|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
9.12.2010 22:15:15   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

bačko ej..ma ne verjamem tiuser posted image ,

tokrat smo ti že rekle da jo dej pa je nisi..no če si se resno zdej odločla svaka čast..sj bo bolje zate..oblubimo

Tokrat pa mislim 10000%! Nekaj se je zgodilo in zdaj mi je vseeno za njo in vse kar je povezano z njo.

NO POL TI PA VIRTUALNO ČESTITAM!!!!iz srca upam da misliš resno ker boš samo ti na boljšem..oni so itak na slabšem že tko al tko k se ne družjo z vamiuser posted image

user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
9.12.2010 22:15:25   
bjondi

Mi bomo ta vikend delale čestitke.Komaj čakam.Čeprav se jaz malo slabše počutim ampak bo.user posted image

do vikenda se boš že odlično..user posted image

user posted image  itak...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.12.2010 22:15:36   
bjondi

Mi bomo ta vikend delale čestitke.Komaj čakam.Čeprav se jaz malo slabše počutim ampak bo.user posted image

do vikenda se boš že odlično..user posted image

Ja upam! Nekaj me slabosti dajejo.

Česa te je strah  user posted image  ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
9.12.2010 22:15:51   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Naš Srečko ima enak traktorček kot Jakobuser posted image . Ga je dobil za 1 rd, ampak ga še zdaj ne zna uporabljat za vožnjo naprej, mu gre samo nazaj. Se hecam, da bo že pred 2. rd bolje vozil rikverc kot mamauser posted image user posted image user posted image user posted image No, ja, priznam, je boljši že zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
9.12.2010 22:18:25   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Me pa zanima, če ima katera slučajno bulerje Dr. Martens ali GettaGrip, jih namreč kupujem, pa mi je 160 € mal velik in bi kupila rabljene, imam pa 37 številko noge, pa če kaj izveste-javite...

Kaj pa če pogledaš kak autlet ...transporter ga je imel v ljubljani sam so ga zaprli-pa pojma nimam kam preselili...čevlji so bli pa po tako smešnih cenah ,da sem samo gledala...pa še ni blo nobene pene za dobit 37 cifro...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
10.12.2010 6:37:56   
bačko
Bjondi brez energije sem.
No Žana je ponoči jokala da jo ušesa bolijo.Ko pa je prejle vstala pa je rekla da jo ušesa ne bolijo in da gre v vrtec.Ampak madam ne gre v vrtec ker jo bom lepo peljala k P da vidim na čem smo.Imela je že dvakrat vneta ušesa.Samo ker nima vročine ne malo čudi da bi imela vneta ušesa čeprav sem brala da ni nujno da imajo vročino.Sploh ne vem a govori resnico ali se heca.Bomo videli.
Jaz mam pa nov mobitel!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
10.12.2010 7:32:41   
mk8

Bjondi brez energije sem.
No Žana je ponoči jokala da jo ušesa bolijo.Ko pa je prejle vstala pa je rekla da jo ušesa ne bolijo in da gre v vrtec.Ampak madam ne gre v vrtec ker jo bom lepo peljala k P da vidim na čem smo.Imela je že dvakrat vneta ušesa.Samo ker nima vročine ne malo čudi da bi imela vneta ušesa čeprav sem brala da ni nujno da imajo vročino.Sploh ne vem a govori resnico ali se heca.Bomo videli.
Jaz mam pa nov mobitel!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša tud ni mela nobene vročine, pa ima baje spet vneta ušesa... Tako da ti ni ravno merodajno, al kaj.

user posted image user posted image  za mobitel.

Bačko, dans bo baje sonce, boš sigurno boljše volje user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
10.12.2010 7:41:16   
mk8
Evo, jaz se počas napravljam za v službo, mojadva pa še dremuckata na taveliki postelji (čeprav je tko, da mož dremucka, tamičkena se pa po njemu vala in se hoče z njim pogovarjat user posted image ). Bosta danes doma, ker gresta ob 10.30 k P, da vidimo, kaj je zdej s temi ušeski. Upam, da so se pozdravilo oz. da se je vsaj tok izboljšalo, da AB ne bo potreben.
Dans naj bi tudi bili rezultati od izpita (matr doug časa rabjo, da popravjo, pa samo 50 nas je pisal). Še vseen en mejčkn upam, da je šlo skos.

Dobri možje - Smo imeli Miklavža iz sobote na nedeljo in je to to, drugega ne bo. Je pa Miklavž pri nas bolj radodaren, ampak sploh ne bom razlagala, kaj smo ji kupili, ker v primerjavi s kakšnimi vašimi darili... user posted image user posted image . Bolš da sm tih. Dedka mraza bojo imel v vrtcu, božička pa pri mojih doma, čeprav bojo to malenkosti.

Bjondi, ful dobr, da si se spravla na aerobiko  user posted image user posted image user posted image

Šibam, je tamala me prišla iskat in rekla "mami glej", tko da morm it z njo neki gledat user posted image . Uživajte v današnjem dnevu!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
10.12.2010 8:14:08   
smrketa24

Samo ker nima vročine ne malo čudi da bi imela vneta ušesa čeprav sem brala da ni nujno da imajo vročino.Sploh ne vem a govori resnico ali se heca.Bomo videli.

Matej ni imel nič vročine, pa je imel vneta ušeska, tako da je lahko vnetje ušes brez vročine. Upam, da jih tokrat nima.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
10.12.2010 8:27:03   
smrketa24
Oj!
Evo, pa se spet malo javljam user posted image Ravno se pripravljam za v službo, pa sem prišla še sem malo pokukat. Danes ima Matej dedka mraza v moji službi. Pa lutkovno predstavo Palček si bomo ogledali. Upam, da bo zdržal tistih 40min predstave, ker on še nikoli ni sedel dlje kot 10min skupaj, pa še takrat papca, ko toliko časa sedi user posted image

Miklavž - vidim, da so vaši miklavži, dedki mrazi in božički kar radodarni user posted image midva mu nisva nič kupila, je pa dobil od vseh sorodnikov veliko stvari. Od babi in dedija je dobil traktor s prikolico in gugalnik konjička, od drugega dedija in babice je dobil pa stokkejev trip trap stolček. potem so pa tu še tete, pa strici,....tako da ima vsega preveč. zato mu midva nič ne kupiva in mu tudi za božička in dedka mraza ne bova.

mk8- držim pesti, da bo izpit pozitiven user posted image user posted image

bjondi - super za aerobiko. tudi jaz hodim migat, sem že ful pogrešala telovadbo user posted image

Joj, si pa zadnje čase nenormalno želim še enega user posted image . Čist vsak dan se z mojim pogovarjava o tem. Samo sva se že pred časom odločila, da ko dobim službo, da bova eno leto vsaj počakala, da ne bom potem spet brez službe ostala. mi bo pa kar težko toliko časa zdržat, ker imam RES OGROMNO željo po še enem zakladku. a sem smotana, ker sva se tako odločila?? samo z eno plačo je bilo prej res ful težko, sedaj bova pa končno prišla na zeleno vejo.

Danes zvečer greva pa z enimi družinskimi kolegi (ki februarja pričakujeta enega user posted image ) malo do mesta lučke gledat, Matej bo pa spal pri babi in dediju.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
10.12.2010 9:51:41   
dreamhorse
Hojla punce... Danes pa sem spet leteča. No in čez 10 min grem domov, oz na pogreb... joj mene.

Mene pa samo ena stvar zanima. Vidim, da vas dosti piše, da majo vaši otročki dedka mraza pri vas ali vaših dragih v službi... JAz tega ne razumem najbolj.. Kako to mislite?

No, zdaj pa počasi grem, zvečer pa na bouling... juhu...
Da me ne boste preveč pogrešale danes... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3361
10.12.2010 10:11:02   
mini86
Vidim, da vas dosti piše, da majo vaši otročki dedka mraza pri vas ali vaših dragih v službi... JAz tega ne razumem najbolj.. Kako to mislite?

sj se hecaš ane..a nisi nikol hodila k staršem v firmo na dedka mraza..
no skratka firme organizirajo dedka mraza in ponavadi je še kakšna predstava prej..in potem dobijo še darila..

mi ga mamo drug teden v petek..pa kr dobimo za 20€ bone od btc-ja pa morš sam kupt darilo pa ga prnest tja da pol dobi..vrjetn mu bom kupla en traktor pa prikolco pa par živalc gor-morm jt pogledat v BC k vem da sm to že nekje vidla ne spomnem se pa kje..

mo ko sem bila js mejhna-no mejhna sm še zdj, rajš napišem mlajša...so v firmi od mami meli organiziranga dedka mraza v mestnem lutkovnem gledališču-sj je šentjakob ane..no in zmeri je bla predstava prej potem pa še obdarovanje..zlo je blo lepo

no pri marcelu v vrtcu so šli ta teden na 2 predstavi, eno k so igral otroci in eno k so igral odrasli..in je vzg.rekla da je super gledu in vse tako da bomo verjetno šli kmalu tud mi v gledališče..sm mislna še mal počakat da nebi bla tm kšna panika pa vidm da brez potrebe..

aja pa tok stvari delajo v vrtcu da sm prou rekla da bom mela eno škatlo od čevljev in bom spravljala to not..hm sam nimam nobene škatle..a ma kera kšno:)

aha še to..glede obdarovanja..sm v citiyu najdla neki ful dobrga na stojnici-no vsaj men je hudo dobr..skratka za 6€ taka ploščica in gor bodo neki narisal pa napisal za naj vzgojiteljici..čaka se sicer en teden ampak ni panike..sm zlo vesela

no učei sva se šla pa igrat gor v citiya z unimi igračkami...madona tok je bil vesel, tak nasmeh, take učke kokr da vse igrače prvič vid in ima doma za igrat kamen pa palico..
mal me je blo strah odhoda samo sm sam rekla no zdj pa greva pa dej vlakom pa pa..in je šel..brez joka, dretja..zelo sem ponosna nanga in zelo vesela-sm mu tud to povedala..

sm pa srečala potem v h&m-u še mony25 in pravi da so super..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
10.12.2010 10:37:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

user posted image user posted image  za mobitel.

Bačko, dans bo baje sonce, boš sigurno boljše volje user posted image

se podpišem....
ej Bačko daj mi tvoj mail napiš, da ti nekaj pošljem za prebrat

user posted image za nov mobitel, tok k sm jih pa jst v lifu zamenjala, jih pa ni nobena - mobitelov mislim in vsa ta tehnologija - no touch screen mi ne potegne, ker se ne znajdem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
10.12.2010 10:38:57   
Mala_princeska

Vidim, da vas dosti piše, da majo vaši otročki dedka mraza pri vas ali vaših dragih v službi... JAz tega ne razumem najbolj.. Kako to mislite?

no skratka firme organizirajo dedka mraza in ponavadi je še kakšna predstava prej..in potem dobijo še darila..

dedo mrazo - mojidve navihanki ga imata jutri pri atiju v službi in je vedno kaka lušna predstava, potem pa mrzlično klicanje "Dedek mraz" še prej pa mu kako pesmico zapojejo: Siva kučma, bela brada,...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
10.12.2010 10:42:34   
Mala_princeska
spomini na mojega dedota mraza pri mamici v službi - sem slikana z odprtimi usti, ko mu pojem pesmico user posted image  zmer je blo lepo.

lutkovne predstave - Nina je pri letu in pol videla prvo na dedku mrazu (se ga je nekje dve leti bala, ustrašila), potem pa nekje pri treh letih sva občasno hodili na abonma in ji je bilo všeč in še danes pri svojih 6 in pol letih rada gleda predstave. V šoli pa hodi na rajalno gibalne urice, kjer pojejo, plešejo, pa pri glasbi noro uživa - trenutno mi vsak dan poje pesmico Bele snežinke, zvezdice bele,...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
10.12.2010 10:44:17   
Mala_princeska
pri nas imamo še občinskega Dedka mraza - letos bosta dobili vsaka svoj skiro - vem kaj se dobi, ker je na vabilu to na slikici. Ena plastičnega, ena tapravega. Donira občina, pa razna društva,...
prej pa predstava...

Neposredna povezava do sporočila: 3366
10.12.2010 10:48:54   
Mala_princeska
v partnerjevi službi pa dobi ponavadi kakšno družabno igro, enkrat je dobila povšterček, pa stolček za dojenčka, ...

se pa vseh stvari kar nabere,
enkrat je na občinskem dobila računalnik, ki sem ga spravila in je zdaj občasno aktualen za obe - ena se uči ang., druga muzko posluša; pa motorični stolp ko kocke premikaš je enkrat dobila, lani smo dobili pa puzzle za na tla in človek ne jezi se za na tla z velikimi žetončki in mehko kocko.

otroci preveč pričakujejo - tastarejša je dobila eno od stvari, ki si jo je blazno želela in sedaj spet "goni svojo" da si želi še eno punčko Winx, ima jih že celo vojsko,....to naredi marketing - reklame med risankami, ki bi jih prepovedala

Neposredna povezava do sporočila: 3367
10.12.2010 10:49:43   
Mala_princeska
mini super za mony, si jo kaj vprašala zakaj se nič več ne javlja - je alex tak živček? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3368
10.12.2010 10:52:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Upam, da bo zdržal tistih 40min predstave,

mk8- držim pesti, da bo izpit pozitiven user posted image user posted image

Joj, si pa zadnje čase nenormalno želim še enega user posted image . Danes zvečer greva pa z enimi družinskimi kolegi (ki februarja pričakujeta enega user posted image ) malo do mesta lučke gledat, Matej bo pa spal pri babi in dediju.

se podpišem zate mk8, sem v petek nate mislila ko sem okoli športnega faksa skakala user posted image

smrketa lutke so čarobne, bo zdržal, user posted image  da gresta ven z možekomuser posted image user posted image user posted image

želja po še enem - user posted image user posted image user posted image  je pa res, da je bolje da malo počakaš in boš videla potem boš rekla - je že moralo biti tako namenjeno, saj si konec koncev dobila dobro službo, službo ki si si jo želela, do takrat pa uživaj s sinčkom, možem, mogoče vaju pa kaj prej kaj preseneti user posted image  in se vse izteče po tvojih željah.....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.12.2010 10:53:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3369
10.12.2010 10:57:22   
Mala_princeska

čeprav bojo to malenkosti.

Šibam, je tamala me prišla iskat in rekla "mami glej", tko da morm it z njo neki gledat user posted image . Uživajte v današnjem dnevu!!

saj je prav tako, da so malenkosti.

men pa pravi Manca: "mami pidi" user posted image  kar pomeni mami pridi greva user posted image

delavnice v vrtcu - včeraj smo krasili smrekico in vesela sem, da so upoštevali naše predloge za okraske - v igralnici je naravna smrekica v loncu, dvignjena od tal zaradi malčkov, na stropu visi več vej in gor smo obesili kuglice iz stiroporja - oblečene v vatro, prepletene z nitkami user posted image , pa stričke - gozdne može smo delali iz storžkov in jih obesili na smrekico in veje.
Bilo nas je cca. 6 otrok in malo več staršev od vseh 14. Verjamem, da nekateri nimajo časa in si mislijo, da so otroci premajhni, samo meni veliko pomeni druženje z vzgojiteljicama, s starši, ki jih sploh ne poznaš vseh, ker se ne srečuješ z vsakim vsak dan zaradi različnih ur, ko voziš/prideš iskat otroke.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.12.2010 10:59:07 >

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
10.12.2010 11:01:24   
Mala_princeska
pa še moj dragi je šel z nama v vrtec in je prav ustvarjalen, pa še najvišji je bil, obesil zvezdo na drevo, drugi ati jo je pa izdelal...user posted image za atije....
m pa niti minute ni bila pri miru, kar naokoli mize hodila, se popisala z vsemi flomastri, pa vse škarje so bile zanimive, pa bunkice je kar v vrečko dala in rekla paaa paaa user posted image user posted image user posted image
dobili smo sok, piškote za sodelovanje user posted image
rezultat: prijetno okrašena igralnica

Neposredna povezava do sporočila: 3371
10.12.2010 11:05:56   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image
evo zdej pa migat,
sesanje, cunje - že cel teden jih odrivam user posted image user posted image user posted image
popoldne je pa čas za osenarco - šopinggggggggggggg.....

še seznam napišem....dopolnim in čas bo za šopinggggg.....

imejte se...

dreamhorse drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.12.2010 11:59:27   
vitae
Jaz sem pa že za en razred testov popravila, sedaj pa malo pavze, da se mi možgani nazaj nafilajo po nekaterih neumnostih, ki sem jih prebrala :O)

Dedek Mraz - DH sta ti že Mini in Mala_princeska odgovorili. V nekaterih službah še vedno ohranjajo to idejo. Pri meni v službi je bil včeraj. So pričakal Dedka Mraza, ki jim je povedal pravljico, zapeli so par pesmic, nato pa noreli in se igrali v telovadnici...Se je pa J kar tresel, ko je videl darilo.
Pri M pa ga ima pred prazniki (20.12). Tam so dobili bone za 40 eur za Feliksa in smo si sami izbrali knjigice in jih tam pustili. Imajo pa vedno eno predstavo  pred prihodom Dedka Mraza.
In seveda pogostitev - tako pri meni kot pri njemu. Ampak poanta je v druženju otrok!!!

Jaz sem z zdravjem že boljše, HB!!!

Za kosilo bom danes naredila kislo zelje+pečenici.

Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.12.2010 12:35:37   
bjondi

Bjondi, ful dobr, da si se spravla na aerobiko  user posted image user posted image user posted image

...ampak musklfibr je pa še kar,včer sem ga še mal utrdila user posted image ...

Držim pesti za izpit...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.12.2010 12:35:51   
bjondi

user posted image ...

mo ko sem bila js mejhna-no mejhna sm še zdj, rajš napišem mlajša...so v firmi od mami meli organiziranga dedka mraza v mestnem lutkovnem gledališču-sj je šentjakob ane..no in zmeri je bla predstava prej potem pa še obdarovanje..zlo je blo lepo
user posted image user posted image user posted image ...mini faca...

aja pa tok stvari delajo v vrtcu da sm prou rekla da bom mela eno škatlo od čevljev in bom spravljala to not..hm sam nimam nobene škatle..a ma kera kšno:)
Mini maš izgovor da prideš do noovih čevljev...

... to sem pa took vesela,da si jo srečala in da so ql...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......