|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
9.12.2010 13:19:35   
mini86
potem pa dej spodi če maš kšne piškote (loh baby, loh zdrobljene albert) al pa navadn pecivo (rabiš dva dela)
pecivo nardiš-moka, jajc, vanilij, pecilni, kakao, cukr.. (ena plast z ena brez)-skratka čist obično

in ko sta oba pečena umes dej markarpone s sadjem in po vrhu skuhaj puding-najbolj je jagodni ali vanilijev ampak na vodi..ej noro dobr..js sicer nardim tko kt za tiramisu ucpod piškote pa pol umes samo narezane breskva in povrhu ta puding..mmmmmmmm

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
9.12.2010 13:45:31   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta

Pomoje ne bomo šli tja.

Potem pa ne pošiljaj preko bratovega dvojčka...boh si ga vedi,če ji bo on sploh upal pokazat kaj ste poslali tamali...Čim prej odmisli vse, smo ti rekle že ko je imela rojstni dan pa niste bili povabljeni...bo ti težko neglede na to ,da si ti dober človek...žal je tako v lajfu ,da si sami ne zbiramo sorodnikov ...zato dvigni glavo in pejd naprej...bolj boš mlela vse po svoji glavi,bolj kot ti bo težko, slabše bo-zate bačko...bo že prišel pravi čas ,ko vam bo bolj naklonjena njihova pozornost...nikoli ni prepozno...žal pa ta trenutek ni tako kot bi si ti to najbolj želela... 

se podpišem in bačko le poslušaj nas user posted image

Se bom kar tega držala in jo od danes naprej ignoriram.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
9.12.2010 13:47:15   
bačko
Trgovina Levček je v Hali A v kleti v Btcju.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
9.12.2010 13:47:28   
mini86
bačko ej..ma ne verjamem tiuser posted image ,

tokrat smo ti že rekle da jo dej pa je nisi..no če si se resno zdej odločla svaka čast..sj bo bolje zate..oblubimo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
9.12.2010 13:48:09   
mini86

Trgovina Levček je v Hali A v kleti v Btcju.

ja to vem in v citiyu je art..sam je tok tega da sam baaaaaa

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
9.12.2010 13:48:46   
bačko

ej men od sočnih zadev še zmeraj zmaga pijana nevesta..

PIJANA NEVESTA   Biskvit:
9 žlic moke
9 žlic sladkorja
9 žlic mleka
3 jajca
1 pecilni prašek
5 žlic olja
4 žlice kakava
1 vanilin sladkor

Preliv:
4 dl toplega mleka
5 žlic sladkorja
rum po okusu   Biskvit:
Vse sestavine zmešamo in vlijemo v pekač. Pečemo 30 - 35 minut pri 180 stopinjah. Ko je pečeno, ga polijemo s 4 dl toplega mleka, v katerem raztopimo 5 žlic sladkorja in dodamo rum po okusu (cca. 1 dl).

Skuhamo puding (3 vanilijeve in 2 čokoladna). Po biskvitu polijemo najprej vanilijev puding. Počakamo 10 minut, da se malo ohladi in po njem še čokoladnega. S smetano premažemo tik preden postrežemo.
Postrežemo hladno.

To imajo pri meni vsi radi in moja sestra skoraj vse zmaže sama.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
9.12.2010 13:50:30   
bačko

tokrat smo ti že rekle da jo dej pa je nisi..no če si se resno zdej odločla svaka čast..sj bo bolje zate..oblubimo

Tokrat pa mislim 10000%! Nekaj se je zgodilo in zdaj mi je vseeno za njo in vse kar je povezano z njo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
9.12.2010 13:51:34   
bačko
Mi bomo ta vikend delale čestitke.Komaj čakam.Čeprav se jaz malo slabše počutim ampak bo.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
9.12.2010 13:52:42   
mini86

Tokrat pa mislim 10000%! Nekaj se je zgodilo in zdaj mi je vseeno za njo in vse kar je povezano z njo.

NO POL TI PA VIRTUALNO ČESTITAM!!!!iz srca upam da misliš resno ker boš samo ti na boljšem..oni so itak na slabšem že tko al tko k se ne družjo z vamiuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.12.2010 13:54:05   
mini86

Mi bomo ta vikend delale čestitke.Komaj čakam.Čeprav se jaz malo slabše počutim ampak bo.user posted image

do vikenda se boš že odlično..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.12.2010 13:54:54   
bačko

NO POL TI PA VIRTUALNO ČESTITAM!!!!iz srca upam da misliš resno ker boš samo ti na boljšem..oni so itak na slabšem že tko al tko k se ne družjo z vamiuser posted image

Mini tako lepo si to napisala.Hvala ti!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.12.2010 13:55:26   
bačko

do vikenda se boš že odlično..user posted image

Ja upam! Nekaj me slabosti dajejo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.12.2010 13:57:04   
mini86
no potem pa vsakič k te bo prjel da bi kej kupla al pa karkol se spomen mojga stavka in upam da te hitro mine

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
9.12.2010 13:58:37   
bačko

no potem pa vsakič k te bo prjel da bi kej kupla al pa karkol se spomen mojga stavka in upam da te hitro mine

Hvala ti! Grem po Žano v vrtec.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
9.12.2010 14:00:13   
mini86
no pejt..sj js grem tud počas po tamauga pol pa se v city park igratuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
9.12.2010 14:01:03   
dreamhorse

Bravo punca, tako se govori..... saj bo ona na slabšem, ne ti...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
9.12.2010 14:28:00   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bravo punca, tako se govori..... saj bo ona na slabšem, ne ti...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
9.12.2010 18:31:06   
kalanteja
Lino delam na 2 izmeni, dopoldan popoldan, sedaj sem dopoldan, delamo veliko nadur, tudi sobote, pa še v soboto popoldan in eno nedeljo smo bili na šihtu, ma brezveze, dans pa nam robe zmanjka, ker včeraj niso delali v Avstriji zarad praznika....sicer so nam obljubili nagrado pa če imaš mesečno več kot 20 nadur (kar jih itak imam) dobiš naure plačane 40% več kot nadure do 20, pač ne vem, menim, da se dejansko ne pozna prevč, tako pa izplačujejo ker veliko jih doma na črno dela in ne hodijo na nadure in jih pač pol tk privabijo....ma dobila sem pogodbo do 15 januarja pa sem sedaj na sestanku rekla, da če mi ne podaljšajo nem delala nadur in mi je direktor rek, da m bojo, bomo vidl kako bo....

se opravičujem zarad najinih klepetov o šihtu, ampak sj bom js dol prišla, sam povej kak s na šihtu...

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.12.2010 20:50:10   
tecka
Vitae, če še nisem prepozna. Nam je dobro tole:
http://www.kulinarika.net/recepti/683/sladice/krostata/?offset=20
Na str. 2 preberi pripombe od Sissi. Meni je še boljše s skuto/maskarpone, ker je pecivo bolj kompaktno.
Odkar imamo Srečka pa jabolka lupimouser posted image , Srečkotu pa s testa postrgam kremo z jabolki v njegovo posodico in ima za malico (listnatega testa se mu ne da grist).

Naš Srečko ima enak traktorček kot Jakobuser posted image . Ga je dobil za 1 rd, ampak ga še zdaj ne zna uporabljat za vožnjo naprej, mu gre samo nazaj. Se hecam, da bo že pred 2. rd bolje vozil rikverc kot mamauser posted image user posted image user posted image user posted image No, ja, priznam, je boljši že zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.12.2010 21:13:57   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Lino delam na 2 izmeni, dopoldan popoldan, sedaj sem dopoldan, delamo veliko nadur, tudi sobote, pa še v soboto popoldan in eno nedeljo smo bili na šihtu, ma brezveze, dans pa nam robe zmanjka, ker včeraj niso delali v Avstriji zarad praznika....sicer so nam obljubili nagrado pa če imaš mesečno več kot 20 nadur (kar jih itak imam) dobiš naure plačane 40% več kot nadure do 20, pač ne vem, menim, da se dejansko ne pozna prevč, tako pa izplačujejo ker veliko jih doma na črno dela in ne hodijo na nadure in jih pač pol tk privabijo....ma dobila sem pogodbo do 15 januarja pa sem sedaj na sestanku rekla, da če mi ne podaljšajo nem delala nadur in mi je direktor rek, da m bojo, bomo vidl kako bo....

se opravičujem zarad najinih klepetov o šihtu, ampak sj bom js dol prišla, sam povej kak s na šihtu...

Uboogauser posted image user posted image user posted image No, jst mam pogodbo do 16.1.2011, pa bomo videli...
Sicer ti pa ju3 sporoči kako delam drug teden, ker sedaj sem ponoči...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.12.2010 21:15:12   
vitae
Tečka - to bom pa definitivno probala, mogoče že jutri!!!

Drugače sem pa danes improvizirala in je izpadlo noro dober:
- delala sem v steklene lončke
- najprej sem dala spodaj bebi piškote, katere sem navlažila z ravno doma skuhanim kompotom
- čez sem dala maso iz mascarponeja+sladke smetane (predhodno zmešana)+malo rjavega sladkorja+sok od domačih odtajanih malin
- nato sem dala plast malin in ponovila...

BOŽANSKO!!!

Je bila pa J danes z M na Dedku Mrazu in ko je prišel domov mi je s svojo govorico tako razlagal...user posted image user posted image Poanta je bila - neizmerna sreča zaradi še enega traktorja. Sicer je tokrat dobil kar set - traktor, kombajn, hiša, kmet, bele sena...a ga ni čez traktor.

Naš pa že prav obvlada vožnjo naprej in nazaj ter obračanje user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.12.2010 21:15:24   
lino
Me pa zanima, če ima katera slučajno bulerje Dr. Martens ali GettaGrip, jih namreč kupujem, pa mi je 160 € mal velik in bi kupila rabljene, imam pa 37 številko noge, pa če kaj izveste-javite...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.12.2010 22:14:36   
bjondi

user posted image  ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.12.2010 22:14:50   
bjondi

Ne kuhaj nikakršne zamere do nje...spucej jo samo ven iz glave in bodi praznih misli...prej boš premagala to,prej bodo prišli pozitivni rezultati...samo času daj čas in se bo uredilo vse samo od sebe...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
9.12.2010 22:15:03   
bjondi

user posted image  kaj je to slabše...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......