urgenco šivat, no je reku da bo on mešu ampak iz sam eno roko..no pa sem se ga usmilila in js zmešalauser posted image

hvala za pohvale za normo..glih ko dobim tretjiga me pol čez ene 10 min moj kliče da gre na urgenco..
no na zabavo dons ni šel-čeprav je pru hotu jt, ampak delat pa gre v pondelk..ok sam ve kako je

aha ne smem še pozabt pred sarmami iz unim snegom v spreju narest snežinke na okna, jutr pa smrekca pa pečt piškote..
aja pa upam da ne pozabm pržgt svečk na venčku-ga mam letos prvič pa vsako nedeljo pozabm pržgt--

no grem zdej...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
11.12.2010 16:28:27   
kalanteja
LINO pa ne pozab javit kk s na šihtu :):)

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
11.12.2010 19:11:12   
lino
Kalanteja, sem popoldan, pa ti?

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......